HunHír.info

2019. Áldás hava 23. nap, Izár napja.

Turul-szobor ledöntése, avagy győzni akarnak a cionisták

2008. július 16.
HunHír.Hu

Mi a közös a buzifesztivál erőltetésében és a XII. kerületi Turul ellen indított "liberális harcban"? Az erőfitogtatás. A magyarországi cionisták meg akarják mutatni, hogy nemcsak a gazdasági hatalmat szerezték meg, hanem lassan a teljes politikait is birtokolják. Ehhez segítséget nyújthat nekik a gyurcsányista karhatalom, hiszen egy Oszvári nevezetű, biztosan magyar IX. kerületi jegyző utasítására akár rohamrendőrök árnyékában is porba taposhatják a legszentebb magyar madár szobrát.

Menedek - Engdahl

Liberális napilapok értesülése szerint a Közép-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal döntése értelmében is le kell bontani XII. kerületben három éve engedély nélkül emelt Turul-szobrot. A másodfokú hatóságként eljáró regionális közigazgatási hivatal vezetője hétfői döntésében elutasította a július elején a szoborra kiadott fennmaradási engedélyt.

Forgács Imre egyúttal a ferencvárosi jegyzőt jelölte ki a szobor eltávolítását elrendelő korábbi bírósági döntés végrehajtására. A IX. kerület jegyzője a Népszavának azt mondta: végre fogja hajtani a bíróság jogerős ítéletét, ha kell, karhatalmi erővel távolíttatja el a szobrot.

A liberális rafinériának köszönhetően jelen pillanatban úgy áll a helyzet, hogy a pincelakóknak már két emlékmű is hirdeti majd végtelen nagy fájdalmát, és a magyar történelem legszörnyűbb eseménye kizárólagos sértettjeinek soha be nem gyógyuló sebeit és soha véget nem érő kárpótlásuk szükségességét.

Addig csűrték-csavarták a dolgot, amíg végül is az a kompromisszumos megoldás született, hogy a zsidó áldozatokra való tekintettel a Turul-szobor csak a hazáját védő katonának hirdeti emlékét, noha ez is össze lett mosva, és nem lett konkrétan megjelölve, hogy a honvédő magyaroknak szól a turulos áhítat.

Cserében újabb holokauszt-emlékmű lesz a XII. kerületben, a jobbára polgárok és újgazdagok lakta városrészben, ahol már hosszabb ideje jogellenesen felállított zsidófalnál siránkozhatnak a kiválasztottak. A magyarnak még annyi sem juthat, hogy hosszú-hosszú kétségbeesett hajlongások és kompromisszumok alapján a hősökre emlékezzen. Nem teheti meg a becsület napján, a budavári kitörés emlékére, mert egyből fasisztának minősítik. Nem számít, hogy a Turul és az Árpád-sáv még mindig a Magyar Köztársaság Nemzetbiztonsági Hivatalának a jelképe, és használja a szétvert Magyar Honvédség is, ott, azon a helyen nem lehet.

Ha megmaradna, azt jelentené, hogy nem nyugszanak bele a magyarok a teljes elnyomásba és kizsákmányolásba. Máshol nem számít, hogy van, nem jelképezi ilyen szimbolikusan a magyar érdekvédők és a magyargyűlölők közötti harcot.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Egregorok - Mark StavishEgregorok
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 300 Ft
17% internetes kedvezménnyel
A kultúra diktatúrája - Bayer Zsolt - Szakács ÁrpádA kultúra diktatúrája
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Mesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak - Dr. Mátyás SzabolcsMesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat