HunHír.info

2017. Magvető hava 20. nap, Iringó napja.

Gyorsan tenni kell valamit ezzel az agymosó szektával

2017. október 20. 19:44

Jogellenes adatkezelés miatt 20-20 millió forint adatkezelési bírságot szabott ki a Magyarországi Szcientológiai Egyházra és az egyház központi szervezetére a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság. Péterfalvi Attila elnök a határozatukat ismertető sajtótájékoztatón azt mondta, hasonló súlyú jogsértéssel még nem találkozott a hatóság. Az "egyház" fellebbez a határozat ellen.

A zsidóknak örök időkig fizető Németország újabb euro-tízmillárdokat penget a holokausztért - de minden rabbinak maga felé hajlik a keze

2017. október 20. 17:14

Németország titkos egyetértési nyilatkozatot írt alá újabb három - a korrupciógyanús közbeszerzés miatt vitatott -, tengeralattjáró eladásáról Izraelnek - értesült pénteken a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet. Csakhogy ez a pénz most nem a zsidók, hanem egypár zsidó góré zsebében landol.

Trónfosztáshoz vezetett IV. Károly második visszatérési kísérlete - 1921. október 20-án, 96 éve

2017. október 20. 16:12

horthy_lovon250.jpg96 éve, 1921. október 20-án másodszor kísérelte meg immár fegyveres erővel IV. Károly király a magyar trón visszaszerzését. Aznap este felesége társaságában repülőgéppel érkezett a Sopron közeli Dénesfára. Október 23-án a tragikomikus budaörsi „csatában” a reguláris hadsereg és az egyetemista önkéntesek megállították, majd szétszórták a királypárti egységeket.

Cigányok ruházták meg „menekülteket” befogadni akaró cserdi polgármestert

2017. október 20. 14:15

cigany_250.jpgEgy nyilvános fórumon leköpték és megrúgták Bogdán Lászlót, Cserdi polgármesterét, aki az őcsényi "menekülteket" fogadná be falujába. Sajtóhírek szerint megpróbálták elgázolni egy gyalogátkelőhelyen. Úgy látszik, nem volt jó ötlet, hogy az amúgy is szegény falu még idegen élősködőket is bevállaljon.

Visszatér a szurkolás a Ferencváros stadionjába - a Jobbik üdvözli a lépést

2017. október 20. 12:28

A Jobbik Ifjúsági Tagozata üdvözli a tegnap meghozott döntést, miszerint újra beengedik a Ferencváros szurkolóit a csapat mérkőzéseire 3 év eltelte után. Ugyanakkor sajnáljuk, hogy a teljesen felesleges és diszkriminatív kitiltás eltörlésére csak most került sor, megfosztva ezzel futball szurkolók ezreit a közös szurkolás élményétől.

Boldogan posztolgat a sopronkőhidai börtönből egy kézigránátos támadásért elítélt felsőbb kategóriás kisebbségi

2017. október 20. 10:32

Zárkájában tévézik, edzeget, gitározgat és időnként babaolajjal kenegeti a testét. Ilyen életképeket oszt meg követőivel egy 12 éves börtönbüntetését töltő nem hiába született elítélt, aki a pécsi kézigránátos merénylet egyik résztvevője volt: ő szerezte be a kézigránátot, ami két embert ölt meg – írja az okpecs.hu.

Már összekalapoztak csaknem 200 ezer forintot a buzik - csak a köcsögök jogai számítanak?

2017. október 20. 10:25

Magyarországon is elindul a "gyűlölet-bűncselekmények" bejelentésre szolgáló új telefonos alkalmazás és webes felület, ami az európai LMBTQI civil szervezetekből álló UNI-FORM hálózat munkájának eredménye. A projektben magyar részről a Háttér Társaság vesz részt. Íme egy "gyűlölet-bűncselekmény": "egy környékbeli srác nemrégiben ököllel megfenyegetett, és vállal belénk jött.” Szánalmas...

Öt év börtönre ítélték a Gyurcsány-diktatúra titkosszolgálati vezetőjét - mikor kasztlizzák már be a „főnököt”?

2017. október 20. 07:22

GYF-petos.jpgNem jogerősen öt év börtönbüntetésre és százötven millió forint vagyonelkobzásra ítélte a Kaposvári Törvényszék katonai tanácsa Galambos Lajost, a Gyurcsány-kormány egykori Nemzetbiztonsági Hivatalának (NBH) főigazgatóját csütörtökön – olvasható a Magyar Időkben. Azt írták, hogy vesztegetésért marasztalták el a Gyurcsány-kormány korábbi titkosszolgálati vezetőit és az Egymásért Egy-Másért Alapítvány „kulcsfiguráját”. Galambos Lajos öt, Jakubinyi Róbert négy, Gyarmati György pedig három évet kapott – sorolták.

Soha ennyit nem kerestek még a biztosítási ügynökök

2017. október 20. 07:18

Több mint 12 százalékkal, mintegy 60 milliárd forintra nőtt tavaly a biztosításközvetítők jutaléka – írta a Világgazdaság pénteki száma, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) adataira hivatkozva.

Tarlós: Demszkynek orvosnál lenne a helye, nem börtönben - igen, tárt karokkal várja az IME

2017. október 20. 06:20

Tarlós István budapesti főpolgármester szerint elődjének, Demszky Gábornak aggasztó az állapota - derült ki a városvezető Magyar Időknek adott interjújából. "Vannak, akik Demszky jogi felelősségre vonását reklamálják. Én inkább súlyos mentális problémára gyanakszom" - mondta Tarlós István a Magyar Időknek.

Az ótvar ultraliberáls toporzékolva rikácsolta: alá kell írni...

2017. október 20. 06:10

A magyar hatóságoknak a határidők meghosszabbítása helyett alá kell írniuk a Közép-európai Egyetem (CEU) működését lehetővé tevő, már letárgyalt megállapodást - emelte ki Guy Verhofstadt, az Európai Parlament liberális frakcióvezetője, felszólítva az uniós tagállamok vezetőit, hogy csütörtökön kezdődő brüsszeli csúcstalálkozójukon gyakoroljanak nyomást az ügyben Orbán Viktor kormányfőre.

Gyóntatási és vallatási szokásaik miatt lephették el a szcientológusokat - és még mindig itt ez az agymosoda

2017. október 19. 21:05

NAV nyomozók váltották fel a rendőröket a Szcientológia Egyház budapesti központjában. A tegnapi razzia után, ma is kordonnal vették körbe az épületet és a vezetőkön és jogászokon kívül senkit sem engedtek be. Őket is csak úgy, ha aláírtak egy titoktartási nyilatkozatot.

Kubatov megállapodott a ferencvárosi szurkolókkal?

2017. október 19. 20:58

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke megállapodott a klub szurkolótáborával, amely így visszatér a lelátókra.

Szédületes fegyvert élesített a NAV: pillanatok alatt lefoglalhatják mindened

2017. október 19. 20:42

Meghökkentő gyakorlattal lép fel újabban az adóhivatal Magyarországon. Mind a Liszt Ferenc Repülőtéren, mind pedig a röszkei határátkelőn történt olyan eset, amikor egy véletlenszerűen kiválasztott határátlépő csak adótartozásai kifizetése után folytathatta útját, illetve tarthatta meg a nála levő ingóságokat.

Szétrúgtak egy nemzeti konzultációs aláírásgyűjtő pultot a Corvin-negyednél

2017. október 19. 19:15

Megrongáltak egy nemzeti konzultációs aláírásgyűjtő pultot szerdán 17 óra 45 perc körül a budapesti Corvin-negyed megállónál, az aluljáróban – közölte kollégánk a helyszínről.

Viszi a közpénzt az üresen álló Sorsok Háza

2017. október 19. 18:15

Több mint százmillió forintot fizetett ki az épület állagának megóvásáért a MÁV a kivitelező Market Zrt.-nek nyáron. Az nem világos, hogy miért a vasúttársaság állta a számlát. A Sorsok Háza ugyanis egy januári szerződéssel a MÁV tulajdonából átkerült a magyar állam tulajdonába, amivel új felelőse a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. lett.

Bayer Zsolt haláláról beszélt az egyetemi intézetvezető, felmentették

2017. október 19. 16:59

Bajomi-Lázár Péter médiakutató október elején a Political Capital budapesti konferenciáján elhangzó előadásában arról beszélt, hogy a média polarizált.Az Index szerint felszólalása keretein belül a Médiakutató folyóirat alapítója azt mondta, hogy "Nem biztos, hogy egy kormánnyal nem szimpatizáló újságolvasó számára érdekes, mit írt a néhai Seszták Ágnes vagy a sajnálatos módon még élő Bayer Zsolt".

Ázsiai vendégmunkások? Na nem!

2017. október 19. 15:55

munkas.jpgZ. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke szerint elfogadhatatlan Orbán terve, hogy pakisztáni és egyéb harmadik világbeli vendégmunkások tömegét telepítse Magyarországra. Mint ismeretes, Orbán Viktor személyes jó barátja, Garancsi István érdekeltségébe tartozó Market Zrt. vezetője ezt szorgalmazta.

Jobbik: helyre fogjuk állítani a sajtószabadságot

2017. október 19. 15:52

A pártállam egyik legfőbb sajátossága az, amikor egy párt nemcsak az állami szerveket, de a demokráciákban fontos ellenőrző szerepet betöltő médiát is a teljes uralma alá akarja hajtani. A Fidesz pártállamot épít - fogalmaz közleményében Jakab Péter, a Jobbik szóvivője.

Miskolcon jobbikos képviselő vállalná az Idősek Tanácsa vezetését

2017. október 19. 12:23

Csütörtökön ülést tart Miskolc város Közgyűlése, amelyen döntenek a helyi Idősek Tanácsa megalakításáról. A Jobbik a Tanács szakmai munkájának biztosítása érdekében vállalná annak vezetését – mondta sajtótájékoztatóján Badány Lajos, önkormányzati képviselő.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Auschwitz parancsnoka voltam - Martin BroszatAuschwitz parancsnoka voltam
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat