HunHír.info

2017. Jégbontó hava 20. nap, Álmos napja.

Meg kell mázsálni az oligarchákat!

2017. február 20. 18:23

Volner János (Jobbik) az országgyűlés szezonnyitó ülésén arról beszélt, hogy olyan országot szeretne, ahol
nem Habony Árpádok, Mészáros Lőrincek és nem a kormányfő közvetlen baráti, rokoni érdekeltségébe tartozó emberek gyarapodnak a leggyorsabban, hanem azok, akiknek valóban van vállalkozói tehetségük - hangsúlyozta.

A Jobbik a DAKK-dolgozók cafetériája ügyében

2017. február 20. 16:31

A Jobbik feljelentést tesz a Dél-alföldi Közlekedési Központ (DAKK) dolgozóinak cafetériája ügyében. Ander Balázs, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a 2200 munkavállaló 340 ezer forintos éves keretéből 60 ezer forintot a megkérdezésük nélkül "eltérítettek", s szerinte ehhez a cégnek nem volt joga.

Tarsoly Csaba: Szijjártó ötlete volt a moszkvai vízumgyár

2017. február 20. 16:26

A Quaestor-vezér Tarsoly Csaba újra aktuális témákról mesélt bírósági tárgyalásán: most az Index által megírt, Kiss Szilárdhoz köthető moszkvai vízumgyárról emlékezett meg a 444 beszámolója szerint. Az ügyről annyit, hogy a nagyon magas kormányzati kapcsolatokkal rendelkező Kiss moszkvai cége több ezer vízumot osztott ki ellenőrzés nélkül igen gyanús embereknek. Ezt az üzletet a Quaestorral csinálták közösen.

Jobbik: információkat tüntetnek el Pharaon-ügyben

2017. február 20. 15:26

gyongyosi-marton.jpgA Jobbik Ghaith Pharaon szaúdi üzletember beutazási dokumentációjának nyilvánosságra hozatalát kéri a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól (KKM). Gyöngyösi Márton, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a néhány hete elhunyt férfi beutazási körülményei továbbra is tisztázatlanok.

Vona: Orbánnak fontosabbak az aranyéremeknél, az aranyrudak

2017. február 20. 14:05

arany250.jpgEzt Vona Gábor jelentette ki a parlamentben, aki elsőként reagálhatott a miniszterelnök napirend előtti felszólalására.

Nyílt levélben olvas be a kormánynak a Gój Motorosok elnöke

2017. február 20. 13:53

goj-motorosok.jpgNyílt levélben figyelmezteti a kormányt a Gój Motoros Egyesület elnöke. Mészáros Imre azt írja: ugyan sok pozitívumot lát az Orbán-kormány eddigi munkájában, de szerinte egyre több Fidesz-szavazó ábrándul ki a jelenlegi kabinetből, mert azt látják, hogy helyi kiskirályok döntenek az emberek vállalkozásairól.

Előzetesben az LMP-s aktivistára támadó férfi - a cigány ilyenért ejnye-bejnyét kap

2017. február 20. 13:44

Múlt hét csütörtökön írtunk arról, hogy megtámadták az LMP aláírásgyűjtő aktivistáját a Móricz Zsigmond körtéri aluljáróban. P. Ágostont egy üvegpalackkal vágták fejbe, az ütés következtében a férfi fejbőre felrepedt, a sebet a mentőknek kellett ellátniuk. A párt akkor feljelentést tett az ügyben.

Jogerősen elítélték a csepeli MSZP elnökét

2017. február 20. 13:32

Aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt jogerősen elítélték Szenteczky Jánost, a csepeli MSZP elnökét – írja a Csepel.Info. Az ítélet szerint a politikus a Csepel.info hírblog nevével visszaélve adott ki egy újságot a 2010-es önkormányzati választások idején, amelyben manipulált diktafonos hangfelvételeket, valamint hazugságokat használt fel politikai ellenfelei feketítésére.

Gulag-emlékév: Soha nem szabad felejteni

2017. február 20. 11:21

gulag-halottak-250.jpgSosem szabad elfelejteni, ami a Gulágra hurcoltakkal történt - emelte ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára az emlékév zárásához és a kommunizmus áldozatainak emléknapjához kapcsolódó rendezvények hétfőn megnyitóján Budapesten.

Antifeministák és férfijogi aktivisták tüntetnek az Országház előtt

2017. február 20. 09:39

Az Isztambuli Egyezmény ratifikálása ellen tiltakoznak férfijogi aktivisták csütörtökön a Parlament előtt. Alább az országgyűléshez címzett petíciójuk olvasható.

Több mint százötven határsértő betolakodót tartóztattak föl a hétvégén

2017. február 20. 08:18

158 határsértőt tartóztattak föl péntektől vasárnapig az ország területén - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t. A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 64, szombaton 21, vasárnap 48 embert tartóztattak föl, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a szerb-magyar határnál rendőrök és katonák.

Jön egy kis tavasz a héten, de sok köszönet nem lesz benne

2017. február 20. 06:04

Változékony idő várható a jövő héten, napsütésre, 15 fok körüli melegre, de többször esőre, erős szélre is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

300 ezer betolakodó elutasítva, de ott lebzselnek Németországban

2017. február 19. 16:47

Ez rekordnak számít, ez a szám ráadásul idén várhatóan növekedni fog - írja a Reuters. Ennek persze jó oka van: Angela Merkel megcsappant népszerűségét ugyanis így szeretnék visszaszerezni.

A multik támogatása helyett „minőségi magyar munkahelyeket” kellene teremteni

2017. február 19. 16:37

plaza-250.jpgA Jobbik alelnöke szerint a multinacionális cégeknek tett újabb kedvezmények helyett "minőségi magyar munkahelyeket" kellene teremteni. Z. Kárpát Dániel vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján a kis- és középvállalkozások (kkv-k) támogatásának fontosságára hívta fel a figyelmet.

A jeges vízből mentették ki a fuldokló gyermeket Budapesten

2017. február 19. 13:02

Vasárnap délelőtt a XVIII. kerületi Nefelejcs utcai garázssor mögött lévő tó partján sétáltatta a kutyáját egy 13 éves kislány. Az eb a jégre futott, és amikor a gyermek utána ment, beszakadt alatta a vékony jégréteg. A rendőröket egy járókelő értesítette.

Magyar Ápolók Napja: Orbán Viktor adja vissza az egészségügyet és az ápolókat megillető pénzt

2017. február 19. 12:26

A Jobbik az Ápolók Napja alkalmából üzeni Orbán Viktornak, hogy másfél év múlva esedékes leváltását követően mindazt, amit nem az ápolóknak és a betegeknek adott, ám őket illetett volna meg, visszavesszük és oda fogjuk adni a magyar ápolásügynek, a betegágy mellett dolgozó ápolóknak és az ellátást végző intézményeknek.

Jött B. úr, s olyan helyre nyúlt, ahová nem szabadott volna

2017. február 19. 11:28

Egy hajnali andalgást zavart meg a 38 éves "férfi" még augusztusban azzal, hogy egy női táskában matatatott.

Letűnt tanyáknak és tanyai embereknek állít emléket

2017. február 19. 11:04

Szeged - Közel négy évtizedes határjárásain készítette Juhász Antal, a szegedi Móra-múzeum nyugalmazott néprajzkutatója a most megjelent Tanyák, tanyai emberek Szeged vidékén 1964-2000 című kötetében közkinccsé tett fényképeket.

A jogi határzár szigorításáról kezd tárgyalni a parlament

2017. február 19. 10:16

Az Országgyűlés hétfőtől négynapos ülésen kezdi meg tavaszi ülésszakát, amelyen a képviselők belefognak a belügyminiszter illegális bevándorlók őrizetbe vételéről szóló törvénycsomagjának tárgyalásába, továbbá újra szavazhatnak egy az Alkotmánybíróság által több ponton alaptörvény-ellenesnek minősített előterjesztésről.

120 éves a Vámház körúti Vásárcsarnok

2017. február 19. 09:16

vasarcsarnok.jpg1897. február 15-én avatták fel Budapest legnagyobb vásárcsarnokát, a Központi Vásárcsarnokot a Vámház körúton. A 120 évvel ezelőtti megnyitó óta számos híresség kereste fel, járt itt - többek között - I. Ferenc József, II. Vilmos német császár, Siegmund Freud, a pszichoanalízis atyja és Margaret Thatcher brit miniszterelnök is.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Regnum Marianum - Bolberitz Pál Balás BélaRegnum Marianum
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2017 - Szabó GyörgyGyuri bácsi egészségnaptára 2017
Naptár - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Iszlám és kard - Ónody GyörgyIszlám és kard
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon Múzeum naptár 2017
Trianon Múzeum naptár 2017
Naptár - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 3 300 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Széchenyi István füveskönyve - Merjünk nagyok lenni - Széchenyi IstvánSzéchenyi István füveskönyve - Merjünk nagyok lenni
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

A HunHír barátai

Legolvasottabb hírek

HunHír-Tudósító

Képtárak

Felhívások

Közlemények


Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
© 2002-2017 Rockszerda
Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat