HunHír.info

2019. Napisten hava 17. nap, Töhötöm napja.

Az MSZP izraeli zsidó kampánytanácsadója lehet a Strache-videó egyik kiszivárogtatója

2019. május 20. 18:17
Hunhír.info

zsid-csillag.jpgTal Silberstein izraeli kampánytanácsadó készíthette az Osztrák Szabadságpárt korábbi elnökét, Heinz-Christian Strachét lejárató és megbuktató ibizai videót – nyilatkozta az osztrák Kronen Zeitungnak Sebastian Kurz, Ausztria kancellárja. A Kurz által megnevezett Tal Silberstein az MSZP korábbi kampánytanácsadója, aki Medgyessy Péter miniszterelnököt segítette.

Menedék - Atilla

Elárulta, az sem lepné meg, ha hamarosan róla is kikerülne egy lejárató videó, arról ugyanakkor nem beszélt, hogy miért kellett az osztrák kormánykoalíciót felrúgni, azok után hogy Strache lemondott és vállalhatatlan szavainak következménye lett.

A Kurz által megnevezett Tal Silberstein az MSZP korábbi kampánytanácsadója, aki Medgyessy Péter miniszterelnököt segítette.

Tal Silberstein 2004-ben a Greenberg GCS nevű politikai tanácsadó vállalat embereként adott tanácsokat Medgyessy Péter MSZP-s miniszterelnöknek, aki a bukása előtti fél évben cserélte le 2002-es győzelmének egyik kulcsszereplőjét, az izraeli zsidó Ron Werbert, feketeöves gyűlöletkarmestert.

Silberstein korábban Ehud Barak egykori izraeli miniszterelnök kampányfőnökeként is dolgozott, de Bulgáriában, Romániában és Bolíviában is adott tanácsokat. Silberstein Magyarországon a Medgyessy-kormány megbízásából készített lejárató kampányokat. Az MSZP korábbi kampánytanácsadóját, Silbersteint egyébként 2017-ben több társával együtt Izraelben letartóztatták csalás, pénzhamisítás és pénzmosás gyanúja miatt.

Sebastian Kurz az osztrák újságnak arról is beszélt, hogy Silberstein világszerte arról ismert, hogy hasonló akciókat szervez a politikai ellenfelek lejáratására.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A hit legnagyobb rejtélyei - Összeesküvés elméletek sorozatA hit legnagyobb rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 1 399 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
14% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Bevesszük a kanyart? - Csath MagdolnaBevesszük a kanyart?
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 816 Ft
12% internetes kedvezménnyel
Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat