HunHír.info

2019. Újkenyér hava 24. nap, Vázsoly napja.

Az MSZP izraeli zsidó kampánytanácsadója lehet a Strache-videó egyik kiszivárogtatója

2019. május 20. 18:17
Hunhír.info

zsid-csillag.jpgTal Silberstein izraeli kampánytanácsadó készíthette az Osztrák Szabadságpárt korábbi elnökét, Heinz-Christian Strachét lejárató és megbuktató ibizai videót – nyilatkozta az osztrák Kronen Zeitungnak Sebastian Kurz, Ausztria kancellárja. A Kurz által megnevezett Tal Silberstein az MSZP korábbi kampánytanácsadója, aki Medgyessy Péter miniszterelnököt segítette.

Magyar Menedék - Grandpierre

Elárulta, az sem lepné meg, ha hamarosan róla is kikerülne egy lejárató videó, arról ugyanakkor nem beszélt, hogy miért kellett az osztrák kormánykoalíciót felrúgni, azok után hogy Strache lemondott és vállalhatatlan szavainak következménye lett.

A Kurz által megnevezett Tal Silberstein az MSZP korábbi kampánytanácsadója, aki Medgyessy Péter miniszterelnököt segítette.

Tal Silberstein 2004-ben a Greenberg GCS nevű politikai tanácsadó vállalat embereként adott tanácsokat Medgyessy Péter MSZP-s miniszterelnöknek, aki a bukása előtti fél évben cserélte le 2002-es győzelmének egyik kulcsszereplőjét, az izraeli zsidó Ron Werbert, feketeöves gyűlöletkarmestert.

Silberstein korábban Ehud Barak egykori izraeli miniszterelnök kampányfőnökeként is dolgozott, de Bulgáriában, Romániában és Bolíviában is adott tanácsokat. Silberstein Magyarországon a Medgyessy-kormány megbízásából készített lejárató kampányokat. Az MSZP korábbi kampánytanácsadóját, Silbersteint egyébként 2017-ben több társával együtt Izraelben letartóztatták csalás, pénzhamisítás és pénzmosás gyanúja miatt.

Sebastian Kurz az osztrák újságnak arról is beszélt, hogy Silberstein világszerte arról ismert, hogy hasonló akciókat szervez a politikai ellenfelek lejáratására.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
Mesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak - Dr. Mátyás SzabolcsMesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat