Kiemelt hírek

 • Kémiai kasztrálást kezdeményez a pedofiloknak a Mi Hazánk
  Felháborítónak, elfogadhatatlannak, a jogállamiság megcsúfolásának tartja a pedofil politikusbűnöző, Kaleta Gábor ügyében meghozott ítéletet a Mi Hazánk. A párt szerint a bíróság azt üzeni a társadalomnak, hogy a Kaletához hasonló szexuális ragadozók megúszhatják büntetlenül.
 • Titkosította a Transparency International elnöke a saját közmegbízatását – havi egymillió heti egy munkanapért
  Titkosítja a kényes szerződéseket a polgármesteri vezetés a DK fővárosának minősülő Újbudán, s még a képviselői iratbetekintési jogomat sem biztosítják, közben pedig van képük egy ún. […]
 • Újabb román provokáció Úzvölgyében
  A dormánfalvi polgármester elvitte Úzvölgyébe a Le Monde újságíróit, hogy Trianonról és a román hősökről beszélgessenek.
 • 1113 éve született a legfényesebb magyar győzelem
  907-ben ezekben a napokban (az adatok szerint július 4. és 7. között) zajlott le magyarság egyik legfontosabb katonai ütközete, a pozsonyi csata.
 • A gyűlölködőknek
  Régi élettapasztalatom, hogy attól igazán soha nem leszünk kisebbek, ha azoknak is bocsánatot kínálunk, akik – talán butaságból, talán emberi gyarlóságból – megbántanak bennünket. Becsületünkbe gázolnak, megrágalmaznak, oktalanul.
 • Prédikációforradalom
  A Covid-járvány alatt az éteren keresztül lehetett hallgatni egyházi prédikációkat. Először kívülről mutatták a templomokat az ég felé törő kereszttel, vagy éppen csillaggal, majd a díszesebb, vagy puritánabb templombelsőt, attól függően, hogy melyik felekezet hirdette az aznapi Igét.