HunHír.info

2018. Áldás hava 17. nap, Elek napja.

"Annyiszor verek a szádra, ahányszor kinyitod”- így fenyegetett a mazsihiszes szocion

2014. szeptember 02. 18:41
Hunhír.info

Mint beszámoltunk róla, feljelentette Suchman Tamást egy párttársa, aki szerint a marcali MSZP-s politikus őt és barátnőjét is megfenyegette, ráborította az asztalt múlt pénteken a marcali piacon, ahol ajánlásokat gyűjtöttek.

Magyar Menedék - Migránsokk

Hangfelvétel van arról, hogy Suchman Tamás megfenyegetett, ne merjek pénteken Marcaliba menni aláírásokat gyűjteni, mert ha mégis, akkor meg fog verni - mondta Harján Dávid, az MSZP marcali választókerületi elnöke, a párt megyei listájának harmadik helyén jelöltként szereplő politikus kedden az MTI-nek.

Az esetről elsőként az Index írt. A portál beszámolója szerint saját Somogy megyei párttársai tettek büntető feljelentést Suchman Tamás ellen, miután a politikus a múlt hétvégén megpróbálta kikergetni MSZP-s párttársait a sajátjának tekintett Marcaliból, és közben szétverte a párt kitelepülős pultját, és fizikailag fenyegette meg az aláírásokat gyűjtő szocialistákat.

Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére annyit mondott: kedden megérkezett a feljelentés a Marcali Rendőrkapitányságra, s az ügyben elrendelték a nyomozást.

Harján Dávid az MTI-nek az előzményekről elmondta: hónapok óta nem beszélt a marcali politikussal, aki a pénteki aláírásgyűjtő akció előtti napon telefonon kereste, de a hívást nem tudta fogadni; később egy üzenetet hagyott számára, ami arról szólt, hogy ne merjen Marcaliba menni, mert meg fogja verni.

Annyiszor verek a szádra, ahányszor kinyitod - idézett egy mondatot a hangpostán hagyott - a rendőrségi feljelentéséhez mellékelt - üzenetből Harján Dávid, aki ennek ellenére péntek délelőtt többedmagával - köztük Sárdi Árpáddal, az MSZP megyei listavezetőjével és Horváth Zoltánnal, a párt marcali elnökével - felállították az aláírásgyűjtő asztalt a marcali piacon.

A politikus az ott történtekről úgy nyilatkozott: Suchman Tamás kétszer elhajtott előttük autójával, majd megállt, kiugrott, elindult feléjük és azt kiabálta: Mit keresel itt? Ez az én városom! Hozzátette: nagyon sok tanúja volt a jelenetnek; Suchman Tamást az akkor odaérkező felesége és az őt régóta ismerő Sárdi Árpád fékezte meg - mondta Harján Dávid, aki a rendőrségen tett feljelentésében azt valószínűsítette, hogy amit Suchman Tamás tett, az garázdaság, szándékos rongálás, becsületsértés és fenyegetés.

Suchman Tamás először - akárcsak az Indexnek - az MTI-nek is azt mondta, hogy nem történt semmi, majd azt, hogy nem is az aláírásgyűjtők miatt ment a piacra, hanem azért, mert minden pénteken ezt teszi, hogy ott beszélgessen az emberekkel.

Ami az asztalborogatást illeti, az szerinte véletlen volt. Megbotlottam - mondta, majd a történtekről úgy számolt be, hogy nem ő volt az, aki számon kérte Harján Dávidtól, hogy mit keres ott, hanem éppen fordítva volt. Én csak visszaválaszoltam - magyarázta, hozzátéve: Harján Dávid korábban sértő megjegyzéseket tett rá. Suchman Tamás az MTI kérdésére elismerte, valóban nehezményezte és szóvá is tette a megyei pártvezetésnek, hogy tavasszal nem helybéli, hanem kaposvári politikust - Harján Dávidot - indított országgyűlési képviselőjelöltként a választókerületben. Most is lettek volna marcaliak, akik gyűjtötték volna a támogató aláírásokat, akiket ismernek a helybéliek - jegyezte meg a marcali mazsihiszes.

Hunhír.info - válasz.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ész és Hit - Czakó GáborÉsz és Hit
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat