HunHír.info

2019. Ígéret hava 26. nap, Doboka napja.

Már 2009-ben eldöntötték, hogy elárasztják Európát “menekültekkel”, szerintük hazánkban még elfér 83 millió ember!

migransok-hajo-500.jpgMegtervezett, tudatos akció áll az Európai Unió menekültpolitikája mögött, egy tanulmány szerint ugyanis már 2010-ben kvóta alapján akarták elosztani a migránsokat az európai tagállamok között,- számol be a PestiSrácok.hu

Történelmi csapást mértek a választók Merkel bevándorláspárti koalíciójára

2019. május 26. 19:27

merkel-iszlam250.jpgNémetországban 18 óráig tartott a szavazás, az első exit pollok alapján a bevándorláspárti kormánypártok, az Angela Merkel vezette Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a Szociáldemokrata Párt (SPD) történelmi vereséget szenvedtek el. A CDU 27,7 százalékos „eredményt” ért el, ami első helynek felel meg, az SPD pedig csupán 15-15,6 százalék körül végezhetett, amivel a harmadik „erőnek” számít – írja a ZDF nevű német közszolgálati csatorna.

A magyarokat szidalmazta egy büdös bocskoros oláh véglény Porcsalmi Bálint nyilatkozata közben

2019. május 26. 16:16

olah-taplo.jpgAlpári módon szidalmazta a magyarokat egy "román fiatalember", miközben Porcsalmi Bálint, az RMDSZ ügyvezető elnöke a sajtónak nyilatkozott Kolozsváron a szavazata leadása után. A politikus arról beszélt az újságíróknak: azért szavazott az EP-választásokon, hogy a magyar közösségnek erős képviselete legyen Európában.


Megdöbbent az izraeli államfő azon, hogy nem javasolják a kipa viselését Németországban

2019. május 26. 14:50

zsid-csillag.jpgReuven Rivlin izraeli államelnök vasárnap megdöbbenését fejezte ki, hogy Németországban már hivatalosan sem javasolják a zsidóknak a kipa nyilvános viselését – jelentette vasárnap a Jediót Ahronót című újsg honlapja, a ynet. Egy szombati lapinterjúban Felix Klein, Németország antiszemitizmus elleni kormánybiztosa az antiszemitizmus erősödése miatt nem javasolta a hazájában élő zsidóknak zsidóságuk nyilvános vállalását a kipa viselésével.

”Szervezetten szállítják az analfabéta cigányokat szavazni”

2019. május 26. 14:37

ciganytelep.jpgOrszágszerte tömegesen, szervezetten szállítják az analfabéta cigányokat szavazni az európai parlamenti (EP-) választáson, ezért a Mi Hazánk Mozgalom panaszt nyújtott be több választási bizottsághoz - jelentette be a párt kampányfőnöke vasárnap sajtótájékoztatón Budapesten. Novák Előd közölte: a buszos szállítás különösen Miskolc környékére jellemző; az ezt bizonyító fényképet, a jármű rendszámával együtt eljuttatták a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei választási bizottsághoz.


Ma ünnepeljük a Magyar Hősök Emléknapját!

2019. május 26. 10:18

szekely-hadosztaly.jpgAz első világháború utolsó előtti évében Abele Ferenc vezérkari őrnagy kezdeményezésére az uralkodó IV. Károly szentesítésével létrejött az 1917. évi VIII. törvénycikk a „most dúló háborúban a hazáért küzdő hősök emlékének megörökítéséről”. Az Osztrák-Magyar Monarchia lakossága más hadviselő felekhez hasonlóan ekkorra már hatalmas veszteségeket szenvedett, alig volt család, aki ne gyászolt vagy várt volna haza valakit valamelyik harctérről.

Brüsszel már nem a belgáké - fekete és arab kontinensfoglalók vették át a hatalmat

2019. május 26. 06:54

negerek250.jpgA többnyire bevándorlók lakta negyedekben már szinte minden párt listáját migráns hátterű jelöltek dominálják, de a legtöbb egyéb kerületben is bőséggel szerepelnek a migránsok a pártlistákon. Van olyan lista, amelyen már csak egyetlen őshonos belga szerepel, a többiek mindannyian migránsok vagy migrációs hátterűek. Belgiumban tehát már fel is borult az az őshonos lakosság és a bevándorlók közötti politikai egyensúly.


Friss híreink

Né­met­or­szág nem adja ki ha­zá­já­nak a gyil­kos mig­ránst

2019. május 26. 16:07

Te­he­rán hiába kö­ve­teli a német ha­tó­sá­gok­tól, hogy adják ki azt az 50 éves iráni férfit, akit gyil­kos­ság el­kö­ve­té­sé­vel gya­nú­sí­ta­nak. A 2016 óta Né­met­or­szág­ban élő mig­ráns ma­rad­hat, mond­ván: ha­zá­já­ban ki­vé­gez­nék.

Hétfőtől visszatér a tartósan csapadékos idő

2019. május 26. 15:39

Éjszaka dél felől megnövekszik, a déli megyékben meg is vastagszik a felhőzet, amelyből arrafelé eleredhet az eső. Hétfőn napközben másutt is megvastagszik a felhőtakaró, és délutántól egyre többfelé várható eső, zápor, helyenként esetleg zivatar is. Megélénkül a déli szél, átmeneti szélerősödés csupán zivatar környezetében lehet.

Mintha a Jobbikban nem annyira várnák az eredményt

2019. május 26. 15:33

Nem lesz hivatalos eredményvárónk – tájékoztatta lapunkat a Jobbik sajtóosztálya. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott meghívó szerint Gyöngyösi Márton, a párt elnökhelyettese és EP-listájának vezetője késő este, már a hivatalos eredmények ismeretében tart tájékoztatót a Képviselői Irodaházban.

Százezer holttestre bukkantak Óbudán

2019. május 26. 14:34

Legalább ennyi ember végső nyughelye lehet az az ókori temető - a régészek szerint Óbuda legnagyobb ókori temetője -, amelyet a Bécsi út 68-84. szám alatti telken kezdtek el feltárni a szakemberek. Hatalmas területről van szó, a Kolosy tér táján azonosították a délről záró temetkezéseket, míg a Bécsi út, Vörösvári út találkozásától is feljebb a legészakibb sírokat - írja beszámolójában a Pestbuda.hu


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000174 kep000144 kep000202 kep000059

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2019 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2019
Könyv - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat