HunHír.info

2018. Enyészet hava 15. nap, Nyilas napja.

Kivágták az országból a tévén összevesző betolakodókat

2016. március 25. 21:32

Hat nap alatt meghozta az ítéletet a Kiskunhalasi Járásbíróság: mind a négy betolakodót kiutasították Magyarország területéről. Mint azt korábban megírtuk, garázdaság történt a Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban. A betolakodók a tévénézésen vesztek össze, majd körülbelül harmincan dulakodni kezdtek szombaton este 19 óra után

Ellenanyag? Akkor sok nyugdíjas lesz! - Levél dr. Horváth István professzor védelmében

2015. július 24. 12:35

horvath_istvan-250.jpgAz ügyészség vádat emelt dr. Horváth István, az anti-koleszterin antitestét feltaláló kutató ellen. A Fővárosi Törvényszéken lezajlott a büntetőper első és második tárgyalása, közben sorra érkeznek a dr. Horváth István által feltalált gyógyszerrel kezeltek nyíltan kiálló levelei. A Magyarok Világszövetsége sajtószolgálata dr. Egely György írását közölte ma.

Kuruzsló vagy az évszázad felfedezője? Megszólal a perbe fogott gyógyító

2014. február 17. 10:36

Hírportálunk elődje többször foglalkozott a Szombathelyről elszármazott, majd Svájcban tanuló és dolgozó Lucza Bélával, aki Szent-Györgyi Albert professzor kutatásait ültette át a gyakorlatba korunk legfontosabb népbetegsége, a rák elleni küzdelemben. Szent-Györgyi a elektromosságot nevezte az élet kulcsának, a rák gyógyítását a molekuláris biológia helyett a fizika lehetőségével látta megvalósíthatónak. Lucza Béla sem gyógyszerekkel, szintetikus, vagy növényi segédanyagokkal kísérletezett, hanem egy technikai berendezéssel, a rákkeltő vírusok kiirtására, a daganatos rész elektromos vezetésének helyreállítására fókuszált. Azzal, hogy a dollár ezermilliárdokat profitáló gyógyszergyártó világhatalommal szembemenve egy technikai eszközzel gondolta megvalósítani a megelőzést és a rákgyógyítást, egyértelműen súlyos érdekeket sérthetett meg idehaza és külföldön egyaránt. Magyarországon perbe fogták, nyolc éve tart meghurcoltatása és megfogalmazása szerint a vele kapcsolatos eljárásban számos olyan tényt elhallgattak, illetve figyelmen kívül hagytak, amely igazát bizonyíthatná. Az mindenesetre tény, hogy a Hunhír elődjénél megjelent Lucza Béla-interjúkat, cikkeket átvették a világ számos pontján, Szaúd-Arábiától Kanadáig, és ezeknek köszönhetően kaphatott meghívást Lucza Béla Szaúd-Arábiába. Nem kívánunk döntőbíróként fellépni a Lucza-ügyben, meg sem védjük, de el sem ítéljük. Ezt önökre bízzuk. Ezért az alábbiakban teljes terjedelmében közöljük Lucza Béla beadványát, amelyet a bíróságnak küldött.

Miért nem volt nagyszüleinknek ételallergiája? És nekünk miért van?

2014. február 03. 09:52

Volt a nagyszüleidnek ételallergiája? Az én nagyszüleimnek biztosan nem. Az ételallergia terjedő járványának rideg összehasonlítása minden generációval egyre rosszabb képet mutat. Akkor miért nem volt a nagyszüleinknek ételallergiája? Ez elég egyszerű...

Gyuri bácsi tanácsai gyermekre vágyóknak

2013. április 18. 14:11

Egyre több az olyan párkapcsolat, ahol a kívánt gyermek nem érkezik meg. Hiába nyilvánítja az orvos egészségesnek mindkét partnert, a várva várt fogamzás késlekedik. Az ilyen „meddőség” hátterében állhat stressz, az egészségtelen életmód, a helytelen étkezési szokások, a kevés mozgás vagy a szervezet elsavasodása.

Így távolítsuk el a kullancsot testünkből

2013. március 02. 16:58

Itt a meteorológiai tavasz, egyre több időt töltünk a szabadban, kezünkbe vesszük a túrabotot, nyakunkba a Kárpát-medencét, kirándulunk, élményeket gyűjtünk. Ilyenkor óhatatlanul is "gazdagabbak" lehetünk néhány nem kívánt, ám hozzánk igencsak ragaszkodó útitárssal. Dr. Bíbor Lajos segítségével alább eláruljuk, miként szabadulhatunk meg hívatlan vendégünktől.

Bács-Kiskun gyógynövényeivel ismerkedhetünk meg

2012. november 07. 14:42

A kiskunsági régiót és a térségben található gyógynövényeket bemutató tájház nyílt a Bács-Kiskun megyei Kunadacson.

Kötelező tüdőszűrés több megyében

2012. május 17. 13:08

Több megyében is kötelező tüdőszűrést rendeltek el a megyei tisztifőorvosok.

Darázsinvázió fenyeget! Tavaly már a lódarazsak is megjelentek

2012. május 08. 17:36

Dr. Balogh Katalin, a Budai Allergiaközpont allergológusa arra figyelmeztet, hogy legyünk nagyon óvatosak ezekkel a rovarokkal, hiszen csípésükkel komoly veszélybe sodorhatnak bennünket. A szakember hasznos tanácsaival megóvhatjuk magunkat a kellemetlenségektől.

Trombózis - népbetegség a fogyó magyarok között

2012. április 22. 15:39

Azoknak, akik már átestek trombózison, fokozottan kell figyelniük a megelőzésre, a következő esemény kivédésére. Hogyan - erre válaszol a szakértő.

Ingyen naptejet kaphatnak az ovisok

2012. április 20. 17:27

Idén egy kampány jóvoltából ingyenes naptejcsomagot igényelhetnek az óvodák, olyat, amely egész nyárra ellátja a kicsiket fényvédőszerekkel. Tavaly mintegy 25 ezer gyermeket óvtak így az oviban, sok helyen viszont még mindig csak a hagyományos védelem marad.

Hétfőtől árváltozás a gyógyszerpiacon

2012. március 31. 11:54

Több mint ezer gyógyszerért kevesebbet, több százért pedig többet kell fizetni vasárnaptól.

Gesztenyemézzel a visszér ellen

2012. március 21. 11:21

mez.jpgNem véletlenül alkalmazzák évezredek óta a legkülönfélébb betegségek ellen a mézet, amelynek egyik fajtáját visszérproblémákra is ajánlják.

Megvan az érelmeszesedés elleni oltóanyag - De miért nem enedélyezik?

2012. február 23. 09:24

horvath-istvan-prof250.jpgÚgy tűnik többen vagyunk, - amint az alábbi szövegből is kiderül - érintettek (?), betegek, szenvedők Magyarország határain kívül rekedtek, akik érrendszeri gondokkal küszködünk. És értesülünk, hogy dr. Horváth István orvosbiológus prof. úr 40 év kutatómunkája eredményeként, melynek során mind az USA tudósaival mind az orosz kutatókkal együttműködött, megalkotta az érelmeszesedés elleni oltóanyagot. Ha engedélyeznék, akkor a szakértők szerint Nobel-díjas találmány lehetne!

Szőlőmag-kivonattal a rák ellen

2012. február 02. 12:22

Egy új, a Carcinogenesis című tudományos szaklapban múlt héten publikált tanulmány megállapította, hogy a szőlő magjából készült kivonat (GSE) képes elpusztítani a feji és a nyaki területen elburjánzott rákos laphámsejteket, úgy, hogy eközben az egészséges sejtek egyáltalán nem károsodnak.

Áfonyával a daganat ellen

2011. augusztus 08. 15:56

Már napi egy adag áfonya segíthet megelőzni a daganatos betegségeket, illetve a betegségek okozta sejtpusztulást - állítják amerikai kutatók.

Medvehagyma, a gyógyír - csak az erdőt kell járni érte

2011. április 01. 17:49

A vadon termő friss tavaszi növények között elsőként jelenik meg az erdőkben a medvehagyma. Számtalan előnyös élettani hatása miatt érdemes beiktatni az elkövetkező két hónapban étrendünkbe.

A szinésznő szerelme Orbán szelleme

2011. március 04. 17:02

A miniszterelnök legbizalmasabb személyes tanácsadója, Habony Árpád Kapócs Zsóka színésznővel jár - írja a Blikk.

Az antibiotikumok indokolt használata

2011. január 13. 11:50

fitoterapia.jpgA gyógynövények, vagy gyógyélelmiszerek formájában alkalmazott növényi antibiotikumok között is vannak, melyek csak kisebb meghűlésekre, és vannak, melyek nagyobb betegségre, esetleg járványok idején is alkalmazhatók. Vannak közülük, melyek a már régóta ismert járványos megbetegedések konkrét ellenszereként, vagy megelőzéseként is igénybe vehetők, mivel egyben immunrendszert is befolyásoló, vagy erősítő hatással is rendelkeznek.

Hidegen fújnak a szelek... - Gyógysapka népi gyógymód alapján

2010. október 26. 10:13

gyogysapkak_resize.jpgA régi népi gyógymódot, a sóval való fülmelegítés hatását tesztelték klinikán. Mérésekkel bizonyították, hogy a meleginger hatására reflexesen javul a középfül szellőzése a fülkürtön keresztül. Ez egy ingerterápia, ezért célszerű naponta, többször rövid időre feltenni, az erre célra kifejlesztett kis gyógysapkát.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Horthy-korszak külpolitikája 5. - Gulyás LászlóA Horthy-korszak külpolitikája 5.
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kedvet virágoztató magyar népmesék - Dömötör Sándor (szerkesztő)Kedvet virágoztató magyar népmesék
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A lázadás éve - Görgényi Tamás - G. Fodor Gábor - Fűrész Gábor - Ketipisz SztavroszA lázadás éve
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat