HunHír.info

2018. Áldás hava 23. nap, Izár napja.

G. Soros ellenes szervezetet készül létrehozni Steve Bannon

uj-vilagrend-500.jpgEgy alapítvány révén terjesztheti Európában a jobboldali populizmust az amerikai elnök volt főstratégája – írja a Guardian. Steve Bannon egy olyan, Soros György ellenes szervezetet készül létrehozni, amellyel ellensúlyozza a
világléptékű amerikai zsidó bejkeverő, a háttérhatalom látens egyszemélyesnek tűnő hadoszlopa világveszejtő tevékenységét és jobboldali kezdeményezéseket támogat.

Hunyadi serege és Kapisztrán keresztesei 562 éve állíották meg az oszmán hadakat

2018. július 22. 18:34

harang250.jpgHa 1456. július 4. és 22. között a hősies magyar várvédők, Hunyadi János serege és Kapisztrán János ferences hitszónok keresztesei nem állítják meg az oszmán hadakat, akkor a mohácsi vész sokkal hamarabb is bekövetkezhetett volna. Cseh Valentin történész szerint Hunyadi János visszaadta a hitet abban, hogy a legyőzhetetlen is legyőzhető.

Székely kopja a pozsonyi csata emlékére

2018. július 22. 11:41

pozsonyi-csata.jpgSzlovákiában sem jobb magyarnak lenni, mint Romániában – bizonyítja ezt többek között a pozsonyi csata évfordulóján a felvidéki magyarok által szervezett emlékünnepség, melyen letiltották a Kárpátia nemzeti rockegyüttes koncertjét. Ilyen és ehhez hasonló okok miatt nem kerülhetett Dévényre a Balázs Antal által faragott monumentális kopjafa, hanem egy magyar többségű település főterét díszíti.


A zsidók már mentik az Izrael-barát szír terroristákat - no nem hozzájuk, Jordániába

2018. július 22. 11:26

szir-lazado.jpgAz izraeli hadsereg vasárnapra virradó éjjel nyolcszáz szíriai "aktivistát", vagyis Aszad -ellenes terroristát- menekített titokban határa mellől Jordániába - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja a ynet vasárnap. Az éjszaka titokban Izrael szíriai határához érkező "aktivistákat" az izraeli hadsereg átvette, és az ország területén az őket szállító buszokat elkísérte a jordániai határhoz, ahonnan Jordániában folytatták útjukat.

Afrikai néger férfi lövöldözött és ejtett túszokat egy Los Angeles-i bevásárlóközpontban

2018. július 22. 08:42

fegyver.jpgVélhetően családi vita miatt hét lövéssel végzett saját nagymamájával egy férfi a Los Angelesben. Ezt követően tűzharcba keveredett a rendőrökkel. Egy bevásárlóközpontba menekült, ahol közel félszáz túszt ejtett. A túszdrámában többen megsérültek. A férfit, akinek indítékai egyelőre nem ismertek, mintegy háromórás túsztárgyalást követően sikerült elfogni.


A mérhetetlen gőg a baloldali gondolkodás legfőbb jellemzőjévé nőtte ki magát

2018. július 22. 07:00

lib.jpgA magyar történelemben a rendszerváltással ténylegesen megszűnt a cenzúra és megvalósult a szólásszabadság, és meg kellett volna történnie az egész magyar irodalom újraértékelésének a kezdetektől a határon túli irodalmakig és az emigráció irodalmáig – írta Orbán János Dénes a MagyarIdők.hu-n megjelent írásában. Mint hozzátette, nem ez történt, ehelyett fölállt egy balliberális elitista kánon, amelynek holdudvara „hülyének néz minket”

A 78 éves görög rálőtt egy szír betolakodó kontinensfoglalóra, aki megpróbált betörni hozzá

2018. július 22. 06:52

migranansok-nemetorszag250.jpgAz öreg egy “tizenhat” éves szír "migránsra" lőtt sörétes puskával. Természetesen a őslakost meg is hurcolják, már elő is állították, mert a lövések a fején és lábain érték a betörőt. A görög bácsi, a helyi médiában azt nyilatkozta, hogy a területét védte, amiért a szír bűnöző betörni próbált oda, de nem akarta megölni a az agresszív kontinensfoglaló idegent.


Friss híreink

Svájc nem küldheti vissza Németországba, mert a szegény már 9 hónapja itt van

2018. július 22. 20:04

Tisztelt Szerkesztőség ! Most olvastam a linkben megadott cikket. Az én véleményem szerint az alábbi eset már csak a vicclapba való lenne. Oda illik ez a hülyeség. Svájc nem küldheti vissza No.-ba a menedékkérőt, mert a szegény már 9 hónapja itt van.

Az Aszad-ellenes arab terroristákat azonnal befogadja Németország

2018. július 22. 18:55

Mintegy ötven embert, nyolc fehérsisakos önkéntest és családjaikat befogadja Németország azok közül, akiket vasárnap hajnalban mentettek ki izraeli segítséggel Szíriából Jordániába - tudatta vasárnap Horst Seehofer német szövetségi belügyminiszter.

Az egyiptomi muszlimok szerint szabadon meg lehet erőszakolni a keresztény nőket

2018. július 22. 18:44

Egyiptomban a keresztény vallású koptok másodrangú állampolgárok, akiket minden lehetséges módon korlátoz az állam jogaik gyakorlásában. A keresztény nők helyzete azonban még ennél is rosszabb, rájuk úgy tekintenek, mint akiket szabadon meg lehet erőszakolni, mivel nem takarják el az arcukat.

A pápa felszólított minden európai uralkodót, segítsék a magyart

2018. július 22. 15:41

Ma, a pünkösd utáni kilencedik vasárnap evangéliumi szakasza különösen is fontos – sőt égbekiáltóan fontos! – igazságra figyelmeztet bennünket: „Az időben, amint Jézus Jeruzsálemhez közeledett, látván a várost megsiratá azt, mondván: Vajha te is megismerted volna legalább ezen a te napodon, amik békességedre szolgálnak, most pedig el vannak rejtve szemeid előtt!” (Lk 19, 41-42)


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000102 kep000041 kep000115 kep000117

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat