HunHír.info

2017. Jégbontó hava 20. nap, Álmos napja.

J. K. Rowling fogadjon be muszlim menekülteket a házába!

2017. február 20. 09:56

menekulttabor-250.jpgA Harry Potter-könyvek világhírű írónője az utóbbi időben Twitteren rendszeresen sértegeti és leszólja azokat, akik Európa erőszakos muszlimizálása és a bevándorlóáradat ellen emelnek szót. Rajongótábora hangos éljenzéssel kíséri minden szavát, s ezért Rowling asszony okkal hiheti, hogy a többséget képviseli. Eddig...

Molotovot dobtak a Sziriza székházára - védelmezik az anarchista bűnözőket?

2017. február 20. 08:14

molotov-koktel.jpgMaszkos támadók Molotov-koktélokat dobtak vasárnap a baloldali görög kormánypárt székházára Athénban.A rendőrség tájékoztatása szerint öt benzines palackot dobtak az épületre, egy autó kiégett, és egy rendőr megsérült. Egy neve mellőzését kérő, rendőrségi forrás azt is elmondta, hogy 35 gyanúsítottat hallgattak ki az esettel kapcsolatban.

„Jövő nélküli politikusok a háborút keresik"

2017. február 20. 06:39

cionbolcsei250.jpg„Mindkét apokalipszis hirdető összekeveri az okokat és a hatást: a McCain által elpanaszolt világrendetlenséget a Nyugat okozta: Irakot, Líbiát és Szíriát kívülről, katonai beavatkozásokkal destabilizálták. A terrorbandákat az öbölbeli államok fegyverezték fel és finanszírozták. Az archaikus brutalitással cselekvő zsoldosok mögött harmadik állambeli szponzorok állnak, főként nyugatiak. A legkorszerűbb technológiát a nyugati és keleti fegyvergyártó cégek szállították.”

Németország átvizsgálná a menedékkérők mobiljait - az ingyenélésért mindenre képesek

2017. február 20. 06:09

menekultek250.jpgA betolakodók hatékonyabb azonosítása érdekében törvényjavaslat készül Németországban arról, hogy a hatóságok átvizsgálhassák az idegenek mobiltelefonjait - jelentette hétfő hajnalban a német sajtó. Jelenleg a bevándorlási hivatal csak a menedékkérők hozzájárulásával férhet hozzá a telefonjaikon lévő adatokhoz. A belügyminisztérium által javasolt törvénymódosítás törölné ezt a kitételt a törvényből.

Németországban egy fejkendős muszlim hivatalnok utasította el egy keresztény iraki család menedékkérelmét

2017. február 19. 19:24

Irakban is üldözik a keresztényeket. Egy ottani keresztény család Németországba menekült, és Észak-Rajna-Vesztfáliában nyújtotta be a menedékkérelmét. Amit nem fogadtak el. A kérelmét feldolgozó tisztviselő fejkendőt viselt.

A falusiaknál betelt a pohár: összecsaptak a kontinensfoglalókkal

2017. február 19. 19:17

A montengrói Spuž település polgárai többször panaszkodtak a hatóságoknak, hogy a falu közelében levő befogadóközpontban tartózkodó illegális bevándorlók gyakran kijárnak lopni. Az illetékesek nem tették meg a szükséges intézkedéseket - írja a délvidéki magyar hírportál, a Delhir.info.

Azt hiszik az olimpiafób liberálisok, hogy mindenki hülye?

2017. február 19. 17:46

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint politikai célok vezérelték a budapesti olimpia ellenzőit, akik aláírásgyűjtésükkel komoly veszélybe sodorták a 2024-es magyar fővárosi pályázatot. Thomas Bach hozzátette, a referendum körül kialakult helyzetet hátsó szándékkal arra használták, hogy "feltegyék magukat Magyarország politikai térképére", s egyszerűen csak "nevet akartak szerezni maguknak".

Netanjahu titkos találkozón utasította el az izraeli-palesztin békét

2017. február 19. 16:17

zsid-csillag.jpgBenjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök egy évvel ezelőtt titokban találkozott Egyiptom és Jordánia vezetőjével a jordániai Akabában, hogy az izraeli-palesztin viszályt is lezáró regionális békemegállapodásról tárgyaljanak. Segítségükre volt John Kerry volt amerikai külügyminiszter is, de Netanjahu végül elutasította a javaslatot - írja a Háárec című izraeli újság.

Elárverezik Hitler telefonját

2017. február 19. 16:12

Elárverezik azt a piros telefont, amit a náci vezér berlini bunkerében találtak a benyomuló szovjet katonák.
A piros készüléken az Adolf Hitler név olvasható. A szovjetek röviddel a német kapituláció után Sir Ralph Raynernek adták emlékbe.

Izraeli katonák telefonjain találtak kémprogramot

2017. február 19. 12:00

kem.jpgKét biztonsági cég is monitorozta, hogy a ViperRAT androidos malware segítségével végrehajtott, nemrég indult támadássorozat hogyan zajlik, kik a célpontok, és a vírus milyen adatokat igyekszik megszerezni, és e munka közben felfedezték, hogy a ViperRAT megtalálható az izraeli hadsereg (IDF) tagjainak a készülékein is.

Hát persze, Hitler is a sajtóval kezdte...

2017. február 19. 11:32

Az amerikai elnök támadásaival szemben védelmébe vette a sajtót egy vasárnapi tv-interjúban John McCain republikánus párti szenátor. A szabad sajtó elengedhetetlen a demokrácia fenntartásához - hangsúlyozta az arizonai szenátor az NBC csatorna Meet the Press című műsorának adott interjúban, amelyből előzetesen részleteket tettek közzé.

Machetékkel fejezték le a falu 25 lakóját

2017. február 19. 11:17

Lemészároltak 25 civilt etnikumok közötti gyűlöletből a Kongói Demokratikus Köztársaság keleti részén - tudta meg az AFP hírügynökség szombat este hivatalos forrásból.

”Mi soha nem adjuk fel, soha!”

2017. február 19. 07:29

donald-trump-250.jpgDonald Trump amerikai elnök megerősítette híveinek korábbi ígéreteit azon a választási rendezvényekre emlékeztető gyűlésen, amelyet a floridai Melbourne városában tartott szombat este.Donald Trump nyakkendő nélkül, kötetlen stílusban beszélt, s bevezetőjében azt hangsúlyozta, hogy "barátai és az emberek között" akar lenni. Dicsérő szavakkal szólt követőiről, híveiről, s "igazán nagyszerű mozgalomnak" nevezte táborát.

"Hollandiában sok a marokkói söpredék, amely veszélyessé teszi az utcákat"

2017. február 19. 07:17

Kikelt a marokkói bevándorlók ellen Geert Wilders, a bevándorlásellenes holland Szabadságpárt (PVV) vezetője a rotterdami Spijkenisse munkásnegyedben tartott szombati kampánynyitóján, alig három héttel a holland parlamenti választások előtt.

A halálos járvány a század atombombája

2017. február 19. 07:07

virus250.jpgA nemzetközi közösségnek fel kell ismernie, hogy valódi veszély egy világméretű járvány, és a lehető leggyorsabban fel kell készülnie rá - jelentette ki a Microsoft-alapító Bill Gates, az 53. müncheni nemzetközi biztonságpolitikai konferencia második napján elmondott beszédében

Az orosz azért figyel... Kelet-Ukrajna egy lépéssel közelebb került

2017. február 19. 06:46

Oroszország átmenetileg elismeri a kelet-ukrajnai szakadár területek polgári hatóságai által kiállított hivatalos iratokat - jelentette be a Kreml.

A kávézóban üzekedtek a fiatal leszbikák, de a biztonsági őr faragott rá

2017. február 18. 20:05

Egy manchesteri kávézóban kezdett el csókolózni két brit leszbikus tini, azonban megzavarták az együttlétüket.
A biztonsági őr lépett oda hozzájuk, és elkezdett velük kiabálni. Állítólag azt üvöltötte, mennyire gusztustalan, amit a lányok művelnek, és hogy elveszik az emberek étvágyát.

Könnygázt vetettek be a rendőrök a párizsi agresszív hordák ellen

2017. február 18. 19:13

Tovább folytatódnak Párizsban a rendőri erőszak elleni tüntetések. A rendőrök könnygázt vetettek be a köveket dobáló színesbőrüekkel szemben - írja az RT.

A NATO együttműködés helyett hidegháborús szellemben terjeszkedik

2017. február 18. 18:24

Oroszország pragmatikus kapcsolatok kialakítására törekszik az Egyesült Államokkal - mondta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szombaton az 53. müncheni nemzetközi biztonságpolitikai konferencián. “Oroszország senkivel sem keresi a konfliktust, de megvédi az érdekeit” – hangsúlyozta Lavrov.

Az ISIL szerint természetes a csoportos nemi erőszak - mondja a terrorista, aki 500 embert ölt meg

2017. február 18. 16:50

isis-lefejez-250.jpgAz Iszlám Állam egykori harcosa, Amar Husszein azt mondta, hogy egész nap a börtöncellájában a Koránt olvassa, amitől majd még jobb ember lesz. De azt is elmondta, hogy az ISIS kötelekében több mint 200 nőt erőszakoltak meg – írja a Reuters. Husszein 2013 óta, amióta csatlakozott az Iszlám Államhoz körülbelül 500 embert ölt meg.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A C vitamin varázslatos ereje - Thomas E. LevyA C vitamin varázslatos ereje
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Kossuth tér visszatér - Dr. Bene Gábor Gonda László Molnár Tamás Tóth ImreA Kossuth tér visszatér
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Sumír örökségünk - A Bobula Ida hagyaték - Dr. Bobula IdaA Sumír örökségünk - A Bobula Ida hagyaték
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Iszlám és kard - Ónody GyörgyIszlám és kard
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

A HunHír barátai

Legolvasottabb hírek

HunHír-Tudósító

Képtárak

Felhívások

Közlemények


Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
© 2002-2017 Rockszerda
Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat