HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

Tiltakozzunk a zsidó emlékgúlánál!

2011. május 08. 11:39
Falusy Márton - Hunhír.info

Free_Palestine250.jpgKözeleg a cionista terrorállam kikiáltásának 63. évfordulója. Ezen a gyászos napon a tisztességes emberek a palesztin nép szenvedéseire gondolnak, és tiltakoznak a cionista népirtás, apartheid borzalmai ellen. Hazánk cionista csőcseléke holnap „ünnepli meg” Palesztina zsidó megszállásának, a cionista szörnyállam megalakulásának évfordulóját. Mivel a hatályos alkotmány biztosítja a szabad véleménynyilvánítás jogát, törvényes jogunkkal élve ezen a napon is tiltakozhatunk a zsidó rasszizmus mételye ellen.

Menedék - Baráthosi

A Síp utcai különítmény honlapján megjelent közleményből értesültem arról, hogy hétfőn a magyarországi cionista szövetség nevű rasszista szervezet ünnepséget rendez a zsidó terrorállam megalakulásának 63. évfordulója alkalmából, amelyre szeretettel várják rasszista barátaikat és szimpatizánsaikat.

A rendezvényen beszédet mond dr. Kardi Judit, a magyarországi cionista szövetség elnöke, Feldmájer Péter, a mazsihisz elnöke és Balázs Gábor filozófiatörténész. Néhány „művész” is közreműködik a cionrasszista ünnepségen: Garai Róbert, Masa Anita, Masa Tamás, Tarján Péter és Zsolnai Júlia.

Időpont: 2011. május 9., hétfő 18 óra.
Helyszín: „A Magyar Cionista ellenállás Emlékgúlája”, Budapest XIII. kerület, Bessenyei utca (Pozsonyi út vége).

A hatályos Alkotmány 61. § (1) bekezdése szerint „a Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás és szólás szabadságához”. Ezzel az alkotmányos joggal holnap mi is élhetünk a zsidó gúlánál, s a palesztin áldozatokra való emlékezés jegyében néhány perc erejéig csöndben tiltakozhatunk a rasszista terrorállam ellen. Hogy elkerüljük a cionista söpredék provokációját, az általuk meghirdetett rendezvény kezdete – 18 óra – előtt helyezzük el „ajándékainkat” a zsidó gúlánál.

Zsidócsillag égetése Szent István országában ugyan nem tilos, de a tüzet most inkább mellőzzük, nehogy garázdaság miatt őrizetbe vegyenek. Élve a véleménynyilvánítás szabadságával kisebb plakátokat nyugodtan vihetünk magunkkal. Például a piros körbe zárt zsidócsillag piros vonallal áthúzva a zsidócsillag égetésénél is beszédesebben fejezi ki álláspontunkat. A világhálón kotorászva számtalan ötletet kaphatunk: csak ki kell nyomtatni az angol nyelvű „szabad Palesztinát” feliratú képek közül a nekünk legjobban tetszőt egy A/4-es papírra, s a szabad véleménynyilvánításunknak ezt a szerény jelét bátran elhelyezhetjük a zsidó emlékgúlánál. Ezt semmilyen jogszabály nem tiltja. A cionista rasszizmus elleni tiltakozás ugyanis nem minősül garázdaságnak – jelenleg még Magyarországon sem.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Anya - nyelv - kincs - Kiss ZitaAnya - nyelv - kincs
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat