HunHír.info

2019. Ígéret hava 21. nap, Rof napja.

Eörsi megint bizonyította magyargyűlöletét

2005. december 09.
HunHír.Hu

Míg Orbán Viktor volt miniszterelnök zseniális húzással felállította a magyar parlamentet, és helyzetváltoztatásra ösztönözte még a vonakodó szocialistákat is, addig egy ember rohant ki bőszülten az ülésteremből. Eörsi Mátyás, a határon túli magyarok kérdésében mindig negatív álláspontra helyezkedő szabad demokrata képviselő.

Menedék - Bayer

A határon túliak "kedvence" ez idáig minden fórumon tanújelét adta annak, hogy nem szívleli a határon túli magyarokat, s úgy fél a lelki nemzetegyesítéstől, mint az ördög a szenteltvíztől. A világpolgár szemléletű honatya minden más kisebbség gondját a sajátjának érzi a világ bármely tájékán, csak nehogy a magyarok érdekében kelljen valahol is egy szót ejteni.

A székelyföldi autonómia heves ellenzője, és a gyökértelen tradícióktól mentes országok gyűjtőtégelyeként funkcionáló Európa elkötelezett híve, a bátor drogliberalizátor azt bezzeg zokon vette, hogy pont a kettős állampolgárság ügyében kifejtett negatív propagandája, és mindenen átsütő magyargyűlölete miatt tiltakoztak kolozsvári szereplése ellen az erdélyi magyar ifjak. Eörsi és hasonszőrű barátai, élükön a félzsidó Ekstein Kovács RMDSZ-es szenátorral egyből lenyilasozták azokat a tisztességes magyar fiatalokat, akik élve demokratikus jogukkal kifejezték nemtetszésüket és tiltakozásukat Eörsi erdélyi átlátszó látvány show-ja ellen.

A magyarkérdésben érzéketlen világpolgár most sem tagadta meg magát, amikor az elszakított területrészeken élő nemzettestvéreink iránti tiszteletet kellett reprezentálni. Fogta magát és kirohant a teremből egyedüli képviselőként, s ami nem elhanyagolható, egyedüli úgymond liberális képviselőként. Az SZDSZ mint mondja, a magyar liberális párt. Ha ilyen képviselői vannak, akkor egyértelműen kiderül, hogy nevet kell változtatnia. Legfeljebb magyarországi.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat