HunHír.info

2018. Fergeteg hava 19. nap, Dsingiz napja.

Összetartozunk

2005. január 05.
Balázs Árpád, Székelyudvarhely

Alaptalan a Magyarországon keltett pánikhangulat, mondják az udvarhelyszéki vendégfogadók. A népszavazást követően többen visszamondták szilveszterre lefoglalt szálláshelyüket, mert aggódnak saját biztonságukért.

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

Turizmus szempontjából a legsikeresebb évét tudhatják maguk mögött a vendégfogadók, hiszen a felmérések szerint közel fél millió magyarországi turista járt idén a Székelyföldön. Ez pedig szép kis bevételt jelentett gazdasági vonatkozásban, amit a legtöbb vendégfogadó a kényelmi fok emelésére, a továbbfejlesztésre fordított.

De mit sem ér az egész, ha üresen maradnak a házak, ha nem érkezik a vendég, a kedves ismerős, a jó barát, mert az évről évre visszatérő turista már családtagként jött látogatóba, aki a kapott szolgáltatásért még fizetett is, így pótolta az itteniek alacsony nyugdíját, jövedelmét. Nagy Árpád vendégfogadó szerint, tizenöt év építkező munkája úgy omolhat össze akár a kártyavár, hiszen ott tartunk, mint a 89-es forradalom után, amikor a Funar-jelenség riasztotta el a turistákat, kevesen vállalkoztak akkor beljebb merészkedni. Most pedig magyar fél a magyartól.

Tavaly és az idén valóságos új honfoglalás indult a Székelyföldön, turista turistát ért, de elég volt egy rosszul sikerült vasárnap, hogy minden romba dőljön, szembeforduljon magyar a magyarral. Égnek a telefonvonalak, barátaink arról érdeklőnek: most akkor mehetünk-e? Mert hát tudod, azt írja az újság, hogy magyar állampolgárt nem szolgálnak ki, bemázolják az autókat. Nagy szerint, valakiknek érdekében áll a hisztériakeltés, bár egy kicsit megkéstek az ellenpropagandával. Mi mindenkinek azt üzenjük: mi befogadó, testvérszerető magyarok maradtunk, számunkra a Szent Korona (meg)oszthatatlan. A vállalkozó azt javasolja, küldjünk minél több karácsonyi képeslapot Magyarországi barátainknak, ezzel a jelszóval: összetartozunk.

2004. december 15.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Egy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról - Gömbös GyulaEgy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Globális agymosás - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális agymosás
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat