HunHír.info

2017. Napisten hava 29. nap, Bihar napja.

Háború, frontok, szabadkőműves páholyok

2017. június 28. 15:56

nemet-vedelem-aisne-folyo-500.jpgSajnos nem fejeződhetett be 1917 tavaszán az I. világháború. Közismert, hogy 1916-17 fordulóján a Központi hatalmak jelentős katonai sikert értek el: az Antant bíztatására, a jelentős magyar területek kilátásba helyezéséért, szerződésszegő módon háborúba lépő Románia, a frontjain megjelenő orosz hadseregek és a francia tüzérség támogatása ellenére összeomlott, a királyi kormány hatásköre már csak Moldva kis területére korlátozódhatott.

Nincs pardon

2017. június 28. 15:27

Bármit is szajkóz reggeltől-estig a kormánypropaganda, továbbra is úgy tűnik soros hálójában vergődik az Orbán Viktor által vezetett Fidesz. Mivel, aki nyíltan nemzetellenes felforgató tevékenységet akar folytatni és úgy érkezik hazánkba az előtt nyitva áll a kapu, viszont aki valós nemzeti értéket képviselő európai állampolgárként jön hozzánk, azt kitiltják Magyarországról.

Politikailag korrekt Himnuszt Magyarországnak!

2017. június 26. 10:41

himnusz-erkel250.jpgA Kanadában folyó politikai vita, melynek kérdése, hogy meg kell-e változtatni a nemzeti himnusz szövegét és politikailag korrektebbé tenni azt, nem hagyhatja hidegen a magyar társadalmat sem. Hiszen a mi Himnuszunk is tele van idejétmúlt, sőt, kisebbségeket és más kultúrákat sértő kitételekkel, amelyeknek semmi helyük a felvilágosult 21. században!

Visító csigát zabáló nagyromán - ez a franciaországi elnök-csicska?

2017. június 25. 17:48

Macron elnök igazi nagyromán. Ebben a dákó-gender elméletben ő is úgy gondolkodik, mint a Kárpátokon túl élő szellemi elődei, kortársai: ők sz.rták a spanyolviaszt. Nem. A politikai ficsúrról (Macron), aki úgy lépett be első bálozóként az európai bálterembe, mintha ő lenne a házigazda. Hát, nem. Bukarestben, maximum. Szóval, Macron, kuss legyen. Trianon közelgő centenáriuma kapcsán meg végképp.

Puccskísérlet a Ludovikán

2017. június 24. 16:13

rongyosok.jpgElfeledett hősök, akik szembeszálltak a vörös veszedelemmel: 1919. június 24-én Lemberkovics Jenő százados 254 ludovikás növendék élén indította meg felkelését a Tanácsköztársaság ellen, és próbálta meg visszaűzni azt a pokolba. A felkelés árulás miatt elbukott, így Horthy Miklósra maradt Kun Béla, Korvin Ottó és Szamuely Tibor rémuralmának a felszámolása. Ne felejtsük el, hogy a Székely Hadosztály, a Rongyos Gárda és Balassagyarmat hősei mellett Budapesten is voltak igaz hazafiak, akik nem feledték esküjüket és a haza védelmére keltek!

Horror a dohányboltokban - A fiatal, pénzéhes csajok bankjegyeire nyomják Andy Vajna képét!

2017. június 22. 10:46

andy-vajna250.jpg18 éven aluliak a dohányboltokból ki vannak tiltva. Hideg üdítőért sem mehetnek be, hiába van rekkenő hőség. Semmiért nem mehetnek be! Törvényileg óvják a kiskorúakat a káros szenvedélyek kialakulásától. Ez még rendben is lenne, csakhogy mit lát otthon? Nem csak ő, hanem a nála fiatalabbak is.

”Ifjú Lomniczi Zoltán sem utasította rendre Breuert...”

2017. június 17. 07:12

zsido-sok-250.jpg...Egy normális társadalomban és jogállamban egyébként ez természetes lenne, ugyanis antropológiai tény, hogy minden rassznak - az eltérő kulturális felfogás és hitrendszer mellett - megvannak a sajátos külső, csak rájuk jellemző jegyei. Éppen ezért kirekesztő és rasszista Kende álláspontja, mely szerint erről ő is csak azért beszélhet, mert ő maga is zsidó. Ez a vélemény nyilvánvalóan tarthatatlan, ráadásul kettős mércét alkalmaz...

Hinnünk kell, hogy így is lesz...

2017. június 14. 08:38

szent-korona250.jpg„A magyarság létfeladata, hogy mintát nyújtson a világ népeinek arra, hogy miként lehet az egyetemes szeretet időtlen ős-forrásából táplálkozó szakrális közösségét egy adott anyagi-fizikai térben megszervezni és működtetni mindenki üdvére.”

.

Turáni átok helyett magyar összefogást

2017. június 06. 21:11

trianon2014-regnum2-250.jpgAmikor a trianoni diktátummal ránk szakadt tragédiáról beszélünk, mi magyarok hajlamosak vagyunk megfeledkezni egyvalamiről. A mi népünk olyannyira élenjáró a saját fajtája gyűlöletében, hogy tanulni járhatnának hozzánk Benes, Titó és Ceaușescu unokái.

ÉBREDJ EURÓPA! 2014-2017

2017. június 06. 18:44

324 halálos áldozat, 1391 sérült, több ezer tönkrement élet, több ezer megnyomorított jövőkép és egy megsebzett Európa. Ezt hozta magával a liberálisok által hangoztatott és közkedvelt "welcome refugees".

Londonban sej, van számos hulla

2017. június 05. 21:31

iszlam-allam-fegyveresei.jpgHúsz évvel ezelőtt a boszniai Srebrenicában muszlimokat mészároltak le szerb szélsőségesek. A borzalmas gaztettre ma is minden évben emlékeznek a túlélők és családjaik, s minden alkalommal elhangzik: soha nem felejtünk, és ezt soha többé nem akarjuk. De vajon milyen alapon várják el tőlünk, nem muszlim európai fehérektől, hogy azonnal töröljük az emlékeinkből a múlt heti, az azelőtti vagy az azt megelőző muszlim terrorcselekményeket, és tegyünk úgy, mintha nem történtek volna meg? Jönnek-mennek a halálosztó teherautók, imitt-amott elgázolnak pár tucat angolt, franciát, németet, aki épp arra jár. Jön aztán a rendőrség, kétségbeesetten próbálják uralni a helyzetet, aztán elfognak valami agyatlan, begőzölt nyomorékot, akinek nagyjából az volt az egész élete eredménye, hogy megtanult járni, nagyjából beszélni, és machetével összevissza kaszabolni. Ezzel minden meg van oldva.

Apponyi Albert gróf válasza a magyar békedelegációnak átadott békefeltételekre

2017. június 05. 14:16

trianon-3-250.jpg...Mégis, ha Magyarország abba a helyzetbe állíttatnék, hogy választania kellene ennek a békének az elfogadása vagy aláírásának visszautasítása között, úgy tulajdonképpen azt a kérdést kellene feltennie magának: legyen-e öngyilkos azért, hogy ne haljon meg...

”Töröljön, akinek nem tetszik, hogy nacionalista vagyok !!!”

2017. június 04. 13:48

facebook250.jpgTisztelt facebook-os ismerőseim, ma június 4.-én, amikor mindenki, aki magyar arra a gyalázatos bűncselekményre gondol, mikor a kommunista kunbéci bandája miatt darabokra szaggatták Magyarországot, megkérlek titeket, hogy töröljön az, akinek nem tetszik, hogy magyar vagyok !!! Töröljön, akinek nem tetszik, hogy nacionalista vagyok !!!

Ezért ragaszkodik a láthatatlan hatalom a magyarországi CEU-hoz

2017. június 01. 07:11

uj-vilagrend-250.jpg...Annyit azonban megállapíthatunk, hogy a világ meghatározó pénzhatalmi szereplői, akikhez Soros György is tartozik, döntő befolyással rendelkeznek ebben a láthatatlan, következésképpen ellenőrizhetetlen globális hatalmi rendszerben. Amely rendszer a jelek szerint most már a formára se nagyon adva, közvetlenül és durván igyekszik intézményesíteni jogi értelemben is uralmi akaratát...

Szakály Sándor: Horthy! Horthy? Horthy

2017. május 29. 05:56

horthy-bevonulasa-budapestre.jpg...Horthy Miklós is ilyen volt. Ember, aki a hazáját szolgálta, és akinek tetteit az utókor soha nem fogja egységesen megítélni. Lesznek, akik haló porában is áldani fogják nevét, míg mások megvetően szólnak róla, de akárhogy is teszik, nem lehet kitörölni emlékét a magyar múltból...

"Kurvának lenni munka, azonban a ribancság tudatállapot"

2017. május 28. 12:35

...Aztán látok magam körül rengeteg csonka családot, egymást maró, elvált szülőket, ahol a gyerek csak pislog. Látok fröcsögő anyákat, akik vadul szidják a gyereknek az apát, és látok gyűlölködő apát, aki csemetéjével vitatja meg anyuka vélt szexuális életét és mentalitását. És látok emiatt lelkileg sérült, ép felnőtté soha nem növő gyereket, kamaszt, fiatalt...

Transznacionális tüntetések természetrajza

2017. május 27. 08:34

haha120218-1.jpgMiközben a kormány a civil szervezetek átláthatóvá tételével van elfoglalva, Soros György alapítványhálózata a nemzethatárok lebontásán dolgozik, és kísérleti teleppé tette Magyarországot. Nincs megfelelő törvényi szabályozás arra, hogy mit lehet kezdeni azzal a technikával, amit a Soros-féle ügynökhálózat alkalmaz Magyarország ellen.

Itt a titok nyitja, amiért Gorka Sebestyén büszke rá, hogy a magyar vitézek nagy családjába tartozik

2017. május 26. 15:51

...1945-ben az istentelen szovjet hordával jöttek a magyarul beszélő idegenek, szovjet állampolgárok: Rákosi, Münnich, Gerő, Nagy Imre, Kádár János és elvtársaik, akik kiölték a magyarságból a nemzet dicsőségét és szent hagyatékát. 1945-ben betiltották a Vitézi Rendet. A hazájukért harcoló hősöket a kommunisták ellenségnek nevezték, börtönbe tették, megkínozták, halálra gyötörtek, felakasztották. Ifj. Gorka Pál látta Rákosi és elvtársai terrorját, és az istentelen kommunisták elleni csoporthoz csatlakozott az egyetemen, a szovjet elnyomás elleni küzdelemhez, 1952-ben. Hamarosan elfogták az ÁVH-sok, és hamis vádakkal börtönbe vetették. Két év magánzárka után éveket töltött felváltva kényszermunkával és a kínzókamrában. 1956-ban a forradalom alatt szabadult a börtönből, és látva, hogy a kommunisták folytatják a hatalmat a szovjetekkel, Londonba menekült, – ott elvette rabtársa lányát, és egy fiú gyerekük született, akit magyarnak neveltek. A fiúnak Sebestyén, Lukács nevet adták...

Paul Craig Roberts: Washington világhegemóniát, Izrael a Közel-Keleten akar hegemóniát

2017. május 26. 06:31

cionbolcsei250.jpgPaul Craig Roberts professzor, Ronald Reagan volt pénzügyi államtitkára, a Wall Street Journal egykori szerkesztője a Paul Craig Roberts Institute for Political Economy című világszerte ismert internetes oldalán a május 23-án publikált részletes elemzésében leszögezi: „Washington és Izrael fenyegetést jelentenek a békére. Washington világhegemóniát akar és Izrael a Közel-Keleten akar hegemóniát.

Wolfgang Schäuble ma kiakasztott...

2017. május 25. 13:07

Az N24-ek nyilatkozta, hogy mekkora sanszot lát a muszlim bevándorlókban és hogy mi németek tanulhatnánk tőlük...Az ég szerelmére tanulni tőlük??? Mit??? Arabul, vagy, hogy hogy kell bombákat összerakni, amelyekkel gyerekeket robbanthatunk fel koncerteken?

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A C vitamin varázslatos ereje - Thomas E. LevyA C vitamin varázslatos ereje
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Ön-Tér-Kép I-II - Jelenczki IstvánÖn-Tér-Kép I-II
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Fekete Madonna titka - Gönczi TamásA Fekete Madonna titka
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
1956 és a megtorlás fekete könyve - Jobbágyi Gábor1956 és a megtorlás fekete könyve
Könyv - Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 570 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Emlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből - Széll Kálmánné Vörösmarty IlonaEmlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat