HunHír.info

2017. Jégbontó hava 20. nap, Álmos napja.

Megtalálták a bihari remete 70 éve eltűnt koporsóját

2017. február 18. 07:44

A bihari remetéhez kapcsolódó ereklyék a Hajdú-Bihar megyei levéltárból kerültek elő – adta hírül a dehir.hu portál.

Egyes kerületekben „családias” bűnözők portyáznak

2017. február 17. 05:52

A józsefvárosi rendőrök keresik azt a négyfős társaságot, akik a Corvin negyed aluljárójában bántalmaztak egy férfit. Úgy néznek ki, mint egy "család".

Drogtól dobta fel a talpát a visszaeső R. úr a sitten

2017. február 11. 13:25

Négy elítélt rosszul lett, egyikük életét vesztette kedden egy fővárosi börtönben – írta szombaton a Blikk a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) tájékoztatása alapján.

Rongycsomó alá bújt a rendőrök elöl a nagyeszű Guszti

2017. február 10. 10:36

A 42 éves férfi ellen összesen 5 elfogatóparancsot adtak ki csalás, zsarolás, becsületsértés és lopás miatt, és a jogerős szabadságvesztését sem kezdte el letölteni. Amikor kedden délután a BRFK Célkörözési Osztályának bevetési munkatársai megjelentek M. Ágoston XX. kerületi lakásán, a férfi gondolt egy merészet, beszaladt a szobájába, és mivel volt egy kis rumli, bebújt az ágyra dobált ruhák alá.

Már megint a nagytudású kivételezettek...

2017. február 08. 17:02

Három "férfi" bódítószerrel fűszerezte meg a tortát egy törökszentmiklósi "szülinapi zsúron". Kórházba kerültek, életveszélyben voltak, nem lehetett kihallgatni őket. Egy éve két utcával arrébb "várandós nők" lettek rosszul hasonló tünetekkel.

Elakadt egy autó a villamossínen az I. kerületben, a „Krisztinán"

2017. február 06. 05:57

Elakadt a villamossínen egy személyautó Budapest I. kerületében, a Krisztina körúton - közölte a katasztrófavédelem.

Elbúcsuzott a Black Sabbath

2017. február 05. 09:31

A nyugdíjba vonuló együttes Birmingham adta az utolsó koncertjét, amit a Paranoiddal zártak. A buli végén a 68 éves Ozzy Osbourne a következő szavakkal zárta le az elmúlt 50 évet: „Köszönjük, jó éjt, tényleg nagyon köszi!”

Hárman meghaltak egy frontális karambolban Borsodban

2017. február 05. 08:01

Összeütközött két személyautó vasárnap reggel a 381-es főúton, Felsőberecki térségében, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, írja a katasztrófavédelem honlapja. A sátoraljaújhelyi tűzoltók több egységgel és járművel érkeztek a baleset helyszínére, feszítővágóval dolgoznak a beszorult utasok kiszabadításán.

Feloldották a tehergépjárművek forgalomkorlátozását az M2-es és 2-es számú főutakon

2017. február 01. 05:59

Feloldották a korábban hozott korlátozást, így újra közlekedhetnek a legfeljebb 7,5 tonna össztömegű tehergépjárművek az M2 autóút Rádi csomópontjától a 2-es számú főút Pest, valamint Nógrád megyei szakaszán - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján szerda hajnalban.

Estére még rosszabb lesz az ónoseső-helyzet

2017. január 31. 14:52

Több megyében és a fővárosban harmadfokú készültség van az ónos eső miatt. A mentőket délig körülbelül félszáz esethez riasztották csak Budapesten. Ma egész nap csúszós utakra, csúszós járdákra számíthatunk. Éjfélig ónos eső várható az ország jelentős részén, Magyarország 15 megyéjében van érvényben figyelmeztetés, több megyében és Budapesten is harmadfokú a készültség.

Az őrségi Fekete-tó legendája...

2017. január 31. 08:11

A Fekete-tó Orfalu, Farkasfa és Szalafő községek találkozásánál fekszik. Csak nevében őrzi állóvíz jellegét, nincs nyílt vízfelülete, dagadóláp. Dombtetőn, tőzegmohával kitöltött mélyedésben található.

Most meg a teherkocsi vált lángtengerré

2017. január 27. 18:52

Felüljáró pillérének ütközött egy takarmányszállító teherautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Komárom után, a jármű kigyulladt, vezetője a helyszínen meghalt - közölte a Komárom-Esztergom megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Kíssel gyilkoltak meg egy idős férfit Budapesten

2017. január 27. 09:39

A holttestet a XVIII. kerületben, a Fiume utcában, egy családi ház udvarán találták. Információink szerint egy kést is találtak a rendőrök, azt amivel minden bizonnyal megölték.

Mosdóba zárta a budapesti lányt, és ájulásig fojtogatta, hogy megerőszakolja - a kis Benjamin

2017. január 26. 13:15

A Nyugati pályaudvarra tartó vonat folyosóján volt a 19 éves V. Benjamin, amikor észrevett egy mosdóból kisétáló lányt. A férfi úgy döntött, megerőszakolja: nem engedte ki a mosdóból a fiatalt, belülről bezárta az ajtót, és hosszú ideig erőszakoskodott vele, míg végül megijedt és leugrott a vonatról. V. Benjamin azt állítja, hogy drog hatása alatt állt és nem emlékszik semmire.

Hát bizony ez a legendás gyermekszeretet: Négyéves gyerekükkel lopatott telefont ...

2017. január 26. 08:15

A már büntetett nő 4 éves fiával, és többszörös visszaeső párjával 2016 júniusában a nagykanizsai uszoda szabadtéri részében tartózkodott. Itt pihent egy fiatal lány is, egy időre őrizetlenül hagyta hátizsákját, benne igazolványával, készpénzével és mobiltelefonjával – számolt be közleményében a Zala Megyei Főügyészség.

Harminc turul lakik nálunk...

2017. január 24. 16:34

Idén több mint 550 rétisast, illetve 300-nál is több parlagi sast számoltak a megfigyelők a január 13. és 15. között rendezett, Országos Sasszinkron elnevezésű program során. A megfigyelés során a réti- és parlagi sasok mellett három szirti sast és két fekete sast, valamint további tizenkét ragadozómadár-faj mintegy 6100 példányát is megfigyelték a szakemberek.

Kábítószert kevertek az italokba egy fővárosi szórakozóhelyen O. úrék

2017. január 22. 20:21

Kifosztás és prostitúció elősegítése miatt nyomoznak a budapesti S. Tamás, O. Sándor és S. Irén 29 ellen. Az eddigi adatok szerint egy belvárosi klubban S. Tamás – ő a szórakozóhely tulajdonosa – és alkalmazottai az elmúlt három hónapban több vendég italába bódítószert kevertek és a kábult, védekezésre képtelen állapotukat kihasználva a klubban elvették tőlük az értékeiket (készpénzt, bankkártyát, mobiltelefont és személyes iratokat)

Szarvas okozott galibát Ajkánál

2017. január 20. 07:45

Lezárták a 8-as utat Ajkánál, miután egy szarvas miatt két autó összeütközött péntek kora reggel - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

Isten veled, Ferike! - Meghalt Vida Ferenc, a Lord együttes alapító tagja

2017. január 20. 05:46

vida-ferenc-250.jpg67 éves korában meghalt Vida Ferenc, a Lord együttes alapító tagja, írja nyugat.hu. Egy közeli ismerőse Facebook-on ezt írta.

Magyar rendőrt játszott a kis Renátó, persze nem ment neki

2017. január 18. 13:39

Rablás gyanújával indított eljárást a BRFK a 21 éves, fővárosi Renátó és 23 éves erdőkertesi barátja, János ellen. A két férfi kedden, a Dob utcában támadt rá francia diákokra: kiugrottak külföldi rendszámú autójukból, és magukat rendőrnek kiadva ellenőrizni akarták az ötfős társaságot, eközben látszólag valamilyen igazolványt is felvillantottak.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Horthy Naptár 2017 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2017
Naptár - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Háttérképek háttérképe - Bayer Zsolt Bogár László Boros ImreHáttérképek háttérképe
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Barnabás evangéliuma - Arany  LászlóBarnabás evangéliuma
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Az okkult VRIL társaság és a náci UFO-k rejtélye
Az okkult VRIL társaság és a náci UFO-k rejtélye
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A chemtrail és a HAARP
A chemtrail és a HAARP
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

A HunHír barátai

Legolvasottabb hírek

HunHír-Tudósító

Képtárak

Felhívások

Közlemények


Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
© 2002-2017 Rockszerda
Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat