HunHír.info

2017. Újkenyér hava 19. nap, Huba napja.

Ünnepi sátor dőlt össze Ausztriában, halottak is vannak

2017. augusztus 19. 08:48

Összedőlt egy óriássátor péntek éjjel Ausztriában a viharos időjárás miatt, két ember meghalt, legalább 40-en megsérültek, közülük tízen súlyosan – jelentette az osztrák sajtó a helyi katasztrófavédelem tájékoztatására hivatkozva.

Egyre jobban hasonlít a magyar és az zsidó virtus

2017. augusztus 19. 08:30

zsid-csillag.jpgNetanjahu zsidó állama egyre jobban hasonlít az orbáni magyarországra, ebbe pedig kódolva van a bukás, írja a Haaretz izraeli lap. Az összegzésük szerint napjaink Magyarországa és Izraele is gettóként működik, ahol az idegengyűlölet, a menekültellenesség, az iszlámtól való félelem és az Európa-ellenesség határoz meg mindent.

Emberkereskedőket fogtak Gyulán - a török meg a romániai

2017. augusztus 19. 08:06

A gyulai közúti határátkelőhelyen 2017. augusztus 18-án, 12 óra 20 perckor egy kamion vezetőjeként egy török férfi és utasként egy romániai nő próbált átjutni. Az ellenőrzés során azonban kiderült, hogy a német hatóságok mindkettőjüket körözik emberkereskedelem és embercsempészet bűncselekmények elkövetése miatt.

Az EU alapértékei? - a frászt, tiszta kamu az egész...

2017. augusztus 19. 07:19

csath_magdolna.jpg...Például az része lehet az EU alapértékeinek, hogy a nemzeti ügyekbe az EU bármikor beavatkozhat, és amelyik ország ez ellen tiltakozik, azzal szemben felléphet? Vagy természetes dolog-e az EU-ban az, hogy lehetnek olyan intézmények egy országon belül – lásd CEU –, amelyek működését a nemzeti kormány nem ellenőrizheti?tanúskodnak...

Távozik Trump főstratégája, Steve Bannon

2017. augusztus 18. 20:08

Lemondott Steve Bannon, Donald Trump amerikai elnök főstratégája, számolt be róla fehér házi források alapján a Politico és a New York Times. A lapok forrásai szerint Bannon még augusztus hetedikén nyújtotta be a lemondását, ami valószínűleg egy megelőző lépés volt.

Késelés volt Németországban: Egy ember meghalt, egy megsebesült

2017. augusztus 18. 18:43

Egy ember életét vesztette, egy megsebesült egy késeléses támadásban a németországi Wuppertalban - írja az RT.

Meghalt egy amerikai is Barcelonában, megszólalt Trump

2017. augusztus 18. 18:41

Egy amerikai halálos áldozata is van a barcelonai terrortámadásnak - erősítette meg Rex Tillerson amerikai külügyminiszter Washingtonban. Az amerikai diplomácia vezetője sajtótájékoztatón jelentette be a hírt. A miniszter szerint egy másik amerikai állampolgárt könnyebb sérülésekkel az egyik barcelonai kórházban ápolják.

Finnországban több embert megkéseltek - egy halott

2017. augusztus 18. 17:38

Több embert megkéseltek Finnországban, Turku városának központjában pénteken délután. Helyi sajtóhír szerint az egyik áldozat meghalt. Azt még nem tudni, hogy terrorista indíttatású volt-e a cselekmény.

Kikerült a felvétel, amin hátulról közösül egy teológus hallgatóval az oláh ortodox püspök

2017. augusztus 18. 15:22

Lemondatta a román ortodox egyház zsinata püspöki tisztségéről pénteken Corneliu Barladeanu huszvárosi (Husi) püspököt, akinek egy teológus hallgatóval létesített szexuális érintkezéséről közmegbotránkozást keltő videofelvételt hozott nyilvánosságra a román bulvársajtó. Az egykori főpapnak most az a büntetése, hogy megfosztották tisztségétől és kolostorba vonul vezeklésül. Azt még nem tudni, a világi bíróság is megbünteti-e.

Ne szavazz Merkelre - így a török államfő

2017. augusztus 18. 15:18

A török államfő nyíltan beleszól egy másik ország belpolitikájába: Erdoğan felszólította a németországi török származású választókat, ne szavazzanak a szeptemberi parlamenti választáson a kereszténydemokrata CDU-ra, a szocdem SPD-re és a Zöldekre - írja az azonnali.hu.

Bal­tá­val bosszulta meg a ha­tó­sá­gok dön­té­sét az erő­sza­kos kontinensfoglaló

2017. augusztus 18. 14:37

Úgy érezte a 33 éves iráni szár­ma­zású mig­ráns, hogy jog­ta­la­nul uta­sí­tot­ták el az oszt­rák ha­tó­sá­gok a me­ne­dék­ké­rel­mét. Bosszú­ból fo­gott egy bal­tát, ami­vel vá­lo­ga­tás nél­kül törni-zúzni kez­dett.

Likvidálták az arab terroristákat, de ettől még nem ül el a terrorhullám

2017. augusztus 18. 10:48

A katalán rendőrség agyonlőtt négy feltételezett terroristát egy éjszakai akcióban. Egy személyt megsebesítettek és elfogtak, kórházba szállítása után az ötödik terrorista is meghalt. Az áldozatok nemzetiségéről és személyazonosságáról még nincsenek hírek, mindeddig egy belga áldozatot azonosítottak, a merényletnek egy magyar sérültje van, akit könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba

Arab nézői reakciók a terrortámadásra

2017. augusztus 18. 09:03

barcelona-arab-reakciok-500.jpgÍgy reagáltak az egyik arab híroldal nézői "élőben" a barcelonai terrortámadásra. Főként "tetszik" és "vicces" ikonokat nyomogattak szép számmal.

Az amerikai négerek szerint George Washington nem hős, hanem gazember

2017. augusztus 18. 08:12

A szobordöntögetési láz Amerikában már elért minden olyan egykori elnök emlékét őrző szoborig, aki rabszolgatartó volt. Ez, a történelmi emlékműveket úgymond emberi jogi szempontok miatt megsemmisítő jelenség, gyakorlatilag minden, az amerikai polgárháború 1865-ös vége előtti időszaknak emléket állító műemléket pusztulással fenyeget, mivel egészen addig legális volt a rabszolgatartás az Egyesült Államokban.

”Németországban nem lehet egyenlőségjelet tenni a bal- és jobboldali szélsőségesek közé”

2017. augusztus 18. 07:48

nemet-katonak250.jpgA "német" külügyminiszter szerint Donald Trump amerikai elnök "óriási hibát követett el", és "megengedhetetlen módon relativizálta a szélsőjobboldali erőszakot", amikor egyenlőségjelet tett a virginiai Charlottesville-ben a szélsőjobb és baloldali csoportok által elkövetett erőszak közé.

BBC: Magyar áldozata is van a barcelonai terrortámadásnak

2017. augusztus 18. 07:35

Egyelőre nehéz pontos információkat találni arról, mely országok állampolgárai sérültek meg a barcelonai terrortámadásban. Korábban 20 nemzetről lehetett tudni, a Guardian most már 24-ről ír. A BBC még mindig 18 országot említ, de ők úgy tudják, magyar is van az áldozatok között.

Barcelona -több mint húsz országból vannak áldozatok

2017. augusztus 18. 07:31

Több mint húsz ország külföldi állampolgára sérült meg a csütörtöki barcelonai merényletben.
A legfrissebb hivatalos tájékoztatás szerint 13-an haltak meg, és 88-an sebesültek meg Barcelonában a csütörtöki gázolásos merényletben, több mint húsz országból. Magyar áldozatról nem tudni.

Merkel kotródj! - a tüntetők közül páran karlendítettek

2017. augusztus 18. 07:25

merkel-iszlam250.jpgA bevándorlásellenes Alternatíva Németországnak (AfD) párt és az Európai Hazafiak a Nyugat Iszlamizálódása Ellen (Pegida) nevű mozgalom tagjai tüntettek Angela Merkel német kancellár két választási nagygyűlésén csütörtökön.

Újabb terrortámadás Spanyolországban - megint akcióban a „halálfurgon”

2017. augusztus 18. 07:11

isil2-250.jpgTerrortámadást fékeztek meg péntek hajnalban a spanyol hatóságok: csütörtöki, 13 halálos áldozattal és közel száz sérülttel járó merénylet után után furgonos támadást hajtott végre egy dzsihadista csapat, ezúttal a Cambrils tengerparti üdülővárosában, de nem tudták befejezni a merényletet.

Donald Trump elítélte a konföderációs szobrok eltávolítását

2017. augusztus 17. 20:18

deli-allamok.jpgDonald Trump amerikai elnök elítélte a konföderációs emlékművek és szobrok eltávolítását az Egyesült Államok különböző városaiban. Az elnök csütörtöki Twitter-üzenetében azt hangoztatta, hogy “elszomorítja” a konföderációs szobrok eltávolítása, mert ez – mint fogalmazott – “szétszakítja” az amerikai kultúrát.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atilla fia, Csaba királyfi - Lezsák SándorAtilla fia, Csaba királyfi
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága - Pawel LisickiA dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
George Soros - Andreas Von RétyiGeorge Soros
Könyv - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 3 420 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat