HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

Önmaguk küldöttei

2009. október 10. 15:02
Gavallér János - HunHír.Hu

Van egy ország, Európa közepén egy hely, ahol a lelkek értik a madarak énekét, a természet hangját, toleránsak az állatokkal, a férgekkel, a mindenség hullámhosszrezgéssel összhangban élnek: Magyarország ez a hely, a Kárpát-medence ez az ősotthon, ahol az ember született, ahol létezik az ember, a szent.

Magyar Menedék - Raffay

Miért akarják kiirtani a szívben hordozott érzést? Miért képtelenek a természet rendje szerint élni? Miért? Miért? Miért?

Lehetséges-e a földön az Újszövetség, a szeretet, a testvériség, a menny, az ember emberi létezése; lehetséges-e a felelősség eszmékre, trendekre, oligarchiákra való átruházása; igazat keres Káin a gyilkosságra és társa-e az ember a lélekhazugság igazolásában? Hová, meddig fajzik a tudás? Legyőzheti-e az ösztönt valaha a teremtés koronája? Valaha beismeri-e az ember, hogy Isten része, s nem ő maga az Isten!!!

A többség fölött uralkodik, a lakosság 0, 007-e (ezrelék párttagság), amely kisajátította a hatalom kizárólagosságát és a lakosság 1/3-val, ügynökhálózatával sakkban tartja az egész lakosságot. Leckézteti, az úgymond civil társadalmat, és tisztában léve azzal, hogy a 2/3 minden körülmények között eltartja az élősködő „kisebbséget”! Lekenyerezve, egzisztenciálisan minden zagyva embertörténeti elmélettel, mindig azt a gondolatot, gondolkozási logikát helyezi előtérbe, amely hangsúlyaiban megöli az érzést, de apellál a megértés önfeláldozó logikájára. Szemünkbe hazudja az embertörténet (a bibliai Káin) azt a légvárat, amely feloldozza a tudatalatti lelket a gyilkosság véghezvitelével. A gyilkos embereknek nincs lelkük, nincs bennük elődök-utódok lélekkapocs. A halál az a pillanat, amely tökéletesen ugyanolyan egyértelmű, mint a most beteljesedett vágy, így azok az emberek, akik hirdetik a „most”, a titok mindenek fölöttiségét, megtagadják a folyamatosság örökkévalóságát, azaz hazugok.

Minden igazság keresés, egyfajta önigazolása a tetteknek (Káin), holott minden tett mögött, ha ember az ember, az igazság a mozgatórugó. A lélektörvényekhez alkalmazkodni képtelen ember rögeszméje a törvényalkotás, mivel az emberré válás folyamatában megrekedt azon a szinten, ahol képtelen kiemelkedni az állatvilágból és minden cselekedetére magyarázatot gyárt, önmagán kívüli dolgokat helyez a tudatos cselekmények fölé:- Pl. Kényszerhelyzet a költségvetési törvény, mert világgazdasági válság van.

Van-e ronggyá alakult lélekvilágunkban értelme a humánus kifejezésnek, ha a gazdasági, filozófiai kérdések annulálják a mindenségtermészet örök törvényeit, az érzést?

Az én, nem lehet küldötte soha a társadalomnak, mivel a társadalmi lélekazonosság nem szuverén, így a testvéri érzés nélkül csak és kizárólag magyarázat gyártásra alkalmas a demokráciának álcázott 0,007 ezrelékes hatalomgyakorlás. Az ember küldötte az érzés! Az az ember, aki képtelen emberi érzések alapján meghozni döntéseit, az csupán egy modern Káin, aki fölé akar nőni testvérének, vagyis alkalmatlan emberképviseletre.

Kik vagytok hát ti, oligarchiák, képviselők?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel
A Fallaci - Wéber KrisztinaA Fallaci
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat