Kiemelt hírek

 • Erkölcsi és kegyelmi ügyekről. Narratívák harca – Melyik fedi inkább az igazságot?
  Napjainkban egyre élesebb formában láthatjuk a különböző politikai erők valóságértelmezése, világlátása, narratívái harcát. Mind az abszolút igazság igényével lép fel, a másik oldal értelmezését, érveit lényegében lesöpörve, figyelmen kívül hagyva.
 • „A békeszerződések nem örökkévalóak”
  Századik éve, hogy a trianoni területcsonkítást követően Somoskőújfalu és Somoskő 1924. február 15-én végleg hazatért. Ez volt eddig az utolsó jóvátétel.
 • Mikor Ukrajna barátai ruszkik hazát zengenek a budapesti utcákon
  Az orosz-ukrán háború második évfordulójára szerveztek megemlékezést hazánkban élő ukránok. A nagyjából 800 fős tüntetésen többen gyermekeikkel vettek részt. Kifejezetten sok hadköteles ukrán fiatalember is megjelent, […]
 • A Fidesz az ellenzék csapdájában? – porondon a bicskei ügy
  Nézzük, mi is ez a politikai kavarodás. Vastagon benne van ezekben a folyamatokban vagy így, vagy úgy minden politikai oldal, akkor is, ha a pedofília olyan bűncselekmény, mely pártok felett áll. Felháborodni nekünk, állampolgároknak van jogunk. De nekünk nagyon.
 • Felforgatás, rombolás, terrorizmus
  E fogalmakkal jellemezhetjük, minősíthetjük a hazánkban is megjelenő és akciózó szélsőbaloldali, antifa és anarchista csoportosulásokat, törekvéseket. A posztmodern társadalom, a globális kapitalizmus termékei, a libertáriánusok és a szabadkőművesség – vagy legalábbis a legszélsőségesebb irányzataik – kistestvérét jelentik. Feladatuk a célpontnak tekintett nemzetállam, a nemzeti identitás, a közerkölcs rombolása
 • Államfőválasztás: Dr. Csath Magdolnát jelöli a Mi Hazánk
  Novák Katalin köztársasági elnök pedofilbotrányt követő lemondása után dr. Csath Magdolna professzort jelöli a Mi Hazánk köztársasági elnöknek.