Kiemelt hírek

 • Demszky is díszpolgár – Tarlós erre rábólint?
  Karácsony Gergely kezdeményezi Demszky Gábor és Tarlós István díszpolgárrá választását „a magyar önkormányzatiság jövőre esedékes harmincadik évfordulója alkalmából”. Tarlós „örül a felterjesztésnek és Demszky felterjesztését sem ellenzi, hiszen ha sok mindenben nem is értettek egyet, az SZDSZ-es politikus mégiscsak húsz évig vezette a várost. Ha valakit megkínálnak egy pohár jó borral és a mellette ülőt is megkínálják, amikor nem üti ki a poharat a kezéből – szögezte le.”
 • “El a kezekkel Wass Alberttől”
  Karácsony Gergely, Budapest alig pár napja megválasztott főpolgármestere, sem többet, sem kevesebbet nem adott magából, mint amennyit ér, amikor is fontosnak tartotta ország-világ elé tárni irodalmi és történelmi műveletlenségét azzal, hogy nácinak nevezte Wass Albertet.
 • “A kiéhezett ellenzék szét fogja lopni Budapestet”
  Novák Elődöt, a Mi Hazánk Mozgalom jelenlegi, a Jobbik egykori alelnökét kérdezte a budapesti erőviszonyok megváltozásáról, Karácsony Gergely főpolgármesterré választásáról a Vasárnap. A politikus szerint a kiéhezett ellenzék szét fogja lopni Budapestet.
 • Nyílt levél a Wass Albertet nácizó Karácsonynak
  Amint arról a Hunhír.info beszámolt, Karácsony Gergely, Budapest új főpolgáremstere a minap nácinak nevezte Wass Albert erdélyi írót. Erre reagálva írt nyílt levelet Karácsonynak Stoffán György.
 • Lackner már nem MSZP-s
  Felfüggesztette MSZP-s párttagságát Lackner Csaba, a korrupciógyanúba keveredett kispesti önkormányzati képviselő.
 • Mészárosnak jó napja van
  Újabb pályázaton szerepelt sikerrel Mészáros Lőrinc felcsúti vállalkozó egyik cége - jelentette be az Opus Global a tőzsde honlapján.