HunHír.info

2017. Kikelet hava 23. nap, Lengo napja.

Ablakban a körözött férfi, megszállták a rendőrök a Deák Ferenc utcát

2017. március 22. 19:38

A rendőrök egy Deák Ferenc utcai lakásnál próbálták meg elfogni T. Józsefet, a lakásba bejutáskor azonban a férfi fenyegetőzni kezdett, hogy ha belép valaki, akkor leugrik az ablakból – írja a Police.hu.

Czerván György távozzon a közéletből!

2017. március 22. 16:05

A HVG ma reggeli cikke, melyet az N1TV riportjával kapcsolatban közölt Czerván György államtitkárról, ékes bizonyítéka a Fidesz arroganciájának, pökhendi hatalmi gőgjének és annak napi gyakorlatának. Czerván György többszörösen hazudott: először letagadta, hogy ismerné ifj. Bozsik József szövetségi kapitányt, majd azt is letagadta, hogy beszéltek volna, végül azt is letagadta, hogy bármiféle zsarolás, nyomásgyakorlás alá helyezte volna. A hangfelvétellel szembesülve nyilvánvalóvá válik, hogy ez burkolt zsarolás, a magyar nyelv szabályai szerint ezt nem is lehet másképp értelmezni.

A szlovén hatóságok kitoloncoltak egy rafinált szír családot

2017. március 22. 16:01

Visszatoloncolták Horvátországba a szlovén hatóságok azt a szír menedékkérő családot, amely még 2015-ben turista vízummal érkezett az országba, és az anya ott szülte meg gyermekét is - közölte a helyi sajtó szerdán.

A Honvédkórházban halt meg a veronai buszbaleset egyik sérültje

2017. március 22. 15:43

Meghalt szerdán a veronai buszbaleset egyik, súlyos égési sérülésekkel kezelt sérültje, akit a budapesti Honvédkórházban ápoltak - közölte a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ az MTI-vel.

Lassan lenullázódik a csaló bróker büntetése

2017. március 22. 15:37

Több rendbeli sikkasztás és más bűncselekmények miatt öt év szabadságvesztésre és ötmillió forint pénzbüntetésre ítélte a brókerügy elsőrendű vádlottját, Kulcsár Attilát szerdán a Fővárosi Ítélőtábla Debrecenben eljáró, Elek Balázs vezette tanácsa jogerősen.

Nem tudni, miért kaptak milliárdokat Rogán körei

2017. március 22. 15:21

Bár szerdán okkal számított a sajtó ítélethozatalra, ez jövő hónapra maradt abban a perben, amit Schiffer András indított az állami tulajdonú Eximbank ellen, azért, hogy a pénzintézet adja ki egy 16 milliárdos tenderének adatait.

Kiskorú magyarokat rabolt ki a visszaeső cigánybűnöző

2017. március 22. 13:15

Mint erőszakos többszörös visszaesőt 12 év fegyházra ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság azt férfit, aki 2015 októberében egyetlen nap alatt több embert - köztük kiskorúakat is - megtámadott a fővárosban azért, hogy megszerezze értékeiket - közölte a fővárosi főügyész szerdán az MTI-vel.

Itt tartunk: A spekuláns zsidó Soros fütyül, a németországi Merkel táncol

2017. március 22. 11:38

soros-ceu-250.jpgA merkeli gyakorlat szerint újabban mindenki ide-oda császkálhat papírok nélkül, ellenőrizetlenül, a Soros-féle agyrém, a „nyílt társadalom” legnagyobb üdvére. Mindenek tetejében a német kancellár más országokat is az általa követett gyakorlat folytatására szólított fel. Szóval, Angela Merkel kifordulni látszott saját korábbi törvénytisztelő, politikusi mivoltából.

Hát persze, kell a pénz a beilleszkedésképtelen, dologtalan, élösködő idegenekre

2017. március 22. 08:18

Ha valamelyik ország elégedetlen, akkor sem cselekedhet egyoldalúan, ezt a többi tagállammal egyetértésben kell tennie - jelentette ki Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere az osztrák közszolgálati televízió (ORF) híradójában kedden késő este arra reagálva, miszerint az osztrák kormány a családtámogatás változtatásával csökkentené az Ausztriában dolgozó magyarok juttatását.

Magyarországi liberálisok vérlázító kirohanása a magyar keresztények ellen

2017. március 22. 07:47

templom.jpg„Nem túlzás azt állítani, hogy a mai magyar kormány gyakorlatilag egyetlen csoportot kezel elsőrangú állampolgárként, ők pedig a középkorú, fehér bőrű, jól kereső férfiak, akik ráadásul keresztények és nagycsaládosok” – fogalmazott Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője, sajtótájékoztatóján.

Jogi diplomát kell szerezniük a végrehajtóknak

2017. március 22. 07:33

2017. december 31-e után nem dolgozhat Magyarországon olyan végrehajtó, aki nem végezte el a jogi egyetemet, vagy legalábbis nem kezdte meg felsőfokú tanulmányait – írta az MTI a Magyar Idők nyomán.

Életveszélyesen megsebesített egy turistát egy rabló a Keletinél

2017. március 22. 07:16

Vádat emeltek egy 33 éves "férfi" ellen, aki vonatra várakozó turistákat rabolt ki tavaly májusban és egyiküket meg is sebesítette. A támadó többszörös visszaeső, és jelenleg is rács mögött van, jogerős büntetését tölti. Csak vigyázni kell evvel a vádemeléssel. nehogy betámadják a cigány jogvédők.

MSZMP KB-s apparatcsik a március 15-én kitüntetettek listáján

2017. március 21. 19:10

“Aki a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) tagja volt, az 1989-ig arra esküdött, hogy megakadályozza a magyarok szabadságát, önrendelkezését. Ennek ellenére volt 7-7,5 millió ember, aki nem lett párttag, mégis tudott boldogulni – mondta a miniszter.

Végrehajtás alatt a kormány egyik szócsöve

2017. március 21. 19:05

Úgy látszik, hogy Orbán Viktor lakájmédiájára nem vonatkoznak a törvények, ugyanis a Magyar Idők nevű kormányközeli lap a jogerős bírósági ítélet ellenére sem közölte a Jobbik helyreigazítását, és a perköltséget sem fizette meg, holott az ügy tavaly ősszel lezárult

A határvédelem miatt akár az emberi jogi egyezményből is ki kellene lépn - úgyis csak egy ultraliberális valami

2017. március 21. 14:22

Az Alapjogokért Központ: Magyarországon az alapjogvédelem megfelelő szintje a formális EJEE-tagság nélkül is biztosított. Az Alapjogokért Központ szerint megfontolandó, hogy Magyarország kilépjen az emberi jogi egyezményből. A központ erről szóló közleményét kedden juttatta el az MTI-nek.

Nem érdekli Orbánékat a védőnők bére

2017. március 21. 14:13

Álságos és elfogadhatatlan, hogy a kormány, ha Mészáros Lőrinchez, vagy Andy Vajnához köthető beruházásokról, korrupciógyanús kiadásokról van szó két kézzel szórja a pénzt, de, ha egy ágazat jogos igényének, és egy méltánytalan, és igazságtalan helyzet megoldásával kerül szembe, mint jelen esetben a védőnők bérrendezése, teljes mértékben elutasító.

57 évvel ezelőtt, ezen a napon...

2017. március 21. 10:47

57 évvel ezelőtt, ezen a napon: 1959. március 21-én végezték ki a Kádár-rezsim hóhérai a 18 esztendős Mansfeld Pétert.

Egy láthatatlan hadsereg nyomul be Olaszországba

2017. március 21. 10:19

Érthetetlen, hogy miért nem védekeznek az olaszok, ha tudják, hogy dzsihadisták érkeznek az országba. Ezzel egy láthatatlan hadsereget engednek magukra - jelentette ki Földi László. A titkosszolgálati szakértő az M1 műsorában elmondta, hogy kevés az esélye annak, hogy az EU-csúcs közeledtével a megerősített biztonság mellett „történhetne valami” a helyszínen. Sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy ugyanabban az időpontban, ám valahol máshol kísérelnek meg terrorcselekményt, ahol jóval gyengébb a védelem.

Rákóczi-emléknap a vezérlő fejedelem születésének 341. évfordulóján

2017. március 21. 10:08

Időpont: március 25. szombat, 11 óra Helyszín: Budapest, Kossuth Lajos tér 341 éve, 1676. március 27-én született II. Rákóczi Ferenc Borsiban. Ennek emlékére koszorúzásra és megemlékezésre kerül sor a fővárosban, a Kossuth Lajos téren, II. Rákóczi Ferenc lovasszobránál március 25-én szombaton, 11 órai kezdettel

Katonának öltöztettek egy kutyatetemet Szegeden - papnak nem merték

2017. március 21. 09:39

Napszemüveget, bukósisakot és egy játékpuskát aggattak egy oszladozó kutyatetemre Szeged-Petőfitelepen, írja a Délmagyarország. A lap egyik olvasója fotózta le a kompozíciót a petőfitelepi szemétlerakónál. A képeket elküldte a Dél-alföldi Állatvédelmi Őrszolgálatnak is, ahol teljesen megdöbbentek a látottakon

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ősmagyar hagyományaink - Badiny Jós FerencŐsmagyar hagyományaink
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Az Istenek eredete - Göbekli Tepe - Andrew CollinsAz Istenek eredete - Göbekli Tepe
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Médiabefolyásolás - Az új kislexikon - Antal Zsolt Gazsó Tibor Kubínyi Tamás Pelle VeronikaMédiabefolyásolás - Az új kislexikon
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Globális agymosás - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális agymosás
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat