HunHír.info

2019. Szelek hava 20. nap, Apor napja.

Kepli és a Jobbik megvédi a magyar vízkincset - nyílt levél a zsidó szakminiszterhez

2013. május 09. 10:54
Hunhír.info

israelwater-250.jpgKepli Lajos, a jobbik szakpolitikusa kormányzati forrásokból úgy értesült, hogy Szilvan Salom izraeli vízügyi miniszter a Zsidó Világkongresszus „leple alatt vízügyekről is tárgyalt magyar helytartóikkal". A politikus szerint itt válik érthetővé a cionisták Jobbik irányába táplált félelme és mérhetetlen gyűlölete, ugyanis a tér nem más, mint a jövő legfontosabb, stratégiai kincse, a vízkészletünk jövője, amely által ugyanis gazdasági nagyhatalom lehetnénk.

Menedék - Atilla

Tisztelt Miniszter Úr!

Ön a napokban hazánk vendégszeretetét élvezte, amikor a Zsidó Világkongresszus résztvevőjeként Izrael állam képviseletében Budapesten járt. Önmagában is példátlan és felháborító egy olyan összejövetel, amelynek témája a vendéglátó ország becsmérlése és pocskondiázása, mégsem ez késztetett elsősorban e levél megírására. Az Önöket befogadó országok vendégszeretetével való visszaéléseik sorában nem ez a mostani volt a legkirívóbb a történelem folyamán.

A kongresszuson tartott beszédében Ön a következőképpen emlékezik meg rólunk, jobbikosokról: „Antiszemita cselekedet az, hogy a Jobbik egyik képviselője a zsidó származású köztisztviselők »listázását« követelte… Magyarországnak garantálnia kell állampolgárai biztonságát, beleértve a zsidókat is” – mondta súlyosan elferdítve a valóságot és súlyosan beleavatkozva Magyarország belügyeibe. Miniszter úr, tanácsosabb volna inkább saját háza táján söprögetnie. Izrael vízügyi minisztereként Ön nyilván tisztában van az alább következő tényekkel.

A Palesztina területén fekvő ivóvízbázisokat Önök elorozzák, megfosztva a palesztin népet az egészséges ivóvízhez való alapvető emberi joguktól. Miközben a ciszjordániai illegális zsidó telepesek kertészeteket öntöznek terményeiket Nyugat-Európában értékesítve, addig ugyanott a palesztinok a létfenntartáshoz elengedhetetlenül szükséges vízmennyiségért is nap mint nap heroikus küzdelmet folytatnak. Miközben egy zsidó telepes naponta átlag háromszáz liter vizet használ fel, addig a palesztinok jó része napi kevesebb mint húsz (!) literrel kénytelen beérni háztartásonként. Az egészséges emberi körülmények fenntartásához minimum napi száz liter víz lenne szükséges. A félmillió illegális ciszjordániai zsidó telepes jóval több vizet használ el, mint a több mint kétmillió fős palesztin lakosság. A Gázai-övezetben pedig 2005 óta több mint háromszáz kutat romboltak le, és hadseregükkel tartják távol a palesztin népet saját ivóvizüktől.

Ezek után joggal kérdezem: Ön miről is akar kioktatni minket, miniszter úr? Ne arra legyen gondja, hogy Magyarországnak mit kell garantálnia állampolgárai részére, ehelyett inkább adják vissza a palesztinoknak ivóvizüket és hazájukat!

Kormányzati forrásokból származó értesüléseim szerint Ön a Zsidó Világkongresszus leple alatt vízügyekről is tárgyalt magyar helytartóikkal. Itt válik érthetővé az Önök Jobbik irányába táplált félelme és mérhetetlen gyűlölete. Ön és kormánya pontosan tudja: Magyarországból sosem lesz Palesztina, ha a Jobbik kormánypárt lesz Magyarországon, a magyar vizet tőlünk senki nem veheti el. Márpedig nyugodjon bele, az lesz. Addig is kérem, hazánkban járva tanúsítsanak a vendéghez méltó szerénységet és alázatot. Ne akarják se földünket, se vizünket megkaparintani, mert az a miénk, magyaroké.

Kepli Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője, vízügyekért felelős szakpolitikus

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Álom hava - Nemzeti sorsballada DVD - Bicskei ZoltánÁlom hava - Nemzeti sorsballada DVD
DVD - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Káosz és rend III. - Hajnali sugár - Benkő LászlóKáosz és rend III. - Hajnali sugár
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 974 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat