HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Hunhír olvasó: katonai erővel is meg kell védeni a kárpátaljai magyarokat

2014. február 21. 11:16
Hunhír.info

vereckei-hago-karpatia.jpgNem a Kárpátaljáról esetleg meginduló menekült áradat fogadására kellene felkészülni, hanem a maradék magyar „operett hadsereg” helyszínen történő alkalmazására, hogy a Kárpátalján őshonos magyarságnak Kárpátalja területén, a helyben maradásuk biztosítása mellett nyújtson megfelelő védelmet.

Menedek - Engdahl

Azaz Kárpátaljáról ne az őshonos magyaroknak kelljen elmenekülniük, hanem azoknak a betelepített idegeneknek, akiket csak 1944-et követően telepített be a hatalom távoli, idegen vidékekről.

Kárpátalja maradjon meg örökké magyar terület, ne csak egy a régi nosztalgiákban élő romantikus táj, ahol "egykoron magyarok is éltek"!

Kárpátaljának ebben a válságos helyzetében a magyar kormánynak tervek ezreit kellene kidolgoznia, hogy a kárpátaljai magyarok személyi és vagyoni biztonságának védelme érdekében hatékony lépéseket tegyen. Ennek keretében:

azonnali tárgyalások kezdeményezése Oroszországgal, hogy gyakoroljon nyomást Janukovics ukrán elnökre, Kárpátalja területi önállóságának biztosítása érdekében (ha Kucsma ukrán elnök 1993-ban már hajlandó lett volna lemondani Kárpátaljáról és visszaadni azt Magyarországnak, akkor a mostani mély ukrán válság idején vélhetően Janukovics is rávehető ugyanerre)

azonnali tárgyalások kezdeményezése Lengyelországgal, hogy a közös érdekek (Kárpátalja, illetve Kelet-Lengyelország felszabadítása) alapján diplomáciai és katonai lépéseinket összehangoljuk

a külföldön (Afganisztán, Irak, Koszovó stb.) állomásozó magyar haderő azonnali hazarendelése, itthoni (kárpátaljai) alkalmazásuk előkészítése

a magyar hadsereg tartalékos állományának azonnali bevonultatása, általános mozgósítás elrendelése

magyar csapat összevonások elrendelése Kárpátalja határán

a Kárpátalján élő őshonos magyarság, továbbá az ott élő egyéb őshonos lakosság (ruszinok) személyi és anyagi biztonságának védelme érdekében felvonulási tervek kidolgozása a magyar hadsereg részére, amelynek eredményeként ellenőrzésünk alá Kárpátalja területe, továbbá a Kárpátokon átvezető utak és hágók- Ennek eredményeként minden idegen erő Kárpátaljára történő beszivárgásának megakadályozása.

Ha ezeket a lépéseket nem tesszük meg, akkor több százezernyi kárpátaljai magyart kényszerítünk őseik földjének az elhagyására, ahová már soha többé nem térhetnének vissza. Ennek pedig az lenne a végeredménye, hogy kiszolgálva az ukrán nacionalisták céljait, az elűzött magyarok helyére betelepítésre kerülő ukrán és egyéb idegen népcsoportok révén, számunkra egy etnikailag teljesen idegen Kárpátalja jönne létre.

Történelmi elődeink emlékének adózva pedig Kárpátaljáról sem mondhatunk le soha sem!

Ébresztő Magyar Kormány! Itt az ideje cselekedni, mert biztosak lehetünk abban, hogy a románok már most is kész katonai tervekkel rendelkeznek céljaik megvalósítása érdekében! A román diplomácia (mint mindig) most is fényévekkel előttünk vágtat!

A publicisztika rovatban megjelent írások nem feltétlenül azonosak a szerkesztőség álláspontjával.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Bevesszük a kanyart? - Csath MagdolnaBevesszük a kanyart?
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 816 Ft
12% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Százéves Trianon - Drábik JánosSzázéves Trianon
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat