HunHír.info

2019. Napisten hava 25. nap, Koppánd napja.

Új választások jöhetnek Izraelben? Marakodnak...

2019. május 25. 12:34
Hunhír.info

Avigdor Liberman a szekuláris Jiszráel Beitenu vezetője péntek reggel a 13-as csatornának a Likuddal folytatott koalíciós tárgyalások kudarcáról beszélt és felvetette a lehetőségét, hogy új választásokra kerülhet sor

Menedék - Bayer

„Nem ajánlunk más jelöltet, ezért lehetséges, hogy Izrael új választások elé néz. Nincs más választás, mint ismét a szavazókhoz fordulni,” mondta Liberman. Az új választások lehetőségét héber nyelvű média riportok szerint Netanjahu is fontolóra vette - írja a neokohn.

Mint emlékezetes, Liberman korábban törvényjavaslatot nyújtott be, mely minimális éves célt állít fel a jesiváknak a tanulóik besorozási számadataira vonatkozóan, amelyek ha nem teljesülnek, pénzügyi szankciókkal bünteti az intézetet, ahol tanulnak.

A miniszterelnök és a jobboldali pártvezetők csütörtök esti találkozóját követően Benjamin Netanjahu úgy döntött, kisebbségi kormányt alakít 60 képviselővel.

A találkozót követő nyilatkozatában a Likud azt mondta, „a frakciók vezetői egyhangúlag úgy döntöttek, hogy haladéktalanul létre kell hozni egy jobboldali kormányt, amely az összes izraeli polgár érdekeit szolgálja. A frakciók egyhangúlag úgy döntöttek, hogy a miniszterelnöki poszt jelöltje a Likud elnöke, Benjamin Netanjahu, a választási kampány során szavazóiknak tett ígéretük valamint [Reuven] Rivlin elnöknek tett javaslatuk szerint.

A frakciók vezetői felszólítják a Jiszráel Beitenu elnökét, Avigdor Libermant, hogy teljesítse kötelezettségét szavazói felé és csatlakozzon a jobboldali kormányhoz haladéktalanul – és ne segítse egy baloldali kormány létrehozását”.

atv.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Álom hava - Nemzeti sorsballada DVD - Bicskei ZoltánÁlom hava - Nemzeti sorsballada DVD
DVD - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat