HunHír.info

2018. Magvető hava 22. nap, Előd napja.

70 ezer eurót fizettek a szlovák újságíró megöléséért, magyar nevű az elkövető és a közvetítő is

2018. október 01. 14:15
Hunhír.info

70 ezer eurót fizettek Ján Kuciak meggyilkolásáért, Martina Kusnírová megölésére nem vonatkozott a megrendelés. A gyilkos fegyver egyelőre nincs meg, ahogy a fő megrendelő sem - tudatta az ügyet felügyelő ügyész a mai sajtótájékoztatón.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

2018. február 25-én jelentette a szlovák rendőrség, hogy holtan találták Ján Kuciak oknyomozó újságírót és menyasszonyát, Martina Kusnírovát Nagymácséd településen. Az újságírónak posztumusz jelent meg az a tényfeltáró cikke, amit már nem tudott befejezni. Ebből kiderül, hogy cseh, olasz és más szlovák kollégáival közösen már hónapok óta dolgozott egy terjedelmes beszámolón arról, hogy a Ndrangheta nevű befolyásos olasz maffiaszervezet hogyan terjeszkedett, hálózta be Szlovákiát és üzleti kapcsolatai hogyan érték el a nagyobbik kormánypárt, az Irány - Szociáldemokrácia vezető politikusait.

Az ügyész megerősítette, hogy négy személy ellen emeltek vádat a Kuciak-gyilkosság ügyében. A vádlottak Szabó Tamás, Miroslav Marcek, Andruskó Zoltán és Alena Zsuzsová.

A vádemelés alapját azok a bizonyítékok képezik, melyek a rendőrség hét hónapos nyomozása alatt kerültek elő. A gyilkosnak 50 000 eurót készpénzben fizettek ki Ján Kuciak meggyilkolásáért, és megígérték neki egy 20 000 eurós adósság elengedését.

Jaromír Ciznár főügyész szerint a bizonyítékok nagyon erősek, de csak akkor lesz nyugodt, ha mind a négy vádlott jogerősen el lesz ítélve.

Új Szó

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat