HunHír.info

2019. Fergeteg hava 16. nap, Bendegúz napja.

Holokauszttagadók védelmében - A tatárjárás dogmája ellen tiltakoznak Tomcaték

2009. április 20. 14:43
HunHír.Hu

tatarjaras_kepeskronika.jpgA Bombagyár szerkesztősége jogtechnikai kísérletet végez április 24-én, 16 órától a Roosevelt téren. Ennek célja megállapítani, hogy vajon mindenféle népirtás nyilvános tagadása automatikusan rendőrségi büntetőeljárást eredményez-e, mint ahogy a szombati "Igazság Menete" vezetői ellen. Amint arról beszámoltunk, Dósa István és Domokos Endre János ellen közösség elleni izgatás miatt indult eljárás, amiért azt mondták, nem volt holokauszt.

Menedék - Atilla

A Bombagyár pénteken délután tiltakozik a Magyar Tudományos Akadémia előtt a tatárjárás történelmi dogmája ellen. Kérni fogják az Akadémiát, hogy vizsgálják felül azt a téves nézetet, miszerint a tatár seregek népirtást végeztek Magyarországon, mert szerintük nem ez történt, hanem az elnéptelenedett falvak lakói önszántukból hagyták el lakóhelyüket, és az országból kivonuló tatárokhoz csatlakozva visszatértek a régi őshazába.

Mivel ezen nézetek hangoztatása nyilvánvalóan a magyarság egészét ért egyik történelmi katasztrófa tagadása, a rendőrségnek kötelessége lesz ezen a tüntetésen felszólalók ellen is eljárást indítani közösség elleni izgatás miatt - vélekedik Tomcat, aki hozzáfűzi: ha nem teszik meg, Dósa István és Domokos Endre János is okkal hivatkozhatnak erre, amikor az eljárás megszüntetését kérik. Ha megteszik, úgy bíróság elé kerül az ügy, és nyilvánvalóan nem fog elmarasztaló ítélet születni. Akkor viszont Dósáék erre hivatkozhatnak alappal. Mindkét esetben a rendőrség veszít, eljárása lehetetlenné válik, és a továbbiakban minden más, hasonló vegzálási kísérletük is értelmetlenné válik.

A Bombagyár blogközösség szerint a rendőrség ezzel túllépte hatáskörét, és egy olyan jogszabálynak, a gyűlöletbeszéd-törvénynek próbálnak érvényt szerezni, amely nem is létezik, és az alkotmányosság próbáját sem állta ki. Ez az újdonsült gyakorlat súlyosan sérti a szólásszabadság elvét.

Jogtechnikai kísérletük során e visszásságra világítanak rá, egyszersmind ellehetetleníteni a hasonló megtorló intézkedéseket a jövőben.

Mint ismeretes, különféle radikális és nemzetiszocialista szervezetek az Igazság Napja elnevezésű rendezvényen múlt szombaton a német nagykövetséghez vonultak, és ott felszólaltak a holokauszt-tagadás németországi tilalma ellen, a történelemtudomány bizonyos területeinek kutatásait tilalmazó német büntető-törvénykönyv és a holokausztlobbi csalásai, a milliárdos kártérítések ellen. Petíciójukat természetesen nem vették át. A rendőrség azonban hivatalból eljárást indított Dósa István és Domokos Endre János ellen a tüntetésen mondott beszédeik miatt, amiért tagadni merészelték a holokausztot.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Trianon Rockopera DVD - Koltay GáborTrianon Rockopera DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat