HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

Kepli és a Jobbik megvédi a magyar vízkincset - nyílt levél a zsidó szakminiszterhez

2013. május 09. 10:54
Hunhír.info

israelwater-250.jpgKepli Lajos, a jobbik szakpolitikusa kormányzati forrásokból úgy értesült, hogy Szilvan Salom izraeli vízügyi miniszter a Zsidó Világkongresszus „leple alatt vízügyekről is tárgyalt magyar helytartóikkal". A politikus szerint itt válik érthetővé a cionisták Jobbik irányába táplált félelme és mérhetetlen gyűlölete, ugyanis a tér nem más, mint a jövő legfontosabb, stratégiai kincse, a vízkészletünk jövője, amely által ugyanis gazdasági nagyhatalom lehetnénk.

Menedek - Engdahl

Tisztelt Miniszter Úr!

Ön a napokban hazánk vendégszeretetét élvezte, amikor a Zsidó Világkongresszus résztvevőjeként Izrael állam képviseletében Budapesten járt. Önmagában is példátlan és felháborító egy olyan összejövetel, amelynek témája a vendéglátó ország becsmérlése és pocskondiázása, mégsem ez késztetett elsősorban e levél megírására. Az Önöket befogadó országok vendégszeretetével való visszaéléseik sorában nem ez a mostani volt a legkirívóbb a történelem folyamán.

A kongresszuson tartott beszédében Ön a következőképpen emlékezik meg rólunk, jobbikosokról: „Antiszemita cselekedet az, hogy a Jobbik egyik képviselője a zsidó származású köztisztviselők »listázását« követelte… Magyarországnak garantálnia kell állampolgárai biztonságát, beleértve a zsidókat is” – mondta súlyosan elferdítve a valóságot és súlyosan beleavatkozva Magyarország belügyeibe. Miniszter úr, tanácsosabb volna inkább saját háza táján söprögetnie. Izrael vízügyi minisztereként Ön nyilván tisztában van az alább következő tényekkel.

A Palesztina területén fekvő ivóvízbázisokat Önök elorozzák, megfosztva a palesztin népet az egészséges ivóvízhez való alapvető emberi joguktól. Miközben a ciszjordániai illegális zsidó telepesek kertészeteket öntöznek terményeiket Nyugat-Európában értékesítve, addig ugyanott a palesztinok a létfenntartáshoz elengedhetetlenül szükséges vízmennyiségért is nap mint nap heroikus küzdelmet folytatnak. Miközben egy zsidó telepes naponta átlag háromszáz liter vizet használ fel, addig a palesztinok jó része napi kevesebb mint húsz (!) literrel kénytelen beérni háztartásonként. Az egészséges emberi körülmények fenntartásához minimum napi száz liter víz lenne szükséges. A félmillió illegális ciszjordániai zsidó telepes jóval több vizet használ el, mint a több mint kétmillió fős palesztin lakosság. A Gázai-övezetben pedig 2005 óta több mint háromszáz kutat romboltak le, és hadseregükkel tartják távol a palesztin népet saját ivóvizüktől.

Ezek után joggal kérdezem: Ön miről is akar kioktatni minket, miniszter úr? Ne arra legyen gondja, hogy Magyarországnak mit kell garantálnia állampolgárai részére, ehelyett inkább adják vissza a palesztinoknak ivóvizüket és hazájukat!

Kormányzati forrásokból származó értesüléseim szerint Ön a Zsidó Világkongresszus leple alatt vízügyekről is tárgyalt magyar helytartóikkal. Itt válik érthetővé az Önök Jobbik irányába táplált félelme és mérhetetlen gyűlölete. Ön és kormánya pontosan tudja: Magyarországból sosem lesz Palesztina, ha a Jobbik kormánypárt lesz Magyarországon, a magyar vizet tőlünk senki nem veheti el. Márpedig nyugodjon bele, az lesz. Addig is kérem, hazánkban járva tanúsítsanak a vendéghez méltó szerénységet és alázatot. Ne akarják se földünket, se vizünket megkaparintani, mert az a miénk, magyaroké.

Kepli Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője, vízügyekért felelős szakpolitikus

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
Puzzle - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyógynövények a zsebemben - Szabó György Lopes-Szabó ZsuzsaGyógynövények a zsebemben
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 375 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat