HunHír.info

2017. Magvető hava 22. nap, Előd napja.

Gyöngyösi Márton: Mit mond nekünk a katalán történet?

2017. október 22. 06:51

gyongyosi-marton500-.jpgKatalónia el nem ismert referendumon szavazott függetlenségéről. Most önálló államiságának lehetőségein gondolkodik, miközben a spanyol állam mindent megtesz egységének fenntartásáért. A precedensen felbuzdulva azonban Olaszország északi tartományai is az elszakadáson törik a fejüket. De mit jelent ez nekünk, magyaroknak?

Kicsoda is ez a SzabóZ? Egy igazi nyomorult kis gnóm

2017. október 19. 14:23

allergia.jpgAz alábbi szösszenet egy kommentár, amire a neten bukkantunk. Vén Csataló nevéhez fűződik. A mostanra már mindenkit foglalkoztató KFC-botrányt dolgozza fel - szerintünk igencsak találóan. A gondolatmenet pedig messzire visz. Ilyen bunkókat termelt ki az online újságírás.

Károlyfalvi József: Ismét konzultálunk?

2017. október 17. 08:52

italia-ebred-talan-500.jpgNapokon belül postaládánkban találjuk a kormány új nemzeti konzultációs levelét. Végül is, lényegében indokolt a konzultáció, mely révén a kormány támogatottságot igyekszik szerezni az EU által valószínűsíthetően folyamatosan emelni tervezett betelepítési kvóták ellen. Aki kissé reálisan látja a folyamatokat, tisztán beláthatja, hogy a harmadik világ demográfiai robbanásából fakadó népességtöbblet betelepítése nem kizárólag Soros György koncepciója. Ez már az 1920-as években felmerült, mint a már sokat emlegetett Kalargi-terv része, mely egy multikulturális, nagyrészt vegyes etnikumú, színes bőrű Európa létrehozását prognosztizálta. Az olaszországi nemzeti erők 1922-es győzelme ekkor e tervet levette a napirendről. Az akkori szabadkőműves páholyok, liberális politikusok teljes mellszélességgel álltak ki e terv mellett, de a korszak erőviszonyai nem kedveztek nekik. A mai francia, belga, brit stb. páholyok is teljesen elkötelezettek e terv mellett.

A csiilagváltás első hazaárulása - ANTALLÉK MEGBOCSÁJTHATALAN TÖRTÉNELMI BŰNE

2017. október 05. 16:36

A kijevi parlament jóváhagyta, Petro Porosenko államfő aláírta a törvényt, amely nyomán az Ukrajnában élő diákok az általános iskola második felétől kezdődően kizárólag ukrán nyelven folytathatják majd tanulmányaikat. Ez az ottani vezetés sokadik döntése, amely sérti a magyar–ukrán alapszerződést, és súlyosan diszkriminálja a Kárpátalján ezer esztendeje élő magyar embereket. Mindenkori kormányaink eddig semmit sem tettek ottani magyarjaink hatékony védelme érdekében. Elszakított nemzettársaink olyan nyomorban élnek, hogy hozzájuk képest a szabolcsiak dúsgazdagnak tűnnek. Kárpátaljai fiainkat az orosz határra küldik meghalni, ám szülőföldjükön harmadrendű emberekként kezelik őket.

Boros Imre: Ötödik hadoszlop

2017. október 05. 08:05

boros-imre.jpg...Hazánkban is idejében, már a rendszerváltás előtt elkezdődött az ötödik hadoszlop szervezése. A szervezésben kitűnt egy, a hazai eseményeket csaknem két évtizedig meghatározó párt, az SZDSZ. A többi rendszerváltó és a valós váltást szabotáló pártokban sporadikus, azaz szórványos volt a megjelenés. Ma a Soros-egyetem működik az ötödik hadoszlop regionális bázisaként, karöltve a pénzügyi forrásaik nyilvánosságra hozatala miatt megsértődő civilekkel...

Bogár László: Unter alles

2017. október 02. 08:46

nemet-katonak250.jpgA német társadalom legsúlyosabb kihívása ugyanis az, hogy mindenféle értelemben elvesztve történelmi identitását, egyre kevésbé képes értelmezni saját létét. A fizikai élvezetek minél magasabb szintű kielégítésére alkalmas anyagi javak öncélú felhalmozása a létezés legfontosabb kérdésévé vált, akár azon az áron is, hogy ezzel hosszú távon önmagát számolja fel.

75 éve nevezték ki honvédelmi miniszterré Nagybaczoni Nagy Vilmost

2017. szeptember 25. 16:07

marosvasarhelyi-bevonulas-nagy-vilmos-500.jpg1942. szeptember 24-én a Várban Kállay Miklós kormányfő és Perényi Zsigmond koronaőr előtt letette a hivatali esküt Nagybaczoni Nagy Vilmos vezérezredes, a Bartha Károly vezérezredest felváltó új honvédelmi miniszter. Nagy Vilmos ekkora már hosszú, és eredményes katonai pályát tudhatott maga mögött. Székely kisnemesi családban született 1884 májusában Parajdon. A Ludovika Akadémiát, később a bécsi vezérkari akadémiát is elvégezte, majd az előbbi intézménytől történő búcsúzásakor bajtársaihoz szép, felelősségteljes gondolatokat intézve lépett szolgálatba: „Magyar katonának lenni nem kötelesség, hanem maga a legnemesebb erény.” Résztvevője volt az I. világháború a Kárpátokban vívott védelmi küzdelmeinek a 79. gyalogos dandár vezérkari tisztjeként. Embersége, bátorsága, derűs, barátságos egyénisége rokonszenvet és tiszteletet ébresztett bajtársai körében. Területvédelmi okok miatt vállalt szerepet a magyar kommün honvédő harcaiban. (Fotó: A marosvásárhelyi bevonulás pillanatai)

Gyerekszoba

2017. szeptember 25. 12:12

– Te, öreg, megtennéd, hogy nem az én ablakom alatt röfögsz?

Ejnye, de kényes lett ez a környék, amit már gyerekkoromban is messzire elkerültem a bűz és a mocsok miatt! Nem is változott semmit, csak több lett a hajléktalan, a szemét, a hányás- és húgyfoltok, a kutyaproduktumokról nem is beszélve. A telep lakóit már régen evakuálni kellett volna valami újonnan épült lakóparkba, egy másik kerületbe. Ezeket a düledező házakat pedig ledózerolni, a helyét felszórni sóval.

Kivitelezés stádiumában a Kalergi-terv?

2017. szeptember 20. 09:03

neger-bunozok-az-utcan-500.jpgButungu és barátai, vagyis az európai liberális politikusok sikeresen haladnak előre az európai civilizáció, jogrend és morál lebontásában. Bizonyára sokan felkaphatják a fejüket, ki is lehet az a Butungu. Eddigi életútjáról sokat nem tudhatunk. A 20 év körüli alak valahonnan Kongó vadonjából indult, minden bizonnyal miután lejött a fáról, valakik biztatására, anyagi támogatásával elindult Európába. Riminiben bandavezér lett, vezetésével támadtak rá a fiatal lengyel párra fiatalkorú társaival, akik közül marokkóiak, afrikaiak is voltak. A szomorú következmény ismeretes, a fiatal nőt négyen megerőszakolták, férjét majdnem agyonverték, a legújabb vizsgálatok az ölési szándékot is kimutatják.

Svedisztán kormánya megmagyarázta: náluk nincs nemi erőszak

2017. szeptember 20. 06:44

eroszak250-.jpgIdősebbek emlékezhetnek még arra a nevetséges, de kommunista fejesek által szakadatlanul, papagájként ismételgetett szólamra, hogy a Szovjetunióban nincs bűnözés. Nincs, mert a kommunizmus tökéletes békét teremtett. A vörös rémuralom tejtestvére, a liberalizmus hasonló szólamokkal operál. Az elpusztított, megnyomorított Svédország hazaáruló kormánya ma szemrebbenés nélkül közölte a világgal, hogy puszta "rémhír", hogy az országban veszélyben lennének a nők, vagy egyáltalán bármi baj lenne náluk.

Lassan eltűnnek a németek saját hazájukból – Merkel semmit nem bánt meg

2017. augusztus 28. 07:44

menekulttabor-250.jpgDrámai gyorsasággal alakul át Németország etnikai térképe a Willkommenskultur keltette áradat következtében. Különösen a nagyvárosokban és a fiatalok között szorul vissza gyorsan a német etnikum részaránya. A közel-keleti etnikumok látványos megerősödésének határozott politikai, nemzetbiztonsági és bűnüldözési következményei vannak.

”A kisebbségét képviselő liberális értelmiség erőszakos inkvizícióvá válik...”

2017. augusztus 18. 09:27

motozas250.jpg...Szájkosarat raktak az emberekre, és kiszélesítették a tabuk körét. Lehetővé tették, hogy a társadalomnak valójában csak a kisebbségét képviselő liberális értelmiség teljesen hiszterizált, hiperérzékeny, ám annál erőszakosabb inkvizícióvá váljon...

A román front utolsó ütközetei Moldvában - 100 éve

2017. augusztus 17. 09:19

nemet-lovassag.jpgA korábbiakban az I. világháború évfordulói felidézése kapcsán folyamatosan kitértünk a román politikai és katonai vezetés szerződésszegésére és katonai fellépésére az Osztrák-Magyar Monarchia ellen. Mint ismeretes, az antanthatalmakkal megkötött 1916. augusztus 17-ei titkos bukaresti egyezmény, a támadás fejében Romániának ígérte Magyarország szinte a Tiszáig terjedő területeit.

A multikulti krédója: minél butább, annál jobb

2017. augusztus 17. 08:32

cionbolcsei250.jpgA Nagy Testvér célja: minél több könnyen manipulálható, elkorcsosodott és félanalfabéta nomád. Jó úton halad a Kalergi-terv a megvalósulás felé: a fehér embertípus elkorcsosítása keveredés által, hogy lerontsák képességeit, és ezáltal könnyebben alávessék a globális diktatúrának.

Miért fél a Fidesz a Kiegyezéstől?

2017. augusztus 13. 09:03

Egyrészről történész-politológusként, de másrészről gyakorló politikusként is régóta foglalkoztat a gondolat, hogy a Kiegyezés körülményei, majd az azt követő évtizedek politikatörténete milyen párhuzamokkal szolgálnak a ma számára, illetve hogy a jelenben politikai szerepet vállalók, de egyáltalán a köz ügyeit aktívabban követők milyen tanulságokat vonhatnak le ezen évek, évtizedek történéseiből a magyar belpolitika jelenlegi helyzetét és jövendőbeli (kívánatos) viszonyait illetően. Az alábbiakban néhány ezzel kapcsolatos – a teljességre koránt sem törekvő – gondolatomat osztom meg.

Károlyfalvi József: Nehezen érthető kérdések

2017. július 26. 12:40

migransok-sineken-500.jpgEurópa jövője legnagyobb veszélyével, a migrációval állunk szemben. Közép-Afrika, Közel-Kelet államai népessége a harmincas évek óta 8-10 szorosára növekedett, a gazdasági, szociális, kulturális fejlődés ezzel nem tud lépést tartani, ez törvényszerűen gerjeszti a törzsi, vallási konfliktusokat, a részben ebből is fakadó migrációt, mely arányaiban megváltoztathatja Európa etnikai-vallási összetételét, lényegében elmoshatja az eddig felépített jogrendszerét, kultúráját, morálját, civilizációját, értékeit. A migráció szinte kizárólagos támogatójának ma hazánkban Soros György van beállítva, holott jóval összetettebb erők állnak mögötte. Mikor tavaly ősszel a Kecskeméten járt egyik kormánypárti vezető publicistától a szabadkőművesség e kérdésben betöltött szerepére kérdeztem rá, a válasz elmaradt. Pedig a francia és belga páholyok nyíltan támogatják a betelepítést.

Bogár László: „hajrá Nyugat, hajrá fehér ember, hajrá Európa!”

2017. július 25. 08:18

bogar-laszlo.jpg...Ki is az alanya a modern Nyugat önazonosságának? Egyre több jel utal ugyanis arra, hogy a látszólag evidens »alany«, vagyis az európai keresztény fehér ember semmiképpen nem lehet ez az alany, ő csupán egy balek, lúzer, ahogy ma szokás mondani. Mesterségesen összetákolt, »csinált« identitásának igazi konstruktőre, pontosabban »destruktőre« valaki más...

Minden krónikánk elmondja: „Atilla a magyarok első királya”

2017. július 14. 07:21

hun_szijveg.jpgAtilla önmérséklete Róma kapujában olyan szellemi fölényt takar, amivel az óta sem tudott a nyugati történetírás megbirkózni. Jutalmul barbár fenevadként tartják számon és a kisgyerekeket riogatják vele. Ők nem tudják, neki Róma csak egy állomás volt az egységes magyar Európa megteremtésének útján. Azóta sem volt igazi európai politikus, aki hozzá mérhető lenne.

A „melegházasság” a szexuális forradalom trójai falova

2017. július 09. 18:39

pride-250.jpgAttól, mert valamit házasságnak hívunk még nem lesz az. A házasság mindig is férfi és nő szövetségét jelentette, amely természete szerint a gyermekek nemzésére, nevelésére valamint a házastársak egységére és jólétére rendeltetett.

Antifa és Autonomen Hamburgban

2017. július 08. 08:25

antifa250.jpgA radikális baloldal ismét megmutatta, hogy párbeszéd helyett csak a rombolásra képes. Ez nem tüntetés volt, hanem gyújtogatás, fosztogatás és súlyos közveszély okozása. A G20 találkozó ismét remek ürügy volt a baloldalnak a randalírozásra, akár csak az elmúlt évtizedekben.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon és a Harmadik Világháború - Badiny Jós FerencTrianon és a Harmadik Világháború
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyar környezet atlasza - Faragó ImreA magyar környezet atlasza
Térkép - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat