HunHír.info

2019. Szelek hava 22. nap, Aranyos napja.

Eu-zászlós őrjöngés, avagy a Soros–Gáti–Goodfriend tengely támadása Magyarország ellen

Ezek nem forradalmárok, ezek a háttérhatalom mocskos ügynökei

2014. október 27. 10:33
Koldus Kálmán - Hunhír.info

Hírportálunk a magyarországi médiumok között elsőként jelezte határozottan, hogy semmiképpen sem azonosul a kiszivárogtatott, a kormány által preferált internetadóval. Ugyanakkor azt is jeleztük: ellenérzésünk és ellenkezésünk nem jelentheti azt, hogy valamilyen szinten is azonosulunk azzal a szélliberális csürhével, aki hatalmas "demokratikus ellenzéki" hátszéllel az internetadóra hivatkozva akar 2006-ot játszani Budapesten. Sejtésünk be is jött, a tegnapi események egyértelműen jelezték, hogy ez nem a magukat demokratikus és humanista, européer toleráns civilek polgári engedetlensége, hanem kőkemény politikai támadás Magyarország ellen. A semmiből előbukkant provokátorok a birka effektust kihasználva aztán vasárnap megpróbálkoztak az utcai nyomásgyakorlással is, a tétovázó, fejetlen beavatkozni nem merő rendőrök asszisztálása mellett. Onnantól kezdve pedig, hogy a nol.hu fotóriportere az őrjöngő tömegben felfedezte az Amerikai Egyesült Államok Magyarországra akkreditált ideiglenes ügyvivőjét, André Goodfriendet, a képlet mindenki előtt egyértelmű lehet. A háttérhatalom eljátszott a gondolattal, hogy a pusztabunkók Magyarországán – büntetve a múltjával szembenézni képtelen milliókat – megpróbálja kirobbantani az új Majdant.

Menedék - Bayer

A 2014-es év egyik legfontosabb eseménye volt a világban, hogy idegen titkosszolgálatok közreműködésével a világot uraló háttérhatalom sok-sok milliárdos anyagi támogatásával Ukrajnában megdöntötték a törvényes hatalmat, és egy olyan báb került az ország élére, amely az orosz medve hátában lévő országot egyértelműen a globálatlantisták érdekszférájába vonta. Lehet itt beszélni nyugati értékekről, demokráciáról, liberalizmusról és egyéb, mára már teljesen kiüresedett, semmitmondó tartalommal bíró társadalmi együttélési formákról, mindenki előtt nyilvánvaló, hogy a háttérhatalom, amely az egész Európai Uniót is egy masszaként kezelt, központilag irányított gyarmattá akarja zülleszteni, közvetlenül a jelenlegi határainkon próbálkozott meg a sok-sok évtizedes módszerével, hogy a szabadságjogokra hivatkozva saját, totális diktatúráját építi fel úgy, hogy kiszolgálói az adott országokat alárendelik a terjeszkedő globálvilág érdekeinek.

A tegnapi budapesti események egyértelműen jelezték, hogy a következő célpont az a Magyarország lesz, amelynek jelenlegi vezetése mindent megtesz ugyan, hogy a világot uraló körök és azok kiemelt kedvencei kedvében járjon, de ez még mind kevés. Az egész rendszert akarják olyannak láttatni, ahol az egykori éltanuló gyarmat ismételten belesimul az uralkodó világtrendekbe. Ennek a folyamatnak vannak hazánkban is céltudatos, kívülről inspirált, általánosságban hungarofób vezetői és prominensei, akik a nem egy esetben jogos elégedetlenséget felhasználva akarják Magyarországot is a forradalomba tuszkolni. A jelszó természetesen továbbra is a régi, amelyet megszokhatott a világ azon része, ahová megérkezett a globálatlantista demokráciaimport. Letörni az önálló nemzeti kedvezményeket, még a legapróbbakat is, belső feszültséget szítani a többség és a kisebbség között, a kritikus szint alá tornáztatni a közbiztonságot, aztán a mindennapos gondjaival, létbiztonságával, félelmeivel foglalkozó többségi ember olyan szinten leterhelődik, hogy már nem lesz energiája és kedve az ország, a nemzet sorsával foglalkozni.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Új világ született 1918-1923 - Schmidt MáriaÚj világ született 1918-1923
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 511 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Hágó - Ősi JánosA Hágó
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat