Kiemelt hírek

 • Eltérő migránskultúra: Nem akart férjez menni kislány, majdnem meg is ölték
  A fiatal lánynak az volt a bűne, hogy nem akart hozzámenni az unokatestvéréhez, akit a családja szemelt ki neki. A kényszerházasság elutasításával úgy érzete a család, hogy szégyent hozott rájuk a lány, amit a bátyja úgy akart megbosszulni, hogy meg akarta öletni.
 • Párizsi terrortámadás: Lezárult a nyomozás
  Lezárult a nyomozás a 2015. november 13-i 130 áldozatot követelő párizsi merényletsorozat ügyében, amelynek pere leghamarabb egy év múlva kezdődhet el - közölte hétfőn a francia terrorelhárítási ügyészség.
 • Fidesz: Gyurcsány minden idők legkorruptabb kormányát vezette – Botrány a parlamentben
  Gyurcsány Ferenc minden idők legkorruptabb magyar kormányának feje volt - mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn a parlamentben.
 • Náci emlékeket árult, előállították a rendőrök
  A győri nyomozók egy helyi bolhapiacon ellenőrizték a kereskedők áruit vasárnap, amikor felfigyeltek egy standra, ahol az árus náci jelképeit ábrázoló kitűzőket, pecsétgyűrűket, igazolványokat, katonai sapkákat kínált.
 • Pongrátz András: A Jobbiknak nincs többé keresnivalója a Corvin közben!
  A Gyurcsány Ferenccel a Parlament lépcsőjén esküdöző és nemzeti ünnepünkön Dobrev Klárával egy színpadra álló Jakab Péternek és pártjának nincs többé keresnivalója a Corvin közben.
 • Száz éves a legidősebb Gagy-menti néni
  Jó szeme lehetett a kismedeséri Kálmán Józsefnek majd’ nyolcvan éve: legelső találkozásukkor megkérdezte az akkor huszonhárom éves Ilonától, akar-e férjhez menni? Másnap megkérte kezét a szüleitől is, harmadnap elkezdődött ötvenkilenc és fél évig tartó közös életük. Noha több mint másfél évtizede özvegy, családja szeretetében feltalálja magát a százéves néne. Szombaton köszöntötték.