HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

Az Új Világrend a biorobottal készítteti elő az új hidegháborút

2013. július 19. 10:55
George Marriott - USA

bunyevacz_uj_vilagrend.jpgWashingtoni sajtóértesülések szerint az amerikai kormányzat azt fontolgatja, hogy lemondja Barack Obama elnök és Vlagyimir Putyin orosz államfő őszre tervezett moszkvai találkozóját, válaszul arra, hogy Oroszország fontolóra vette a titkos amerikai adatgyűjtést kiszivárogtató Edward Snowden ideiglenes menedék iránti kérelmének teljesítését.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

A sajtó értesülései szerint az esetleges lemondás felvetődése mögött nem csupán az Egyesült Államokban súlyos törvénysértéssel és kémkedéssel vádolt Snowden ügye keresendő. Washington elégedetlen például azzal is, hogy Oroszország már többször megakadályozta a szíriai rezsim elleni nemzetközi diplomáciai lépéseket, és továbbra is támogatja Bassár el-Aszad rendszerét. Csalódását jelezte az amerikai diplomácia amiatt is, hogy csütörtökön ötéves börtönbüntetésre ítélték Alekszej Navalnij orosz ellenzékit.

A Putyin-Obama találkozó lemondása mindazonáltal tovább élezné a két vezető már jelenleg is feszült viszonyát. Megnehezítené a sajtó kommentárja szerint azt is, hogy közeledjenek az álláspontok a kapcsolatokat mérgező kérdésekben.

Hunhír.info kommentár:

Lehet azt mondani, hogy őrültek összeesküvés elmélete, zakkantak agymenése, de továbbra is azt gondolom: Snowden nem a globalizmus, multikulturalizmus és a pénzügyi világbirodalom, a világkormány mély humánummal és igazságérzettel telített ellenfele, hanem szemfényvesztő embere, aki a földgolyót markában tartó csoport, illetve csoportok játékszere. Abba most nem megyek bele, hogy ezek a csoportok egymással is háborúznak, mert van egy közös céljuk. Amerika és Oroszország közötti ellentét mélyítése, az új hidegháború felélesztése. Lehet akkor brutális módon fegyverkezni, amely a különböző, egy alomhoz tartozó fegyvergyáros családok, a Birodalom uralkodó osztályának részei gigaprofitját eredményezheti ismét.

Mellette támogatni kell a cárellenes belső oroszországi liberális erőket,esetleg újabb októberi rémvilágot produkálva. A cár nem akarja teljes mértékben kiszolgálni a pénzügyi világhatalmat, nem akarja hazáját odadobni az idegen gyarmatosítóknak és kultúrkampfosoknak: bármennyire is hihetetlennek tűnik, jelenleg Oroszország az igazi világszabadság egyetlen erős bástyája.

Snowden műsora pedig azt segítheti elő, hogy rá hivatkozva sérüljön a most meglévő törékeny egyensúly, a külső és belső ellenség erősödhessen, és ha minden a szabadkőművesek terve alapján működik, akkor ismét a népbiztosok tanácsa, és nem a cár uralja Oroszországot.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nagy magyar tájszótár - Kiss GáborNagy magyar tájszótár
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 691 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 375 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Anya - nyelv - kincs - Kiss ZitaAnya - nyelv - kincs
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat