HunHír.info

2018. Szelek hava 23. nap, Béla napja.

Eörsi megint bizonyította magyargyűlöletét

2005. december 09.
HunHír.Hu

Míg Orbán Viktor volt miniszterelnök zseniális húzással felállította a magyar parlamentet, és helyzetváltoztatásra ösztönözte még a vonakodó szocialistákat is, addig egy ember rohant ki bőszülten az ülésteremből. Eörsi Mátyás, a határon túli magyarok kérdésében mindig negatív álláspontra helyezkedő szabad demokrata képviselő.

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

A határon túliak "kedvence" ez idáig minden fórumon tanújelét adta annak, hogy nem szívleli a határon túli magyarokat, s úgy fél a lelki nemzetegyesítéstől, mint az ördög a szenteltvíztől. A világpolgár szemléletű honatya minden más kisebbség gondját a sajátjának érzi a világ bármely tájékán, csak nehogy a magyarok érdekében kelljen valahol is egy szót ejteni.

A székelyföldi autonómia heves ellenzője, és a gyökértelen tradícióktól mentes országok gyűjtőtégelyeként funkcionáló Európa elkötelezett híve, a bátor drogliberalizátor azt bezzeg zokon vette, hogy pont a kettős állampolgárság ügyében kifejtett negatív propagandája, és mindenen átsütő magyargyűlölete miatt tiltakoztak kolozsvári szereplése ellen az erdélyi magyar ifjak. Eörsi és hasonszőrű barátai, élükön a félzsidó Ekstein Kovács RMDSZ-es szenátorral egyből lenyilasozták azokat a tisztességes magyar fiatalokat, akik élve demokratikus jogukkal kifejezték nemtetszésüket és tiltakozásukat Eörsi erdélyi átlátszó látvány show-ja ellen.

A magyarkérdésben érzéketlen világpolgár most sem tagadta meg magát, amikor az elszakított területrészeken élő nemzettestvéreink iránti tiszteletet kellett reprezentálni. Fogta magát és kirohant a teremből egyedüli képviselőként, s ami nem elhanyagolható, egyedüli úgymond liberális képviselőként. Az SZDSZ mint mondja, a magyar liberális párt. Ha ilyen képviselői vannak, akkor egyértelműen kiderül, hogy nevet kell változtatnia. Legfeljebb magyarországi.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Auschwitz parancsnoka voltam - Martin BroszatAuschwitz parancsnoka voltam
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A székely hadosztály - Szent Kereszthegyi Kratochvil KárolyA székely hadosztály
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A sör füveskönyve
A sör füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Regnum Marianum - Bolberitz Pál Balás BélaRegnum Marianum
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A gondolatgyárak - F. William EngdahlA gondolatgyárak
Könyv - Bolti ár: 3 790 Ft
Internetes ár: 3 032 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat