Kiemelt hírek

 • Jól emlékszik Hitlerre. Hát ezeket a zsidó matrónákat még a demencia is elkerüli
  Életben van Hitler egykori zsidó szomszédja, és a legjobb, hogy mindenre emlékszik. Ahogy múlnak az évtizedek, minden kis hírmorzsát meg kell becsülni, főleg, ami első kézből származik. A nagy hatású birodalmi vezér a legkeresettebb történelmi személy. Ezért is lehet, hogy Hitlerrel mindent el lehet adni, és ha valaki már csak egyszer is látta, érdeklődésre tarthat számot. Pláne, ha zsidó túlélő. Hát ilyen is van, na. Így történt ez most is, megint van valaki, aki igaz, semmi extra, de mégis lehet írni róla. Pedig nem is egy Marlon Brando vagy Elvis Presley.
 • Lövöldözés Németországban
  Legkevesebb nyolcan meghaltak, és többen életveszélyesen megsebesültek, amikor két helyszínen is lövöldözés volt a németországi Hanauban szerda éjjel.
 • Forradalmi per: Ceausescu sértve érzi magát
  Sértett félként lépett be az 1989-es forradalom perébe Valentin Ceausescu, az egykori román kommunista diktátor fia - írta keddi számában az Adevarul című lap.
 • LMBTI-gyerekeket közösítenek ki?
  Az ENSZ Gyermekjogi Bizottsága lépéseket vár az iskolai diszkrimináció és zaklatás felszámolására – közölte a Háttér Társaság. Magyarország kormányának az LMBTI gyermekek védelmében felvilágosító kampányokkal és […]
 • Alternatív országgyűlést hozna létre Vona Gábor
  Eljött az idő arra, hogy az ellenzék létrehozzon egy árnyékországgyűlést. Erről Vona Gábor beszélt az atv műsorában.
 • Kiegyezés: Országmentés vagy nemzethalál?
  A látvány lenyűgöző: 153 éve e napon fényárban úszik fél Budapest, benne a Nemzeti Múzeum, ahol az Országgyűlés felső háza működik. A tény röviden – e […]