HunHír.info

2018. Áldás hava 21. nap, Csóbán napja.

A közismert családi múltú Bauer Tamás fasisztákkal, nácikkal nem vitázna

2010. január 01. 08:46
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

avo_terror_250.jpgAmint a minap írtuk, a Néphazugságban bizonyos Szabó Rebekától a Jobbik „érveken és tényeken alapuló vitában” történő visszaszorításáról olvashattunk. S ha valaki azt hinné, az abban foglaltaknál nem lehet mélyebbre süllyedni, úgy tűnik, nem ismeri eléggé a földi pokol bugyrait. Ugyanis ma ugyanott a közismert családi múltú Bauer Tamás fejtette ki, hogy ez neki sok. Merthogy ő fasisztákkal, nácikkal nem vitázna.

És hát persze jobb, ha más sem merészeli ezt tenni, pláne az ezen akolbeliek közül. Mert meglehet, hogy elhajló lesz, kollaboránsa a kerekesztendőknek. Ma arról osztotta meg vásatlanul talmudista aggodalmait, hogy ő, híven a DK mozaikszavú képződményhez, le nem ülne egy ilyen társasággal vitatkozni, hiszen az ab ovo „nacionalista, rasszista világképet vall, és az emberek egy részének nacionalista, rasszista érzéseit, elfogultságait, indulatait mozgósítja, hogy maga mellé állítsa őket”, ráadásul „félkatonai különítményeket működtet, tehát működési módja okán is fasiszta jellegű pártnak kell tekintenünk”.

Kell tekintenünk. Mintha a néhai Szabad Népet olvasnánk. S akik nem annak tekintik, osztályellenségek, s ami a legfőbb, antiszemiták. Persze nemcsak a jobbik, a Fidesz is, de azért az előbbi persze ebben megelőzi:

„A nyíltan (a Fidesznél is nyíltabban) vállalt irredentizmus, a második világháborús magyar szerepvállalás céljaival való azonosulás, a második világháborút követő európai rendezés nyílt elutasítása és a holokauszt megkérdőjelezése, mint a nyilas múlttal való kontinuitás megjelenítése is arra késztet, hogy korábban a MIÉP-et, most a Jobbikot fasiszta jellegű pártnak tekintsük.”

Ha ezt Andics Erzsébet megérhette volna! De örülne, hogy nem hullt szikes talajra elvetett magja. A közismert családi múltú Bauer, lekörözve alombelijeit, a vadászvizsla szimatjával szaglássza továbbra is, merre tanyáznak a másokat megkülönböztető, megalázó, mindenhonnan kitúrni akaró, a humanistákat és demokratákat halálba hajszoló rasszisták. S közben nem győz arra inteni, nehogy bárki is leüljön velük „érveken és tényeken” alapuló vitát folytatni, elvégre még megeshet, hogy ezzel hozzájárul „szalonképessé tételük”-höz.

Csakhogy hiába hadakozik ennyire körömszakadtan Bauer, leáldozóban csillaga. A köreiben oly fennen hangoztatott európai műveltség egyik kritériuma valaha ugyanis a méltósággal való veszíteni tudás volt. Vagyis aki fiaskót vallott a politika színpadán, önként távozott onnan, nem pedig azon maradva osztotta azt, amije sohasem volt. Legfeljebb pénze. Ami viszont, amint most is látszik, még nem elég az üdvösséghez.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat