HunHír.info

2018. Ígéret hava 28. nap, Természet öröm ünnepe, Emil napja.

A nemzeti viselet lehet a vízválasztó - de mi van a ruha alatt?

2018. május 10. 05:41
Hunhír.info

jobbik-2015-03-15.jpg"Arra kérem a jobbikos tagtársaimat és szimpatizánsainkat, hogy alaposan fontolják meg, el kívánnak-e menni olyan tüntetésre, ahol nemzeti öltözete miatt támadhatnak rá emberekre, egyházi vezetőkre! Megjegyzem, a legnagyobb ellenzéki párt képviselőit vezetve magam is nemzeti viseletben jelentem meg az alakuló ülésen" - írja a Jobbik alelnöke, Sneider Tamás. A nemzeti jelképeink nem lehetnek megvetés tárgyai még akkor sem, ha azokkal időnként korrupt politikusok vissza is élnek. A fentiektől függetlenül a tisztességes civil mozgalmaknak segítő kezet kell nyújtanunk a maffiállamot működtető, hazánkat Európa legszegényebb országává tévő intoleráns vezetéssel szemben - fogalmazott Sneider.

Magyar Menedék - Migránsokk

Minden tiszteletem azok előtt, akik az elmúlt időszakban százezres nagyságrendben mentek el a civil tüntetésekre, és éltek alapjogaikkal. Számomra is jó érzés volt látni a több tízezernyi tiszta szívű fiatalt és sok-sok ezer idősebb honfitársunkat. Szükség is volt a választások után erre, hogy láthassa “Kétharmadia” kormánya: van erő azokban is, akik nem rájuk szavaztak! És ne feledje el a hatalom, hogy nem csak a saját választóik véleményét kell figyelembe venniük!

Harminc éve tartom magam közügyekkel tudatosan foglalkozó állampolgárnak, huszonkilenc éve vettem részt az első tüntetésen. Azóta megszámlálhatatlan mozgalmat, szervezetet, pártot, civil kezdeményezést láttam közelről, némelyiknek vezetője vagy tisztségviselője is voltam. Ennek ellenére természetesen nem hordom a tarsolyomban a bölcsek kövét, de borítékoltam, hogy a jelenlegi civil tüntetések sorsa a szélsőséges, frusztrált elemek megjelenése lesz. Az Országgyűlés alakuló ülésére összehívott tüntetések már ezt a képet mutatták.

Kedves szervezők és minden tisztességes résztvevő! Mivel korrupcióellenes elveim miatt már harminc éve ellenzékiként tevékenykedek, így természetes, hogy szimpatizálok a tisztességes civilekkel. Engedjétek meg, hogy felhívjam a figyelmeteket a következőkre: - A tüntetések, megmozdulások folytatása a jelenlegi szervezetséggel káoszba vagy inkább nevetségbe fullad.

- Két lehetőség adott. Vagy vasszigorral szerveződnek meg a tüntetések, nagyon erélyes rendezőgárdával, akik kiszűrik az anarchista, szélsőséges elemeket, vagy elkezdődik a hétköznapi fáradságos munka a jelenlegi korrupt rendszer lebontására. Látva a megjelent civil társadalom összetételét, kizártnak tartom az első verziót, ezért arra kérem a jobbikos tagtársaimat és szimpatizánsainkat, hogy alaposan fontolják meg, el kívánnak-e menni olyan tüntetésre, ahol nemzeti öltözete miatt támadhatnak rá emberekre, egyházi vezetőkre! Megjegyzem, a legnagyobb ellenzéki párt képviselőit vezetve magam is nemzeti viseletben jelentem meg az alakuló ülésen. A nemzeti jelképeink nem lehetnek megvetés tárgyai még akkor sem, ha azokkal időnként korrupt politikusok vissza is élnek. A fentiektől függetlenül a tisztességes civil mozgalmaknak segítő kezet kell nyújtanunk a maffiállamot működtető, hazánkat Európa legszegényebb országává tévő intoleráns vezetéssel szemben.

A magyarságnak vannak közös értékei. Ezen értékek mentén - tiszteletben tartva a szólás és a véleménynyilvánítás szabadságát -együtt kell működnünk! Jöjjön a szívekből kisarjadó lassú forradalom, melyet a szabadság lángja és a mindennapok munkája táplál!

facebook

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 920 Ft
52% internetes kedvezménnyel
Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat