HunHír.info

2017. Magvető hava 21. nap, Bise napja.

Lánczi: Még ádázabb küzdelem jöhet október 2-a után

2016. szeptember 29. 10:52
Hunhír.info

A népszavazásnak biztosan lesz jogi következménye, de ami annál is fontosabb, hogy elkezdődik majd egy nagyon éles politikai harc, „egy talán még ádázabb küzdelem a jelenleginél” – jelentette ki Lánczi Tamás. Brüsszel ugyanis reagálni fog az eredményre, védeni fogja az álláspontját és a magyar kormány is „bele fog állni”, a szuverenitást ugyanis nem adják ingyen – mondta a Századvég vezető elemzője az M1 Szemtől szembe című műsorában.

Magyar Menedék - Migránsokk

Nagy Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője szerint az ellenzék kvótákkal kapcsolatos érvelésében leginkább a bizonytalanság érhető tetten, hisz folyamatosan változtatják a véleményüket. Az elején még ideológiai érveléssel próbálkoztak, manapság már azzal, hogy a népszavazás „Orbán Viktor átverése”, nincs értelme, mert csak egy álnépszavazás – állapította meg a Nézőpont Intézet elemzője.

Lánczi Tamás úgy vélte, létezik egy a baloldal által felrajzolt valóság, egy idea, amelyben az ellenzék hinni szeretne, de a valóság rácáfolt arra. Ezért kell folyamatosan módosítaniuk az álláspontjukon. Emellett a baloldalnak van egy belpolitikai célja is: rombolni a kormányt, mindegy, hogy milyen áron – tette hozzá.

A kvóta elleni népszavazáson az ellenzéki érvelésnek nem az ideológiai oldala nyilvánul meg, sokkal inkább a belpolitikai cél elérése. Viszont a rövidtávú belpolitikai siker érdekében feláldoznak egy olyan sokkal nagyobb, stratégiai kérdést, mint a migráció megfelelő kezelése – mutatott rá.

A Századvég elemzője emlékeztetett: a baloldal pontosan ezt csinálta a kettős állampolgárságról szóló népszavazási kampányban is, és „gyakorlatilag örökre elvágta magát” a határon túli magyaroktól, és attól, hogy magát a nemzeti érdek letéteményesének tartsa.

mti

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Szkítáktól a Kárpát hazáig - Aradi ÉvaSzkítáktól a Kárpát hazáig
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Csinos Vitéz - Székely népmesék - Kriza JánosCsinos Vitéz - Székely népmesék
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
 - Rákos Katalin
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat