Kiemelt hírek

 • A volt kommunisták ma is pozícióban lévő közéleti szereplők
  Ma van a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Ezen a napon a Kárpát-medence és a világ magyarsága a kommunista diktatúra áldozatairól emlékezik meg. Délvidék hangja.
 • Kérjenek bocsánatot a hazai zsidóság vezetői a kommunizmus bűneinek emléknapján!
  Magyarország szovjet megszállását követően következett be Magyarország igazi vészkorszaka, amikor a jobbára zsidó származású országveszítők és ÁVO-s vezérek kegyetlen és embertelen közé kényszerítették a korábbi rendszer közép-, és felsőbb osztályának tagjait, de a szavát felemelő kisember is a kínzókamrák mélyén találta magát.
 • A kommunizmus történelmi eszköz volt a keresztény és nemzeti társadalmak felszámolásában
  Bemesélik nekünk és mi sokan bambán, zombi módra el is hisszük, hogy a kommunizmus bár – 100 millió halottal -, de mégis csupán egy félresikerült történelmi ábránd volt. Pedig a kommunizmus nem csak egy igazságos társadalom ábrándja, hanem egy történelmi eszköz is volt a keresztény és nemzeti társadalmak felszámolásában.
 • A 21. Harley-fesztiválon alternatív rock is lesz
  A hazai rockzenei élet színe-java képviselteti magát a 21. Harley-Davidson Open Road Festen, köztük olyan legendás zenekarok, mint a Tátrai Band, a P. Mobil, Deák Bill Gyula, a Lord, a Bikini, de érkezik a Ganxsta Zolee és a Kartel, az Anna and the Barbies, Péterfy Bori és a Love Band, és a Vad Fruttik is. Első körben mindjárt 15 fellépőt jelentettek be a szervezők. A 4 nap alatt 3 helyszínen közel 30 koncerten bulizhatnak azok, akik június 10. és 14. között ellátogatnak Alsóörsre.
 • Elhunyt Csukás István
  Meghalt életének 84. évében Csukás István, a nemzet művésze - közölte Facebook-oldalán az Újszínház. Csukás Istvánt hétfőn érte a halál.
 • Dóczi Székely Gábor: A Kárpát-medence siralmai
  Millenniumok múltak el.S hogy milyenek jönnek, ha jönnek, hályogos szememmel nem láthatom… Az évezredes migráció a tönkre tett.Különös, ősi nyelvemilyen-olyan bevándorlások kihalója.Hungarus-műveltségembetelepítések zátony-csücsülője.Hasztalan fialtam szent királyokat,turpis […]