HunHír.info

2019. Szelek hava 19. nap, Kocsárd napja.

Igazi viperafészek volt a Christchurchben kitakarított „békés imahely”

2019. március 19. 20:43
Tomcat - Hunhír.info

muszlim-ima-500.jpgMiközben a csapból is a szegény, ártatlan muszlimok halála fölötti sírás-rívás folyik, a média "természetesen" elfelejti, hogy a christchurchi muszlim közösség valójában a dzsihadisták egyik agymosó központjaként működött, és számos új-zélandi fiatalembert beszéltek rá, hogy muszlim hitre térve a Közel-Keletre utazva harcoljanak a "hitetlenek" ellen. Erről tanúskodik egy 2014-es újságcikk, amely az elmúlt napokban "rejtélyes módon" eltűnt az internetről, ám archiválva még megtalálható. A stuff.co.nz öt évvel ezelőtti cikke két új-zélandi állampolgár haláláról szól, akikkel egy amerikai drón csapása végzett Jemenben.

Menedék - Bayer

Daryl Jones a húszas évei elején járt, amikor hívő keresztény családjának bejelentette, hogy márpedig ő mecsetbe fog járni. Szüleit meglepte a döntés, de tiszteletben tartották fiuk vallásgyakorláshoz való jogát. Öccse, Nathan is hamarosan csatlakozott hozzá, és együtt kezdtek az Al-Noor mecsetbe járni. 2008-ra már arab ruhákban jártak, kizárólag idegenekkel érintkeztek, és a fiú hamarosan Sydney-be költözött, hogy ott gyakorolja tovább vallását.

Itt éppen a Laquemba Mosque nevű mecsetben bukkant fel, amelyet az ausztrál titkosszolgálatok is szemmel tartottak, mert tudtak róla, hogy ott terroristák ideológiai felkészítése folyik. Akkor már Muslim bin John néven szólíttatta magát, és Szaúd-Arábiába készült utazni egy csoporttal. Nathanról csak annyi derült ki, hogy mindenhová követi.

A családja utoljára 2012-ben hallott felőle. Legközelebb az új-zélandi külügyminisztérium hozott hírt arról, hogy a két fiú fegyveres gerillaként harcolva vesztette életét Jemenben.

Az új-zélandi hatóságok soha nem tettek lépéseket a christchurchi mecset tevékenysége ellen. Ezt pótolta Darrell Tarrent, aki fiatalságával és hátralevő éveivel fizet azért, hogy más családokkal ez ne történhessen meg.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nagy magyar tájszótár - Kiss GáborNagy magyar tájszótár
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 691 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat