Kiemelt hírek

 • A lengyelek tesznek az EU-ra
  Dacára annak, hogy az Európai Parlament tavaly decemberben elítélte Lengyelország úgynevezett “LMBT mentes zónáit”, egyre több helyi önkormányzat csatlakozik a kezdeményezéshez, amellyel kinyílvánítják, hogy az ő településük mentes az LMBTQ-közösség ideológiájától.
 • Szűz Mária és Szent István a magyar történelemben
  Értékveszteséges világunkban mi magyarok vajon tudjuk-e, hogy mi mindent is jelent Szűz Mária és Szent István történelmünkben? Őseink szerint addig volt rend életünkben, ameddig Isten Anyja, a boldogságos és szeplőtelen Szűz közbenjárását kértük érettünk.
 • A magyar irodalom keresztény szemmel
  Gyakran méltatjuk irodalmunkat, és annyiban jogosan, amennyiben a krisztusi igazságokat tükrözteti vissza. Egyrészt ennek konkrétumaira világít rá ezen előadás, másrészt arra, hogy ugyanakkor mégsem minden arany, ami fénylik, ugyanis számos mégoly tehetséges, sőt zseniális költőnk-írónk messze nem teljesen keresztény.
 • A fehér ember eredendő bűne
  Az identitáspolitika hívei szerint az értékek hierarchiájában legalul a heteroszexuális fehér férfi foglal helyet. De vajon valóban az etnikum és a nemi jelleg határozná meg egyedül, hogy milyen emberek vagyunk? Réti János írása.
 • Trianonra szombaton adhatja meg Felvidék a legjobb választ
  „Arra, hogy 100 éve feldaraboltattunk, a legjobb választ február 29-én adhatjuk azzal, hogy összefogásunkkal megmutatjuk, magyarként akarunk élni és megmaradni a szülőföldünkön.”
 • A volt kommunisták ma is pozícióban lévő közéleti szereplők
  Ma van a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Ezen a napon a Kárpát-medence és a világ magyarsága a kommunista diktatúra áldozatairól emlékezik meg. Délvidék hangja.