Kiemelt hírek

 • Boldog #Pride2020-at?
  Józsefváros mindig furcsa szerzet volt. Keresi helyét a belvárosnak mondott gettóban, és most talált is egy újabb kapaszkodót, amivel felhívhatja a momentumos értékekre a figyelmet. A balliberális önkormányzat szivárványos molinóval köszönti a Budapest Pride-ot.
 • Betyárok védik a kávézó tulajdonosát (videó)
  Miután a helyi kávézó tulajdonosa felhívta a figyelmet a Tiszaföldvár életét tönkretevő cigány drogdílerekre és bűnbandákra, nem csak a maffiózók, hanem a NAV és a Nébih is zaklatni kezdték. Most betyárok őrzik.
 • Erőszakos lengyel melegek mellett és a belorusz választás ellen is tüntettek
  No, de hagyjuk az elmélkedést, jöjjenek a tények. A nagy, nyári uborkaszezonba két hír is belerondított a libanoni témán kívül. Az egyik a varsói LMBTQ-tüntetésen történt rendőri előállítások témája volt.
 • Letartóztatott lengyel társuk mellett tüntetnek az LMBTQ-tesók
  Szolidaritási tüntetést szervez a Budapest Pride és az Amnesty International Magyarország a lengyel LMBTQ aktivistákkal szembeni rendőri brutalitás és jogtalan fogvatartás ellen.
 • Újabb pofon a románoknak: Hun lakóhelyekre bukkantak Temesvárott
  Temesváron Árpád-kori leleteket találtak. Meglepetésre, ugyanis arra senki nem számított, hogy az ásók magyar vonatkozású régiségeket­ forgathatnak ki a kutatóárokból. Amikor pedig a hunok itteni lakóhelyének maradványai is feltűntek, teljes lett a döbbenet.
 • Huszonegy éve került haza az utolsó szovjet hadifogoly
  Mára ugyan már-már elfelejtettük, de ha elmesélem a históriát, bizonyára sokaknak beugrik a nem is túl régi emlék.