HunHír.info

2019. Napisten hava 17. nap, Töhötöm napja.

Címzett e-mail címe:
Feladó e-mail címe:
Üzenet:

A lyukas lobogó lett a polgári körök zászlója

2008. november 29. 19:17
HunHír.Hu

Az ország mintegy tízezer polgári körének több százezres tagsága képviseletében ezren vettek részt szombaton a Polgári Körök Országos Konferenciáján Tapolcán; a jelenlévők egyetértettek a polgári köröket és civil közösségeket védő erkölcsi testület megalakításával. Bemutatták a polgári körök új zászlóját, amely lyukas, jelezve, hogy felvállalják az '56-os eszmeiséget. (kommentárral)

Magyar Menedék - Grandpierre

A testület tagjai: Bíró Ildikó, a Fidesz elnöki kabinetjének civil igazgatója, az országos konferencia háziasszonya, Czakó Gábor író, Csókai András agysebész, Freund Tamás agykutató, Eperjes Károly színművész, Kondor Katalin újságíró és Papp Lajos szívsebész. Az erkölcsi testület öt önvédelmi, önsegélyző csoportot hozott létre.

A konferencián felolvasták Orbán Viktor Fidesz elnök üdvözlő levelét. Az ellenzéki párt elnöke többek közt azt hangsúlyozta levelében, hogy "ma már nemcsak mi mondjuk, hanem az egész ország, sőt a világ is tudja: hazánk bajban van". A Fidesz elnökének levelében foglaltak szerint "nem a nemzetközi válság ragálya terítette le a hazát, hanem éppen azok gyengítették le és betegítették meg, akiknek a meghirdetett programja és esküvel vállalt kötelessége lett volna vigyázni rá, hogy olyan erős, gyarapodó és jövőjében bízó ország legyen, mint amilyent közösen rájuk hagytunk."

Az egész napos konferencián több mint harmincan szólaltak fel, köztük Széles Gábor nagyvállalkozó, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének tiszteletbeli elnöke, aki kizárólag a tulajdonában lévő Echo Televízióról és a Magyar Hírlapról beszélt. Mint mondta: a tévé nézettsége egyre nő és a jövő év elején már minden háztartásban fogható lesz, a lap példányszáma pedig emelkedik.

A konferencián bemutatták a polgári körök új zászlóját, amely lyukas, jelezve, hogy felvállalják az '56-os eszmeiséget.

HunHír.Hu - fnet

Hunhír.Hu kommentár:

Csak az a kérdés, abból is mit. A komcsiból lett kevésbé komcsikat, Nagy Imrét, Malétert, meg a hozzá hasonló simliseket, vagy a pesti srácokat, Pongrácz Ödönt.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hágó - Ősi JánosA Hágó
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ne bántsd a magyart! - Szájer JózsefNe bántsd a magyart!
Könyv - Bolti ár: 3 950 Ft
Internetes ár: 3 674 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat