HunHír.info

2018. Álom hava 19. nap, Bodony napja.

Meg is erőszakolhatta többszörösen visszaeső gyilkosa a nőt

2014. november 24. 15:36
Hunhír.info

A péntek este eltűnt nő holttestét egy forráskúti házban találták meg a rendőrök. A gyanú szerint a ház lakója ölhette meg, akit nem jogerősen előzetesbe helyezett hétfőn a bíróság. Az áldozaton több súlyos sérülést találtak, több jel utal rá, hogy meg is erőszakolták.

Menedék - Bayer

30 napra elrendelte a Szegedi Járásbíróság annak a 21 éves férfinak az előzetes letartóztatását hétfőn, aki megalapozottan gyanúsítható a pénteki forráskúti gyilkosság elkövetésével - közölte a Csongrád Megyei főügyészség. A döntés nem jogerős, a végzés ellen a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

A bíróság a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt látta szükségesnek a kényszerintézkedést.

A férfit a közelmúltban ítélték el garázdaság miatt, és vagyon elleni bűncselekmény miatt jelenleg is folyik ellene eljárás. A pénteki bűncselekmény után megpróbált bizonyítékokat eltüntetni, megkísérelte átrendezni a helyszínt - közölte az ügyész.

Egy 22 esztendős forráskúti nő eltűnését péntek este jelentette be családja. A szegedi nyomozók egy forráskúti ingatlan melléképületében elrejtve találták meg szombat délelőtt a nő holttestét.

A rendőrök kihallgatták az ingatlanban lakó B. Lászlót, a férfi ellentmondásokba keveredett, végül elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A rendőrorvos az áldozaton testszerte több súlyos sérülést talált. Kérdésre a százados közölte, találtak arra utaló jeleket, hogy a fiatal nőt megerőszakolták, ennek megítéléséhez azonban szakértői vizsgálatra van szükség.

mti

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat