HunHír.info

2018. Földanya hava 25. nap, Szübál napja.

A Mazsihisz mások veszteségeinek minimalizálásával és a sajátjaik maximalizálásával csak növeli az antiszemitizmust

2012. február 21. 12:22
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

zsido_istene_a_penz_250.jpgA Mazsihisz honlapján azon háborog, hogy Németországban a minap Drezda 1945. február 13-a és 15-e között történt porrá bombázására, a mindössze huszonötezer polgári áldozatra emlékeztek 'a város pusztulásához vezető eszmék'-ért ma is lelkesülő 'neonáci bőrfejű'-ek, arról azonban ezúttal sem közöl egy lábjegyzetet sem, mégis honnan vette az idézett veszteségszámot, amikor minden történész három- és ötszázezer közöttire teszi a védtelen, tűzkatlanban villámgyorsan elégett polgári áldozatok számát?

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

Dirk Hilbert drezdai polgármester, Stanislaw Tillich, Szászország jelenlegi miniszterelnöke és elődje, Kurt Biedenkopf 'közös felhívást adott ki a városi tanács frakcióival, egyetértésben az egyházakkal (köztük a zsidó közösséggel) a szakszervezetekkel, a gazdasági, a kulturális intézményekkel, amelyben felhívták Drezda polgárait: méltóan emlékezzenek meg a nemzetiszocializmus és a háború áldozatairól, egyúttal felidézték, éppen az elmúlt hónapokban szerezhettek az emberek tudomást arról, milyen mértéket értek el a szélsőjobboldal erőszakos cselekményei országukban: a kelet-németországi terrorcsoportról van szó, amely nyolc törököt, egy görögöt és egy rendőrnőt gyilkolt meg', olvassuk a mindentudó honlapon, arról azonban még egy lábjegyzetet sem, mégis honnan vette az idézett veszteségszámot, amikor minden történész (és korántsem csak a köreikben ab ovo lenácizott David Irving!) három- és ötszázezer közöttire teszi a védtelen, tűzkatlanban villámgyorsan elégett polgári áldozatok számát?

Egy biztos: náluk még a statisztika is ideológiafüggő, olyannyira, hogy haramiaállamukban az összeadás nemzetközi jelét, a pluszjelet, törölték a matematika-tankönyvekből, amiért Krisztus keresztjére emlékeztette őket, nem is beszélve aztán a hatmilliós számról, amely önbeteljesítő jóslatként már a tizenkilencedik század végétől állandóan felbukkant angolszász világbeli sajtójukban, így például 1897-ben a 'The Open Court Monthly' közlése szerint a Róma elleni Bar-Kochba felkelésben mintegy hatmillióan haltak meg közülük, 1900. június 11-én a 'The New York Times' hasábjain Stephen Wise rabbi hatmillió élő, vérző, szenvedő évükről értekezett, 1905. november 1-én pedig ugyanezen orgánum arról értesített, hogy lemondott posztjáról Konsztantyin Pobjedonoszcev, a Szent Szinódus főügyésze, országa 'leggyűlöltebbje', aki 1890 és 1902 között családjaikból pont hatmilliót űzött ki Oroszországból, végül 1921. július 20-án, hogy a szovjethatalom hanyatlásával ottani hatmilliós népességük tömegmészárlásra ítéltetett.

Aligha kétséges tehát, hogy a Mazsihisz mások veszteségeinek minimalizálásával és a sajátjaik maximalizálásával csak növeli az antiszemitizmust, nem számolva azzal, hogy olyan anticionisták, mint Izrael Shamir, Izrael Sahak, Yehudi Menuhin vagy Teller Ede, már számtalanszor figyelmeztették az e körhöz tartozókat, hogy ha így folytatják az áldozatok számának folyamatos növelésével párhuzamosan az értük világszerte járó kárpótlások követelését, előbb-utóbb újabb világháborút fognak kirobbantani.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Mohácsi csata (1526) másképpen - Botlik Richárd - Illik PéterA Mohácsi csata (1526) másképpen
Könyv - Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 570 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Visszatért - Trianon és a revízió - Zetényi Csukás FerencVisszatért - Trianon és a revízió
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat