HunHír.info

2019. Újkenyér hava 19. nap, Huba napja.

Világraszóló győzelem zárta le a hazatérést - az első nagy honvédő háborúnk volt

2017. július 05. 06:58

pozsonyicsata.jpgA történetírás sokáig nem a jelentőségéhez mérten kezelte az ezerszáztíz éve, 907. július 4-én a magyar törzsszövetség, valamint az egyesített keleti frank és bajor hadak között Pozsony mellett lezajlott csatát. Ez az ütközet, amelyet a Kárpát-medencében letelepedett magyarság első nagy honvédő háborújának is tekinthetünk, megszilárdította és véglegessé tette Árpád nagyfejedelem művét, a hazatérést. A túlerővel szemben aratott fényes győzelem után több mint egy évszázadig, nem mertek idegen hadak a Kárpát-medence földjére lépni. Európa ekkor tanulta meg igazán félni a magyarok nyilait.

A világkormány már létrejött és kiterjeszti ormányait

2016. május 29. 11:19

cionbolcsei250.jpgA horribilis jövedelmekkel és profittal rendelkező pénzügyi intézmények mögött nagyjából háromszáz dúsgazdag család áll, így a gazdasági és ezáltal a politikai világhatalom, burkolt és rejtett világkormányzás lehetősége nem pusztán gyerekes képzelődés, hanem reális veszély vagy már részben valóság. E globális pénzügyi körök immáron a vezető politikai nagyhatalmakra is hatást tudnak gyakorolni, sőt lassan az irányításuk alá veszik azokat.

A terrorizmus támogatói nevetségessé tennék a terrorelhárítást

2015. november 29. 14:14

tek_500.jpgA Terrorelhárítási Központ hiteltelenítését és nevetségessé tételét célzó médiakampányt kezdtek Magyarország balliberális sajtóorgánumai, melyek ezúttal egy a migráció biztonsági kockázatait kiküszöbölő állami szervet akarnak lejáratni.

Bogár László: Háttérhatalmi gyarmatosításunk tényekkel, számokkal, adatokkal alátámasztva

2014. március 26. 11:31

"Vagyis az elmúlt huszonöt-harminc év során nagyjából 550 milliárd dollártól szabadítottak meg minket, ami nagyjából a mai teljes anyagi vagyonunk összege. Vagy­is anyagilag akár kétszer ilyen szinten élhetnénk, ha lett volna tudásunk és bátorságunk mindezt nem megengedni. A választások igazi tétje az, hogy folytatódhat-e e pusztító folyamat megfordításának 2010-ben elkezdődött kísérlete."

Csatáry-ügy: már Zétényi Zsoltot, Gaudi-Nagy Tamást is gyalázzák

2012. július 24. 11:48

csatary-laszlo.jpgA Kanadai Magyar Hírlap nevű szélsőséges hírportál néhány nappal ezelőtt cikket közölt ezzel a címmel: „A téglagyári gettó parancsnoka – Kassa, 1944”. Az írás szerzője Szemenyei-Kiss Tamás, a közismert politikai kalandor, aki újabban a cionista elkötelezettségű Hit Gyülekezete hetilapjában, a Hetekben is publikál. Szemenyei most Csatáry László „ügye” kapcsán osztotta az igét.

Hannah Rosenthal ámokfutása

2012. július 20. 14:15

hannah_rosenthal-250-.jpgMagas rangú amerikai elismerést kapott a hazai Élet Menete Alapítvány. Ez a vezető hír a Síp utca honlapján. Az egyik legismertebb „holocaust-ipari” vállalkozás hazai leánycégének vezetője, Gordon Gábor ma vette át az oklevelet az amerikai nagykövettől és Hannah Rosenthal amerikai zsidónőtől, az amerikai külügyminisztérium megbízottjától.

Feldmájer begerjedt

2012. július 18. 18:00

A Mazsihisz vezére ma nagyon izgatott lehetett: a Síp utcai társaság honlapja csak úgy ontja a híreket az őrizetbe vett Csatáry Lászlóról. Tehát nagy az „aj-vaj” Izraelben (hogy egy klasszikust idézzek) - Feldmájer alig bír magával. Holnap rohan is a cionista tévé stúdiójába, mert néki mindenképpen meg kell szólalnia ebben a kimondottan lelki-vallási ügyben.

Csatáry-ügy: az MTI is prejudikál

2012. július 16. 22:29

zsidlel-110723.jpgÍrtam már korábban róla: egy fészbukos, zsidó közösség kezdeményezésére ma egy kisebb bűnöző horda eredt Csatáry László nyomába, akit a jeruzsálemi nácivadász, a züllött Efraim Zuroff a világ legkeresettebb háborús bűnöseként tálalt fel a sajtónak.

Bűnöző horda Csatáry László nyomában

2012. július 16. 19:59

zsido_istene_a_penz_250.jpgKorábban már megírtuk: a Síp utcai társaság honlapján és fészbuk oldalán felhívás jelent meg, hogy tartóztassák le az állítólagos háborús bűnöst, Csatáry Lászlót. A felhívás gazdái közölték Csatáry lakcímét, és délután fél hatra a megadott címre várták azokat, akik támogatják akciójukat. Azóta újabb adatok birtokába jutottunk.

Prohászka-Csatáry-MSZP - Egy kommunáci közlemény margójára

2012. július 16. 17:02

csatary-laszlo.jpgAz MSZMP honlapján – mint arról a HunHír is beszámolt – érdekes hír jelen meg ma dél körül. Tudjuk, nemrég Efraim Zuroff jelentette be, hogy Budapesten él Csatáry László, akit a züllött nácivadász és bandája a világ legkeresettebb háborús bűnöseként tart számon. Aztán a híres angol szennylap felkereste budai lakásán Csatáryt, s most az MSZMP örül, hogy meglelték a 97 éves állítólagos bűnöst.

Síp utcai bűnözök – mikor lépnek a magyar hatóságok?

2012. július 16. 14:24Régóta vallom: hazánk egyik legzüllöttebb társasága a Mazsihisz nevű maffiaszerű képződmény. A megélhetési zsidók gyülevész hada Feldmájer és Zoltai urak vezetésével nem riad vissza semmi aljasságtól. A kiválasztottak eme bosszúszomjas maradéka most újabb bűncselekményt követett el. Eljött az idő, hogy a magyar hatóságok a törvény teljes szigorával lépjenek fel a köztörvényes zsidó bűnözök ellen.

Prohászka Ottokár, „geci papok” és a KDNP – avagy néhány szó a gyávaságról

2012. július 15. 18:38

prohaszka_ottokar.jpgNéhány napja Harrach Péter kereszténydemokrata képviselő Prohászka Ottokár munkásságát méltatta néhány mondatban. A parlamenti beszéd persze ellenérzést váltott ki a gyűlölködők táborában, s ma délelőtt a Demokratikus Koalíció már azt követelte: távozzék a közéletből a Prohászka-védő politikus. Mert – írta egy Niedermüller Péter nevezetű „demokrata” – aki Prohászkát méltatja, az egyben tagadja az ún. „holocaustot”. A történetnek azonban vannak érdekes mellékszálai is.

A bolond Dániel ismét gyalázza Wittner Máriát

2012. július 08. 19:23

daniel-peter-kecsap250.jpgA festékes akcióról elhíresült, ketchupimádó ügyvéd legújabb fészbukos bejegyzésében arról tájékoztatja több ezer főt számláló csürhéjét, hogy az ügyvédi kamara holnap tart fegyelmi tárgyalást az ún. „Wittner-ügyben”. Köztudott, hogy az apai ágon zsidó származású Dániel néhány hónappal ezelőtt az antimagyaroktól már megszokott alpári stílusban gyalázta Wittner Máriát, az 1956-os forradalom után előbb halálra, majd életfogytiglanra ítélt szabadságharcost, aki csak 1970-ben szabadult a börtönből.

A magyarországi beteg - Dopeman

2012. július 08. 16:03

dopeman.jpgÉppen hogy véget ért a sabbati melegparádé, vasárnap este újabb csemege várja a destrukció híveit. A „Milla” fészbuk oldalán olvasom, hogy ma este „élőben válaszol az Elnökúr”. Nocsak, a „Millások” által meghonosított újmagyar nyelv újabb nyelvtani szabályával ismerkedhettünk meg: „Elnökúr”. Így - egybeírva. Hogy kicsoda az „Elnökúr”? A „bazmegoló” Dopeman. A „nagy” zeneszerző. A „Millások” Liszt Ference. Hirtelen azt sem tudom, hogy ennek a Dopeman feliratú jelentéktelenségnek mi a tisztességes neve. Nem is érdekes.

Szent István király és a „meleg büszkeség”

2012. július 07. 22:07

szent_imre_szent_istvan.jpgOlvasom a PestiEst „meleg” különszámát. Mert nemcsak vonulás-magamutogatás szerepel a programok között: július elején elkezdődött a „Budapest Pride Film- és Kulturális Fesztivál” nevet viselő akármi, amelynek részletes programját az említett különszám tartalmazza. A bevezető „meleg” sorokat olvasva meghökkentem. A destrukció pofátlanságának tényleg nincs határa.

A „meleg büszkeség” és a hazai zsidóság

2012. július 06. 15:45

buzi_jezus.jpgAki azt hiszi, a cím provokatív, téved. Nem foglalkozom én állandóan a honi zsidósággal, nem. Csupán akkor írok róluk, ha valami érdekes hír érkezik a házuk tájáról. Most is ez történt. Véletlenül – ismétlem: véletlenül – bukkantam egy olyan hírre, amely a melegség és a zsidóság különös viszonyába enged bepillantást.

A destruktív „Milla” és Kövér László

2012. július 05. 22:54

kover-szasz-jeno.jpgMinden este ellátogatok az „Egymillióan a magyar sajtószabadságért” nevű destruktív társaság fészbuk oldalára. Köztudott, a már nevében is hazug csoportozat a züllöttség, a deviancia hírnöke és szószólója. Ez a társaság mindenért rajong, ami beteg, ami amorális. Most, a közelgő „melegparádé” alkalmából, Kövér László került célkeresztbe – egy különös fénykép kíséretében.

Történelemhamisítás Horn Gyula születésnapján

2012. július 05. 14:37

communism500_resize.jpgNagy esemény történt: Mesterházy Attila, az MSZMP elnöke, cikkben méltatta Horn Gyulát, aki ma töltötte be 80. életévét. Az írás a honi kiadású Népszavában jelent meg. Az még rendjén van, hogy a párt mai elnöke születésnapi méltatást körmöl a párt volt elnökéről, aki történetesen miniszterelnökként is dolgozott az ún. „rendszerváltozás” után. Az viszont megengedhetetlen, hogy meghamisítja a történelmi tényeket, szinte istent farag az egykori szocialista vezérből.

Millás sikertörténetek

2012. július 04. 22:49

2_milla-ne-sirankozz.jpgMinden nap ellátogatok a „Milla” fészbuk oldalára. Tudják, ez az a destruktív társaság, amely már a nevében is hazudik: „Egymillióan a magyar sajtószabadságért”. Egymillió? Soha nem volt ennyi támogatója ennek a magyartalan csoportozatnak. Sokáig jóval százezer fölött volt a létszám, de az utóbbi hetekben – hála a mennyei Atyának – vesztett a népszerűségéből a destruktív „Milla”. Megindult és folyamatos az apadás.

Prohászka Ottokár nem, Lukács György igen

2012. június 29. 00:02

communism500_resize.jpgNem lesz Prohászka-szobor a XIII. kerületben. A kerület szocialista polgármestere ezt a hírt ma jelentette be egy közmeghallgatáson. Tóth József közölte: a szoborállítást kezdeményező alapítvány kuratóriumi elnöke, Kemény Győző – aki egyébként a kerület díszpolgára – levélben tudatta a kerületi vezetéssel, hogy visszavonja a Fővárosi Közgyűlésnél előterjesztett javaslatát.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Fallaci - Wéber KrisztinaA Fallaci
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
A pénz istenei - F. William EngdahlA pénz istenei
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles) - Csere PéterGróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles)
Könyv - Bolti ár: 3 570 Ft
Internetes ár: 3 142 Ft
12% internetes kedvezménnyel
Káosz és rend III. - Hajnali sugár - Benkő LászlóKáosz és rend III. - Hajnali sugár
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 974 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat