HunHír.info

2017. Szelek hava 29. nap, Énee napja.

Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek!

2017. április 28. 18:42

alkotmanymod250.jpgEz a felhívás annak szól, - akit, még ha komoly ember is, - gyakran ítélkezésre ragad szenvedélye. Miért nincs jogunk az ítélkezésre? Először azért, mert nem ismerjük embertársaink múltját, azokat a körülményeket, amelyek között életük megindult és kifejlődött, aztán azért, mert soha tökéletesen nem ismerjük azoknak lelkivilágát , akikkel szemben az ítélkezésre - úgy érezzük - jogot szereztünk.

90 éve Rómában Mussolini és gróf Bethlen István aláírták a magyar-olasz barátsági egyezményt

2017. április 20. 13:30

bethlen-es-mussolini.jpgA XX. század Európájának első nagy tragédiája az I. világháború volt, annak minden következményével. Mikor kormányzati rezidenciákon, vezérkarokban a zöld asztalokon, térképeken, a szabadkőműves páholyokban, majd békekonferenciákon kevesek döntöttek milliók halálba küldéséről, nemzetek tönkretételéről, államhatárok az érintettek akarata ellenére történő megvonásáról. Számos esetben a méltányosság, az emberség minimális követelményeinek figyelmen kívül hagyásával.

Budaházy Edda: Mi, radikálisok

2017. április 20. 08:28

Azért azt halkan megjegyezném, hogy lassan-lassan, pár évtized késéssel a Fidesz-kormány sorra rájön azokra a dolgokra, amiket mi, radikálisok már ezer éve mondogatunk. Hogy Soros közellenség, már akkor tény volt köztünk, amikor a miniszterelnök még nagyban jópofizott vele, de említhetném az EU-ba való belépés elleni kampányunkat, ebben is milyen igazunk lett.

Hosszú kések éjszakái, avagy a polgárháború határán

2017. április 18. 09:52

Nem csupán felbujtás volt az a felhívás, amely szerint meg kell zavarni a Feltámadás ünnepének egyházi szertartásait, de valósággá is vált, egy-egy elmebeteg balliberális önjelölt próbálkozása által. A pesti ferencesek körmenetén kötött a résztvevőkbe néhány „balos demokrata”, s Dunaújvárosban is igyekezett egy efféle ostoba zavart kelteni. Ez utóbbi a kutyájával állta el a visszaérkező Oltáriszentség előtt a templom bejáratát, miután kutyájával együtt még a szertartás közben a plébános kiutasította a templomból. A cél egyértelmű, hiszen mára világossá vált, hogy az évtizedekig magukat demokratának valló baloldaliak és a liberálisok egymásra találva ismét az ország ellen indulnak harcba.

A zsidó megöli a saját szüleményét

2017. április 17. 01:15

cion-bolcsei-500.jpg250 év óta először radikális világrendi változások előtt állunk.
A zsidó globalista terror vezetői és követői oly annyira felborították az ember közötti életrendünket s ebből következően soha nem lesz olyan világunk melyet ma még ismerünk. A szemünk előtt látjuk az EU-t haldokolni és a NATO-t a pokolba menetelni. Folyamatában tapasztaljuk a globalizmus felszámolását és a nemzeti teremtői rend újra feltámadását. Megérteni, hogy mi történik a bolygónkon nem egy egyszerű dolog, különösen akkor nem, ha az érdektelenség olyannyira naggyá nőtte ki magát, mely felér egy önmegsemmisítéssel.

„Keresztre Vele!” – nagypénteki gondolatok a Békementről

2017. április 14. 16:54

Amikor látjuk Jézust, az ártatlant, védtelenül a Getszemáni kertben..., ahol Júdás csókkal árulja el, majd a tömeget, akik Barabást, a gyilkost választják szabadon engedni, s a lefizetett alja tömeg ordítja torkaszakadtából, hogy „Keresztre Vele”... beleborzongunk. Mintha ma játszódnék ez a drámai történet. Ma ugyanennek a passiónak vagyunk részese, ugyanezt éljük meg, mert látjuk, miként korbácsolják meg Krisztust azzal, hogy templomokat rombolnak, keresztényeket ölnek, minden erkölcsi normát megvetve sátáni eszméket hirdetnek körülöttünk, közöttünk.

Mi az, amit a magát népnek nevező balliberális anarchista ifjúság követel?

2017. április 13. 18:56

anarchia.jpg...Mert elhiszem, hogy ami itt van, az nem demokrácia. De nekem a ti demokráciátok sem demokrácia. Mert amit ti demokráciának hívtok, az maga az anarchia. És sorossal sorban állva, vagy nélküle, régóta tudjuk: a zavarosban jó halászni. Hát ez az a demokráciának hívott szörnyszülött, amire ti vágytok, amiért napok óta az utcán vagytok. A zavaros, amiben csodásan eltobzódtok...

Stoffán György: Hetvenezer terrorista - azaz, a történelem ismétlődik

2017. április 13. 13:09

szamuely-tibor-250.jpg...A világ is forr, mert az amerikai milliárdos tervei szerint a kétpólusú világból, világkormány vezetésével, egypólusút igyekszik milliók halála és kiirtása révén megalkotni. (Az a milliárdos, aki gázkamrákban és krematóriumokban életüket vesztett hitsorsosait rabolta ki már tinédzserként.) Ennek a világméretű sátáni átszervezésnek a lépéseit éltük és eljük meg 1989-től napjainkig...

Kilenc- vagy húszosztályos általános iskolát?

2017. április 12. 09:18

iskola500.jpgAz oktatási kormányzat az utóbbi hetekben több esetben felvetette a kilencosztályos általános iskola koncepcióját. Hivatkozási alapként, indokként a szociális beilleszkedési- és viselkedészavarokat, az esélyegyenlőséget, a felzárkóztatás szempontjait, a magyar diákok a Pisa-teszteken történő hátrasorolódását hozzák fel.

Megtévesztett emberek...

2017. április 12. 06:52

A külföldről finanszírozott szervezetekkel zajló kormánydöntés során rendszerint nem a hangosan agitáló és forradalomról szónokló aktivisták vesztik életüket; ők előzetes letartóztatásukat töltve egy biztonságos, nyugodt cellában szoktak ülni, ameddig odakint megtévesztett tüntetők és rendőrök halnak meg.

A migránsok Földközi-tengeri átkelése csak mese. Hogyan dolgoznak össze az NGO-k az emberkereskedőkkel

2017. április 11. 11:49

libia-csonak.jpgA líbiai és a szicíliai partok között a távolság 480 kilométer. A köztudatban az él, hogy a meggyötört migránsok vállalják ezt a veszélyes átkelést egy biztonságosabb vagy jobb élet reményében, de sokszor tragikus kudarcot vallanak. A baj az, hogy ez nem igaz. Tavaly több mint 180 ezer embert regisztráltak Európában így. Mit gondolsz, a 180 ezerből hányan tették meg a 480 kilométeres vízi utat? Egy se.

Az áruló Hegedüs hadnagy mai utódai, a CEU-n végzett janicsárok

2017. április 10. 12:01

migranansok-nemetorszag250.jpgA budapesti Soros-féle CEU melletti tüntetésen ott volt a baloldali-liberális oldal „színe-java”. Az ott történteket mindenki pártállása és világnézete szerint kommentálta, egyesek pedig egy következő demonstrációra toboroztak. Az illegális bevándorlási krízisben egyértelműen magyar és Európa ellenes szerepet játszó Migráns Szolidaritás Csoport, vagyis ismertebb nevén MigSzol aktivistái is jelen voltak a Soros György alapította Közép-európai Egyetem melletti tüntetésen.

Morvai Krisztina: 1984? - Az EU ördögi tervei a gondolatrendőrségről

2017. április 10. 11:19

morvai_krisztina250.jpgAz Európai Parlament egy friss jelentésében - egyebek mellett - a következőket olvastam: „...kritikusan értékelni kell, hogy miként kezeljék azokat a médiaforrásokat, amelyek bizonyítottan több alkalommal is részt vállaltak a szándékos megtévesztés és félretájékoztatás stratégiájában...”

...Egy ilyen döntés a hazaárulás minősített esete...

2017. április 07. 09:05

20061023_gaz.jpg...Vajon kik hívhatnak be az országba idegen katonákat, ki adhat erre engedélyt? Nos nem, nem a taxis Gyuszi. Nem ő. Hanem egy parlament, vagy egy kormány. A parlament nem tette. Akkor kizárásos alapon a kormány, persze titokban. És annak feje...Az akkori miniszterelnök. S lehet, hogy Gyurcsány Ferenc képtelen felfogni, hogy egy ilyen döntés a hazaárulás minősített esete, lehet, hogy azt hiszi, csak egy rutinművelet történt akkor és ott.

Vona Gábor: Már megint szint alá ment a miniszterelnök

2017. április 06. 20:11

Orbán Viktor hazahívta a washingtoni magyar nagykövetet, Szemerkényi Rékát, amiért az nem képviselte megfelelően a kormány CEU politikáját. Amikor a sajtó rákérdezett, annyit mondott: "nőügyekkel nem foglalkozom", majd elküldte az újságírót Szijjártó Péterhez.

Németország demográfiai értelemben (is) éppen kivezetni készül magát a történelemből

2017. április 06. 10:14

bogar-laszlo.jpg...Mindezt a bölcs parazita, Mária Terézia által is megfogalmazott filozófiája alapján, miszerint „etetni is kell a birkát, ha nyírni akarjuk”. Vagyis valójában csupán engedelmes munkaerő- és fogyasztóerő-állatok egyre nagyobb csordáinak az integrálása, vagyis értékmezőinek a „letermelése” volt az alapvető cél...

Egy ember, akit joggal nevezhetünk a magyarság ellenségének: Soros György

2017. április 04. 06:01

soros-gyorgy-500.jpgNapok óta szinte minden a CEU-ról szól. Ilyenkor válik igazán láthatóvá, mennyire erős az a pénzzel és befolyással szőtt kapcsolati háló, amelyet Soros György barátai és üzletfelei mozgatnak a világ legerősebb gazdasági és katonai hatalmának teljes támogatásával. Ráadásul nagyon ügyesen: a legtöbb tiltakozóban fel sem merül, hogy őket csak felhasználják az amerikai demokrácia export és a liberális térhódítás érdekében. A szabadságért magasztos és jól hangzó dolog küzdeni, follyék az a küzdelem bármilyen hadszíntéren. Hiszen sokak szerint Soros egy filantróp, egy csodálatos és önzetlen ember, aki az emberiség boldogságáért tevékenykedik és még a pénzét is ennek érdekében költi számolatlanul. Csakhogy ez az egész nem valami önzetlen támogatás a Soros-félék részéről, hanem befektetés.

Megoldatlan rejtély Teleki Pál halála

2017. április 03. 12:50

teleki-pal.jpg1941-ben, miután miniszterelnöksége alatt Észak-Erdély visszatért, ezen a napon, április 3-án holtan találták a Sándor-palotában Teleki Pál miniszterelnököt. A hivatalos közlés szerint öngyilkos lett, ám többen úgy vélik: nyomós okuk van ebben kételkedni.

Könyvismertető: Magyarország és az európai civilizáció védelme

2017. március 31. 16:17

szogesdrot250.jpgNéhány hónapja jelent meg Spanyolországban Sergio Fernández Riquelme történészprofesszor Magyarország és az európai civilizáció védelme (Hungría y la defensa de la civilización europea) címet viselő könyve. Cseszneky Miklós nemzetközi kapcsolatok szakértő írása a Hunhír.infón.

Károlyfalvi József: Európa önfelszámolása?

2017. március 30. 11:17

libia-csonak.jpgTalán a magyar politika ismerte fel Európa kormányai közül a legtisztábban a kontinens jövőjét folyamatosan fenyegető veszélyeket. Ismert, hogy Európa kettős nyomás alá került. Az első saját extrém liberálisai, és a szabadkőművesek által már a megvalósítás mezejére vitt Kalergi-terv aktualizált változata. Az 1920-as években Coudenhove Kalergi(1884-1972), a rendkívül színes családi összetételű, eredetileg osztrák-magyar diplomata, majd német politikus megfogalmazott koncepciója szerint Európában egy vegyes, európai-ázsiai-afrikai összetételű népességnek kell kialakulnia. E téves elképzelés mai értelmezése szerint multietnikussá-multikulturálissá kell válnia Európa eredetileg többnyire homogén és keresztény hagyományú nemzetállamainak. Az is nyilvánvaló, hogy a jelenlegi európai politikai elitek jelentős csoportjai már nem a hagyományos európai keretekben tervezik, vázolják fel jövőképüket. A másik tényező pedig az Ázsia és Afrika bizonyos régiói, államai demográfiai robbanásából, törzsi-vallási konfliktusaiból következő, Európa felé irányuló-irányított migráció.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Vatikán megdöbbentő titkai - Összeesküvés elméletek sorozatA Vatikán megdöbbentő titkai
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Vallomás a csodáról - Csinszka naplója - Boncza Berta (Csinszka)Vallomás a csodáról - Csinszka naplója
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az elveszejtett turáni örökség - Dr. Rimanóczy LászlóAz elveszejtett turáni örökség
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A sör füveskönyve
A sör füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Reptiliánok, hüllőemberek - Összeesküvés elméletek sorozatReptiliánok, hüllőemberek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat