HunHír.info

2019. Napisten hava 18. nap, Viola napja.

Novák: Mansfeld Péter és Biszku Béla minden áldozata forog a sírjában

2019. június 17. 15:55

biszku.jpgMicsoda szemfényvesztés! "Indul az 56-ot követő megtorlások feltárása" - adja hírül a kormánypárti média, miközben Biszku Bélát ugyanúgy futni hagyták, mint a Mansfeld Péterre halálos ítéletet kérő ügyészt, Mátsik Györgyöt; mindketten halálukig kapták az MSZP- és Fidesz-kormányoktól a kommunista luxusnyugdíjakat, immár csak a Mi Hazánk Mozgalom követeli azok megvonását a fogyatkozó érintettektől is...

A kormányzati felhatalmazással bíró pártoknak nagyobb szava lesz az EP frakcióiban

2019. június 17. 10:25

A folyamatok közepén vagyunk, még azt sem lehet tudni, hogy a legnagyobb európai politikai képződmény, az Európai Néppárt, amely most is a legtöbb képviselői helyet szerezte, együtt marad-e – vélekedett Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója a Kossuth Rádió Európai idő című műsorában.

Kaszával, vasvillával, láncokkal és botokkal támadott a cigány banda

2019. június 17. 09:48

ciganybunozes250.jpgA Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást V. S. 38 éves, V. S. 20 éves, V. L. 19 éves, V. S. 18 éves nyírbátori, valamint K. F. 25 éves nyírgyulaji lakosok ellen – olvasható a megyei főkapitányság közleményében.

"Karácsonynak lenne a legtöbb esélye megszorongatni Tarlóst"

2019. június 17. 09:42

Elkezdett olvadni Tarlós István népszerűsége – derült ki a Publicus Intézetnek a Népszava megbízásából készített közvélemény-kutatásából. A lap által ismertetett felmérés szerint Tarlóst a budapestiek 48 százaléka tartja alkalmasnak arra, hogy vezesse a fővárost, míg ez a szám 2018 decemberében 59 százalék volt.

Jakab Pétert választották a Jobbik új frakcióvezetőjének

2019. június 17. 09:38

Mától hivatalosan is Jakab Péter vezeti a Jobbik parlamenti frakcióját. Az ellenzéki képviselőcsoport egyhangúlag választotta meg vezetőjének legnépszerűbb politikusát. A Jobbik az eddiginél is nagyobb lendülettel vág neki a parlamenti munkának, a magyar emberek érdekképviseletének

Kidőlt fák, elzárt utak, leszakadt vezetékek - brutális károkat okozott a vihar

2019. június 17. 07:43

Fákat csavart ki, tetőket rongált meg és vezetékeket szaggatott le a tegnap koraesti vihar az ország több részén. A legtöbb kárt Baranya és Pest megyében okozta az idő. Volt olyan település is, ahol utat zártak el a kidőlő fák - számolt be az ATV Híradó.

Az 56-ot követő megtorlások feltárására indul vizsgálat - ezt már megcseszhetitek, késő!

2019. június 17. 07:20

borton250.jpgAz 1956-os forradalmat követő kommunista megtorlás további részleteire derülhet fény, miután a Nemzeti Emlékezet Bizottsága (NEB) a kegyetlenkedések több kiemelt pontját is tervezi megvizsgálni, és országos perkatasztert készítenek az időszakról – tájékoztatta a Magyar Nemzetet Máthé Áron, a bizottság elnökhelyettese. Akkor kellett volna, a nevében rendszerváltáskor, letartóztatni az összes vérgőzös kommunistát!

Ma is viharos idő lesz, a hőségriadó egy megyében maradt

2019. június 17. 06:56

A várható zivatarok és felhőszakadások miatt a teljes országra kiadta a figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat. Mint írták, folytatódik a záporos, zivataros időjárás, de északkeleten már kissé stabilabb lesz a légkör. Kiemelten az Alföldön az intenzívebb csapadékgócokból rövid idő alatt 30-50 mm-t meghaladó csapadék is hullhat.

Vásárhelyi Máriáék megzavarták a Szabadságkoncertet - aki rájuk rosszat szól, az fasiszta, nacionalista, náci...

2019. június 17. 06:37

lib.jpgIngyenes Szabadságkoncertet tartanak a Hősök terén annak az emlékére, hogy harminc évvel ezelőtt temették újra Budapesten Nagy Imrét és négy társát. Az ellenzéknek azonban ezzel is problémája van, ezért néhány főállású elégedetlenkedő ezt az eseményt is megpróbálta megzavarni. A néhány tucat kormányváltó Donáth László, Eörsi László, Jánosi Katalin, Rainer M. János, Rajk László, Ungváry Rudolf, Vásárhelyi Mária vezetésével egy molinóval és egy perc csenddel tüntettek, majd elhagyták a helyszínt.

Késelés lett egy szóváltásból Szarvason - Mert Magyarország Kánaán a mongoloknak is

2019. június 16. 20:16

Összevitatkozott két mongol állampolgárságú férfi ma este 7 óra körül Szarvason, az egyik munkásszállón. Kölcsönösen bántalmazták egymást, majd a vita hevében az egyik férfi egy késsel megszúrta ismerősét. A bántalmazott férfi könnyebben megsérült, ezért őt a mentők kórházba szállították.

Soros háborút javasol Oroszország ellen

2019. június 16. 19:28

Ez csak a kezdet? Az amerikai üzletember, George Soros, a közelmúltban azt nyilatkozta a francia Paris Match magazinnak, hogy Európának fel kell készülnie a közelgő háborúra. A francia lap kérdésére, miszerint lehetséges-e egy háború, George Soros így válaszol: „Igen.

Ma ugyanazok a baloldaliak mondják azt, hogy Európai Egyesült Államokra van szükség, akik 30 évvel ezelőtt még a Szovjetunióban hittek

2019. június 16. 18:15

voroscsillag.jpgMa ugyanazok a baloldaliak mondják azt, hogy Európai Egyesült Államokra van szükség, akik 30 évvel ezelőtt még a Szovjetunióban hittek. A rendszerváltás árulói pedig már harminc évvel ezelőtt is ugyanazok a liberálisok voltak, akik akkor és ma is Soros ideáinak a legelkötelezettebb hívei. Sok minden viszont nem, vagy nem úgy teljesült, mint ahogy azt a magyarok többsége annak idején elvárta, illetve ahogy még ma is elvárná, ha lehetséges lenne.

Gundy Sarolta: Harminc

2019. június 16. 17:30

30 esztendő. Történelmi relációban egy piciny időszak. A ma élő embernek megélni és átélni viszont egy nagy korszak. Persze minden viszonylagos. Az előtte lévő 25 év van akinek borzalom, van aki belepusztult, van aki belenyomorodott, van akinek egy helyben való topogás, másoknak éppen nagyszerű, megint másoknak az igazságtalanságok döbbenetes folyama és megint másoknak az érdemtelen Kánaánban való dúskálás "unortodox" "jogfolytonossága".

Elfogtak Ferihegyen egy iraki arab nőt, aki ismerőse gyerekét akarta Németországba csempészni

2019. június 16. 17:22

A budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren elfogtak egy iraki nőt, aki saját gyereke útlevelével akarta ismerőse fiát Németországba csempészni – írja a police.hu. A gyanúsítottat őrizetbe vették és gondoskodtak a kiskorú megfelelő elhelyezéséről. Aztán ezt az arab purdét is mi tartsuk el? Hagytátok volna meglépni őket!

Bűnösnek találták Netanjahu feleségét

2019. június 16. 14:53

Költségvetési csalás ügyében egy jeruzsálemi bíróság bűnösnek találta vasárnap Szara Netanjahut, az izraeli miniszterelnök feleségét, és pénzbüntetésre ítélte.

Ferenczi Gábor kilépett a Mi Hazánkból - Toroczkai: a néppártosodásnak nevezett elvtelenség bukáshoz vezetne

2019. június 16. 14:48

Ferenczi Gábor, a Mi Hazánk Mozgalom egyik alelnöke Facebook-oldalán jelentette be, hogy lemond valamennyi, a pártban betöltött tisztségéről, és kilép az országos és devecseri szervezetből.

Vonattal ment, de repülővel jött vissza Brüsszelből Cseh Katalin

2019. június 16. 13:47

Nagybetűs bejelentéssel hirdette meg Cseh Katalin momentumos EP-képviselő, hogy vonattal megy Brüsszelbe, a környezet kímélése érdekében. Azt már nem jelentette be, hogy pár nappal később már repülővel jön haza. Munkatársunk Ferihegyen látta a Donáth Annával érkező politikust.

Június 16. az 56-os vértanúk emléknapja

2019. június 16. 13:38

Az 1956-os miniszterelnök Nagy Imréről és mártírtársairól, a forradalmat követő megtorlás áldozatairól emlékezik meg az ország.

Agyonverték a zalaegerszegi Parkerdőben holtan talált nőt

2019. június 16. 12:02

Egy 50 éves férfi 2019. június 14-én 22 óra és június 15-én 2 óra közötti időben Zalaegerszegen, a Parkerdőben többször megütött és megrúgott egy nőt, aki a helyszínen életét vesztette – közölte a Police.hu oldalon a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az olasz rendőrség üdvözölte Salvini új biztonsági intézkedéseit

2019. június 16. 09:51

Az olasz rendőrség pozitívan fogadta az olasz belügyminiszter napokban elfogadott új migrációs és biztonsági rendeletét. Az állami rendőrség főtitkára, Valter Mazzatti szerint a bevándorlásellenes Salvini új intézkedéseinek köszönhetően végre megfordulhat az a tendencia, hogy az országban „mindig a rendőrök ellen fordulnak” az emberek – írja az Il Giornale.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Bevesszük a kanyart? - Csath MagdolnaBevesszük a kanyart?
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 816 Ft
12% internetes kedvezménnyel
A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Százéves Trianon - Drábik JánosSzázéves Trianon
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Deep State legyőzése - Jerome R. CorsiA Deep State legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat