HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Brutálisan megalázta Magyarországot és a halálba hajszolt hős csendőr emlékét a cionista embervadász

2013. január 24. 21:56

efraimzuroff250.jpgAz utóbbi időszak "legnagyobb csalódást" keltő ügye volt Képíró Sándor felmentéssel végződött pere - áll a Los Angeles-i székhelyű Simon Wiesenthal (embervadász) Központ csütörtökön kiadott éves jelentésében, amelyben az embervadász cionista terroristák az általuk üldözött, elsöprő többségükben ártatlan emberekkel kapcsolatos. Amit a Képíró-ügyről, a brutális embervadászok totális beégéséről tudni akar, a Hunhír.infón megtalálja.

Egy éve kapta a nagy pofont Efraim Zuroff

2012. július 18. 14:30

terem250.jpgEgy évvel ezelőtt, 2011. július 18-án dr. Varga Béla bíró kihirdette a Fővárosi Bíróság ítéletét: a bíróság „dr. Képíró Sándor volt csendőr százados vádlottat az ellene emelt, a Btk. 165. szakasz szerinti háborús bűntett vádja alól felmenti”. A zsúfolásig megtelt tárgyalóteremben nagy taps fogadta dr. Varga Béla bíró úr szavait. Ezen a napon Magyarország történelmet írt.

Lefokozták a hős magyar csendőr, néhai Képíró Sándor vádlóját

2012. február 22. 15:59

Indoklás nélkül váltotta le a legfőbb ügyész a Budapesti Nyomozó Ügyészség vezetőjét. A Magyar Nemzet az ügyészségi közlöny idei első kiadása alapján azt írja: Falvai Zsoltot, aki Képíró Sándor perében a vádat képviselte, a Fővárosi Főügyészséghez (FF) helyezte át Polt Péter.

Hazugsághalmaz néhai Képíró Sándor magyar hősről a Kanadai Magyar Hírlapban

2011. december 29. 11:28

Szemenyei-Kiss Tamás budapesti újságíró küldte el a magyargyűlölő orgánumnak a Képíró Sándorról készült hat részes esszé-sorozatát, amelyet a KMH Tanulmányok c. szekciójában ad közre a kanadai magyargyűlölők nevében magyar újságja. Az lap ajánlóját okulásképpen teljes terjedelmében közöljük, és egyből felhívjuk olvasóink figyelmét az egyetlen hiteles és objektív tudósítás-sorozatra, oknyomozó dolgozatokra, amelyek a Képíró-dosszié című rovatunkban találhatóak.

Képíró-ügy: íme a felmentő ítélet teljes szövege

2011. szeptember 28. 15:39

alkotmanymod.jpgDr. Képíró Sándor volt csendőr századost 2011. július 18-án a Fővárosi Bíróság felmentette az ellene emelt vád alól. Dr. Varga Béla bíró a kétnapos ítélethirdetés során elmondta, hogy az írásba foglalt ítélet teljes szövegét hozzáférhetővé teszik a Fővárosi Bíróság honlapján. A több mint félszáz oldalas ítélet írásba foglalása lassan haladt: mire elkészült, dr. Képíró Sándor már eltávozott körünkből.

Segítettem megölni Képírót- üvölti a zsidó embervadász

2011. szeptember 06. 16:46

efraimzuroff250.jpgA Wiesenthal-központ igazgatója örül, hogy Képíró belehalt a perbe. Az igazságszolgáltatás "kis győzelmének" nevezte kedden egy Facebook-bejegyzésben Efraim Zuroff azt, hogy hozzájárulhatott Képíró Sándor volt csendőr százados egészségének romlásához az ellene folytatott per.

Megszüntetik a Képíró elleni eljárást

2011. szeptember 04. 11:42

Megszűnik a Képíró Sándor ellen háborús bűntett vádjával indult büntetőper a vádlott halála miatt - közölte a Fővárosi Bíróság büntető kollégiumának vezetője az MTI érdeklődésére vasárnap.

Gyorshír: Az Amerikai Népszava már mocskolja néhai dr. Képíró Sándort

2011. szeptember 03. 20:24

Néhány napja Kertész Ákos genetikai dolgozata borzolta a kedélyeket, most dr. Képíró Sándor haláláról tudósít az Amerikai Népszava - a megszokott baloldali stílusban. Az írás szerzője az anonimitást választotta, a fejlécben csupán a forrás jelöltetik meg: AN, MTI. Tehát az anyag részben az amerikai szennylap információira, részben a Magyar Távirati Iroda közleményére hagyatkozik. Az amerikai szennylap írásának már a címe is figyelemre méltó: Istenítélet - meghalt Képíró Sándor. No comment.

A csahos rosszabb, mint a gazda? A Haaretz Képíró Sándor haláláról

2011. szeptember 03. 17:52

Mint beszámoltunk róla, az MTI Képíró Sándor halálhírével kapcsolatos közleményének végén az olvasható, hogy évtizedekkel ezelőtt két eljárás is zajlott dr. Képíró Sándor ellen: 1944-ben hűtlenség miatt 10 évre ítélték (ezt az ítéletet „a német megszállás után érvénytelenítették”), majd „1946-ban a Népbíróság 14 évre ítélte háborús bűnök miatt”.

Falusy Márton: Néhány szó a ma reggel elhunyt Képíró Sándor védelmében

2011. szeptember 03. 17:25

gyertyak.jpgÉletének 98. évében szombat reggel meghalt Képíró Sándor volt csendőr százados - ezekkel a szavakkal kezdődik az MTI által kiadott közlemény, amely 10 óra 45 perckor került fel a távirati iroda honlapjára. A rövid szöveget szinte minden médium átvette. Kár volt. A nevében magyar MTI-nek ugyanis sikerült a nagy „bravúr”: még holtában is rágalmazta dr. Képíró Sándort. Ezt a bűnt nem lehet szó nélkül hagyni. Az MTI közleményének végén az olvasható, hogy évtizedekkel ezelőtt két eljárás is zajlott dr. Képíró Sándor ellen: 1944-ben hűtlenség miatt 10 évre ítélték (ezt az ítéletet „a német megszállás után érvénytelenítették”), majd „1946-ban a Népbíróság 14 évre ítélte háborús bűnök miatt”. Ezzel az állítással zárul a közlemény, az olvasó emlékezetében tehát az marad meg, hogy egy igazi háborús bűnös hunyt el ma reggel Budapesten.

Gyorshír: Elhunyt Képíró Sándor - Dicsőség a magyar hősnek!

2011. szeptember 03. 11:21

kepiro-sandor-1944.jpgÉletének 98. évében szombat reggel meghalt Képíró Sándor volt csendőr százados, akit cionista embervadászok aljas módon, minden bizonyíték nélkül háborús bűntett elkövetésével vádoltak, de felmentette a Fővárosi Bíróság. Az évszázad koncepciós perének legteljesebb bemutatását, az igazi oknyomozó újságírói munka eredményeképpen a Képíró Sándor igazságát bizonyító írásokat és dokumentumokat megtalálja a Hunhír.info hírportál Képíró-dossziéjában.

Efraim Zuroff a pokolban jelölte ki Képíró Sándor helyét

2011. augusztus 01. 13:36

efraimzuroff250.jpgIgen. A jeruzsálemi nácifővadász biztos abban, hogy a volt csendőr századosnak a pokolban van a helye. Zuroff most csupán azért harcol, hogy ne a budai lakásából, hanem a börtönből kerüljön a pokolba dr. Képíró Sándor. A nácifővadász Facebook oldalán nemcsak ez a - felebaráti szeretet jegyében született - bejegyzés keltette föl a figyelmemet. Van ott még egyéb érdekesség is.

„Jó munkát kívánunk!”

2011. július 28. 08:57

kepiro-jegyzokonyv-simicsko500.jpgA dr. Képíró Sándor elleni zuroffi hajsza öt évvel ezelőtt kezdődött: a nácifővadász 2006. augusztus elsején találkozott először az egyik hazai ügyésszel, akinek vaskos dossziét adott át. Zuroff sajnos nem említi meg a könyvében (Operation Last Chance, Palgrave Macmillan 2011.) az ügyész nevét, s arra sem tér ki, hogy a vaskos dossziéban milyen dokumentumok, terhelő bizonyítékok lapultak. Pedig eme dosszié alapján kezdte meg a nyomozást a hazai ügyészség.

Képíró-per: a Mancs megint rágalmaz

2011. július 27. 07:58

kepiro-sandor-1944.jpgA Magyar Narancsnak ez valahogy nem megy. Ha Képíró Sándor volt csendőr százados ügye kerül náluk terítékre, rendre baromságokat írnak. Hogy szándékosan, avagy véletlenül – kit érdekel? A nyomtatásban megjelent végeredmény számít. Egy hónappal ezelőtt egy Varró Szilvia nevű ifjú hölgy rágalmazta meg Képíró Sándort, most pedig „a szerk.”. Mert a legfrissebb - előző hét végén megjelent – Mancs „Az ember, aki ott se volt” című gyatra szövegét „a szerk.” írta. Tehát az egész jeles társaság.

Képíró-per: Feldmájer-Gajdos bohózat az atv-ben

2011. július 26. 08:25

justicia250.jpgJúlius 20-án, szerdán az atv reggeli műsorának a vendége volt Feldmájer Péter. A Képíró Sándorról és az ellen folyó perről korábban már sokat hazudozó Mazsihisz-elnök hozta a formáját, ismét butaságokat beszélt. Feldmájer azonban nem maradt magára az ostobaságaival: a minősíthetetlenül silány beszélgetésben méltó társa volt Gajdos Tamás médiamunkás. Ez a Gajdos olyan rágalommal illette Képíró Sándort, amelyet eleddig még sehol sem olvastam.

Képíró Magdolna édesapja peréről

2011. július 25. 10:48

A mai Magyar Hírlapban olvasható az a terjedelmes interjú, amelyet Sinkovics Ferenc készített a háborús bűntett vádja alól egy héttel ezelőtt felmentett volt csendőr százados lányával. Az alábbiakban Képíró Magdolna nyilatkozatából idézünk néhány részletet.

A zsidók Szerbiában is feljelentik Képírót

2011. július 25. 07:30

zsinagoga.jpgKorábban már hírt adtunk róla: a Képíró Sándor elleni büntetőperben született felmentő ítélet miatt a „Holokauszt emlékét őrzők társasága” elnevezésű csoportosulás vasárnap estére tiltakozó gyűlést hirdetett meg. A Mazsihisz nevű hazai egyház honlapja vasárnap, késő este képes beszámolót közölt a rendezvényről ezzel a címmel: „Képíró bűnös – skandálták Belgrádban és Újvidéken”. Az újvidéki Magyar Szó tudósításából kiderül az, amit a Mazsihisz honlapja „elfelejtett” közölni: a vártnál jóval kevesebben kaptak kedvet ez estvéli skandáláshoz.

Képíró-per: az ítélethirdetés második napja (2. rész) (+ képek)

2011. július 24. 07:10

alkotmanymod.jpgTudósító az első részt azzal fejezte be, hogy a bíróság kirekesztette a bizonyítékok köréből a vádirat első „bizonyítékát”, a már többször taglalt 1944-es ítéletet. E közlés után szünet következett. A szünetben megérkezett Rosta Márton ügyvéd, a nácivadász egyik hazai segítője. Ábrázatán látszott, hogy még nem heverte ki a felmentő ítélet okozta csapást; a folyosón ődöngve, majd a tárgyalóterembe bekukkantva gazdáját kereste, akit végül sikerült is meglelnie.

Napi zsidó lelet: döbbenet a Képírót felmentő ítélet után

2011. július 23. 11:03

zsidlel-110723.jpgRövid írásom címe félrevezető: nem ma bukkantam a mellékelt leletre. Már hétfőn tarsolyomban volt, de úgy véltem, stílszerűbb, ha szombaton nyújtom át a kedves Olvasónak. A felvétel sajnos eléggé silány, mert még a fényképezőgép is megijedt a rögzítendő objektumtól. A gyönge minőség ellenére mégis azt hiszem, a most föltálalt kép – kordokumentum. Mutatja, mekkora döbbenetet váltott ki dr. Képíró Sándor felmentése a vérszagra összegyűlt választottak körében.

„Képíró igenis használt fegyvert és maga is gyilkolt”

2011. július 22. 18:12

frenkel.jpgKorábban a Magyar Szó egyik cikkére hivatkozva hírt adtunk már arról, hogy vasárnapra tiltakozó akciót hirdetett meg a „holokauszt emlékét őrző társaság” elnevezésű újvidéki csoportosulás. A „Kiszabadult a múlt rossz szelleme” című írásban azonban egyéb „érdekességek” is olvashatók.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Bevesszük a kanyart? - Csath MagdolnaBevesszük a kanyart?
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 816 Ft
12% internetes kedvezménnyel
A magyar középkor csatái - Weiszhár Attila - Weiszhár BalázsA magyar középkor csatái
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 2 856 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat