HunHír.info

2017. Fergeteg hava 17. nap, Edömér napja.

Itt a vadiúj SZDSZ ifitagozat: Momentum a neve

2017. január 17. 06:18

haha120218-1-250.jpgVan a magyar politikai közéletnek egy szórakoztató jelensége. Kukába dobott balosok és megkókadt liberálisok időről időre nekiállnak, és gründolnak egy zsír új brigádot a fiatalok megszólítására. A jelszavak ezek: „civil”, „politikától független”, „szakmai”. Ha ezekkel halljátok, biztosak legyetek benne, hogy egy újabb Hallgatói Hálózattal álltok szemben. Amelyik épp annyira civil, mint Soros bármelyik random csicskaegylete.

A Gárda válasza az eltévelyedőknek

2017. január 17. 05:48

magyargarda_bakancsok.jpgAz utóbbi napok történései késztettek írásra. A világháló és a média szemétdombján egyre csak nő a halom. Nem igazán zavarna, ha bennünket, gárdistákat nem akarnának odavetni. Azonban sajnos nem így történik. A sok félreértelmezhető és nem ellenőrzött „hírek”, nem utolsó sorban pedig az, hogy bizonyos emberek megnyilvánulnak mások felhatalmazása nélkül, nevükben nyilatkoznak, ez részünkről nem elfogadott!

Élősködnek, hazudnak az idegenek

2017. január 17. 05:36

Sok illegális bevándorló valótlan adatokat közöl a hatóságokkal, valamint nem várja be menekültkérelmének elbírálását - jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában. Bakondi György azt mondta, az embercsempészek “kitanították” az illegális bevándorlókat arra, miként viselkedjenek, ha elfogják őket.

Egész napos fagy lesz

2017. január 17. 05:16

Vigyázzanak magukra és egymásra, mert farkasordító hideg előtt állunk!

Mécsesgyújtás és szentmise Placid atya emlékére

2017. január 16. 19:15

Szentmisére és mécsesgyújtásra várják Olofsson Placid atya tisztelőit a fővárosi Szent Imre-templomban.

Zrínyiújvár: feltárásra vár a halál kútja

2017. január 16. 19:03

kultura.jpgA mai Zala és Somogy megye határán, Belezna és Őrtilos között, az országhatárhoz alig néhány tucat méternyire áll az erdő mélyén az buckás kiemelkedés, amely Zrínyi Miklós hajdani erődjének, Zrínyiújvárnak a maradványait őrzi. Megközelíteni a kis patak fölött átívelő fahídon lehet – amit azonban életveszélyessé nyilvánítottak. Még ha akarat lenne is a megjavítására, ki rendelné meg, ki venné át és ki tartaná fenn? A sok megye és falu közt elvész a várrom is.

A dunaújvárosiak tüntetése és a Jobbik feljelentése elérte a célját

2017. január 16. 18:46

A tél leghidegebb napjaiban olyan katasztrófahelyzet alakult ki Dunaújvárosban, hogy a lakosság a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. (DVCSH) hibájából nem jutott megfelelő fűtés- és vízszolgáltatáshoz a városban. Azonban a dunaújvárosi emberek összefogása, valamint a Jobbik feljelentése elérte a célját, és mostanra a DVCSH visszaállította mind a fűtés-, mind pedig a vízszolgáltatást a településünkön.

A délvidéki Udvari Kamaraszínház nyitja a Keresztény Színházi Fesztivált

2017. január 16. 17:23

uj_szinhaz.jpgA délvidéki Udvari Kamaraszínház nyitja a 4. Keresztény Színházi Fesztivált; az idén a határon túli színházakra fókuszáló seregszemlét február 3. és 8. között rendezik meg a budapesti Újszínházban. A házigazda Újszínház A funtineli boszorkány című Wass Albert-művet mutatja be a találkozón.

Nyomozás indult költségvetési csalás miatt egy tamási cigány projektnél

2017. január 16. 16:56

Költségvetési csalás gyanújával nyomoznak egy, a Tolna megyei Tamásiban lebonyolított, európai uniós projekt ügyében, amelynek célja a szegénységben élők helyzetének javítása volt - közölte a Hegedűs Lorántné, a Jobbik országgyűlési képviselője hétfőn Tamásiban. A megyei főügyészség tájékoztatása szerint ismeretlen tettes ellen nyomoznak.

Csalás a 4-es metrónál: ennyi pénzt kellene Magyarországnak visszafizetni

2017. január 16. 15:38

Mintegy 167 milliárd forintos károkozást tárt fel a 4-es metró beruházása során jelentésében az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF), és az Európai Bizottság 76,6 milliárd forintos büntetés megfizetésére kötelezheti Magyarországot - közölte a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára. És Demszky Degesz ezt is meúszhatja, pedig igazán rárohadhatna a műanyag bilincs.

Orbáné csak másolat lehet...Szóval nem az igazi...

2017. január 16. 14:35

A Debreceni Egyetemen (DE) őrzik és használják gróf Tisza István egykori miniszterelnök bútorait, amelyek mintául szolgálhatnak Orbán Viktor miniszterelnök leendő várbeli dolgozószobájának berendezéséhez - közölte M. Tóth Ildikó, az egyetem szóvivője az MTI érdeklődésére.

A MÖM vezetőjének sajtó helyreigazítási levele a hvg.hu hírportál ferdítésekre épülő írására reagálva.

2017. január 16. 14:10

,,,Ezért kérem önöket, hogy a hvg.hu hírportálon megjelent fentebb említett íráshoz kapcsolódva és ugyan akkora terjedelemben, korrigálják a valótlan állításokat egy sajtó-helyreigazítási címmel ellátott új írásban a holnapi nap folyamán. Amennyiben kérésemnek nem kívánnak eleget tenni, abban az esetben kénytelen leszek jogi útra terelni az önök valótlan állításaira épült cikk megjelentetése miatt keletkezett sérelmemet...

Közterület-felügyelőket bántalmaztak Józsefvárosban a vietnámiak

2017. január 16. 13:28

Közterület-felügyelőket bántalmaztak a hétvégén Józsefvárosban, az egyik elkövetőt még keresik a rendőrök - közölték hétfőn a police.hu-n.

Betolakodókon mert a vita a sógorokkal

2017. január 16. 11:42

Több tucat katona órákig útját állta nyolc betolakodónak a Rábafüzes-Rábakeresztúr (Heiligenkreuz) határátkelőhelyen. A szíriai és iraki élősködőket a közeli Gyanafalva (Jennersdorf) vasútállomásán fogták el az osztrák hatóságok vasárnap hajnalban. Az osztrákok Magyarországra akarták toloncolni az elfogott bevándorlókat, a határon azonban a magyar hatóságok nem engedték át őket.

Nagy erőkkel keresik Lendvaiék, kivel lehetne összefogni

2017. január 16. 10:33

A szűken vett politikai pártokból álló ellenzéken túl szakszervezeteket, civil szervezeteket és tekintélyes szakembereket is magába foglaló széles mozgalomnak kellene összefognia a baloldalon, és felsorakoznia egy közös miniszterelnök-jelölt mögött - mondta Lendvai Ildikó, az MSZP programtanácsának elnöke az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Büntetőeljárás indulhat a Demszky-éra tagjai ellen

2017. január 16. 08:50

Volt fővárosi MSZP-SZDSZ-es képviselők is megüthetik a bokájukat a 4-es metró hamis utasszáma miatt. A Magyar Nemzet úgy tudja, a Csalás Elleni Európai Hivatal jelentése nem csak az Alstom-kocsik korrupciógyanús beszerzésével, de a Demszky-érában a Fővárosi Közgyűléssel is elfogadtatott megtévesztő utasforgalmi adatokkal is foglalkozik

Évek múlva rendeződhet a szíriai helyzet

2017. január 16. 08:26

szir-lazado.jpgA Külügyi és Külgazdasági Intézet szakértője szerint középtávon lehet esély arra, hogy a szíriai polgárháborús helyzet rendeződjön, de ez nem hetek, hónapok, hanem még évek kérdése. Szalai Máté az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában azt mondta: már megindultak azok a folyamatok, amelyek változást hozhatnak a befagyott konfliktusban.

Milliárdos adóssága van az MSZP-nek

2017. január 16. 07:46

mocsar250.jpgFuldoklik az adósságokban a Magyar Szocialista Párt – adta hírül a Magyar Nemzet. A cikk szerint a pártnak 1,2 milliárd forintra rúgott nyáron az adóssága, amely csaknem háromszor akkora, mint az az összeg, amit a párt az államtól kapott a 2016-os évre.

Megint megöltek egy idős magyar nőt...

2017. január 16. 07:26

keselo-250.jpgA Hírpress információi szerint egy idős hölgyet gyilkoltak meg Csepelen egy Ady Endre úti társasház első emeleti lakásában. A lap szerint a lakás ajtaját befeszítették, majd a lakásba bejutva szétdúlták a berendezést. Így nem kizárt, hogy rablógyilkosságról van szó.

Extrém hideggel és sűrű köddel indul a hét

2017. január 16. 06:53

Délelőtt általában fátyolfelhős idő várható (szűrt) napsütéssel, az Alföldön pedig az éjszaka képződött zúzmarás köd többnyire feloszlik, a rétegfelhőzet elvékonyodik, szakadozottá válik. Délután dél felől megvastagszik a felhőzet, és késő este a déli határvidéken hószállingózás, gyenge havazás kezdődhet. A szél északkeletire, északira fordul, egyre többfelé megélénkül, főként délnyugaton erős széllökések is lehetnek.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Lovasíjász DIGIPACK - DVD és CD - Kassai Lajos, Kaszás GézaA Lovasíjász DIGIPACK - DVD és CD
DVD - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
8% internetes kedvezménnyel
A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata - Dr. Sam Osmanagich Ph.DA Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Barnabás evangéliuma - Arany  LászlóBarnabás evangéliuma
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Magyar nagyasszonyok
Magyar nagyasszonyok
Könyv - Bolti ár: 1 500 Ft
Internetes ár: 1 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Ős magyar rovásírás - Magyar AdorjánŐs magyar rovásírás
Könyv - Bolti ár: 1 300 Ft
Internetes ár: 1 300 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

A HunHír barátai

Legolvasottabb hírek

HunHír-Tudósító

Képtárak

Felhívások

Közlemények


Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
© 2002-2017 Rockszerda
Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat