HunHír.info

2019. Újkenyér hava 18. nap, Ilona napja.

Porosenko harmadik Majdant tervez?

2019. augusztus 08. 13:04
Hunhír.info

porosenko-250.jpgAz első erre vonatkozó információ a USA kijevi nagykövetségétől származik, amely arra kéri az amerikaiakat, hogy halasszák el augusztusra tervezett ukrajnai utazásukat, kerüljék az itteni tömegrendezvényeket, mert terrorcselekményektől, zavargásoktól kell tartani. Ezzel lehet összefüggésben, hogy elrendelték a Nemzeti Gárda járőrözését az ország városaiban.

Magyar Menedék - Grandpierre

A portál szerint a legnagyobb valószínűséggel a fővárosba tervezett két felvonuláson robbanhat ki a harmadik majdan, vagy az azt elindítható konfliktus.

Az egyik, a Méltóság menete elnevezésű ünnepi demonstrációt maga az új államfő fogja megnyitni és vezetni. Ugyanakkor készül egy másik, nem hivatalos, Petro Porosenko által szervezett és pénzelt ellendemonstráció is, amelyen szélsőséges nacionalista szervezetek kívánnak részt venni. A Porosenko – féle „Ukrajna védelmezői” parádénak az útvonalát úgy rajzolták meg, hogy az keresztezze a hivatalos felvonulás útvonalát.

Egyes nacionalista csoportoktól származó információk szerint Porosenkóék más, Zelenszkij ellenes akciókat is terveznek. Tehát a nyugalom megzavarását célzó provokációkra, de akár terrorcselekményekre is sor kerülhet. Ezekre Ukrajna más városaiban, elsősorban a megyeszékhelyeken is fel kell készülni. A portál ismerete szerint a rendbontásokat a C-14 szélsőséges nacionalista szervezet készíti elő.

Az akcióikban állítólag nem vesz részt a Szvoboda, mert ez a csoport önállóan, saját felfogása szerint akarja méltatni a függetlenség napját.

Karpathir.com

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az Árpádok királyi vére Magyarország családaiban - Baczka-Madarasi Kis BálintAz Árpádok királyi vére Magyarország családaiban
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 945 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Egregorok - Mark StavishEgregorok
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 300 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat