HunHír.info

2018. Szelek hava 22. nap, Aranyos napja.

Francia közéleti személyiségek tiltakoznak az iszlamista antiszemitizmus ellen

2018. április 22. 15:27

Háromszáz francia közéleti személyiség írta alá az "iszlamista radikalizmusból fakadó újfajta antiszemitizmus" elleni kiáltványt. A Le Parisien című napilapban vasárnap megjelent írás elítéli azt is, hogy a média nem beszél arról, hogy egyes városrészekben "csendes etnikai tisztogatás" folyik.

Csak találgatják a Románia területén élő medvék számát

2018. április 22. 14:40

medve.jpgNem ismert a Románia területén élő medvék pontos száma, egyes becslések szerint akár 8-9.000 egyed is élhet itt, nyilatkozta pénteken Graţiela Gavrilescu környezetvédelmi miniszter. Gavrilescu hangsúlyozta, ha a becslések beigazolódnak, Romániában hatszor annyi medve él, mint Európa többi részén összesen.

A londoni metrónál késeltek meg két fiatalt

2018. április 22. 13:10

keselo-250.jpgFolytatódik az erőszakhullám Londonban: újabb két embert késelek meg. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a Tooting Bec metróállomásra. A szemtanúk szerint a metróállomás előtt kezdődött a harc, többen végignézték a vérontást. A rendőrség nem nyilatkozott az esetről, így a sérültek állapotáról nem lehet tudni semmit. Mindez egy újabb állomása az erőszakhullámnak, amely végigsöpör a brit fővároson. A rendőrség jelenleg 62 gyilkosság ügyében nyomoz - írta a Daily Star.

Az Egyesült Államok lezárja katonai kiképző programját Szlovéniában

2018. április 22. 11:55

Az Egyesült Államok azt tervezi, hogy lezárja hosszú ideje tartó katonai együttműködési programját Szlovéniával, mert Ljubljana túlzottan oroszbarát politikát folytat - közölték a szlovén lapok vasárnap a POP TV tudósítására hivatkozva.

Iráni külügyminiszter: Teheránnak nem áll szándékában atombombát készíteni, de az atomalku felrúgása esetén erőteljes urándúsításba kezd

2018. április 22. 07:52

Teherán készen áll az urándúsításra, ha Washington felmondja a 2015-ben kötött többhatalmi atomalkut - hangsúlyozta szombaton Mohamed Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszter New Yorkban újságíróknak

Adolf Hitler április 20.-i születésnapjára emlékeztek Kelet-Németországban

2018. április 22. 06:53

adolf-hitler.jpgSzeretem Hilter-es pólók, náci indulók cédén és kopasz, tetovált vásárlók. Ilyen egy neonáci fesztivál a kelet-németországi Szászországban. A magánterületen zajló rendezvényt paravánokkal zárták körül. A program viszont nyilvános, innen tudni, hogy az első napon, még pénteken, Hitler április 20.-i születésnapjára emlékeztek.

London színes bőrű muszlim polgármestere elintézte: a város olyan, mintha háború lenne

2018. április 22. 06:18

Dr. Martin Griffiths, az egyik londoni csúcskórház sebésze szerint annyi késes támadás történik a városban, hogy lassan kijelenthető, London olyan, mint egy háborús zóna. A Barts Health NHS Trust nevű kórház sebésze kifejtette, aggasztó állapotok uralkodnak a Sadiq Khan vezette Londonban, ahol rekordmennyiségű késelés és fegyverrel elkövetett gyilkosság történt az elmúlt hónapokban. Csak márciusban 19 embert gyilkoltak meg.

Felgyújtott egy templomot egy betolakodó kontinensfoglaló szomáliai nigger Svájcban

2018. április 21. 21:45

Felgyújtott egy templomot egy 28 éves szomáliai bevándorló Svájcban – írja az Origo. A kontinensfoglaló nigger szisztematikusan gyújtogatott,a gyertyákkal a bútorokat, a fából készült tárgyakat, bútorokat és a szőnyegeket gyújtotta fel, majd elmenekült.

Újabb Damaszkusz-közeli térséget hagytak el az iszlamista lázadók

2018. április 21. 21:25

Újabb térséget hagytak el a szíriai kormányellenes erők a főváros, Damaszkusz közelében a Bassár el-Aszad elnök kormányával kötött megállapodás után. Kelet-Kalamun térségéből szombaton buszokkal vitték el a felkelőket a háború dúlta ország északi, még mindig lázadókézen lévő részeibe – jelentette a SANA.

Mi természetesen a konföderációt támogatjuk... Most, Európában...

2018. április 21. 17:44

deli-allamok.jpgEurópa közös identitása az alapjogok és az emberi jogok tiszteletben tartására épülő liberális demokrácián alapul – jelentette ki Emmanuel Macron francia elnök kedden Strasbourgban, az Európai Parlament plenáris ülésének az unió jövőjéről folytatott vitájában.

Kiderült, mennyibe fog kerülni a fizetős Facebook

2018. április 21. 14:54

Washingtoni kongresszusi meghallgatásán Mark Zuckerberg Facebook-alapító értésre adta, hogy a közösségi oldalnak lesz fizetett verziója is. A TechCrunch ki is számolta, hogy mennyi lenne a havi előfizetési díja.

Francia hazafiak egy alpesi hágó eltorlaszolására készülnek, hogy egyetlen illegális bevándorló se léphessen Franciaország területére

2018. április 21. 14:04

El akarja torlaszolni a francia Alpokban található Échelle-hágót az Indentitárius Nemzedék (GI) francia hazafias szervezet mintegy száz aktivistája, akik szombat reggel mentek fel a francia-olasz határon lévő hágóba, azzal a céllal, hogy egyetlen illegális bevándorló se léphessen Franciaország területére.

Az osztrákok nem viccelnek a kiutasításokkal - EZ NAGYON HELYES!

2018. április 21. 12:40

Függetlenül attól, hogy Ausztriában született vagy sem, a migrációs háttérrel rendelkező terrorgyanús személyeket kidobhatják az országból. Korábban beszámoltunk róla, hogy az osztrák kormány szigorításokat vezetett be a migránsokkal kapcsolatban. A törvénycsomag egyik érdekesebb részletéről írt a Kronen Zeitung.

Natalie Portman zsidó színésznő magyarázkodik rendesen

2018. április 21. 12:23

Natalie Portman zsidó származású amerikai színésznő közleményben részletezte, miért nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját hangsúlyozva, hogy se nem tagja, se nem támogatója Izrael-ellenes mozgalomnak - írta a The Hollywood Reporter hírportál.

A származásuk miatt terrorizálják a muszlim arab és néger osztálytársaik a német diákokat

2018. április 21. 11:16

isis-gyerek-250.jpgBerlin idegen betolakodók által lakott negyedeiben folyamatosan zaklatják és gyakran meg is verik az arab gyerekek a német diáktársaikat, azért, mert ők nem muszlimok és disznóhúst esznek. A berlini tanárok aggodalmukat fejezik ki amiatt, hogy a harmadik világbeli kontinensfoglalók gyerekei az oktatási intézményekben terrorizálják a német diákokat - írja a Breitbart a Tagesspiegel című német lap információira hivatkozva.

Elgurult a gyógyszer: be akarják perelni az orosz kormányt az amerikai demokraták Trump elnöksége miatt

2018. április 21. 09:21

amerikai-orosz250.jpgAzt hiszem, a címben el is mondtunk mindent, köszönjük a figyelmet, viszontlátásra... Igen, jól olvasták, az egyre inkább szélsőbaloldallá (vagy inkább szélsőbolonddá) váló demokrata párt bíróság elé akarja citálni Oroszország kormányát, amiért 2016-ban Donald Trump nyerte meg az elnökválasztást. Kicsit hagyjuk ezt leülepedni, ahogy a (normális) amerikaiak mondanák. Egy idegen ország kormányát. Egy amerikai bíróság elé. Igen.

Az idegen kontinensfoglaló nem használ WC- papírt - összekennek fekáliával mindent

2018. április 21. 07:44

A hollandiai Alkmaar menekültotthonban a lakók mérgesek, mert új takarítási politikát vezettek be. A menekülteknek mostantól kezdve saját maguknak kell kitakarítaniuk maguk után a vécéket és kulcs kell a vécéblokkba való bejutáshoz. A migránsok fel vannak háborodva. Az egyik azt mondta, „Még Szíriában is jobbak a börtönök”.

Kapitulált a kedves vezető: Phenjan felfüggeszti nukleáris kísérleteit és rakétatesztjeit,

2018. április 21. 07:35

Phenjan felfüggeszti nukleáris kísérleteit és rakétatesztjeit, továbbá bezárja nukleáris kísérleti telepét - jelentette ki Kim Dzsongun észak-koreai vezető pénteken. Szavait a KCNA hivatalos észak-koreai hírügynökség idézte másnap. Április 21-től Észak-Korea leállítja az atom- és az interkontinentális rakétákkal végzett kísérleteket.

Verte a német a néger kontinensfoglalót - ilyesmit is ritkán hallunk

2018. április 20. 18:29

Németek egy csoportja előbb kutyákat uszított két eritreai néger férfira, majd megverték őket a mecklenburg-elő-pomerániai Friedland településen. A két betolakodó néger könnyebb sérüléseket szenvedett a csütörtök este történt támadás során – jelentette a helyi rendőrség.

Nem vette át a Zsidó Nobel-díjat - már izraeli állampolgárságától is meg akarják fosztani

2018. április 20. 18:04

Oren Hazan izraeli politikus támadott Natalie Portmannek, amiért a színésznő nem akar részt venni a Genesis-díj átadásán. A kulturális és sportminiszter, Miri Regev kijelentette: "Szomorúan hallottam, hogy egy zsidó színésznő azokhoz csatlakozott, akik Izrael csodálatos sikertörténetét a sötétség történetének tartják.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A gondolatgyárak - F. William EngdahlA gondolatgyárak
Könyv - Bolti ár: 3 790 Ft
Internetes ár: 3 032 Ft
20% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat