HunHír.info

2019. Jégbontó hava 19. nap, Zsuzsanna napja.

Az amerikaiak menekítik ki az ISIL aranyát az Eufrátesz völgyéből

aranyrudak_500.jpgAz amerikaiak által irányított katonai koalíció több tonna aranyat menekített ki az Iszlám Állam utolsó állásaiból az Eufrátesz folyó völgyéből, egy a terror szervezettel kötött megállapodás értelmében. ,,Amerikai helikopterek nagy mennyiségű aranyat tartalmazó dobozokat menekítettek ki, melyeket korábban az Iszlám Állam rejtett el Al-Dashisha térségében, mely Al-Shaddadah városától keletre található.,,A helyi források szerint az arany elszállítását intéző ISIS parancsnokokat az amerikai koalíció gépei szintén kimenekítették.

Magyarország és Izrael szoros szövetségesek - a magyar adófizető meg fizet...

2019. február 19. 10:18

zsid-csillag.jpgMagyarország és Izrael szoros szövetségesek a biztonsági és gazdasági együttműködés tekintetében, és együttműködnek a nemzetközi szervezetekben is – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Jeruzsálemben a közmédiának. A miniszter Orbán Viktor miniszterelnököt kísérte el hivatalos látogatásra Izraelbe.

Szexképekkel zsaroló „pár” ellen emeltek vádat Keszthelyen - de ugye nincs cigánybűnözés

2019. február 19. 10:12

ciganybunozes250.jpgZsarolás miatt emeltek vádat Keszthelyen egy nyírségi "pár" ellen, mert egy zalai férfitól több mint egymillió forintot zsaroltak ki azzal fenyegetőzve, hogy nyilvánosságra hozzák az általa küldött szexképeket - közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-vel.


Németországból elutasított menedékkérőket, afgán betolakodókat szállított vissza Afganisztánba

2019. február 19. 10:07

afgan-gyaszolok.jpgHarmincnyolc, elutasított afgán "menedékkérőt" szállítottak vissza Németországból repülőgépen kedden az afgán fővárosba, Kabulba - közölték reptéri tisztviselők. A repülőgép Frankfurtból indult és kedd reggel landolt Afganisztánban, 2016 decembere óta ez volt a 21. ilyen kitoloncolt csoport. Ezt megelőzően 474 afgán betolakodót szállítottak vissza hazájába.

Több amerikai nagyvárosban tüntettek a rendkívüli állapot kihirdetése ellen

2019. február 19. 06:51

soros-ceu-250.jpgTöbb amerikai nagyvárosban tüntettek hétfőn a rendkívüli állapot bejelentése ellen. A Washingtonban, New Yorkban, Chicagóban, San Franciscóban, Los Angelesben tartott megmozdulások többségét a részben Soros György finanszírozta MoveOn.org nevű szervezet, részben pedig olyan kisebb civilszervezetek rendezték, mint például az Amerikai Polgári Szabadságjogok Uniója (ACLU).


Az antiszemitizmus-definíció alkalmazásának előmozdításáról határozott a kormány - nem unjátok még?!

2019. február 18. 19:02

zsido-sok-250.jpgA Nemzetközi Holokauszt Megemlékezési Szövetség keretében kidolgozott antiszemitizmus-definíció alkalmazásának előmozdításáról határozott a kormány. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny hétfői számában jelent meg. Ebben rögzítik, a kormány kiemelt feladatának tekinti, hogy minél szélesebb körben megismertesse a zsidóság történelmét és hagyományait..

Pokolgépek robbantak a szíriai Idlíbben, többen meghaltak

2019. február 18. 18:17

bomba.jpgLegalább tizenöten vesztették életüket az északnyugat-szíriai Idlíb városában történt két robbantásos merényletben hétfőn - jelentette az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH) nevű, brit székhelyű aktivistahálózat. Rámi Abder-Rahmán, az OSDH vezetője szerint a halálos áldozatok közt tíz civil van, illetve legalább huszonöten megsebesültek a város központjában történt robbantásokban.


Friss híreink

Amerikában jönnek a transzneműeknek szánt repjegyek - MI AZÉRT MARADJUNK A HAGYOMÁNYOSNÁL!

2019. február 19. 12:10

Az Egyesült Államokban egyre nagyobb problémát okoz, hogy az agresszív LMBTQ-lobbi az utóbbi időben nyomást helyezett a hatóságokra, hogy ne csak férfiak és nők vehessenek repjegyeket, hanem azok is, akik képtelenek eldönteni, hogy melyik nemhez tartoznak.

Hosszú idő után azonosította a rendőrség a nagyváradi magyarzászló-gyújtogatót

2019. február 19. 11:06

A Bihar megyei rendőrségnek sikerült azonosítania azt a lányt, aki a tavalyi év végén megpróbálta felgyújtani a nagyváradi RMDSZ-székház bejárata fölé kihelyezett magyar zászlót.

Nagy verekedés volt a Corvin mozinál - na vajon kicsodák...

2019. február 19. 10:36

Komoly lármázás és verekedés volt hétfőn kora este a Corvin mozinál – tudta meg a 24.hu. A rendőrök több autóval érkeztek a helyszínre, hogy megfékezzék az indulatokat. A verekedésben egy ember megsérült, súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Lisztet zúdított a gyanútlan magyar néni nyakába a néger betolakodó - és még épségben van Budapesten

2019. február 19. 10:27

Még mindig zajlik az eljárás a néger betolakodó Ayamba Niekével szemben, aki 2016-ban egy tál lisztet vágott egy gyanútlan járókelő asszony arcába Budapesten, majd az erről készült videót feltöltötte közel húszezres online követőtáborának.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000225 kep000073 kep000142 kep000226

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat