HunHír.info

2017. Magvető hava 21. nap, Bise napja.

A jobbközép ANO magasan nyerte a cseh választásokat

2017. október 21. 17:38

Az Andrej Babis vezette jobbközép ANO mozgalom magabiztos győzelmet aratott a hétvégi csehországi képviselőházi választásokon - derült ki a véglegeshez közeli részeredményekből. A független Csehországban ilyen nagy arányú győzelmet még egyetlen párt sem aratott parlamenti választáson. A második helyen a bevándorlásellenes Szabadság és Közvetlen Demokrácia végzett.

Trump nem akadályozza meg a Kennedy-akták nyilvánosságra hozatalát

2017. október 21. 17:04

Donald Trump amerikai elnök nem fogja megakadályozni, hogy a nyilvánosságra kerüljön az összes olyan akta, amely John F. Kennedy egykori amerikai elnök gyilkosságával kapcsolatos. Ezt egy Twitter-üzenetben közölte szombaton. Trump ezzel reagált a Politico honlapján pénteken megjelent cikkre, miszerint ő akadályt fog gördíteni a publikálás elé.

Szíria: Újabb városból sikerült kiűzni az ISIL-t

2017. október 21. 16:54

isil2-250.jpgKiűzték a szíriai kormányerők az Iszlám Állam terrorszervezet harcosait a Homsz tartománybeli El-Karjatein településről - jelentette szombaton a Sana hivatalos szíriai hírügynökség. A dzsihadisták október elején foglalták el újra a sivatagos területen fekvő várost, amely egykor a muszlimok és keresztények békés együttélésének jelképe volt.

A macronista francia fogorvos rendszeresen fogdosta az asszisztens melleit - amúgy kormánypárt képviselő

2017. október 21. 15:35

Újabb részletek derültek ki a szexuális zaklatással vádolt francia kormánypárti képviselő ügyében. A civilben fogorvos képviselő rendszeresen fogdosta az asszisztens nő melleit, megpróbálta levenni melltartóját. Végül akkor jelentette fel, amikor azt mondta neki: Orvos vagyok, bármikor jogom van látni téged meztelenül.

Már megint kimentik az oláhok a betolakodókat a tengerből...

2017. október 21. 14:32

Újabb hatvan betolakodót mentett meg az Égei-tengeren szolgálatot teljesítő román őrhajó - közölte szombaton a román határrendészet. A román parti őrség hajóját, amely az európai uniós határőrizeti ügynökség, a Frontex megbízásából járőrözik a görög felségvizeken, péntek hajnalban riasztották egy kisméretű, túlzsúfolt motoros gumicsónakhoz, amely bármelyik pillanatban elsüllyedhetett volna.

London már veszélyesebb lett New Yorknál - erről sem az idegen betolakodók tehetnek, ugye?

2017. október 21. 11:35

menekultek-tamadnak-250.jpgA brit rendőrség által a héten nyilvánosságra hozott adatok szerint a bűnesetek száma az egész országban 13 százalékkal nőtt. Ugyanakkor a londoni rendőrség létszáma egy évtizeden belül most először hamarosan 30 ezer alá csökken, és ezért nő a főváros rendőrségén a nyomás, hogy takarítson meg 400 millió fontot. A londoni bűnügyi statisztika szerint a brit fővárosban csaknem háromszor több nemi erőszakot regisztráltak, mint New York városában.

Többeket megkéselt egy támadó Münchenben - miért nem lehet kimondani, hogy a terrorista bevándorló e

2017. október 21. 11:28

keselo-250.jpgEgy támadó többeket megkéselt szombat délelőtt a németországi Münchenben - jelentette internetes kiadásában a Bild című lap, hozzátéve, hogy a sérültek közül senki nincs életveszélyben. A támadó elmenekült a helyszínről. A bajor főváros rendőrsége a történtek miatt felszólította a belvárosi Rosenheimer tér környékén lévő embereket, hogy maradjanak a környező épületekben.

A világátrendező Soros-klán természetesen az abortuszt támogatja

2017. október 21. 09:06

abortalt-gyermek.jpgGeorge Soros jól ismert mint olyan ember, aki sokat adakozik a Planned Parenthood és egyéb abortuszpárti csoportoknak, kezdődik a Life News életpárti portál cikke a globális felforgatóról. Minden, ami az élettel szembemegy, bőkezű támogatásban részesül a klántól, és nem csak az aggastyán világpusztulat szórja rá a dollár milliókat, de a lánya, Andrea Soros Colombel is.

Baloldali és muzulmán politikusokat vádoltak megszexuális zaklatással és erőszakkal Franciaországban

2017. október 21. 07:06

Miközben a francia rendőrség pénteken a Twitteren kérte a szexuális zaklatások és támadások áldozatait arra, hogy tegyenek minden esetben bejelentést, több politikust és közéleti embert is megvádoltak az állítólagos áldozataik. Muzulmán entellektüel is van köztük, akit azért nem nevezett meg megtámadottja, mert az megfenyegette. Az illető Tariq Ramadan svájci állampolgárságú iszlámszakértő és teológus, a Muzulmán Testvériség egyiptomi iszlamista szervezet alapítójának unokája.

Trump kimondta: Nagy-Britanniában az iszlám terrorizmus miatt nőtt a bűnözés

2017. október 21. 06:54

donald-trump-250.jpgAz amerikai elnök egy pénteki Twitter-bejegyzésében azt írta: szerinte az Egyesült Királyságban "az iszlám terrorizmus terjedése közepette 13 százalékkal nőtt a bűnözés". “Amerika biztonságát meg kell őriznünk” – tette hozzá Trump. A bejegyzés várhatóan ismét vitát kavar majd Nagy-Britanniában.

Transznemű erőszakolta meg barátai kislányát

2017. október 21. 06:46

Akár 70 éves börtönbüntetést is kaphat a wyomingi Michelle Martinez, aki a fürdőszobában előbb megfogta a 10 éves kislány melleit és nemi szervét, majd meg is erőszakolta őt - írja a Fox News.

Obamaki, a bukott néger elnöke Amerikának egyszerüen bekakilt

2017. október 20. 19:55

November 7-én az USA-ban kormányzóválasztások lesznek. Obama emiatt Richmondba utazott, hogy ott kampányoljon a demokrata párti jelöltek mellett.

Magyargyűlölőket jelentettek fel „Romániában"

2017. október 20. 17:42

A magyarellenes jogsértések csak szaporodnak Romániában, és ezek ellen jogi lépéseket is tenni kell – szögezte le Árus Zsolt. A napokban a B1 televízió műsorvezetője, Radu Banciu ellen és Dan Tanasă ellen nyújtott be keresetet.

Kabuli síita mecsetben robbantottak - megint az ISIL?

2017. október 20. 17:35

Síita mecsetben robbantottak Afganisztán fővárosában, Kabulban pénteken, a helyszínre kiérkező biztonsági erők legalább 30 holttestet találtak - közölte egy magas rangú biztonsági tisztviselő. Hozzátette: félő, hogy a halottak száma emelkedni fog.

Pár hónap, és Észak-Korea atomrakétákkal szórhatja meg Amerikát

2017. október 20. 16:52

Atomkatastrophe-in-Japan-Schlimmer-als-Tschernobyl_250.jpgMike Pompeo, a CIA vezére arra figyelmeztetett, hogy Észak-Korea pár hónapon belül képessé válhat arra, hogy atomtöltettel felszerelt ballisztikus rakétával csapjon le az amerikai kontinensre - írja a Financial Times. A CIA-vezér korábban egyébként azt mondta, hogy reméli, hogy az Egyesült Államok talál majd módot arra, hogy elválassza Észak-Korea kormányát az atomfegyvereitől, akkor széles körű spekuláció indult arról, hogy az amerikaiaknak tervei vannak Kim Dzsongun és vezetőinek meggyilkolására.

Húszezres banderista neonáci örömünnep Ukrajnában - a fősodor bölcsen elhallgatta (+videó)

2017. október 20. 15:23

ukran-nacik-2017-oktober-500.jpgAz angol nyelvű, Oroszországgal foglalkozó Russia Insider nevű hírportál helyszíni beszámolója szerint a modern idők legnagyobb, húszezres náci felvonulást tartottak Kijevben a napokban. A II. világháború idején a németekkel szövetséges Ukrán Lázadó Hadsereg 75-ik évfordulójának emlékezetére menetelők között ott volt a szélsőségesen nacionalista és soviniszta Szvoboda Párt elnöke, Oleh Tyahnybok, az amerikai John McCain szenátor barátja is, aki felszólította Ukrajnát, hogy tegyen többet “a szervezett zsidóság bűnös tevékenységének megakadályozására”. Az ukrán neonácik fáklyákat gyújtottak, náci dalokat énekeltek, néhány résztvevő pedig nyíltan náci karlendítéssel üdvözölte a sokaságot.

Már megint megvádoltak egy 96 éves német aggastyánt - őrkatona volt egy lengyelországi lágerben

2017. október 20. 13:59

nemet-katonak250.jpgA frankfurti ügyészség gyilkosságban való bűnrészességgel vádolt meg egy 96 éves férfit, aki a második világháború idején őr volt egy náci haláltáborban. Az akkor huszonéves férfi 1943-44-ben őrizte a ma Lengyelországban található Lublin-Majdanek haláltábor rabjait.

Egy, azaz 1 nyomorult százalékkal lettek másodikok a szocdemek Ausztriában

2017. október 20. 12:48

A levélszavazatok beérkezése után a szocdemek szerezték meg a második helyet, alig 1 százalékkal az FPÖ előtt. A végeredmény szerint a konzervatív Osztrák Néppárt (ÖVP) győzött a voksok 31,47 százalékával, az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ, 26,86) és az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ, 25,97 százalék) előtt. Az ÖVP-nek 62, az SPÖ-nek 52, az FPÖ-nek pedig 51 mandátuma lesz a 183 tagú parlamentben – írja az APA osztrák hírügynökség.

Romániában többet ér a cigány, mint a magyar...

2017. október 20. 12:43

A cigány és tatár etnikumnak van saját nemzeti ünnepnapja Romániában, a magyaroknak továbbra sem lehet. A parlament felső háza visszaküldte a szakbizottsághoz az RMDSZ törvénytervezetét, amely ünnepnappá és munkaszüneti nappá nyilvánítaná március 15-ét a romániai magyarok számára.

Amerika eltörli a múltat: egy konföderációs tábornok helyett a néger bohóc Obama nevét kapja egy déli iskola

2017. október 20. 12:24

A RABSZOLGA FELMENŐKKEL rendelkező Barack Obama volt néger elnök nevét veszi fel Mississippi állam fővárosában, Jacksonban az amerikai polgárháború egyik fontos déli szereplőjéről elnevezett általános iskola -írja
a The Clarion-Ledger című helyi újság. A cikkben emlékeztettek arra is, hogy a névváltoztatást kérő iskola diákjainak 98 százaléka néger.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Nyolcszázezer - Bogár IldikóNyolcszázezer
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Csinos Vitéz - Székely népmesék - Kriza JánosCsinos Vitéz - Székely népmesék
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ön-Tér-Kép I-II - Jelenczki IstvánÖn-Tér-Kép I-II
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat