HunHír.info

2018. Enyészet hava 14. nap, Berke napja.

A Nyugat alkonya után most már közel a sötétség...

2018. november 12. 09:28

cionbolcsei250.jpg...Pontosabban volt azért egy nyertes is, meglepő módon minden esetben ő volt a győztes. Megnevezésére azért nincs itt mód, mert ez az erő oly bátor és jellemes, hogy büntetőjogilag szankcionálja még a néven nevezését is, hát még azt, ha a győztes mivoltát megalapozó mély-struktúrák mibenlétét is kifejti valaki. Így aztán használjuk a globális pénzhatalmi birodalom fedőnevet e szuperstruktúra jelzésére...

Hogyan és kik végezték ki a 900 éves Magyar Királyságot?

2018. november 12. 08:25

szabadkomuves-500.jpg2018 november 16-án van Magyarország államformájának a megváltoztatásának 100-dik évfordulója. Ezt az évfordulót vajon milyen szervezetek, sajtóorgánumok fogják megemlíteni, megünnepelni? Vajon ki legitimálta Magyarországon az államformánk megváltoztatását? Volt-e valaha is népszavazás erről? Soha! Sem 1918-ban, sem 1946-ban, sem 1989-ben nem legitimálta a Magyar Nemzet a köztársasági államformát!

Macron elvtárs és az afrikai animátorok

2018. november 10. 15:43

neger-bunozok-az-utcan-500.jpg„Bemegyek a bölcsődékbe, fehér csecsemőket ölök, kapjátok el őket gyorsan, és akasszátok fel a szüleiket, négyeljétek fel őket időtöltésül, szórakoztatni a mindenféle korú fekete gyerekeket, kicsiket és nagyokat. Korbácsoljátok meg őket erősen, tegyétek habozás nélkül, hogy a halál bűze terjengjen, hogy vért pisiljenek”, hangzik örökbecsű csasztuskája, amely kétségtelenül a népek közötti barátság elősegítésére született, hamisítatlanul internacionalista szellemben."

Kassa mint piros-fehér-zöld áradás ─ az I. bécsi döntés

2018. november 05. 10:44

honvedcsapatok-komarom-500.jpgAz 1930-as évtized végére, a 40-es évek elejére az 1920 körül, a nemzetközi szabadkőművesség által mesterségesen kialakított imperialista Versailles-i békerendszer törvényszerűen elérkezett a széthulláshoz. Ugyanez történt az általa erőszakkal létrehozott Kisantanttal és tagállamaival: először Csehszlovákiával, majd a királyi Nagy-Romániával, végül az SHS-királysággal.

A fehér genocídium számokban

2018. november 03. 08:39

antifa_500.jpgLegutóbb szó volt az eredetileg náci-fasiszta-rasszista fehér fajvédők képzeletéből kipattant és mostanra már a Trump-táborhoz tartozó amerikai Alt-Right köreiben, sőt az európai szélsőjobboldalon is visszhangzott, a hivatalos tudományos közeg által azonban konteós abszurditásnak minősített „fehér genocídium” elméletről, amely szerint a jelenlegi demográfiai tendenciák hosszú távon a fehér ember fennmaradását is veszélyeztetik. Annál is inkább, mert egyes fehérellenes filozófiai-ideológiai-politikai agytrösztök és irányzatok (frankfurti iskola, dekonstruktivizmus, feminizmus, genderizmus, antirasszizmus, multikulturalizmus stb.) a lakájmédia, Hollywood és a marxizmustól fertőzött oktatási rendszer aktív kollaborálásával olyan társadalmi patológiákat gerjesztenek és népszerűsítenek, amelyek végső soron mind ugyanezt a célt szolgálják, vagy legalábbis objektíve ebben az irányban hatnak. A kérdés tehát az, hogy a fehéreknek van-e valóban nyomós okuk aggódni jövőjük miatt, és egyáltalán milyenek a hosszú távú túlélési esélyeik? Spekulációk helyett hagyatkozzunk inkább a demográfiai előrejelzésekre.

A föld a tápláló ősanya, a föld a ránk omló szemfedél

2018. november 02. 11:04

hazsongardi_250.jpgKiballagunk a temetőbe, s állunk földijeink sírhalmánál, ott, a mára már megfogyatkozott területű magyar földön. A halottaknak már nem fáj a területcsonkítás, ők nem tudják: lehet, hogy békés nyugalmukon az elmúlt évszázadban is több ország osztozott, hiszen a magyar föld, a temető az a helyén maradt, csak rossz arcú idegenek tologatták ide-oda az országhatárokat.

1918 októbere: összeomlás, forradalom

2018. október 25. 10:03

osztrak-magyar-tuzerseg-piave-500.jpgTavasszal megemlékeztünk az 1918. június 15-25. között végrehajtott, a Piave menti utolsó osztrák-magyar támadásról. E támadás hadműveleteit már elemeztük, délen Boroevic tábornok 6. és Isonzó hadserege, Tirolban, északról Conrad tábornok 11. hadserege törte át néhány ponton a szövetséges védelmi vonalakat. Közismert, hogy az akció a magyar rohamcsapatok elképesztő hősiessége és bravúrja ellenére végkifejletében nem volt eredményes. Itt azért ismét említsük meg Kozma Gábor, a győri 70. honvédhadosztály hadnagya, és az akkor 19 éves Bertalan Árpád hadnagy rohamcsapat-parancsnokok nevét.

No akkor fesd feketére, akkor biztosan frankó lesz...

2018. október 24. 11:25

neger-bunozok-az-utcan-500.jpg...Nem tudok mit kezdeni a jó fehérekkel. Tizenhét étel, amelyet a fehérek tönkretettek. Fehér tulajdonú éttermeket megszégyenítettek etnikai ételek felszolgálása miatt, mert ez kulturális kisajátítás. Geográfusok arra figyelmeztetnek, hogy nem kellene felhasználni a heteroszexuális fehér férfiak vezette kutatások eredményeit. Egyetemi tanárok azt akarják, hogy a tudományos közeg többé ne idézzen heteroszexuális fehér férfiakat...

G. Kirkovits István: 1956. október 23.

2018. október 23. 06:14

56zaszlo.jpgAkik hatvankét éve kimentek az utcára, nyílt, tiszta szívvel, reménykedve és bizakodva, még nem gondolhattak akasztófára, kisfogházra, a halálra ítéltek utolsó sóhajtására, a megkínzott emberek üvöltésére és az ávós pincék dobhártyaszaggató sötét terrorjára. A szégyenletes megtorlás csak azután következett be, amikor a magyar nép megmutatta, hogy felemelt fejjel magáért, hazájáért és a változásokért kész szembeszállni az egész világgal. A vörösök tankokkal támadtak, az ígérgető Nyugat be nem teljesített támogatással hajtotta a forradalmár országot a későbbi, évtizedekig tartó megsemmisülés felé.

„Ruszkik, haza!”

2018. október 22. 07:29

56_.jpgSok ezren, majd sok tíz- és százezren kiáltották hangosan: „Ruszkik, haza!” S ez lett a mindenki számára elfogadható közös nevező. A hatvankét esztendővel ezelőtti őszi napok fergeteges forgatagában talán ez volt az egyetlen kívánság/követelés, amivel szinte kivétel nélkül mindenki egyetértett az országban. Parasztok és munkások, diákok és katonák, bolti eladók, postások, vasutasok, tanárok...

Etnikai konfliktusok 1848-ban, a zalatnai tragédia

2018. október 19. 11:23

nyiri-erdo-1848-500.jpgSzinte minden iskolás gyermek ismeri nemzeti gyászünnepünk mártír, Kazinczy ezredessel és Lenkei tábornokkal inkább 15 főre tehető aradi vértanúi nevét. Talán azt is tudják, hogy Haynau aradi, pesti, szebeni hadbíróságai 110 végrehajtott halálos ítéletet hoztak. Ismeretes az is, hogy 1848-49 közel 50.000 főnyire tehető embervesztesége mintegy fele elesett honvéd volt, azonban azt kevesen tudják, hogy e szám közel másik fele ártatlan civilként, terrorisztikus események következtében vesztette életét. Így októberben, az aktuális évfordulók kapcsán őket is meg kell említeni.

A fősodor hozzá mert végre nyúlni ahhoz, amit a Hunhír.info évek óta hirdet - Az álkeresztény és álnemzeti hazugságokra épülő alapok nem lesznek tarthatók...

2018. október 19. 07:55

Bangha-Bela.jpgAz álkeresztény és álnemzeti hazugságokra épülő alapok nem lesznek tarthatók, össze fognak omlani, már csak azért is, mert – mivel nem igazak – építeni nem lehetséges rájuk. S bizony a valóban keresztény nemzetállam megteremtése személyi változásokkal is jár, ugyanis ha a kurzuskeresztények pozícióban maradnak, akkor ezzel a baloldal pozíciói megmaradnak, így nem építhető fel a keresztény Magyarország.

”A Nyugat mint intézményesített tébolyda”

2018. október 18. 07:27

neger-bunozok-az-utcan-500.jpgEzúttal amerikai fősodratú sajtótermékek főcímeiből szemezgetek az USA mentális-pszichikai állapotának és a Nyugaton – elsősorban az angolszász országokban – zajló féktelen fehérellenes kampány mértékének (vagy inkább mértéktelenségének) érzékeltetésére. A válogatás hitelességéről a cikkek megjelenési helyének és idejének pontos feltüntetése nélkül is személyesen kezeskedem. Tőlem csak a zárójeles magyarázatok származnak.

A populizmus a globalista elit ellenpólusa

2018. október 16. 16:49

politika-500.jpgAz AfD társelnöke a populizmust a középosztály és a hétköznapi emberek szövetségeként írja le, amely a gyökértelen, globalista elit ellen szerveződött arra reagálva, hogy az államok milliárdokkal támogatják a bankokat és az illegális bevándorlókat, akik pont az ő miliőjüket foglalják el, veszélyeztetve a hazájuk és a kontinens élhetőségét – írja a 888.hu

De ki is volt valójában néhai Kőrösi?

2018. október 03. 18:19

Elérte a halál Kőrösi Imrét, aki az MDF képviselői székéből süllyedt az MSZP-SZDSZ kormány fizetett provokátorává. A "politikus", ahogyan az Index eufemisztikusan nevezi, 72 éves volt, egy vonaton lett rosszul Kecskemét és Budapest között, gyomorvérzés vitte el.

A Facebook és az emberi személyiség

2018. szeptember 28. 13:36

07_megfigyeles_es_memoria.jpgÍrom a posztot, alkotom (szó szerint) a véleményemet. Nem hajt a tatár, rövid a tér, ezért lényegre törően kell fogalmazni, mert az emberek nem szeretnek hosszú dolgokat olvasni. Leginkább magányos emberek közlekedési tere a Facebook, olyan belső hangok kivetülése, amire vagy jön valami megjegyzés, vagy nem, de mindig ott a remény, hogy hátha valaki hozzászól. Néhány ismerős udvariasságból meg is teszi. Mások –mint később kiderül- csak kukkolnak. Aztán vannak, akik egyetlen szóba belekapaszkodnak és elindul a szólavina. Vérmérséklettől függően vetítünk ki aztán gondolatokat, vagy szívhez szólókat, érzelmeseket, vagy dühöngőket, vagy hajrázókat, vagy fújolókat.

Bolsevik liberálisok

2018. szeptember 28. 07:38

tanacskoztarsasag_plakat-250.jpg...Úgy tűnik, a bevándorlást, a multikultit és a genderideológiát az alapvető emberi jogok kategóriájába soroló „Szép Új Világ” szinte megbabonázta a hazai „haladókat”, különösen egykori bezzegpolitikusukat, a minap már a visszatérését meglebegtető Demszky Gábort. A valóság érzékelésével láthatóan hadilábon – és vesztésre – álló egykori SZDSZ-es főpolgármester kimondta: választáson nem tudnak győzni, marad a forradalom..,

Bölcsődében gyilkolna fehér gyerekeket a franciaországi nigger rapper

2018. szeptember 27. 14:46

neger-rabszolgak-250.jpgEzt a letisztult üzenetet küldi egy kedves néger rapper, bizonyos Nick Conrad Franciaországból. Az üzenetet videóklip formájában küldte a nagyérdeműnek, de nyugodjon meg mindenki, meg lehet nézni, mert a Youtube még nem törölte. Hiszen a művészi szabadságot támogatni kell, még ha a szövegben arról is van szó, hogy az embernek nem igazán nevezhető fekete gyűlöletlény arról hadovál, hogy bemegy a bölcsődékbe és a fehér gyerekeket megöli, majd minden fehér embert megkínoz és felakaszt.

Felföldi Zoltán: Levél Heller Ágnesnek

2018. szeptember 27. 07:24

heller-agnes.jpg...Másrészt írása beleillik azon nyilatkozatok sorába, amelyek a magyarságot genetikailag alattvalónak, a diktatúra pocsolyájában boldogan dagonyázó, röfögő és moslékot zabáló népnek írják le, vagy amelyek azt hirdetik, hogy ha a zsidó értékeket kivonnák Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bő gatya és a fütyülős barack. Bizonyára Ön is emlékszik ezekre a megnyilvánulásokra. Engedje meg, hogy kifejezzem: magyarként mélyen sértve érzem magam...

Antidogma – Chemnitz: az európai etalon

2018. szeptember 23. 08:02

negerek250.jpg...A vezetőik által elárult, médiatikusan elhülyített, jólétben elpuhult nyugat-európai „jóemberek” (Gutmenschen) mindeddig birkaként és szinte zokszó nélkül tűrték, hogy a plutokrata fináncoligarchia „rosszvoltából” nyakukra telepített, idegen fajú és vallású, parazita és agresszív ragadozók szabad prédának tekintsék őket és javaikat, és azt tegyék velük, amit csak akarnak...

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A kultúra diktatúrája - Bayer Zsolt - Szakács ÁrpádA kultúra diktatúrája
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
9% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat