HunHír.info

2018. Újkenyér hava 20. nap, Szent István király ünnepe, István, Vajk napja.

Kinek áruló, kinek hős – elhunyt a híres izraeli zsidó

2018. augusztus 20. 12:03

Kilencvennégy éves korában, szélütés nyomán elhunyt Tel-Avivban Uri Avnirei újságíró és békeharcos, volt parlamenti képviselő, az első izraeli, aki személyesen találkozott Jasszer Arafattal, a Palesztinai Felszabadítási Szervezet (PFSZ) vezetőjével - jelentette a helyi média.

Egy kis Allahu akbarozás után késsel támadt az algériai

2018. augusztus 20. 11:54

Agyonlőttek hétfőn a spanyol rendőrök egy férfit, aki késsel támadt egy rendőrörsre az ország északkeleti részén, Katalóniában.

Ki­de­rült Adolf Hit­ler mé­lyen el­rej­tett titka

2018. augusztus 20. 07:10

Előkerültek a Hitlernek dolgozók emlékiratai, amelyben a náci vezér inasa, Karl Wilhelm Krause eddig nem ismert titokról rántotta le a leplet. Az mindenki számára köztudomású volt, hogy Adolf Hitler sosem házasodott meg. Az inas vallomása szerint azonban számos nővel létesített szerelmi kapcsolatot. Leginkább a fiatal színésznők nyűgözték le.

Olaszország ismét a betolakodók szétosztására szólította fel az EU-t

2018. augusztus 19. 14:03

Az EU-tagállamok kikötőinek megnyitására szólított fel Danilo Toninelli olasz közlekedési miniszter vasárnap, hogy így osszák szét a Lampedusánál olasz vizeken négy napja veszteglő 177 "menedékkérőt", akiknek a hajóját az olasz kormány ismét nem engedi kikötni.

”Nem vagyunk ágyútöltelékek” jelszóval tüntettek a zsidók

2018. augusztus 19. 10:10

zsido-sok-250.jpgAz izraeli hatóságok vasárnap reggel részben lezárták a Gázai övezet személyforgalmi átkelőhelyét Ereznél, válaszul a tűzszüneti tárgyalások elakadására és az erőszak folytatódására a határ mentén - jelentette az ynet vasárnap. Közben az övezet szomszédságában élő zsidók a nyugalom helyreállítását követelték a határnál kormányuktól, amikor szombat este "Nem vagyunk ágyútöltelékek" jelszóval Tel-Aviv központjában tüntettek.

Trump: a közösségi média elhallgattatja a jobboldali hangokat, de ezt nem fogom hagyni

2018. augusztus 19. 08:16

alt-right-250.jpgDonald Trump amerikai elnök szombaton több Twitter-bejegyzésben is a közösségi média szerinte diszkriminatív, a jobboldalt hátrányosan megkülönböztető gyakorlatát bírálta. Az elnök nemtetszését fejezte ki jobboldali vagy jobboldalinak tartott személyiségek egyes platformokon történt felfüggesztését, kitiltását.

Venezuelai betolakodókra támadtak Brazíliában

2018. augusztus 19. 08:13

Venezuelai bevándorlókra támadtak szombaton helyiek Pacaraima brazil határvárosban, mert azt feltételezték, hogy megtámadtak, kiraboltak és leszúrtak egy helyi boltost.

Jól megszervezett folyamat a migránsok tengeri utaztatása

2018. augusztus 19. 07:37

menekultek250.jpgAz embercsempészek azért mernek nekivágni a veszélyes tengeri útnak, mert tudják, hogy az NGO-hajók közel vannak és készenlétben állnak, ha életet kell menteni, és elszállítják Európa felé a migránsokat – vélik a szakértők. Tóth Norbert, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense, nemzetközi jogász a Kossuth Rádió Ütköző című műsorában elmondta, a tengeri hajózás kapcsán nem az uniós szabályozás az érvényes, hanem a „klasszikus” nemzetközi jogi szabályok.

Sokadszorra is beégett a feminista hisztilobbi

2018. augusztus 19. 07:16

femen-argentin.jpgLátta a kedves Hunhír-olvasó Az utolsó jedik című filmet? Elborzadva távozott a moziból, hogy mit műveltek a Csillagok háborújával? Akkor Ön egy ostoba, bigott, nőgyűlölő troll, csak hogy tudja. Legalábbis a film készítői szerint. Igaz, ők jelenleg új állás után nézelődnek, mert haladó gondolataik akkora bukást produkáltak a Disney-nek, amire még nem volt példa a cég történetében. A filmipar után most a videojáték-ipar kezdi megtanulni, hogy a fizető közönségnek nem lehet erőszakkal letuszkolni a torkán a feminista propagandát.

Putyin Ausztriában táncolt...

2018. augusztus 18. 18:27

Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin elment az osztrák külügyminiszter, Karin Kneissl esküvőjére, amelyet az ausztriai Gamlitzban tartottak. Az orosz elnök a szokásos limuzinos konvojával érkezett a stájerországi településre, ahol a díszes vendégsereg miatt a rendőrség helikopterrel is biztosította a rendezvényt. Az esküvőn nemcsak Putyin, de az osztrák politikai elit is részt vett.

Baphomet bálványt emeltek Arkansas főterén

2018. augusztus 18. 14:34

A Sátán Egyháza egy kecskefejű, szárnyas Baphometet ábrázoló bronzszobrot állított Arkansas állam országháza elé, a fővárosában, Little Rock-ban. Igaz, csak ideiglenesen. A bálvány úgy került az USA déli államának főtérére, hogy a sátánhívők csütörtökön tüntetetést szerveztek a dísztéren tavaly leleplezett Tízparancsolat Emlékmű ellen.

Meghalt egy híres ghánai néger

2018. augusztus 18. 12:02

80 éves korában, egy svájci kórházban elhunyt Kofi Annan korábbi ENSZ-főtitkár. A ghánai diplomata 1997 és 2006 között szolgált az ENSZ főtitkáraként. Dél-afrikai útjáról hazatérve betegedett meg – először Genfben, majd Bernben kezelték.

Erőszakkal próbálják félreállítani a román kormányt?

2018. augusztus 18. 08:55

Viorica Dancila román szociáldemokrata miniszterelnök az Európai Bizottság vezetőinek írt levelében úgy értékelte: erőszakkal próbálják félreállítani a bukaresti legitim kormányt a tüntetéseket bátorító ellenzéki politikusok.

Éles lőszerrel lőtték a zsidók a palesztinokat

2018. augusztus 18. 06:56

palesztin-kodobalo-250.jpgÉletét vesztette két palesztin, további hatvan ember pedig éles lőszertől sebesült meg az Izrael és a Gázai övezet határán tartott Izrael-ellenes pénteki tüntetésen – közölte a gázai egészségügyi minisztérium pénteken. Március vége óta rendszeresek a tüntetések a gázai-izraeli határnál, ahol palesztinok ezrei tiltakoznak az övezet blokádja és az egykori palesztin területek elvesztése ellen. A palesztin egészségügyi minisztérium szerint legkevesebb százharminchat palesztin veszítette életét, és tizennégyezer sebesült meg a demonstrációk közben.

Jöhetnek a harmadik nem öltözői Németországban

2018. augusztus 17. 20:11

Bevezetik a harmadik nemet Németországban. Az anyakönyvekben a nem megjelölésére a nő és a férfi mellett a különböző, különféle jelentésű divers kifejezés is használható lesz. Az alkotmányjogász szerint a liberális világ értékrendje nem összeegyeztethető a hagyományos eszmékkel.

Rettegnek a dél-afrikai fehér farmerek, mert a niggerek el akarják venni a földjeiket

2018. augusztus 17. 15:09

negerek250.jpgAz AfriForum nevű kisebbségi jogi csoport nyilvánosságra hozta azoknak a farmoknak és földeknek a listáját, melyek még a fehér farmerek tulajdonában vannak, de a dél-afrikai vezetés hamarosan rájuk teszi a kezét. A csoport összesen 195 eltulajdonításra szánt farm nevét közölte, majd hozzátették, hogy szívesen kapcsolatba lépnek a fehér földtulajdonosokkal, hogy közösen készüljenek fel arra az időre, mikor kompenzáció nélkül elveszik a földjüket

Zsidó rendőrök faggatóztak az izraeli miniszterelnöknél

2018. augusztus 17. 13:45

netanjahu250.jpgÚjra kihallgatta az izraeli rendőrség Benjámin Netanjahu miniszterelnököt a Bezeq távközlési vállalat korrupciós ügyével összefüggésben - közölte pénteken a helyi média. Két rendőrautó érkezett pénteken az épülethez, amely kapujánál tüntetők gyűltek össze, igazságszolgáltatást követelő jelszavakat harsogtak, és a miniszterelnököt bűnözőnek nevező, hatalmas zászlót feszítettek ki.

Matteo Salvini dühbe gurult – megvannak a keddi tragédia felelősei - kattanhat a bilincs Renzi kezén!

2018. augusztus 17. 10:22

Az olaszországi, több halálos áldozatot követelő híd összeomlásának felelőseit elő kell állítani és meg kell büntetni – szorgalmazta Matteo Salvini olasz belügyminiszter. Mint tudjuk kedden tragédia rázta meg Olaszországot, amikor összeomlott a Morandi híd Genovában. Az olasz belügyminiszter a facebook oldalán azt írta:“Minél többet gondolok a genovai áldozatokra, annál dühösebb leszek! Akarom a felelősök neveit! Fizetniük kell! De nagyon drágán megfizetni!” Salvini nem beszélt a levegőbe, azonnali nyomozást rendelt el. A felelősök felkutatása nem volt nehéz. Az előző, bukott PD kormány több tagja is benne volt Renzivel az élen!

„Menekültek”, akik hazajárnak nyaralni

2018. augusztus 17. 09:15

multikulti-250.jpgTovábbra is áldozatként beszél a bevándorlókról az európai baloldal, miközben többségük gazdasági érdekek miatt érkezik Európába. Az M1 Unió28 című műsora ezúttal azzal foglalkozott, hogy a migránsok egy része hogyan él vissza az európai szociális ellátórendszerrel.

Mindössze néhány hete kapta meg a brit állampolgárságot a londoni gázoló, az elvetemült idegen néger

2018. augusztus 17. 06:56

A szudáni születésű néger, Salih Khater, aki kedden szándékosan járókelők és biciklisták közé hajtott Londonban gépkocsijával, hiába élt 2010 óta Nagy-Britanniában, mindössze néhány hete sikerült csak megszereznie a brit állampolgárságot.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Emlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből - Széll Kálmánné Vörösmarty IlonaEmlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat