HunHír.info

2019. Áldás hava 18. nap, Lilla napja.

Razziáztak a rendőrök a bulinegyedben

2019. június 18. 08:42
Hunhír.info

Több mint 300 emberrel szemben intézkedtek a három belvárosi kerületben, a társszervekkel közösen a hétvégén tartott ellenőrzésen.

Menedék - Bayer

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrséggel, a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, a Budapesti Közlekedési Központtal, a Katasztrófavédelem, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal, a Fővárosi Rendészeti Igazgatóság, az Erzsébetvárosi Rendészeti Igazgatóság és Erzsébetváros Önkormányzatának munkatársaival, valamint a polgárőrökkel közösen összehangolt komplex ellenőrzést tartott 2019. június 14-én és 15-én éjszaka Budapest V., VI. és VII. kerületében.

A szórakozóhelyeken és azok környékén a rendőrök 309 személyt igazoltattak, akik közül nyolc főt előállítottak kábítószer birtoklása, ittas járművezetés, csalás kísérlete és más bűncselekmények miatt.

Egy főt feljelentettek közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt. A rendőrök szabálysértési eljárást kezdeményeztek két nővel szemben tiltott prostitúció miatt, további három személlyel szemben pedig a közlekedési szabályok megsértése miatt, és hét alkalommal szabtak ki helyszíni bírságot.

A rendőrök a társszervekkel együtt összesen 60 taxist ellenőriztek, amely során hat esetben helyszíni bírságot, egy esetben közigazgatási bírságot szabtak ki. A társhatóságok további tizenhét alkalommal egyéb eljárást kezdeményeztek.

A BRFK tovább folytatja az összehangolt, komplex ellenőrzést Budapest V., VI. és VII. kerületében a vendéglátóhelyeken és azok közvetlen környezetében – olvasható a police.hu portálra felkerült rendőrségi közleményben.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A hunok Indiában - 3. bővített kiadás - Aradi ÉvaA hunok Indiában - 3. bővített kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 950 Ft
Internetes ár: 2 508 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat