HunHír.info

2017. Szelek hava 27. nap, Dancs napja.

A betolakodók elkövette bűncselekmények áldozatainak megsegítésére nyílt hivatal az Egyesült Államokban

2017. április 27. 08:24

John Kelly amerikai belbiztonsági miniszter megnyitotta szerdán azt az irodát, amely az Egyesült Államokban bevándorlók által elkövetett bűncselekmények áldozatait kívánja segíteni. A belbiztonsági minisztériumhoz tartozó hivatal - a miniszter tájékoztatása szerint - információkkal és jogi tanácsadással szolgál az áldozatoknak.

Izrael légicsapást mért a damaszkuszi nemzetközi repülőtérre

2017. április 27. 08:07

izraeli_f_15-250.jpgIzrael feltehetően légicsapást mért csütörtök reggel egy katonai létesítményre a damaszkuszi nemzetközi repülőtér közelében, és ez okozta a nagy erejű robbanást, amelyet hallani lehetett szerte a szíriai fővárosban – jelentették egybehangzóan damaszkuszi tévéállomások és hírportálok.

De, majd igazat ad Magyarországnak Brüsszel a Soros-bűntanya ügyében

2017. április 26. 17:23

Figyelmeztető levelet küld a magyar kormánynak az Európai Bizottság, mert az április elején elfogadott felsőoktatási törvény "indokolatlanul szigorú feltételekhez köti a külföldi egyetemek működését Magyarországon".

Ahelyett, hogy miszlikbe aprították volna őket...

2017. április 26. 16:29

Meglehetősen enyhe büntetést kapott az a három afgán betolakodó gonosz, elvetemült idegen, akik januárban csoportosan megerőszakoltak egy svéd nőt, miközben az egészet Facebookon közvetítették. Az Uppsala Kerületi Bíróság 27 hónapra ítélete az egyik férfit nem erőszakért és abban való segédkezésért. A másik kettő egy évet, illetve 6 hónapot kapott.

Hajszálon múlt az agresszív cigányok lincselése Marosvásárhelyen

2017. április 26. 10:36

ciganybunozes250.jpgA Marosvásárhelyen vasárnap egy gyermeket elgázoló gépkocsivezetőn kívül, a sofőrre és a rendőrökre támadók ellen is eljárást indítottak a hatóságok. A környéken, ahol az incidens történt, már jó ideje áldatlan állapotok uralkodnak az ott élő cigány családok viselkedése miatt.

Németországba tartanak a nigériai négerek

2017. április 26. 10:01

Ez év első hónapjában 13 184 embert fogtak el a német határon, akik illegálisan akart belépni az országba. A többségük Ausztria felől érkezett (4557-en), de voltak akik Svájcból vagy Franciaországból akartak bejutni.

"Izrael állam örök emlékműve a zsidók halhatatlan erejének"

2017. április 26. 06:36

Donald Trump amerikai elnök fogadalmat tett az antiszemitizmus bármilyen formájával szembeni fellépésre, és megerősítette a zsidókhoz és Izrael államhoz kötődő szövetségét.

A csehek legjobban utálják a cigányokat és az arabokat

2017. április 25. 21:32

Leginkább a szlovákokat és a lengyeleket, legkevésbé az arabokat és a romákat kedvelik a csehek - derült ki abból az országos közvélemény-kutatásból, amely azt kutatta, milyen a többségi cseh lakosság viszonya az országban élő más nemzetiségű kisebbségi lakossági csoportokhoz. A CVVM közvélemény-kutató intézet által végzett felmérés adatait kedden hozták nyilvánosságra és az MTI számolt be az eredményekről.

Újraindul az Európa Tanács eljárása Törökországgal szemben

2017. április 25. 17:03

Az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése úgy döntött, hogy újranyitja a monitoring eljárást Törökországgal szemben. A közgyűlés határozatát Magyarország ellenezte - jelentette ki Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke a közgyűlés Törökországról folytatott vitája után.

Újabb kerületből űzték el az Iszlám Államot Moszulban

2017. április 25. 12:17

Az iraki csapatok kiűzték az Iszlám Állam dzsihadistáit Nyugat-Moszul legnagyobb kerületéből - közölte egy magas rangú katonai vezető. Abdul-Vahab asz-Szaadi, a különleges erők altábornagya elmondta, hogy a kerületet
teljesen felszabadították a dzsihadisták uralma alól. A teljes at-Tanek kerületben biztonsági ellenőrzések zajlanak.

A trükk: Le Pen a végső győzelemre hajt

2017. április 25. 06:18

Marine Le Pen lemond pártja, a Nemzeti Front (FN) vezetéséről – jelentette be a radikális jobboldali elnökjelölt, aki a választás első, vasárnapi fordulójában a második helyen végzett, így bejutott a május 7-i második fordulóba.

Nem vagyunk hajlandóak egyetlen eltérő kultúrájú kontinensfoglalót sem befogadni!

2017. április 24. 21:16

negerek250.jpgAz Európai Unió soros elnökségét betöltő Málta új javaslata szerint a tagországok kormányai 60 ezer eurós támogatásban részesülnének minden olyan menedékkérő után, akit az áthelyezési kvótákon felül fogadnak be, és ugyanennyit kellene fizetniük az esetleges elmaradásaik után – közölték diplomáciai források hétfőn.

A selejt vízre vágyott - beugrott a római Trevi-kútba

2017. április 24. 20:45

Közszeméremsértés miatt 450 euró (140 ezer forint) pénzbüntetésre ítélték Rómában Adrián Pino Olivera katalán "performanszművészt", aki pucéran, orgonacsokorral a kezében beugrott a római Trevi-kútba - írta hétfőn a La Repubblica római kiadása.

New Orleans városában eltávolították az egyik konföderációs emlékművet - KEGYELETSÉRTÉS A JAVÁBÓL

2017. április 24. 20:18

deli-allamok.jpgAz Egyesült Államok déli nagyvárosában, New Orleansban hétfőre virradóra eltávolították a konföderációs emlékeztető egyik emlékművet. A louisianai nagyvárosban hajnalban golyóálló mellénybe öltözött és arcukat sálakkal eltakaró munkások jelentek meg, s darabokra szedték és elszállították a belvárosban álló négy konföderációs emlékmű egyikét.

Három hét múlva kitör a harmadik világháború

2017. április 24. 19:18

A texasi Horacio Villegas megjósolta, hogy május 17-én kitör a harmadik világháború. A férfi látnoki képeségekkel rendelkezik, és már Trump győzelmét is előre beharangozta. A férfi nem csak a világégés kezdetének időpontját jósolta meg pontosan, azt is tudja, hogy október 13-án vége is lesz.

A németországi zsidó közösségben erősödik az aggodalom a „muszlim antiszemitizmus” miatt

2017. április 24. 18:21

muszlim-ima-250.jpgErősödik a németországi zsidó közösségben az aggodalom a többnyire muzulmán vallású menedékkérők beáramlása révén megjelenő "muszlim antiszemitizmus" miatt - mutatta ki egy hétfőn ismertetett felmérés.

"Egy gyújtogatót tesznek meg meg tűzoltóparancsnoknak”

2017. április 24. 16:31

Az ENSZ Gazdasági és Szociális Tanácsa Szaúd-Arábiát szavazta be a nőjogi bizottságba, a négy éves mandátumot 2018-ban kezdik meg a többi taggal. A UN Watch nevű genfi szervezet, amely az ENSZ emberi jogi tevékenységét felügyeli, teljesen kiakadt a döntésen.

Illegális migráns? Azonnal kitoloncolni, vagy a nyakukra hág...

2017. április 24. 16:03

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) szerint összesen 181 ezer 436 migráns kelt át a Földközi-tengeren Olaszország felé 2016-ban. Ebbe csak azok a migránsok tartoznak bele, akiket az olasz hatóságok azonosítottak, nem ismert azonban azoknak a száma, akik észrevétlenül jutottak az országba.

Újabb gyanúsított a stockholmi gázolás ügyében

2017. április 24. 15:37

A feltételezett elkövető, az üzbég Rakhmat Akilov után egy második gyanúsítottat is őrizetbe vettek az április 7-i stockholmi gázolásos merénylettel kapcsolatban - közölte a svéd rendőrség.

Szörnyként emlegetik Sorost Macedóniában

2017. április 24. 14:51

soros-ceu-250.jpgAz albánok, a szociáldemokraták és a migránsok mellett Soros György is ott van a macedóniai tüntetők céltábláján, az ellene demonstrálók valóságos szörnynek tartják az üzletembert. Szó szerint így fogalmazott az M1 riporterének a tüntetések egyik szervezője. Szerinte olyan szörnyről van szó, aki Macedóniában és Magyarországon is "irányítani akarja a történéseket".

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Illuminátusok és az új világrend - Összeesküvés elméletek sorozatAz Illuminátusok és az új világrend
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Vatikán megdöbbentő titkai - Összeesküvés elméletek sorozatA Vatikán megdöbbentő titkai
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Barnabás evangéliuma - Arany LászlóBarnabás evangéliuma
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Férfienergia - Bedő ImreFérfienergia
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ős magyar rovásírás - Magyar AdorjánŐs magyar rovásírás
Könyv - Bolti ár: 1 300 Ft
Internetes ár: 1 300 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat