HunHír.info

2018. Napisten hava 24. nap, Csörsz napja.

Recep Tayyip Erdogan szerezte a legtöbb szavazatot a török elnökválasztáson

2018. június 24. 17:58

A hivatalban lévő államfő, Recep Tayyip Erdogan szerezte a legtöbb szavazatot a Törökországban vasárnap tartott előrehozott elnökválasztáson a Legfelső Választási Tanács (YSK) által ismertetett első részeredmények szerint.

Megkérdőjelezte Abbász békeszándékát a zsidó Jared Kushner, Donald Trump elnök közel-keleti főtanácsadója

2018. június 24. 12:04

zsid-csillag.jpgMegkérdőjelezte Mahmúd Abbász palesztin elnök békeszándékát az Al Kudsz című palesztin újságnak adott interjújában Jared Kushner, Donald Trump amerikai elnök veje és közel - keleti főtanácsadója, aki az izraeli-palesztin viszály megoldására született új amerikai béketerv megvitatására érkezett a térségbe - jelentette vasárnap a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet.

Orbán fülébe mondta a bolgár elnök, hogy azonnal lezárná az EU határait

2018. június 24. 08:42

A soros EU-elnöki tisztséget betöltő Bulgária azt fogja javasolni a vasárnapi brüsszeli uniós minicsúcson, hogy zárják le az Európai Unió külső határait, írja az MTI. Bojko Boriszov bolgár miniszterelnök Orbán Viktor magyar kormányfőnek mondta ezt telefonbeszélgetésük során.

Az USA megüzente a szíriai „mérsékelt terroristáknak”, ne számítsanak amerikai beavatkozásra az oroszok ellen

2018. június 24. 08:32

szir-lazado.jpgWashington megüzente a szíriai felkelőknek, hogy ne számítsanak amerikai beavatkozásra segítségként az oroszok támogatta kormányoffenzívával szembeni harcban - adta hírül vasárnap a Reuters. A brit hírügynökségnek a Szabad Szíriai Hadsereg bepillantást engedett a washingtoni üzenetbe, amely szerint a felkelőknek nem szabad arra alapozni döntéseket, hogy az Egyesült Államok beavatkozik Szíria déli részén az úgynevezett feszültségmentesítési övezetben múlt hét óta fellángolt harcokba.

Robbanás volt egy németországi társasházban

2018. június 24. 08:09

Robbanás történt szombat éjjel egy társasházban Németország nyugati részén, Wuppertalban, 24 ember megsérült - tudatták a helyi mentők.

Rendőröket és síita milicistákat ejtett túszul az Iszlám Állam Irakban - az összes bebörtönzött szunnita nő szabadulását követelik

2018. június 24. 07:15

Elrabolta Irakban a biztonsági erők hat emberét az Iszlám Állam, és azzal fenyegetőzik, hogy három nap múlva kivégzi őket, ha a hatóság nem engedi szabadon az összes bebörtönzött szunnita nőt – adta hírül szombaton a dzsihadista terrorszervezet.

Orosz harci gépek lőtték a szíriai ellenzéknek becézett „mérsékelt terroristákat”

2018. június 24. 06:54

Orosz harci gépek támadtak ellenzéki állásokat Szíria déli részén vasárnapra virradón - adták hírül szíriai ellenzéki források. Ez az első eset, hogy Moszkva légi támogatást nyújtott a szíriai kormányerőknek azóta, hogy tavaly tűzszünetet kötöttek, és az Izrael által megszállt Golán-fennsíkkal és Jordániával határos térségben úgynevezett feszültségmentesítési övezetet hoztak létre.

Botrányt okozott a Time manipulatív címlapja - MÁR CSAK ILYEN AZ ÁLHÍRGYÁR!

2018. június 24. 06:11

sajto.jpgA Time magazin egy síró bevándorló kisgyereket és az előtte álló amerikai elnököt ábrázoló képet tett a címlapjára. Ezzel azt akarták illusztrálni, hogy az amerikai bevándorlási szabályok szétszakítják a gyermekkel érkező családokat. A kép legalább két okból manipulatív...

Salvini: ha Macron szerint úgysincs komoly migrációs probléma Olaszországban, nyugodtan viheti a „menekülteket”

2018. június 24. 06:03

menekulttabor-250.jpgSalvini olasz belügyminiszter „arrogánsnak” nevezte Emmanuel Macron francia elnököt szombaton, Luigi Di Maio kormányfőhelyettes pedig arra figyelmeztetett, Macron azt kockáztatja, hogy országát Olaszország első számú ellenségévé teszi a migrációs kérdésekben. Di Maio szerint a francia államfő szavai arról tanúskodnak, hogy elszakadt a valóságtól.

Egyre több gyógyíthatatlan beteg kér eutanáziát Kaliforniában

2018. június 23. 18:36

Egyre több gyógyíthatatlan beteg kér eutanáziát Kaliforniában: tavaly 374 ember vetett véget életének kérelmezett gyógyszerrel - adta hírül pénteken az amerikai állam közegészségügyi minisztériuma.

Az élősködő kontinensfoglalók évente kö­rül­be­lül 100 mil­li­ár­dot kül­de­nek haza

2018. június 23. 18:14

"Alacsony szintű polgárháború folyik Svédországban, amely napra-napra erősebb lesz" – nyilatkozta a napokban az Alternatíva Svédországért párt vezetője, aki a szeptemberi választásoktól várja a változást. Ez azonban csak minimális lesz, mert a svéd parlamentben 9 párt vesz részt és a szétaprózottság miatt a szociáldemokrata-zöld koalíció igen nehezen győzhető le, legalábbis rövid távon.

Az osztrák védelmi miniszter uniós katonákat küldene a betolakodókra

2018. június 23. 17:59

Ausztria szerint az Európai Unió külső határainak védelmében a jövőben EU-katonákat is be kellene vetni – ezt mondta Mario Kunasek osztrák védelmi miniszter a Welt am Sonntag című német lapnak adott interjúban.

Iraki F-16-osok csaptak le az Iszlám Állam vezetőinek titkos találkozójára

2018. június 23. 16:06

Magas rangú dzsihadista vezetőkkel végzett az iraki légierő Szíriában. Az Iszlám Állam (IÁ) vezetői a délkelet-szíriai Hadzsin városában gyűltek össze egy találkozóra. Az elszállásolásukra használt három épületre az iraki hadsereg F-16-osai mértek csapást.

Meg kell akadályoznunk, hogy a menekülthajók egyáltalán Európába jöjjenek - egyszerű: bummm!

2018. június 23. 15:15

Az illegális bevándorlással foglalkozó nem hivatalos EU-csúcs lesz jövő héten Brüsszelben, melyet Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke hívott össze, s legkevesebb 16 EU-tagország jelezte részvételét.

Salvini: a civil mentőhajók nem tehetnek többé partra migránsokat Olaszországban

2018. június 23. 13:15

menekultek250.jpgA civil mentőhajók elfelejthetik, hogy migránsokkal a fedélzetükön kiköthetnek Olaszország kikötőiben – figyelmeztetett szombaton Matteo Salvini olasz belügyminiszter, a jobboldali Liga vezetője. Az olasz hatóságok nem sokkal korábban megtagadták a Mission Lifeline nevű német civil szervezet Lifeline hajójának, hogy 220 emberrel a fedélzetén kikössön Olaszországban.

Egy szíriai betolakodó kontinensfoglaló arab több német nőt is meg akart erőszakolni

2018. június 23. 13:10

A német rendőrség a szászországi Drezdában letartóztatott egy szír állampolgárságú betolakodót, mert az a gyanú alapján kilenc nő ellen követett el szexuális jellegű bűncselekményeket.

Használta a „nigger” kifejezést, ezért kirúgták a Netflix kommunikációs vezetőjét - így jár az, aki a nevén nevez valakit...

2018. június 23. 07:53

Elbocsátották állásából a Netflix internetes videotéka kommunikációs vezetőjét, mert többször is használta a tabunak számító „nigger” kifejezést – jelentette pénteken a Holywood Reporter című amerikai filmes szaklap.

Illegális bevándorló gyilkosok áldozatai - a média nem vesz róluk tudomást

2018. június 23. 07:34

menekulttabor-250.jpgIllegális bevándorló gyilkosok áldozatainak családjait látta vendégül Donald Trump amerikai elnök pénteken este a Fehér Házban. "Ők olyan állampolgárok, akiket mindörökre elválasztottak szeretteiktől" - mutatta be a tizennégy meghívottat az elnök. Az Angyalcsaládok nevű szervezetet létrehozó családok tagjai fényképeket mutattak egymásnak és a meghívott újságíróknak elveszített rokonaikról.

Több erdélyi megyében is elsőfokú árvízriasztás van érvényben

2018. június 23. 06:28

Az INHGA előrejelzései szerint többek között a következő folyók vízgyűjtő medencéjében áll fenn áradás veszélye: Visó, Iza, Túr, Lápos (Máramaros és Szatmár megye), Szamos (Kolozs, Szilágy, Máramaros és Szatmár megye), Aranyos (Beszterce-Naszód, Hargita, Maros megye), Kis-Küküllő, Nagy-Küküllő (Hargita, Maros, Szeben megye), Olt (Hargita, Kovászna és Brassó megye), Tatros (Hargita, Kovászna, Bákó és Neamţ megye).

Tankelhárító fegyverrel lőttek egy irodaházra Amszterdamban

2018. június 23. 06:09

A rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki csütörtök este egy tankelhárító fegyverrel lőtt rá egy irodaházra Amszterdam üzleti negyedében. A szemtanúk egy pillanatnyi óriási hangzavarról számoltak be. A lövésben senki nem sérült meg, a löveg az épület egyik ablakát vitte be.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A célkeresztben: Magyarország - Frank FürediA célkeresztben: Magyarország
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 610 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat