HunHír.info

2017. Álom hava 11. nap, Gilvád napja.

Nostradamus jóslata 2018-ra: ezt hozza az új év a jövendőmondó szerint

2017. december 11. 06:39

Michel de Nôtre-Dame, azaz Nostradamus, IX. Károly francia király udvari orvosa, csillagász-asztrológus 1555-ben tollat ragadott, hogy különös gondolatait papírra vesse. A földön történő jövőbeni eseményekről írt, hívei pedig állítják, hogy visszatekintve több is beigazolódott belőlük.

2017 DEC.10. A brandenburgi kapunál követelik a zsidók megölését - Németországban

2017. december 10. 19:24

zsid-csillag.jpgBerlinben a brandenburgi kapunál arab muzulmánok áramlottak a térre a palesztin Fatah zászlóival és Dávid-csillagokat égettek, miközben a zsidók halálát dicsérő dalokat énekeltek. Semmi felháborodás, előállítás, lefejezés? Ja, nem német ütnivaló fasiszták, hanem csak bevándorolt arabok üvöltöznek, a német rendőrség meg nem tudja, mit tegyen? Németországban ég a Dávid-csillagos zászló? Ezt érdemlitek, mosott agyúak!

A tiltakozó izraeli arabok elleni bojkottra szólított fel Liberman

2017. december 10. 17:51

Avigdor Liberman izraeli védelmi miniszter szerint bojkottálni kell azoknak az arab körzeteknek az üzleteit, amelyekben Donald Trump amerikai elnök Jeruzsálemet Izrael fővárosává elismerő szavai miatt lázonganak.

Erdogan „terrorállamnak” minősítette Izraelt

2017. december 10. 16:35

„Terrorállamnak” minősítette Izraelt Recep Tayyip Erdogan török államfő vasárnap a közép-törökországi Sivasban a kormányzó Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) helyi rendezvényén - számolt be az MTI az Anadolu török állami hírügynökség nyomán. Erdogan felszólalásában leszögezte: Törökország nem bízza Jeruzsálemet egy „gyerekgyilkos ország kegyelmére”.

Összeesett a színpadon Chris Rea

2017. december 10. 14:37

Rosszul lett szombat esti oxfordi koncertjén a 66 éves Chris Rea, írja a BBC. A zenész összeesett, majd elvitték a mentők. A legfrisseb hírek szerint az állapota stabil.

Betolakodó idegen kontinensfoglalók támadtak szerb rendőrökre

2017. december 10. 13:00

Szombat éjjel a Belgrád melletti Obrenovac településen betolakodók egy csoportja szerb rendőrökre támadt. Késő este, a városka migránsok részére fenntartott hajdani a szerb hadsereg által már nem használt laktanya területén az ott elszállásolt migránsok két csoportja között – eddig nem tisztázott okok miatt – nézeteltérés alakult ki, ami hamar tömegverekedésbe torkollott.

Késsel a kezében erőszakolta meg a lányt az iskolában a 15 éves „fiú"

2017. december 10. 09:59

Két rendőr vitte a bíróságra azt a 15 éves nottinghami fiút, akit azzal vádolnak, hogy megerőszakolta osztálytársát az iskolában. A fiú az aktus közben egy kést szorított a lányhoz, ezzel kényszerítette.

Ismét tízezrek tüntettek a zsidó államban a kormányzati korrupció ellen

2017. december 10. 07:59

izraeli-zaszlok.jpgIsmét tízezrek vonultak szombat este az utcára Tel-Aviv belvárosában a kormányzati korrupció felszámolását és Benjámin Netanjahu miniszterelnök távozását követelve. A pártoktól független demonstráció szervezői a miniszterelnök távozásáig minden szombat estére hasonló, kizárólag a közösségi médiában szerveződő tüntetést ígérnek.

Arab szövetségesei szerint az USA kizárta magát az izraeli-palesztin békefolyamatból

2017. december 10. 07:37

"Erőszakba és káoszba" taszíthatja a Közel-Keletet Donald Trump döntése Jeruzsálem amerikai elismeréséről, nyilatkozták arab tisztviselők az Arab Liga külügyminiszteri értekezlete után. A magyar idő szerint vasárnap hajnalba nyúló tanácskozáson a 22 ország közös nyilatkozatot fogadott el, vagyis az Egyesült Államok arab szövetségesei, így Szaúd-Arábia, Jordánia és az Egyesült Arab Emírségek is megszavazták azt, hogy a Liga az ENSZ BT-hez forduljon az ügyben.

Ismét munkában a fehérellenes kettős mérce Amerikában

2017. december 10. 06:19

neger-bunozok-az-utcan-500.jpgKiengedték a börtönből az egyik néger tizenévest, akik 2017 januárjában Chicagóban elraboltak, megkötöztek és megkínoztak egy értelmi fogyatékos fehér fiút, miközben rasszista jelmondatokat kiabáltak és Donald Trumpot szidalmazták, majd a kegyetlenkedéseikről készült mobiltelefonos videót feltették az Internetre. A négy bűnöző közül az egyiket, a 19 éves Britanny Covingtont most kiengedték a börtönből. Miután bűnösnek vallotta magát gyűlöletbűncselekmény vádjában, négy év felfüggesztett börtönbüntetéssel és 200 óra közmunkával úszta meg az embertelen tettet. A próbaidő tartama alatt nem használhatja a közösségi médiát. A másik három elkövető egyelőre fogvatartásban marad, büntetésükről később döntenek.

Mégiscsak a svédországi kiszsidók isszák meg a levét a nagyok manővereinek

2017. december 10. 06:02

zsido-sok-250.jpgGyújtópalackkal dobáltak meg egy zsinagógát álarcosok a svédországi Göteborgban szombaton késő este, senki sem sérült meg – közölte a helyi sajtó. Allan Stutzinsky, a göteborgi zsidó közösség elnöke elmondta, hogy a gyújtópalackok lángja nem terjedt át az épületre. A Sveriges Radió arról számolt be, hogy pénteken Malmö városában mintegy 200 arab tüntető antiszemita szólamokat skandált. Azt kiabálták egyebek között, hogy „visszaköveteljük szabadságunkat és lelőjük a zsidókat”.

Lengyelország zsidó gyökerű volt bankárt nevezett ki miniszterelnöknek

2017. december 09. 18:41

zsid-csillag.jpgMateusz Morawiecki pénzügyminisztert – a Santander Csoport korábbi bankelnökét – nevezték ki a lengyel kormány élére Beata Maria Szydlo helyett. Morawiecki elmondta, hogy két nagynénjét mentették meg a holokauszt idején. Zsidó gyökere ismert Lengyelországban. Erről még idén beszélt a varsói állatkertben megtartott ünnepségen.

Az orosz-kínai aranyalap az amerikai dollár uralmának végét jelenti

2017. december 09. 16:49

dollar250.jpgA BRICS országok belső arany kereskedelmi platform létrehozását tervezik. Ha ez megtörténik, az egész globális gazdaság jelentősen átalakul. A Nyugat elveszíti uralmát, nyilatkozott az RT-nek egy nemzetközileg ismert svájci szakértő, Claudio Grass (Precious Metal Advisory Switzerland). Grass elmondta: Kína uralja a világgazdaságot és kiszorította az USA-t, mint a világ legerősebb gazdasági erőforrása.

A jelenlegi magyar határtól 50 km-re található a radikális iszlám egyik fellegvára

2017. december 09. 16:38

terror1-250.jpgA hetekben fogtak el egy migránst Stájerország fővárosában, aki állítólag merényletet tervezett Graz karácsonyi vására ellen. Az ügyet követő nyomozásból kiderült, hogy nagyjából a grazi mecsetek felében a radikális iszlám népszerűsítése zajlik. A Kronen Zeitung idéz egy tanulmányt, mely szerint a nagyjából 20 (nem lehet tudni a pontos számukat) grazi mecset közül tizenegyben a radikális iszlámmal összefüggő tevékenységet folytatnak.

Irakban vége az ISIL elleni háborúnak - IRAKIAK, LEHET MENNI HAZA!!!!

2017. december 09. 13:47

iszlam-allam-250.jpgBejelentette az Iszlám Állam terrorista szervezet elleni, három éve kezdődött háború végét Haider al-Abádi iraki kormányfő szombaton. A miniszterelnök az iraki újságírók szövetsége által szervezett konferencián jelentette be, hogy Irakot teljesen felszabadították a dzsihadista szervezet uralma alól. Ezzel egy időben hasonló tartalmú közleményt adott ki az iraki hadsereg is.

Az Irak teljes ellenőrzése alá vonta az iraki-szíriai határt

2017. december 09. 12:59

Az iraki kormányerők teljes ellenőrzésük alá vonták az iraki-szíriai határ térségét, miután kifüstölték onnan az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet fegyvereseit - jelentette szombaton az al-Majadín hírtelevízió.

Pont 50 éve vitték el bilincsben a színpadról Jim Morrisont

2017. december 09. 12:55

New Havenben egy rendőr rajtakapta egy lánnyal a backstage-ben a Doors frontemberét, de nem ismerte fel, lefújta gázspray-vel. Morrison ezt később szóvá tette a színpadon, botrányba fulladt koncert.

Izrael már támadja a Gázai-övezetet

2017. december 09. 08:42

izraeli_f_15-250.jpgIzraeli harci gépek légicsapásokat mértek szombatra virradóra a Gázai övezetben a Hamász radikális palesztin szervezet létesítményeire, miután előző este az onnan kilőtt rakéták csapódtak be a zsidó állam területén. Az izraeli védelmi minisztérium arról tájékoztatott, hogy harci gépei négy célpontot - két fegyvergyártó üzemet, egy fegyverraktárt és egy katonai bázist - semmisítettek meg a Gázai övezetben, mindegyikre több csapást mérve.

Öt „személyt” vettek őrizetbe zsarolás miatt Csíkszeredában

2017. december 09. 07:52

Zsarolás miatt vettek őrizetbe öt személyt, az ügyészség kérte előzetes letartóztatásba helyezésüket - közölte pénteken a Hargita megyei rendőr-főkapitányság sajtóirodája. Az idézett forrás szerint egy 65 éves férfitől és egy 25 éves nőtől érkezett panasz, hogy 2017 október-novemberében a tettesek azzal zsarolták őket, hogy nyilvánosságra hozzák magánéletük részleteit, amennyiben nem fizetnek különböző pénzösszegeket.

Megint csődöt mondott a Vaskupola, Izaelben csapódott be a palesztin rakéta

2017. december 09. 07:31

izraeli-virus-arabok-ellen.jpgRakéta csapódott be pénteken az izraeli Szderótban, sérültek nincsenek, csak anyagi károk keletkeztek. Az izraeli hadsereg tájékoztatása szerint a rakétát a Gázai övezetből indították. A városban megszólaltak a légvédelmi szirénák. A keletkezett robbanásban autók rongálódtak meg.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Egyvilágrend - Drábik JánosEgyvilágrend
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 149 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat