HunHír.info

2018. Álom hava 10. nap, Rugacs napja.

Az Izrael-lobbi parancsait teljesítő amerikai kormány megindította a titkos háborút Magyarország ellen

2014. december 17. 08:25
Hunhír.info

kem.jpgOrbán Viktor miniszterelnök Belgrádban kedden kijelentette, hogy az USA kormánya hazánkat is műveleti területté nyilvánította. Földi László titkosszolgálati szakértő szerint ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag mind a technikai lehallgatás, mind az ügynökszervezés, mind a források beszervezése engedélyezett. Olyan szervezet támogatásai is engedélyezett, amely az adott ország stabilitását aláássa, kormányt akar buktatni. A kereszténygyalázó keddi ultraliberális agresszív hordafellépés egyértelműen jelzi ezt a szándékot.

Az Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója az M1 Híradó kérdésére úgy nyilatkozott, hogy a "műveleti terület" egy operatív kifejezés, általában titkosszolgálatok használják. Ha valahol kimondják azt, hogy "mindent szabad, azaz műveleti területté válik, az azt jelenti, hogy gyakorlatilag mind a technikai lehallgatás, mind az ügynökszervezés, mind a források beszervezése engedélyezett". Olyan szervezet támogatásai is engedélyezett, amely az adott ország stabilitását aláássa, kormányt akar buktatni - tette hozzá.

Orbán Viktor miniszterelnök Belgrádban, a Kelet-Közép-Európa-Kína csúcstalálkozót megelőzően úgy nyilatkozott, a magyar kormány egyelőre nem tudja, mi az oka annak, hogy az Egyesült Államok több százmillió dolláros forrást különített el arra, hogy mintegy kéttucatnyi közép- és kelet-európai országgal szemben akcióterveket készítsen és hajtson végre, kifejezetten azért, hogy nyomás alá helyezzék e két tucat ország kormányát. Senki nem örül Magyarországon annak, hogy az országot műveleti területté nyilvánították húszegynéhány másik országgal együtt - tette hozzá.

A magyar miniszterelnök Sarah Sewallnak, az amerikai külügyminisztérium egyik államtitkárának múlt heti nyilatkozatára reagált. Ebben Sewall azt hangoztatta, hogy a korrupció - mint fogalmazott - sebezhetővé teszi az országokat és a népeket a közvetlen belső veszélyekkel, illetve a külső manipulációkkal szemben a Balkántól a Fekete-tengeren át a Bengáli-öbölig. "Érzékeljük ezeket a veszélyeket, és nagykövetségeink kéttucatnyi kelet- vagy közép-európai országban éppen azon dolgoznak, hogy akciótervet állítsanak össze az illető fogadó ország számára az ottani korrupcióellenes reform támogatására és az ebben az ügyben való együttműködésre " - jelentette ki.

Közben az M1 Híradó pozsonyi tudósítója arról számolt be, hogy a szlovák külügyminisztériumban államtitkára, Peter Burian a múlt héten találkozott Theodore Sedgwick pozsonyi amerikai nagykövettel. A két országot érintő kérdésekről tárgyaltak. A találkozón a Híradó információi szerint szóba került a nagykövet nyílt levele is, amelyben üdvözölte a szlovákiai korrupcióellenes tüntetéseket. A szlovák Külügyminisztérium sajtóosztálya erre úgy reagált, hogy a találkozó teljesen szokványos megbeszélés volt. "Hogy azon szó volt-e az amerikai nagykövet nyílt leveléről, az viszont nem nyilvános információ" - tette hozzá.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Mohácsi csata (1526) másképpen - Botlik Richárd - Illik PéterA Mohácsi csata (1526) másképpen
Könyv - Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 570 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 15 990 Ft
Internetes ár: 11 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat