HunHír.info

2017. Kikelet hava 25. nap, Gyümölcsoltó Boldogasszony napja.

Frézia és forradalom

2017. március 15. 08:05

lancos.jpgA szabad világban ma szabadon szájaskodók szinte el sem tudják képzelni, hogy a hetvenes évek szűk levegőjében tiltott volt a szabad hang. A különféle mechanizmusoktól, gazdasági álcsodáktól elaltatott emberek között is jócskán voltak olyanok, akiknek március idusán megbizsergett ott belül valami. Mára már megroggyant középkorúak azok az egykori lázadók, akik az otthonról hozott, a nevelés hatására beléjük ivódott hazafias gondolatok hatására egy bizonyos napon akarták magukévá tenni a piros-fehér-zöldet. Megkezdődött valami 1971-ben, folytatódott 72-ben és 73-ban.

Sneinder Tamés: Kiegyezés

2017. március 13. 06:21

Varazskastely_plakat_250.jpgA mai Magyarország olyan, mint egy feldúlt ország ahol a szocialisták és liberálisok vára romokban hever, füstölögnek az üszkös gerendák, de még itt-ott áll egy félig lerombolt torony. A várban lévő emberek csoportjai a düledező tornyok között, hol ide, hol oda rohannak, éppen attól függően, melyik torony kapitánya ordít egy nagyobbat

A Hunnia-ügy a polgári bíróságokon

2017. március 08. 10:59

Kevés szó esik a Hunnia-ügynek egy másik vonulatáról, ami a polgári bíróságokon zajlik. Biztos sokan emlékeznek még rá, hogy miközben mi 2010 elején különböző börtönökben sínylődtünk, egy Benkő György nevű – addig számomra ismeretlen – alak végighaknizta a balliberális médiavilágot az országos tv-csatornáktól az újságokon át az internetes portálokig egy – állítólagosan a telefonjával készített – hangfelvétellel házalva, mindenhol azt hangoztatva, hogy „ő buktatta le a Magyarok Nyilait”, lényegében a saját szakállára. Benkő a legkülönfélébb vádaskodásokat folytatta ellenünk, de leginkább ellenem, hisz név szerint mindig csak én voltam megnevezve, amely vádaskodásra sokszor még a médiumok is rátettek egy lapáttal.

A mai liberális demokráciát megalapozó „szabadság, egyenlőség, testvériség” hármas jelszó hamis mitológiája

2017. március 07. 10:27

bogar-laszlo.jpg...Aligha véletlen azonban, hogy az ezt a jelszót „megkonstruáló” francia forradalom a világtörténelem legbrutálisabb tömeggyilkosságába torkollott, és iszonyú örvénylések közepette éppen ő maga vált saját hármas jelszavának leglátványosabb felszámolójává...

Böjte Csaba: A mai Egyház a sarokban ülő, petrezselymet áruló vénleányhoz hasonlít

2017. március 06. 06:18

kereszt-250-.jpgBöjte Csaba ferences szerzetes, a dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetője a Magnificat.ro honlapon március 4-én közzétett, alábbiakban közölt rövid írásában arról szól, hogy Jézus aktivitásával szemben a mai Egyház kifejezetten passzív.

”Aki védi őket, az elárulja a saját nemzetét és megássa a saját és gyermekei sírját...”

2017. március 04. 08:16

menekultek-500-.jpgÖrülök, hogy ebben az országban élhetek, mert itt csak a szokásos ....bűnözés nyomorítja meg az emberek életét és még nem kell négerbűnözéssel számolnunk. Eddig nem szólaltam meg migráns témában, de a személyes tapasztalataim meggyőztek arról, hogy a legkisebb toleranciának sincs helye.

Fehérek, heterók, magyarok

2017. február 28. 20:06

magyar-katona-250.jpg...Végül pedig, csak hogy világos legyen: hogy ki mit művel a hálószobában, az az ő dolga, nem pedig a magyar kisebbség érdekvédelmével foglalkozó szervezeté. Mi ugyanis teljesen demokratikusan és magától értetődően túlnyomó többségben fehérek, magyarok és heteroszexuálisak vagyunk, és ezeket a tulajdonságainkat tartjuk megőrzendőnek, utódaink számára továbbadandónak. Akkor is, ha az RMDSZ csúcsvezetése nem így gondolja...

Kormánybuktatást készített elő az USA budapesti nagykövetsége 2014-ben

2017. február 27. 07:08

cionbolcsei250.jpgMatolcsy György MNB-elnök múlt szerdán a Parlamentben kijelentette, hogy 2014-ben egy NATO-szövetséges ország budapesti nagykövetségéről folytatott „kormánybuktató és jegybankbuktató tevékenységet”, Lázár János a másnapi kor­mányinfón elmondta, az Egyesült Államok budapesti nagykövetségéről van szó.

Károlyfalvi József: Nyelvhasználati jogok Kárpátalján 1939-44 között

2017. február 24. 09:51

Bizonyára mindenki előtt ismeretes, hogy a jelenlegi ukrán állami vezetés nyelvi szabályozást akar bevezetni az országban. Ennek értelmében az államnyelvnek minősített ukrán nyelv lehet a hivatalos állami, közigazgatási tevékenységek, kommunikáció hivatalos nyelve, a kisebbségi nyelvek szinte a magánszférába szorulnának vissza. E felfogás a francia államnyelvi koncepcióra emlékeztet, azonban közismert az is, hogy Franciaország eddig még nem építette be jogrendjébe a Regionális vagy Kisebbségi Nyelvek Európai Chartáját.

Ki a terrorista?

2017. február 20. 18:32

terrorista-250.jpgKi a terrorista? Sorba álltam egy üzletben, egy néni is ezt tette az unokájával. A csetepaté kezdetét nem láttam, csak arra figyeltem fel, hogy a 4-5 éves kisfiú elkezd toporzékolni, majd csapkod a kezével, ütni kezdi a nagymamát, aztán sípcsonton is rúgja. És csak bántja büntetetlenül, felnőtt emberek gyűrűjében az idős asszonyt, aki egyik legközelebbi rokona, s talán az egyetlen, aki törődik véle...

Valentin nap helyett

2017. február 15. 06:30

szkitalovasperec.jpgMagyarországon Szent Bálintnak nem alakult ki jelentős kultusza. Az újabban hazánkban ünnepelt “Valentin nap” (Bálint nap) az angol-szász országokból terjedt el, melyet a 20. század végétől lett divat megtartani. A szerelmesekre és a szerelemre való emlékezést szerte a világot sok kultúrkörben ápolják. Mostani írásunkban bemutatjuk a keleti kultúrák egyik híres szerelmi történetét.

Hogyan lehet megúszni egy rendőrverést? Hát a származással...

2017. február 12. 08:06

ciganybunozes250.jpgA vendégek védték meg azokat a rendőröket, akik egy ittas család tagjait próbálták előállítani egy miskolci kocsmában – jelent meg a sajtóban a hír. A két járőrnek még az egyenruháját is megrongálta a família a dulakodás során, a perpatvarnak az vetett végett, hogy időközben kiérkezett az erősítés: így pedig már sikerült előállítani a rendőrverő részegeket.

A budavári kitörés a magyar történelem egyik leghősiesebb cselekedete volt (+videók)

2017. február 11. 16:45

kitores1945-500.jpgA budavári kitörés a hősiesség, és nem ideológiák megtestesítője. Olyan katonai, emberi hősi cselekedet, amelyre méltán lehet büszke a magyar nemzet.

Tüntetsz? Magyar revizionista vagy

2017. február 08. 19:55

erdely-hegyei.jpgVészhelyzetben rendszerint ez a román politikum ultima ratiója, ha gond van, bármelyik oldal bedobhatja a köztudatba. A PSD viszont a Ceaușescu fasiszta kommunista rendszerét fenntartó állampárt első számú jogutódjaként szinte már kiszámíthatóan veszi elő a magyarkérdést, amikor megszorongatják. Vélhetően nem tévedünk nagyot, ha azt feltételezzük: ha nem csitul a kormány lemondását követelő megmozdulások intenzitása, a kormánypárt előbb-utóbb minden egyes tüntetőt fizetett magyar ügynöknek bélyegez majd, és azzal próbálja hergelni az ország polgárait, hogy a magyarok orosz támogatással Erdélyt akarják

A trumpi fal titkai

2017. február 08. 07:57

szogesdrot250.jpg...Ezzel a hanyatló birodalom dege­neratív folyamatainak újabb vészjósló korszaka kezdődött el, a petrodollár után a narkodollár pusztító világa. Donald Trump láthatólag meghasította az eddigi hamis, hazug beszédteret, és a legkényesebb kérdések esetében is néven akarja nevezni a dolgokat, ami csak üdvözölhető, hisz a felhalmozódott megoldatlan problémák súlya már olyan nagy, hogy e nélkül ellenőrizhetetlen konfliktusok indulhatnak el...

Mihez kezdenek a feketék, amikor már nem maradnak fehérek?

2017. február 05. 11:34

nelson-mandela.jpgHa rövid időn belül nem történnek hatékony intézkedések a gátját vesztett és gátlástalan afrikai népszaporulat megfékezésére, akkor a fekete kontinens demográfiai katasztrófának néz elébe, amely azonban paradox módon elsősorban nem rá nézve ígérkezik végzetesnek, hanem sokkal inkább a kiáradó emberfölöslege befogadására kárhoztatott Európa számára.

A nyitott társadalom és a liberális forradalom

2017. február 04. 07:46

soros-ceu-250.jpg...Soros kizárólag a baloldali és liberális szereplők számára folyósít támogatásokat, nyíltan beavatkozik a magyar belpolitikai életbe. A leszerepelt komcsik és a velük mindenben összebútorozott libik legfőbb támogatójává, sőt eltartójává vált. És maradt a mai napig. Megtestesít mindent, amit megvetésre érdemesnek tartunk. A kommunista hatalomátmentőket, az igazságtétel elszabotálását, nemzeti érdekeink képviseletének elbagatellizálását...

Már az is fényévnyi haladás, hogy a globálmultikultúra időszakában ilyesmi megjelenhetett...

2017. február 02. 09:37

uj-vilagrend-250.jpgSomogyi Győző és Párkányi Raab Péter kiállítása április 30-ig látható a Csók István Képtárban (Székesfehérvár, Bartók B. tér 1.). A döntés című kiállításhoz fűzött gondolatokat Tóth Norbert, a tárlat kurátora. Az alábbi szöveg megtalálható a Szent István Király Múzeum honlapján, és a kiállítás saját weboldalán is, utóbbi helyen a székesfehérvári polgármester köszöntője után.

Fehér színésznő? Blaszfémia!

2017. február 01. 09:06

negerek250.jpgFehér nő játszotta volna Othello szerepét az edmontoni Walterdale színházban, Kanadában, ám az újító és faji egyenlőséget sugalló döntést kénytelen volt visszavonni a stáb, miután számos életveszélyes fenyegetést kaptak. Korábban ugyanis az ország fekete színészei éppen a 400 éves, klasszikus színmű bojkottjára szólítottak fel, mivel az szerintük "rasszista sztereotípiákat erősít". Othelló ugyanis könnyen manipulálható karakterként jelenik meg, aki féltékenységi rohamában megöli fehér feleségét, Desdemonát. Ilyet pedig egy néger sohasem tenne.

Kulcs a magyarországi rejtélyhez...

2017. január 31. 10:47

justicia250.jpg...Ezen jogvédő szervezetek nem csak éppen azon etnikumot „rekesztik ki” – hogy a hivatásos jogvédők egyik kedvenc szófordulatát használjam – védelmük alól, amelynek országában (Magyarország) üzemelnek, de több évtizedes ilyenfajta működésükkel olyan mértékű szolgai engedelmességet hoztak létre Stockholm-szindrómás társadalmunkban, ami példátlan az egész világon...

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Szent Korona - Varga TiborA Szent Korona
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A C vitamin varázslatos ereje - Thomas E. LevyA C vitamin varázslatos ereje
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Emlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből - Széll Kálmánné Vörösmarty IlonaEmlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A jó és a rossz között - Papp MiklósA jó és a rossz között
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Szent László - Kard és glória - Benkő LászlóSzent László - Kard és glória
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat