HunHír.info

2019. Áldás hava 20. nap, Bátor napja.

Abbász: „Nem leszünk Greenblatt, Kushner és Friedman szolgálói és rabszolgái!"

2019. június 24. 07:29
Hunhír.info

Kudarcra van ítélve az a konferencia, amelyet a jövő héten Bahreinben az izraeli-palesztin konfliktus megoldására vonatkozó amerikai terv gazdasági részének ismertetése céljából tartanak - jelentette ki vasárnap Mahmúd Abbász palesztin elnök. „Biztosak vagyunk abban, hogy a manámai konferencia nem lesz sikeres” – hangsúlyozta a palesztin vezető rámalláhi sajtóértekezletén.

Magyar Menedék - Raffay

Az Egyesült Államok már szombaton bejelentette a gazdasági elképzelések főbb pontjait. Ezek alapján Washington tíz év alatt 50 milliárd dollárnyi állami és magánbefektetést képzel el a palesztin területeken, ahol a terv értelmében 1 millió új munkahely jönne létre.

A palesztinok elutasítják az amerikai béketervet, és úgy általában Washington szerepvállalását is, amióta Donald Trump amerikai elnök több évtizedes nemzetközi konszenzust felrúgva elismerte Jeruzsálemet Izrael fővárosának, és a muszlimok számára is szent városba helyezte át az Egyesült Államok nagykövetségét.

Korábban a nemzetközi közösségben egyetértés volt arról, hogy Jeruzsálem státusát az izraeli-palesztin tárgyalások részeként kell rendezni. A palesztinok célja, hogy majdani államuk fővárosa Jeruzsálem keleti része legyen.

„Nem leszünk Greenblatt, Kushner és Friedman szolgálói és rabszolgái” – szögezte le Abbász Trump tanácsadójára, vejére és egyben megbízottjára, valamint az amerikai nagykövetre utalva.

Abbász hozzátette: „szükségünk van gazdasági támogatásra, pénzre, de mindenekelőtt politikai megoldást kell találni. Elfogadhatatlan számunkra, hogy egy politikai kérdésből gazdasági kérdést csináljanak”. A palesztinok szerint a gazdasági tervvel az Egyesült Államok meg akarja vesztegetni őket, hogy később megtagadhassa tőlük a saját, független államot.

(MTI)

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
Puzzle - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat