Kiemelt hírek

 • A szocializmus buziknak való!
  A YouTube szóvivője bejelentette, hogy változtatni fognak irányelveiken a zaklatások miatt. Ezzel a lépéssel nagyobb védelmet biztosíthatnak felhasználóiknak, ha esetleg valaki diszkriminálná őket bőrszín, nemi identitás vagy szexuális irányultság alapján.
 • Vicsek, ezek nem viccsek!
  Pedig először azt gondoltam, csak poénból plagizáltál egyet XIV. Lajos után („L’ Etat, c’ est moi!”) szabadon, vagy ami még rosszabb, a (zárt)osztályharcos barátaidtól kölcsönözve (Mi vagyunk Bonaparte Napóleon!), szóltál egy nagyot!
 • Európa legszebb karácsonyi vására a Szent István téri
  A Szent István téri karácsonyi vásárt választották Európa legszebb adventi vásárának a minap. A European Best Destinations nevű szervezet minden évben online szavaztatja meg a legjobbak legjobbját. […]
 • Az olasz bíróság elrendelte a szélsőjobboldali Facebook-oldalak újranyitását
  A CasaPound újfasiszta párt közösségi oldalainak azonnali aktiválását rendelte el a római bíróság csütörtökön közölt ítéletében, valamint kártérítést is kiszabott a világ egyik legnagyobb közösségi hálózatára, amely gyűlöletkeltésre hivatkozva bezárta az oldalakat.
 • Johnson: erőteljes új felhatalmazás a Brexit végigvitelére
  Boris Johnson brit miniszterelnök szerint a kormányzó Konzervatív Párt erőteljes új felhatalmazást kapott az előrehozott parlamenti választásokon a brit EU-tagság megszűnési folyamatának (Brexit) végigvitelére.
 • Dörner György és az Újszínház zaklatása
  Az a bizonyos szint, ami fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá. Azonban íróemberként luxus lenne, ha nem vetném papírra véleményemet, gondolataimat akkor, amikor annak szükségét érzem.