HunHír.info

2017. Ígéret hava 26. nap, Doboka napja.

Wolfgang Schäuble ma kiakasztott...

2017. május 25. 13:07

Az N24-ek nyilatkozta, hogy mekkora sanszot lát a muszlim bevándorlókban és hogy mi németek tanulhatnánk tőlük...Az ég szerelmére tanulni tőlük??? Mit??? Arabul, vagy, hogy hogy kell bombákat összerakni, amelyekkel gyerekeket robbanthatunk fel koncerteken?

Anyák napja, foci és fasizmus

2017. május 24. 17:11

2_duce-arat-250.jpgBizonyára elcsodálkozhat a kedves olvasó, hogyan kerülhet egymás mellé e rövid írásban a címben említett három, egymástól meglehetősen távol álló fogalom.

A jó kurva anyját minden európai migránsbarátnak, akik tegnap megöltek 22 manchesteri fiatalt

2017. május 24. 06:28

migrans-szemet-250.jpg...Vagy legyek hálás a Calais-i söpredéknek, amiért a Londonba tartó kecskeméti gimnazisták buszát kővel dobálta meg, és emiatt ők legalább késtek? De hisz Londonba mentek. És tegnap nem ott robbantottak. Ott majd csak ezután fognak. Gondolom… Gondolom? Tudom...

Melyik út vezet itt Budára?

2017. május 23. 17:26

Az RMDSZ elmúlt huszonhét évét figyelemmel kísérve egyre inkább erősödhet az a benyomás, hogy ez egy magyar nyelven úgy-ahogy beszélő alibi párt, amelynek legkisebb gondja az, hogy a romániai magyarok megmaradjanak, netán gyarapodjanak lélekszámban, magyarságban, gazdasági erőben

Kik hatalmukkal terroristákat hívtak a vén Európa legyilkolására...

2017. május 23. 12:43

terrorista-250.jpg...Mert ma már nem az a kérdés, melyik városért, mely város aktuális áldozatainak lelki üdvéért mondunk imát. Ma már egész Európáért kellene imát mondani. Minden egyes városért és minden egyes európai őslakosért, minden olyan emberért, aki áldozat. A terroristák aktuális vagy potenciális áldozata, de az idióta, pénzéhes és végtelenül gonosz politikusok áldozata is...

Mi köze van Lucifernek a hírhedt magyarországi provokátorhoz?

2017. május 23. 06:56

satan-500.jpgBaloldali forrásaink szerint a Soros Györgyhöz köthető, politikai agitációval foglalkozó civil szervezetek ősszel hasonló méretű kormányellenes rendbontásra és tüntetéshullámra készülnek, mint amellyel a Hallgatói Hálózat is megpróbálkozott még 2012-ben. A provokátorok receptje pedig a Magyarországon eddig még kevéssé ismert felforgató marxista zsidó, Saul D. Alinsky A radikálisok törvényei című tanulmánya lesz.

Mi történhet Franco tábornok hamvaival?

2017. május 18. 11:08

franco-gyozelmi-diszszemle-1939.jpgA múlt héten hallhattuk, hogy a spanyol szocialisták pártja, a PSOE kezdeményezi, hogy a spanyol polgárháború elesettjei emlékére emelt Valle de los Caidos (Az Elesettek völgye) nevű épületegyüttesből távolítsák el az 1936-39 közötti polgárháborúban a nemzetiek, a Falange vezetője, majd az 1939-75 közötti államfő, Francisco Franco tábornok hamvait.

Lovas István: Liberális diktatúrák

2017. május 11. 08:15

Nem csak Franciaországhoz, de az egész nyugati sajtóviszonyokhoz képest is nálunk az ellenzék paradicsomi állapotokban úszik.

Százötven éve nem fordult ekkorát a magyar őstörténet

2017. május 10. 18:52

hunavarhunhunturaniharcos.jpgIdén is magyar iskolások sokaságának tanítják meg történelem- és irodalomórán nomád őseink vándorlását az őshazából a mai területünkre – rosszul. A közelmúltban gyökeresen új irányt vett a magyar őstörténet-kutatás, s ennek fényében teljesen át kell értékelnünk az eddigi ismereteinket, miközben több fogós kérdést is érdemes lesz feltennünk.

Őrjöng a libsi tábor: „eltérítették” kedves jelképeiket a „nácik”

2017. május 07. 07:52

buzi-balerinak.jpgNincs ok tagadni: a liberális-baloldali körök rettegnek az Internet névtelenségéből hihetetlen hatékonysággal támadó 4chan.org közönségétől. A teljesen névtelen és lenyomozhatatlan fórumon összegyűlt antiliberálisok elképesztő sikerességgel torpedózzák meg kampányaikat, törik fel befuttatni kívánt jelöltjeik postafiókjait (éppen most Emmanuel Macronét), azonosítják eltakart arccal őrjöngő aktivistáikat. Mint valami névtelen-arctalan, mindenhol jelenlevő hidra, a 4chan jön, betart és romba dönti álmaikat. Néha olyan frontokon támadnak sikerrel, ahol nemhogy nem vártak ilyesmit, de fel sem tételezték, hogy egyáltalán támadható.

108 mondat Attila királytól

2017. május 03. 15:43

hun-harcos.jpgAttila király üzenete ma élő személyek tudatán keresztül jutott el hozzánk. A nagy uralkodónak sokan talán csak hadvezéri képességeit ismerik. Az egész akkori világ számon tartotta páratlan haditetteit, s ezeknek híre maradt fenn leginkább. Aki viszont elmélyed nagy királyunk életének tanulmányozásában, az megláthatja, hogy Atilla milyen sokoldalú uralkodó volt.

"Hekkelés

2017. május 03. 15:39

A hackertársadalom nevében tisztelettel kérem az írástudókat és egyéb médiadolgozókat, hogy ne használják a "hekkelés" szót minden baromságra. Ennek a szónak becsülete van, nem méltó hozzá, hogy közönséges csínytevésekre, médiabalhékra használják, aminek semmi köze a számítástechnikához.

A budapesti CEU-ügy szálai a világhatalom szellemi központjába vezetnek...

2017. május 03. 07:58

...A mostani tét, hogy sikerül-e az emberiséget egy újabb, mesterségesen előidézett hanyatlásba belesodorni, ami elsősorban abban mutatkozik meg, hogy most az európai keresztény fehér ember szellemi, erkölcsi talapzatai ellen zajlik brutális erejű támadás. Ennek a szellemi összecsapásnak nagyon is fontos eleme a CEU-ügy, amely nem másról szól, mint hogy ki tartja ellen­őrzés alatt, egyáltalán ki határozza meg azt, mit nevezünk tudásnak, vagy éppenséggel az, hogy milyen ismerethalmaz megszerzéséért jár diploma...Most a CEU kapcsán azt kell feltételeznünk, hogy egy ilyen rendkívül jelentős és módfelett érzékeny pontot találtunk el, ezért rándult össze egyetlen pillanat alatt az egész globális hatalmi rendszer, és ezzel óriási szolgálatot tett nekünk. Teljes fegyverzetében lépett ugyanis elő abból a rejtettségből, ami eddig a legfőbb páncélzata volt...

Az igazi veszély a globális hatalom-társadalom lokális elitje

2017. május 02. 09:02

cionizmus-romok-250.jpg...A globális hatalmi szuperstruktúra a lokális társadalmak maximum tizenöt százalékát képes, illetve hajlandó a világrendszerébe bevonni, amiből a felső öt százalék a globális hatalom-társadalom lokális elitje, a maradék körülbelül tíz százalék pedig a helyi kiszolgálók társadalmi rétege. A többség azonban eleve kívül reked ezen a kegyetlen és cinikus „asszimilációs rátán”, és a lokalitások politikai uralmi struktúráinak egy olyan társadalmat kellene – és persze kizárólag a liberális demokrácia intézményrendszerével – összetartaniuk, amelyben a döntő többséget eleve vesztes létre ítélte ez a globális hatalmi szuperstruktúra, és ahol ezt a vesztes többség lassan, bár zavaros ellentmondásossággal, de egyre nagyobb indulattal észleli is...

Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek!

2017. április 28. 18:42

alkotmanymod250.jpgEz a felhívás annak szól, - akit, még ha komoly ember is, - gyakran ítélkezésre ragad szenvedélye. Miért nincs jogunk az ítélkezésre? Először azért, mert nem ismerjük embertársaink múltját, azokat a körülményeket, amelyek között életük megindult és kifejlődött, aztán azért, mert soha tökéletesen nem ismerjük azoknak lelkivilágát , akikkel szemben az ítélkezésre - úgy érezzük - jogot szereztünk.

90 éve Rómában Mussolini és gróf Bethlen István aláírták a magyar-olasz barátsági egyezményt

2017. április 20. 13:30

bethlen-es-mussolini.jpgA XX. század Európájának első nagy tragédiája az I. világháború volt, annak minden következményével. Mikor kormányzati rezidenciákon, vezérkarokban a zöld asztalokon, térképeken, a szabadkőműves páholyokban, majd békekonferenciákon kevesek döntöttek milliók halálba küldéséről, nemzetek tönkretételéről, államhatárok az érintettek akarata ellenére történő megvonásáról. Számos esetben a méltányosság, az emberség minimális követelményeinek figyelmen kívül hagyásával.

Budaházy Edda: Mi, radikálisok

2017. április 20. 08:28

Azért azt halkan megjegyezném, hogy lassan-lassan, pár évtized késéssel a Fidesz-kormány sorra rájön azokra a dolgokra, amiket mi, radikálisok már ezer éve mondogatunk. Hogy Soros közellenség, már akkor tény volt köztünk, amikor a miniszterelnök még nagyban jópofizott vele, de említhetném az EU-ba való belépés elleni kampányunkat, ebben is milyen igazunk lett.

Hosszú kések éjszakái, avagy a polgárháború határán

2017. április 18. 09:52

Nem csupán felbujtás volt az a felhívás, amely szerint meg kell zavarni a Feltámadás ünnepének egyházi szertartásait, de valósággá is vált, egy-egy elmebeteg balliberális önjelölt próbálkozása által. A pesti ferencesek körmenetén kötött a résztvevőkbe néhány „balos demokrata”, s Dunaújvárosban is igyekezett egy efféle ostoba zavart kelteni. Ez utóbbi a kutyájával állta el a visszaérkező Oltáriszentség előtt a templom bejáratát, miután kutyájával együtt még a szertartás közben a plébános kiutasította a templomból. A cél egyértelmű, hiszen mára világossá vált, hogy az évtizedekig magukat demokratának valló baloldaliak és a liberálisok egymásra találva ismét az ország ellen indulnak harcba.

A zsidó megöli a saját szüleményét

2017. április 17. 01:15

cion-bolcsei-500.jpg250 év óta először radikális világrendi változások előtt állunk.
A zsidó globalista terror vezetői és követői oly annyira felborították az ember közötti életrendünket s ebből következően soha nem lesz olyan világunk melyet ma még ismerünk. A szemünk előtt látjuk az EU-t haldokolni és a NATO-t a pokolba menetelni. Folyamatában tapasztaljuk a globalizmus felszámolását és a nemzeti teremtői rend újra feltámadását. Megérteni, hogy mi történik a bolygónkon nem egy egyszerű dolog, különösen akkor nem, ha az érdektelenség olyannyira naggyá nőtte ki magát, mely felér egy önmegsemmisítéssel.

„Keresztre Vele!” – nagypénteki gondolatok a Békementről

2017. április 14. 16:54

Amikor látjuk Jézust, az ártatlant, védtelenül a Getszemáni kertben..., ahol Júdás csókkal árulja el, majd a tömeget, akik Barabást, a gyilkost választják szabadon engedni, s a lefizetett alja tömeg ordítja torkaszakadtából, hogy „Keresztre Vele”... beleborzongunk. Mintha ma játszódnék ez a drámai történet. Ma ugyanennek a passiónak vagyunk részese, ugyanezt éljük meg, mert látjuk, miként korbácsolják meg Krisztust azzal, hogy templomokat rombolnak, keresztényeket ölnek, minden erkölcsi normát megvetve sátáni eszméket hirdetnek körülöttünk, közöttünk.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Matyó motívumok kifestőkönyve - Horváth ÁgnesMatyó motívumok kifestőkönyve
Könyv - Bolti ár: 1 490 Ft
Internetes ár: 1 490 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Egy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról - Gömbös GyulaEgy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Szent László - Kard és glória - Benkő LászlóSzent László - Kard és glória
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kedvet virágoztató magyar népmesék - Dömötör Sándor (szerkesztő)Kedvet virágoztató magyar népmesék
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Isten Nekünk háttal 1914-1918 - Vetési Tamás CsabaIsten Nekünk háttal 1914-1918
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat