HunHír.info

2017. Napisten hava 23. nap, Hajna napja.

Mirkóczki szerint a Fidesz és az MSZP szimbiózisban él

2017. június 22. 20:31

A Jobbik szerint a Fidesz és az MSZP szimbiózisban él, egyik sem létezhet a másik nélkül, a két pártot összeköti az elmúlt 27 év közös korrupt múltja - mondta Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján

Pert vesztett az oláh csendőrség az Erdély-zászló ügyében

2017. június 22. 18:57

Első fokon pert nyert a román csendőrség ellen Soós Sándor, az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) országos alelnöke, akit több társával együtt a kolozsvári március 15-i ünnepség alkalmából emeltek ki a tömegből, amiért Erdély-zászlóval vonultak az ünneplők között.

Egyre idegengyűlölőbb Európa - jé, az elitnek leesett a tantusz...

2017. június 22. 18:44

A populizmus és az idegenellenes gyűlöletbeszéd terjedésének erősödése jellemezte tavaly Európát - közölte az Európa Tanács rasszizmus és intolerancia elleni szakértői bizottsága (ECRI) csütörtökön közzétett éves jelentésében. Az persze nem esik le a nagy européereknek, hogy ez már a többséget hidegen hagyja. Idegenellenes? És akkor mi van? Visszatakarodna szülőföldjére, aztán nem lenne senki idegenellenes.

Elbukott a fideszes kormánybiztos, de a cechet az adófizetők állják

2017. június 22. 18:03

Az Európai Bíróság ítélete szerint az online kaszinók hazai szabályozása uniós jogot sért, de a Jobbik szerint a szinte kizárólag Andy Vajna fideszes kormánybiztosnak kedvező jogszabály kárvallottja elsősorban a hazai költségvetés, így a magyar emberek.

Jobbik: Újabb jogerős ítélet leplezte le a fideszes hazugsággyárat

2017. június 22. 18:01

jobbik250.jpgMég januárban volt kénytelen szembesülni a Jobbik azzal, hogy a Fidesz propagandalapja, a Magyar Idők leírta róluk azt a hazugságot, hogy a korábbi szocialista kormányok tanácsadóival vett fel kapcsolatot programja kidolgozása érdekében.

EU-csúcs: Nincs egyetértés

2017. június 22. 15:06

Nincs egyetértés az uniós tagországok között a migránsok elosztását illetően, mivel a nyugatiak úgy akarnak megszabadulni az oktalanul beengedett migránsoktól, hogy szét akarják osztani azok között, akik megvédték magukat és nem engedték be őket a saját országunkba, mint például Magyarország - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben, az uniós tagállamok kétnapos csúcstalálkozójára érkezve magyar újságíróknak nyilatkozva csütörtökön.

Migráns falvakat erőltetnének ránk az LMP elvbarátai

2017. június 22. 11:53

A Fidesz kérdéssel fordul az LMP-hez, hogy az ellenzéki párt egyértelműen nyilatkozzon, támogatja-e migráns falvak létrehozását Magyarországon - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Addig jó, míg egymást gyepálják a L. bandák - Tö­meg­ve­re­ke­dés Ceg­lé­den

2017. június 22. 11:29

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás a 25 éves L. László és társai ellen. Egy ceglédi család bulit tartott június 17-én, ám az egyik vendég, L. László összeveszett a 19 éves L. Erikkel. A vita később dulakodássá fajult, de az ott lévők szétválasztották a férfiakat. Ezután a 19 éves el is ment a házból. A nem idén nyáron barnult férfiak egy há­zi­bu­li­ban vesz­tek össze.

Hőség: Védőital és hosszabb pihenő jár

2017. június 22. 08:52

A hőség idején a munkáltatóknak hűtött védőitalt, rendszeres - óránként legalább 5, de legfeljebb 10 perces - pihenőidőt kell biztosítaniuk a szabadban dolgozó munkavállalók számára, lehetőleg hűvösebb, árnyékos helyen - hívta fel a figyelmet a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkavédelmi főosztálya.

Így küszöbölhetjük ki a hosszú várakozást a horvát autópályákon

2017. június 22. 08:43

Horvátországban a magyartól eltérő autópályarendszer működik, ott nem matricával váltható meg az úthasználati jogosultság, hanem úgynevezett kapus rendszeren keresztül tudunk fizetni az autópályák használatáért.

Micsoda (p)álfordulat: A DK-nak fáj, hogy csonka Magyarország

2017. június 21. 23:01

A Demokratikus Koalíció (DK) számára "mind Horthy Miklós, mind az őt éltetők vállalhatatlanok".

Elhunyt Rubovszky György

2017. június 21. 22:25

Elhunyt Rubovszky György kereszténydemokrata országgyűlési képviselő - tájékoztatta a kisebbik kormánypárt elnöke szerdán az MTI-t.

Hatalmas égés: le kellett venni a migránssimogató videókampányt a YouTube-ról

2017. június 21. 22:06

morethanarefugee-soros-500.jpgTegnap került fel a YouTube-ra egy vérforralóan pofátlan propagandavideó az Európát elözönlő migránsok sanyarú sorsáról, amely a #morethanarefugee hashtag-et volt hivatott tartalommal megtölteni. A valósággal köszönő viszonyban sem álló politikai reklámot féltucat további hasonló követte, azonban az eredmény nem az volt, amire Sorosék számítottak.

Kúria: Hazudott a Fidesz a Jobbikról

2017. június 21. 13:26

Még 2015 augusztusában állította a Fidesz, hogy a Jobbik bevándorlókkal üzletel, pénzért szállítja őket. Ezzel szemben köztudott, hogy a Fidesz-KDNP engedi be jó pénzért a migránsokat, sőt Brüsszel nyomására már a fiatal migránsok előtt is ki fogja tárni Magyarország kapuit.

Kercaszomor: gyilkolni akart az „ártatlan” Sipos cigány

2017. június 21. 13:23

cigany_250.jpgBár nincs világpolitikai jelentősége, mégis rendszeresen beszámolunk a Kercaszomor településen garázdálkodó élősködők viselt dolgairól, mert az események érdekes bepillantást engednek a hatóságok vállvonogatásától felbátorított bűnözők életébe. Az "ártatlan" Sipos Ferenc, akiről a rendőrség már többször megállapította, hogy ártatlan és a légynek sem tudna ártani, ma fahusánggal támadott egy falubeli férfira és feleségére, majd megpróbálta autóval elgázolni a férjet.

”Minden közép-kelet-európai ember a saját hazájában tudjon boldogulni”

2017. június 21. 13:23

eletfa-250.jpgA Jobbik az elvándorlás megakadályozásának érdekében 11-re bővítené ki a visegrádi együttműködésben (V4) részt vevő országok számát, a magyar V4-elnökség alatt pedig prioritásként kezelné az európai bérunió kérdését. Az utóbbi témáról a párt elnöke és frakcióvezető-helyettese a hét elején Lengyelországban egyeztetett.

Galambos Lajcsi 25 évig lopta az áramot

2017. június 21. 13:17

Minden eddiginél több konkrétumot árult el az ügyészség Galambos Lajos ügyével kapcsolatban. Dr. Gyugyi Csilla megbízott főügyészségi osztályvezető a Hír Tv Riasztás című műsorában beszélt arról, hogy a nyomozás során kiderült: a föld alatti kábel, a kartonfal mögötti méretlen főelosztó, a gyanús bekötések átgondolt megoldások voltak, egészen 1993-94-től kezdve alkalmazták őket – írja a Bors.

Marokkói hulladék akart szöges pokolgépet robbantani

2017. június 21. 13:14

arab250.jpgEgy 37 éves molenbeeki férfi volt a kedd esti brüsszeli merényletkísérlet feltételezett elkövetője - jelentette szerda reggel a VTM belga közszolgálati televízió névtelenséget kérő forrásokra hivatkozva.

Mától visszafelé halad a Nap

2017. június 21. 13:11

Ha valaki a napkelték és napnyugták jelölésével lőné be a keleti és a nyugati irányt, ne most kezdjen neki. Ha a lehető legpontosabban akarja az égtájakat meghatározni, szeptember 22-éig kell várni. Csillagunk ugyanis a nyári napéjegyenlőség idején – tőlünk nézve – északkelet felé bukkan fel, majd dél felé tartó jókora kanyarral nagyot kerülve északnyugat felé nyugszik le.

Nem is vezethetett volna a Dózsa György úti gázoló, elvették az aranyifjú a jogosítványát a baleset előtt

2017. június 21. 07:52

justicia250.jpgMárcius közepén egy fehér Mercedes belerohant egy Citroenbe a Dózsa György út és a Kassák Lajos utca sarkán. A balesetben ketten meghaltak, öten megsérültek. A fehér Mercedes sofőrje M. Richárd volt, akiről később kiderült, hogy 2007-ben elítélték a kecskeméti maffiaperben, idén év elején pedig titkos nyomozás folyt ellene.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Auschwitz parancsnoka voltam - Martin BroszatAuschwitz parancsnoka voltam
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atilla, Isten ostora - Cselenyák ImreAtilla, Isten ostora
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
XII. Piusz és a zsidók - Gordon ThomasXII. Piusz és a zsidók
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
George Soros - Andreas Von RétyiGeorge Soros
Könyv - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 3 420 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága - Pawel LisickiA dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat