HunHír.info

2017. Áldás hava 20. nap, Bátor napja.

A lengyel kormány átvitte a bírósági reformot - reszketnek a bolsik meg a libsik

2017. július 20. 15:56

Kormánypárti többséggel elfogadta a legfelsőbb bíróságot átszervező javaslatot a lengyel parlament alsóháza. A 460 fős szejm jelen lévő képviselői közül 235-en szavaztak igennel, az ellenzék azonban nem támogatta a szerintük a bírói függetlenséget veszélyeztető módosítást: a Jog és Igazság párt (PiS) tervezetét 192-en ellenezték, 23-an pedig tartózkodtak.

Brit levéltári adatok szerint London elengedte volna Hesst, de Moszkva nem hagyta - ez a nagy átverés!

2017. július 20. 15:03

naci_nurnberg250.jpgFrissen nyilvánosságra hozott brit levéltári dokumentumok tanúsága szerint London már az 1960-as években szabadon engedte volna Rudolf Hesst, de a Szovjetunió nem járult hozzá a brit kezdeményezéshez. Akkor miért gyilkolták meg nyugati titkosszolgák pont akkor, mikor Gorbacsov szovjet vezér hajlott az ajánlata? Hess túl sokat tudott ahhoz, hogy szabadon engedjék bármikor is.

Csoda történt: Az iszlamista gyűlöletbeszéd nem tartozik a szólásszabadság hatálya alá

2017. július 20. 13:18

Nem tartozik a szólásszabadság hatálya alá az interneten terjesztett iszlamista gyűlöletbeszéd - mondta ki csütörtöki ítéletében az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB).

A holokauszttúlélők unokája lopni jár Auschwitzba

2017. július 20. 10:43

auschwitz2011.jpgEgy izraeli diáklány azt állította, hogy auschwitzi koncentrációs táborból lopott tárgyakat állított ki főiskolai vizsgakiállításán, de később módosította állítását, és azt mondta, hogy csak a tábor mellől szerezte azokat - jelentette a Háárec című újság honlapja.

Kiderült, ki lesz a felelős Magyarországért a Trump-kormányban

2017. július 20. 07:57

donald-trump-250.jpgWess Mitchell, a Center For European Policy Analysis (CEPA) nevű washingtoni think-tank vezetője fogja majd felügyelni egyebek mellett a magyar ügyeket Donald Trump elnök kormányában – írja az Index. Mitchell szakértőnek számít közép-európai ügyekben, a CEPA egyik legfontosabb elemzési területe az orosz propaganda és dezinformáció, illetve az ellene való küzdelem.

El akar válni a muszlim nő, de ahhoz először le kell vennie burkáját

2017. július 20. 07:32

Egy német bíró állította választás elé a szír származású muszlim nőt, ugyanis a vallása által előírt fejkendőt tilos hordani tárgyalóteremben. A hölgyet figyelmeztették arra, hogy ha nem hajlandó megszabadulni vallási öltözékétől, nem fog tudni elválni férjétől. A válási papírokat a brandenburgi Luckenwalde bíróságon nyújtotta be a szír betolakodó nő.

Agresszív agydaganata van John McCainnek

2017. július 20. 07:10

John McCain arizonai republikánus szenátornál agresszív agydaganatot állapítottak meg helyi idő szerint szerdán.

Privát repülővel próbálkoztak a migránsok Calais-ban

2017. július 20. 06:50

Először buktak le repülővel Nagy-Britanniába készülő migránsok a francia partvidéken. Az albán bevándorlók Calais kikötővárosa mellett próbáltak felszállni egy Nagy-Britanniába tartó magángépre.

Totális pálfordulás a jenkiknél: a CIA beszünteti a szíriai nyugat-barát terroristák támogatását

2017. július 20. 06:41

szir-lazado.jpgAz amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) beszünteti a Bassár el-Aszad szíriai elnök kormányzata ellen lázadó fegyveres csoportok támogatását - értesült a The Washington Post című lap. A négy éve kezdett program csak korlátozott eredményeket hozott, főként azután, hogy 2015-ben orosz erők kapcsolódtak be a konfliktusba Damaszkusz oldalán - mondták a nevük elhallgatását kérő, bennfentes információkkal rendelkező amerikai illetékesek a lapnak.

Betilthatják azokat a reklámokat a britek, amelyek „gender-sztereotípiákat” erősítenek - ez már az agyrém csúcsa

2017. július 19. 19:42

A Brit Reklámügyi Hatóság (ASA) úgy döntött, genderizálja a reklámokat.

Terrorista? Ugrik az állampolgárság

2017. július 19. 18:21

Az orosz parlament alsóháza, a duma szerdán harmadik olvasásban is megszavazta azt a törvényt, amely lehetővé teszi, hogy megfosszák orosz állampolgárságuktól azokat a honosított személyeket, akiket a bíróság terrorizmus vagy szélsőségesség bűnében vétkesnek talált.

Napok óta tartanak a véres összecsapások Jeruzsálemben

2017. július 19. 15:58

Továbbra sem szűnik Jeruzsálemben a palesztinok tiltakozása az Al-Aksza-mecsethez vezető utaknál felállított detektoros kapuk miatt, és már a nagyszabású pénteki tüntetésekre készülnek – jelentette szerdán az izraeli média.

Igazi civilek indulnak harcba az embercsempészek és Soros bandái ellen

2017. július 19. 12:39

menekultek-csonak-250.jpgA bevándorlásellenes Identitás Mozgalom hajója még ezen a héten kifut szicíliai kikötőhelyéről, Cataniából, hogy felvegye a harcot az embercsempészekkel, és megakadályozza a migránsok Európába jutását. Bár ez nem az ő kötelességük lenne, de Európa és Olaszország vezetői gyakorlatilag semmit sem tesznek a migránsbiznisz ellen. Az embercsempészeket a humanitáriusnak álcázott Soros-féle „civilek” segítik.

Nem lakhatnak magánlakásokban az idegen betolakodók Karintiában

2017. július 19. 12:29

migrans-kispocs-bemutat.jpgAz ausztriai Karintia tartományban a menedékkérőknek júliustól tilos magánszálláson lakniuk, mert több száz üres befogadóhely van - közölte szerdán a Der Standard című osztrák lap. Júniusban mintegy kétezren akartak az országban maradni, elsősorban szíriai és afganisztáni simlis idegenek, akik ahelyett, hogy harcolnának országukért, inkább másokon élősködnek. Ha a sógor befogadja őket, legyen ez a ő baja.

Nem tetszik az européereknek, hogy a lengyel bírók a lelkiismeretükre fognak hallgatni

2017. július 19. 06:57

"Aggodalmát" fejezte ki a tervezett lengyel igazságügyi reform miatt kedden Thorbjorn Jagland, az Európa Tanács főtitkára. A főtitkár levelet küldött Marek Kuchcinskinek, a lengyel szejm elnökének a legfelsőbb bíróságról szóló, sokat bírált törvénytervezettel kapcsolatban, amelyet az előző héten terjesztettek a parlament alsóháza elé.

Világméretű „összeesküvés” készült? Melania Trump a középpontban?

2017. július 19. 06:33

amerikai-orosz250.jpgMár a hivatalos tárgyalást is alig tudták abbahagyni, este a vacsoraasztalnál meghitten beszélgettek tovább, senki sem tudja, miről. Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök a G20-as országcsoport hamburgi csúcstalálkozóján nem egyszer, hanem kétszer találkozott. Kedd későn este kiderült: nem külön találkozóról volt szó, hanem a vacsorai beszélgetésről.

Már megint lázadnak a senki által nem hívott kontinensfoglalók

2017. július 18. 16:52

menekultek-tamadnak-250.jpgZavargások törtek ki kedden a Leszbosz szigetén lévő móriai menekülttáborban: mintegy 100 fiatal betolakodóból álló csoport sátrakat, kukákat és legalább egy konténerlakást felgyújtott, illetve kövekkel dobálta a rendőrség és a tűzoltóság alakulatait - jelentette a helyi Lesvosnews hírportál. És a görög rendőrök is olyan kukák, hogy csak dísznek viselik fegyvereiket.

Kis-Oroszország: Új államot kiáltottak ki Ukrajnában

2017. július 18. 16:45

orosz-raketa-keszultseg-250.jpgAz önhatalmúlag kikiáltott két kelet-ukrajnai szakadár terület, a Donyecki és Luganszki Népköztársaság, valamint Ukrajna 19 régiójának képviselői kedden Doneckben bejelentették, hogy Kis-Oroszország (Malorosszija) néven új államot hoznak létre Ukrajna utódjaként.

Liberálbaloldaliak pusztítottak Athén belvárosában

2017. július 18. 15:03

Körülbelül 200 maszkos anarchista szinte az összes üzlet kirakatát betörte múlt éjjel Athén belvárosának legnépszerűbb bevásárló utcájában - tudatta kedden a görög rendőrség.“Hatalmas a kár” – mondta a dpa német hírügynökségnek a Hermész utca egyik cipőboltjának tulajdonosa, Nikosz Parasz. A rendőrség szerint a vandálok mintegy 60 bolt kirakatát törték be.

Több tucat palesztin sebesült van a jeruzsálemi Óvárosnál

2017. július 18. 14:47

palesztin-kodobalok-250.jpgTöbb tucat palesztin sebesült meg a zavargásokban, amelyek a Mecsetek tere felé vezető utaknál az izraeli detektoros kapuk miatt törtek ki. Több száz muszlim tiltakozó gyűlt össze a jeruzsálemi Óváros Oroszlános kapujánál. A lázadó csoportokat a rendőrség tömegoszlató fegyverekkel próbálta meg elrettenteni.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A sör füveskönyve
A sör füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Háborúk, olaj, radikalizmus - Marc FromagerHáborúk, olaj, radikalizmus
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon és a Harmadik Világháború - Badiny Jós FerencTrianon és a Harmadik Világháború
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Az Istenek DNS-e - Zecharia SitchinAz Istenek DNS-e
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

A HunHír barátai

Legolvasottabb hírek

HunHír-Tudósító

Képtárak

Felhívások

Közlemények


Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
© 2002-2017 Rockszerda
Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat