HunHír.info

2018. Enyészet hava 18. nap, Kartal napja.

Egy globális faji hódító háború zajlik, amelyben a fehér baloldal a színes bőrű agresszorok kollaboránsa

neger-bunozok-az-utcan-500.jpgAz utóbbi öt évtized folyamán a nyugati balliberális közvélemény(de)formáló értelmiség világnézetében a korábban egyeduralkodónak számító ortodox marxizmus egyre inkább teret vesztett a reformista (frankfurti iskolás) kulturmarxizmussal szemben. Ennek nyomán a messianisztikus, világmegváltó felforgatás politikai-ideológiai frontvonalában a kapitalizmusellenességet fokozatosan felváltotta az antirasszizmus, a nyílt osztályharcot pedig az egyre kevésbé leplezett faji háború, miközben a baloldal kollektív kultuszfigurájának piedesztálján a bennszülött fehér munkások belső proletariátusát detronizálta a színes bőrű bevándorlók külső proletariátusa.

Felfegyverkezett antifa horda támadt meg egy idős német bácsit, azt hitték, hogy AfD-tag

2018. november 18. 13:50

antifa250.jpgA 62 éves, ártatlan férfi valószínűleg a bevándorlásellenes jobboldali párt kongresszusán vehetett részt a szászországi városban. Nyolc-tíz, baseballütőkkel felfegyverkezett maszkos antifa támadt rá egy taxira péntek este egy hotel előtt Magdeburgban. A taxiban a sofőrön kívül négyen utaztak. Egyiküket, egy 62 éves férfit, miután kiszállt a járműből, felkérdeztek a maszkos támadók...

Szakács Árpád: A Bábszínházat is elérte a szexuális abberáció

2018. november 18. 13:33

alfoldi-robert.jpg...Emlékeznek? Az Erkel Színházban az ovisoknak feminista propaganda megy Jancsi és Juliska-feldolgozással, a nagyobbaknak máshol migránsérzékenyítést adnak elő, a még nagyobbaknak homokos- és genderpropagandát tolnak az arcába, a felnőttek pedig megkapják a „Jaj, micsoda náci országban élünk!” sztorikat. És ezek nem kiragadott esetek, tizedét sem írtuk le eleddig annak, amit az interneten találtunk...


Migránskártyák: Szervezett politikai akció zajlik

2018. november 18. 09:38

neger-bevandorlok-250.jpgA migránsoknak osztogatott anonim bankkártyák egy újabb olyan eszközt jelentenek, amelynek valódi célja, hogy meggyorsítsa az emberek beszállítását az Európai Unióba – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című adásában. Felhívta a figyelmet, hogy az Európai Unióban élő állampolgárok számára nem csak bankkártya igénylés esetén, hanem egy mobiltelefon vásárlásánál is meg kell adni személyes adataikat.

Centenáriumi székely nagygyűlés helyszíne lesz Sepsiszentgyörgy

2018. november 18. 08:10

szekely-hadosztaly.jpgCentenáriumi nagygyűlést rendez vasárnap Sepsiszentgyörgy főterén a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) – a szervezők egyrészt megemlékezni hívják a székelységet és a székelység ügyével szolidaritást vállaló erdélyi magyar közösség tagjait, hogy felidézzék az utóbbi száz év jogküzdelmeit, másrészt a tömegrendezvénnyel az autonómiaküzdelemnek akarnak új lendületet adni.


Keresztény hite miatt támadott meg egy idős bácsit Párizsban egy betolakodó muszlim

2018. november 18. 08:02

muszlim-ima-250.jpgElképesztő incidensről számolt be a Le Parisien. A lap szerint szerda este fél 7 tájékán a nyílt utcán ért támadás egy hatvanéves francia férfit Párizsban. Az áldozat azzal „hívta fel magára a figyelmet”, hogy a közelgő ünnepre készülve karácsonyi csomagolópapírba csomagolt ajándékok voltak nála. A támadó egy metrófeljárónál megközelítette, megragadta, majd arcon ütötte az idős bácsit, akinek az ütés következtében eltört a szemüvege.

Télen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon

2018. november 18. 07:37

migrans-szemet-250.jpgTélen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon, bár egyes hegyi utakat ilyenkor nem lehet használni - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán. Kifejtette: nem csak a görög szigetekre érkeznek folyamatosan migránsok, hanem egyre növekvő számban mennek Törökországból szárazföldi utakon Görögországba, és Bulgárián keresztül is van mozgás.


Friss híreink

Durvul a helyzet: máris kezdik a sószórást az utakon – Reggel káosz lehet, mindenki készüljön!

2018. november 18. 14:43

Az előrejelzések alapján rövid időre nemcsak a hőmérséklet fordul téliesre, hanem vasárnap este, hétfő reggel több térségben is már gyenge hószállingózásra és kisebb havazásra számíthatnak az autósok. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a havazásban várhatóan érintett területeken, a forgalmasabb útszakaszokon megelőző sószórást végez majd. Bár csak lepel vastagságú hóréteg várható, de a szakemberek arra kérik a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal vezessenek.

Véres megemlékezés Hellászban - már megint ezek a rühes antifasiszták...

2018. november 18. 14:02

Rendőrök csaptak össze szélsőbaloldali randalírozókkal Athén belvárosában szombaton a katonai junta megdöntésében szerepet játszott 1973-as diáklázadás évfordulóján rendezett békés demonstrációt követően

Ennyi köze van Romániának a művészethez: Lopott Picasso-képet találtak

2018. november 18. 13:43

Holland állampolgárok rendkívüli értékes festményt találtak Tulcea megyében elásva – közölte vasárnap a News.ro hírügynökség. Vélhetően a rotterdami műcsarnokból román műkincsrablók által 2012-ben ellopott hét nagy értékű festmény egyikéről, Picasso Harlequin fej című alkotásáról van szó.

Kiégett a DK központja, Kúrcsányi máris pénzt kunyerál

2018. november 18. 10:05

Hatalmas tűz volt szombaton Budapesten, a DK irodái is odalettek, Gyurcsány most a Facebookon kér pénzt. Ha maga teljesen elmebeteg, adjon nyugodtan a szemkilövető diktátornak, aki valójában egy rossz pápai proli.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000168 kep000090 kep000092 kep000056

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Gyuri bácsi egészségnaptára 2019 - Szabó György - a bükki füvesemberGyuri bácsi egészségnaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019
Naptár - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat