HunHír.info

2019. Szelek hava 20. nap, Apor napja.

Önmaguk küldöttei

2009. október 10. 15:02
Gavallér János - HunHír.Hu

Van egy ország, Európa közepén egy hely, ahol a lelkek értik a madarak énekét, a természet hangját, toleránsak az állatokkal, a férgekkel, a mindenség hullámhosszrezgéssel összhangban élnek: Magyarország ez a hely, a Kárpát-medence ez az ősotthon, ahol az ember született, ahol létezik az ember, a szent.

Menedék - Pálfi

Miért akarják kiirtani a szívben hordozott érzést? Miért képtelenek a természet rendje szerint élni? Miért? Miért? Miért?

Lehetséges-e a földön az Újszövetség, a szeretet, a testvériség, a menny, az ember emberi létezése; lehetséges-e a felelősség eszmékre, trendekre, oligarchiákra való átruházása; igazat keres Káin a gyilkosságra és társa-e az ember a lélekhazugság igazolásában? Hová, meddig fajzik a tudás? Legyőzheti-e az ösztönt valaha a teremtés koronája? Valaha beismeri-e az ember, hogy Isten része, s nem ő maga az Isten!!!

A többség fölött uralkodik, a lakosság 0, 007-e (ezrelék párttagság), amely kisajátította a hatalom kizárólagosságát és a lakosság 1/3-val, ügynökhálózatával sakkban tartja az egész lakosságot. Leckézteti, az úgymond civil társadalmat, és tisztában léve azzal, hogy a 2/3 minden körülmények között eltartja az élősködő „kisebbséget”! Lekenyerezve, egzisztenciálisan minden zagyva embertörténeti elmélettel, mindig azt a gondolatot, gondolkozási logikát helyezi előtérbe, amely hangsúlyaiban megöli az érzést, de apellál a megértés önfeláldozó logikájára. Szemünkbe hazudja az embertörténet (a bibliai Káin) azt a légvárat, amely feloldozza a tudatalatti lelket a gyilkosság véghezvitelével. A gyilkos embereknek nincs lelkük, nincs bennük elődök-utódok lélekkapocs. A halál az a pillanat, amely tökéletesen ugyanolyan egyértelmű, mint a most beteljesedett vágy, így azok az emberek, akik hirdetik a „most”, a titok mindenek fölöttiségét, megtagadják a folyamatosság örökkévalóságát, azaz hazugok.

Minden igazság keresés, egyfajta önigazolása a tetteknek (Káin), holott minden tett mögött, ha ember az ember, az igazság a mozgatórugó. A lélektörvényekhez alkalmazkodni képtelen ember rögeszméje a törvényalkotás, mivel az emberré válás folyamatában megrekedt azon a szinten, ahol képtelen kiemelkedni az állatvilágból és minden cselekedetére magyarázatot gyárt, önmagán kívüli dolgokat helyez a tudatos cselekmények fölé:- Pl. Kényszerhelyzet a költségvetési törvény, mert világgazdasági válság van.

Van-e ronggyá alakult lélekvilágunkban értelme a humánus kifejezésnek, ha a gazdasági, filozófiai kérdések annulálják a mindenségtermészet örök törvényeit, az érzést?

Az én, nem lehet küldötte soha a társadalomnak, mivel a társadalmi lélekazonosság nem szuverén, így a testvéri érzés nélkül csak és kizárólag magyarázat gyártásra alkalmas a demokráciának álcázott 0,007 ezrelékes hatalomgyakorlás. Az ember küldötte az érzés! Az az ember, aki képtelen emberi érzések alapján meghozni döntéseit, az csupán egy modern Káin, aki fölé akar nőni testvérének, vagyis alkalmatlan emberképviseletre.

Kik vagytok hát ti, oligarchiák, képviselők?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Szűz Mária az ó-szövetségben - Dr. Mihályfi ÁkosSzűz Mária az ó-szövetségben
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat