HunHír.info

2018. Magvető hava 16. nap, Kedves napja.

Elviselhetetlen a helyzet a kontinensfoglalók miatt Szalonikiben

2018. október 15. 20:00

Görögország második legnagyobb városában a behatolók elfoglalták a tereket, parkokat, a település több pontján sátortáborokat alakítottak ki. A helyiek egyre többet panaszkodnak, mert félnek az idegenektől. A település befogadóközpont építésével oldaná meg a kritikus helyzetet.

Történelmi jelentőségű leletre bukkantak egy norvég halomsírban

2018. október 15. 19:08

viking-harcos-250.jpgEgy vaskori viking hajó maradványaira bukkantak a Norvégia déli részén lévő Halden város közelében egy hajósírban. Földradarral végzett talajvizsgálatok során bukkantak a hajóalakú körvonalakra - mondta Knut Paasche, a Kulturális Örökséget Kutató Norvég Intézet (Niku) munkatársa hétfőn egy sajtótájékoztatón. A hajó maradványait 50 centiméterrel a felszín alatt találták egy halomsírban, a monumentális Jellhaugen halomsír közelében.

Megégette és egy kábellel halálra verte 13 hónapos kisfiát egy betolakodó, élősködő nigger „pár” Franciaországban

2018. október 15. 18:30

Halálra kínozta alig egyéves kisfiát egy migránspár Franciaországban, az egyik legszebb francia történelmi városban, Reimsben. Az anyának semmilyen legális irata nem volt, a rendőrség azt sem tudja, mikor és hogy érkezett Franciaországba. Róla annyit tudni, hogy Elefántcsontparton született. Az apa mauritiusi. Ő mindent az anyára fogott, azt állította, hogy az anya nevelte a gyereket, ő sohasem foglalkozott vele. Egyikőjük sem dolgozott, sohasem volt legális munkájuk Franciaországban.

Az idegen betolakodók most már hozzák a pereputtyot is...

2018. október 15. 18:23

Több mint száz idegen élősködő indul útnak rövidesen Görögországból Németországba a két ország közt a családegyesítésről tavaly született megállapodás értelmében.

A szíriai SZ-300 rendszer semlegesítése késik: Izrael földre parancsolta F-35 flottáját

2018. október 15. 18:13

Október 11-én az Izraeli Fegyveres Erők bejelentették, hogy felfüggesztik az F-35I vadászgépeik repülését, miután szeptember 28-án lezuhant az USA Tengerészgyalogság egy F-35B repülőgépe Dél-Karolinában. Az Izraeli Légierő megerősítette, hogy az F-35B lezuhanását műszaki hiba okozta a hajtómű üzemanyag-vezetékében. Tehát az izraeliek úgy döntöttek, hogy további óvintézkedésként vezetnek be és vizsgálatokat végeznek el minden F-35I vadászgépen, mielőtt bevetik őket.

A kontinensfoglalónak egy joga van: jó messze elkerülni a magyar határt, mert különben...

2018. október 15. 17:12

kalasnyikov-250.jpgSem a határsértéshez, sem a célországok önkényes kiválasztásához nem fűződnek emberi jogok, ezért amikor az Európai Unió migrációs kérdésben lépéseket tesz, minden esetben a nemzetközi jog talajáról kell kiindulnia, amely világossá teszi, hogy a migráció nem emberi jog - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Luxembourgban, sajtótájékoztatón.

Allah Akbart rikácsolt és ollóval torkon szúrt egy járókelőt egy muszlim

2018. október 15. 16:23

Terrorizmus dicsőítése és szándékos emberölés miatt tartóztattak le Párizs elővárosában egy muszlim férfit. Egy olló mindkét szárát beleszúrta ugyanis egy járókelő torkába, vasárnap hajnalban az állomáson. A megszúrt férfi életveszélyesen megsérült, de az orvosok szerint túléli.

Véget ért a kölni túszejtés

2018. október 15. 15:43

Rendőri akcióval véget ért a túszejtés a németországi Kölnben hétfő délután, az elkövető súlyosan megsebesült.

Lö­völ­dö­zés volt a kölni fő­pá­lya­ud­va­ron, túszt is ej­tet­tek

2018. október 15. 14:29

A helyi rend­őr­ség le­zárta a hely­színt és arra kéri az em­be­re­ket, hogy ke­rül­jék el a pá­lya­ud­vart és a kör­nyé­két.

Magyar szurkolókat vertek meg görög antifák Athénban

2018. október 15. 13:00

antifa250.jpgMagyar szurkolót verhettek meg görög antifasiszták az athéni Nemzetek Ligája meccs előtt – írja a Blikk. A lapnak nyilatkozó drukker azt mondta, a görögök készültek a támadásra, kifigyelték, hogy melyik szállodában laknak a magyarok, követték őket, és rájuk támadtak. Az üldözésről egy videó is felkerült a Youtube-ra. A felvételhez azt írták, hogy az egyik szállodánál magyar szurkolók nacionalista tartalmú transzparenst feszítettek ki, és náci karlendítéseket is használtak.

Női börtönbe küldték, mert transzneműnek mondta magát, aztán elkezdte erőszakolni a rabtársait

2018. október 15. 12:54

borton250.jpgAz 52 éves Karen White férfiként született, de a brit büntetésvégrehajtás transzneműként vette nyilvántartásba annak ellenére, hogy nem esett át semmilyen nemváltoztató műtéten, csak női ruhákban járt. White-ot rablásért, súlyos testi sértésért, nők ellen elkövetett szexuális erőszakért és molesztálásért is elítélték. Korábban pedig pedofíliáért is került bíróság elé.

Naponta 600 romániai hagyta el az országot tavaly

2018. október 15. 12:11

2009 óta nem hagyta el annyi ember az országot, mint tavaly - derül ki az Országos Statisztikai Hivatal számaiból. 2017-ben összesen 219.327 ember ment el az országból, ami azt jelenti, hogy naponta átlagosan nagyjából 600 személy hagyta el Romániát. A leginkább érintett korosztály (nagyjából 17 százalék) a 25-29 év közötti, utánuk következnek (14,5 százalékkal) 20-24 évesek

Csak az oroszok előznek meg az ifjúsági olimpián

2018. október 15. 10:04

Magyarország 12 arannyal, 6 ezüsttel és 3 bronzzal a második helyen áll a Buenos Aires-i ifjúsági olimpia éremtáblázatán.

Arab kontinensfoglalók bandája támadt rá egy német párra

2018. október 15. 06:20

arabok-tamadnak-nemetorszagban-iszlam-allam-zaszlajaval-250.jpgSzombat este a kelet németországi Weimar egyik fesztiválján betolakodott szíriai és iraki arabok egy csoportja körbevett és molesztált egy 20 éves német nőt, barátját pedig megverték – olvasható a Bild című német lap internetes oldalán megjelent cikkben. Az arab banda tagjai a pár segítségére érkező biztonsági embereket is megtámadták, akik könnyebb sérüléseket szereztek.

Tízezer ukrán ultrasovén eunáci vonult fel Kijevben

2018. október 15. 06:13

jobb-szektor-250.jpgUkrán soviniszták tartottak megemlékezést vasárnap Kijevben: a szervezők adatai alapján több mint tízezren vettek részt az Ukrán Felkelő Hadsereg (UPA) megalakulásának 76. évfordulója alkalmából rendezett felvonuláson – írja az MTI. Az UPA-felvonulás résztvevőinek zöme a Szabadság Párt és a Nemzeti Hadtest (Nackorpusz) zászlai alatt vonul fel, de a szervezők között volt az Ukrán Nacionalisták Szervezte (OUN), a C14 (Szics) a Jobboldali Szektor (PSZ), és részt vett több más veteránszervezet is a megmozduláson.

Egyre többen gondolják, hogy Donald Trump esélyes a második elnöki ciklusra is

2018. október 14. 19:47

Egyre többen gondolják, hogy Donald Trump elnök esélyes a második elnöki ciklusra is - hozta nyilvánosságra legújabb közvélemény-kutatását a CNN hírtelevízió vasárnap.

Exit poll: a CSU kapta a legtöbb szavazatot, de elveszítette többségét

2018. október 14. 18:49

A Horst Seehofer szövetségi belügyminiszter vezette Keresztényszociális Unió (CSU) kapta a legtöbb szavazatot, de elveszítette többségét a Bajorországban vasárnap tartott tartományi törvényhozási (Landtag-) választáson a szavazókörökből kilépő választók megkérdezésén alapuló felmérések (exit poll) urnazárás után közzétett eredménye szerint.

Több tucat hebroni telepeslakás építéséről határozott az izraeli kormány

2018. október 14. 15:34

zsido-telepek-250.jpgHarmincegy lakásból álló újabb hebroni telepes lakónegyed felépítéséről döntött az izraeli kormány - jelentette a helyi média vasárnap. A lakások mellett két óvodát és egy bölcsődét is létrehoznak. Az építkezést tizennégy minisztérium közösen támogatja huszonkétmillió sékellel (körülbelül kétmilliárd forinttal) - értesült az Iszrael Hajom (Izrael ma) című napilap honlapja.

A néger az maradjon Afrikában, az európai meg Európában!

2018. október 14. 13:43

kurz-250.jpgAz EP döntése a Sargentini-jelentésről nem "ítélet" és nem is "bizonyíték" Magyarország ellen, hanem lehetőség egy párbeszéd elkezdésére és a kifogások kivizsgálására - nyilatkozta Sebastian Kurz osztrák kancellár egy vasárnapi német lapinterjúban. Az EU-s menekültügyi rendszerrel kapcsolatos soros elnöki törekvésekről szólva hangsúlyozta, hogy a "jó irányba tartó erőteljes mozgás" látható.

Idegen betolakodó KONTINENSFOGLALÓ késelt Ausztriában egy vonaton

2018. október 14. 13:30

keselo-250.jpgKéselés történt egy vonaton az ausztriai Feldkirchben. Sajtóhírek szerint egy 18 éves élősködő idegen támadt az utasokra. Amint felszállt a vonatra, minden ok nélkül nekiesett egy 27 éves férfinak – közölte az M1 Híradója. Amikor pedig a többi utas megpróbálta őt lefogni, hirtelen előrántott egy kést és hátba szúrt egy 44 éves utast. Ezután a többiek feltartóztatták, de amíg a rendőrök kiértek, még egy utast megsebesítetett a kezén.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat