HunHír.info

2017. Szelek hava 29. nap, Énee napja.

Az EU szervezte a budapesti kormányellenes tüntetéseket

2017. április 28. 17:57

eu-eg-250.jpgA Die Zeit német lap szerint az Európai Unió szervezte a kormányellenes tüntetéseket Budapesten, és erre sikerként kell tekinteni. A jelenleg számos délkelet-európai országban zajló kormányellenes tüntetések pozitív megítélés alá kell essenek, mert ezek demonstrálják, hogy az EU képes a „puha erő” alkalmazására – írja a Die Zeit német napilap.

Brutális, rasszista, antiszemita bűncselekmény: Meggyalázták a Farkasréti zsidó temető síremlékeit

2017. április 28. 17:17

zsido_temeto.jpgSíremlékeket rongáltak meg a Farkasréti zsidó temetőben. Tizenöt-tizenhat sírkőről szobrokat, vázákat, amforákat feszítettek le – mondta el Tamás Péter, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) munkatársa. A kegyeleti tárgyakat az ismeretlen elkövetők magukkal vitték. Amit nem loptak el, azt összetörték.

Hét évre ítélték Vizoviczkit költségvetési csalás miatt

2017. április 28. 16:12

A Fővárosi Törvényszék pénteken kihirdetett elsőfokú döntésével hét év börtönre ítélte Vizoviczki Lászlót vendéglátóipari tevékenységgel összefüggő költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt.

Második világháborús német csontmaradványokat találtak a Városligetben

2017. április 28. 15:57

Három, a második világháborúban elesett német katona csontmaradványaira bukkantak a Városliget felújítási munkálatai közben - közölte a Hadtörténeti Intézet és Múzeum pénteken az MTI-vel.

Átnevezné Pest megyét a kormány

2017. április 28. 12:59

„A Miniszterelnökség kezdeményezi Pest megye nevének Pest-Pilis megyenévre történő módosítását” – áll a Pest megyei közgyűlés pénteki ülésének egyik előterjesztésében. Az indoklás szerint a megye elnevezése „ma nem tükrözi teljesen a történelmi Magyarország vármegyéinek az ország mai területén meglévő örökségét”.

Elkészült a második kerítés a magyar-szerb határon

2017. április 28. 12:45

Elkészült a kétsoros kerítésrendszer második kerítése a magyar-szerb határ teljes, 155 kilométeres hosszán.

Fideszes zsákmányszerzés: a veszteség az államé, a profit az övék

2017. április 28. 12:40

A jelenlegi kormánynak semmi köze sincs az úgynevezett polgári kormányzáshoz, ugyanis maffiaszerű módszerekkel lopnak el mindent, ami mozdítható, sőt azt is képesek ellopni, amit mozdíthatatlannak véltünk. Így a Magyar Kereskedelmi Bank is fideszes politikusok és családtagjaik zsákmánya lett. Az ügyeskedés következtében a veszteség az államé lett, a nyereség az új, Fidesz-közeli tulajdonosok zsebébe vándorolt

A Jobbik vizsgálná a politikusok külföldi támogatását

2017. április 28. 10:24

Ötpárti egyeztetést kezdeményezett a Jobbik jövő szerdára a politikusok külföldi támogatását vizsgálhatóvá tevő törvényjavaslatáról - közölte a párt elnöke pénteki gyöngyösi sajtótájékoztatóján.Vona Gábor azt mondta: a magyar belpolitikában nagyon aktuális kérdés, hogy ki milyen külföldi érdekcsoport támogatásával, esetleg megbízásából végzi a tevékenységét. Ez a gyanú számtalanszor felmerül civil szervezetekkel vagy társadalmi csoportokkal kapcsolatban - folytatta, hozzátéve: a Jobbik támogatja a kormány szándékát, hogy a civil szférában megfelelő átláthatóságot teremtsen, ha azonban a kormány célja az, hogy a civil szférával és szervezetekkel szemben boszorkányüldözésbe kezdjen, és elnémítson mindenféle kormánykritikus hangot, azt nem támogatják.

Újabb fekete áradat fenyegeti Európát!

2017. április 28. 08:52

menekulttabor-250.jpgJanik Szabolcs, a Migrációkutató Intézet munkatársa az Afrikából Európába tartó migrációs nyomás folyamatos növekedésére hívta fel a figyelmet.A kutató hangsúlyozta, a migrációs okokat csak hosszú távú tervekkel lehet kezelni, ezért fontos lenne már most lépéseket tenni ezen a téren.

Az elutasított menedékkérők 40 százalékát nem sikerül visszahelyezni származási országába - Így Európában ragadnak

2017. április 28. 08:44

menekultek250.jpgAz elutasított menedékkérők mintegy 40 százalékát nem sikerül visszahelyezni a származási országába, ami nagyon nagy szám, és ezen mindenképpen javítani kell - mondta Klopfer Ádám, a Migrációkutató Intézet kutatója pénteken az M1 aktuális csatornán.

A többség nem akar barátkozni a kontinensfoglalóval!

2017. április 28. 07:38

menekultek-tamadnak-250.jpgHarmincezer dollárt kapott tavaly a Nyílt Társadalom Alapítványtól a Közélet Iskolája, amely kiadványában a határzárat támadja.A migránssegítő, feminista és LMBTQ-mozgalmárok oktatása mellett a Közélet Iskolája fontos célkitűzése „a rendszerkritikus tudás” terjesztése is, ilyen üzenet például, hogy a határzár „derékba töri a menedékkérők életét” – derül ki a George Soros által támogatott szervezet honlapjáról.

Magyarországon az ultraliberális „civilek” az urak

2017. április 28. 07:24

Az Európa Tanács (ET) Parlamenti Közgyűlése felszólította Magyarországot, hogy függessze föl a civiltörvény parlamenti vitáját, és ne ültesse át a gyakorlatba a felsőoktatási törvényt, amíg az ET alkotmányjogi tanácsadó testülete, a Velencei Bizottság nem véleményezi azt – írta meg az Index egy csütörtökön elfogadott határozat alapján.

Kiadhatja Kovács Bélát az EP

2017. április 28. 07:21

Május végén szavazhat az Európai Parlament (EP) a Jobbik képviselőjének, Kovács Bélának a mentelmi ügyével kapcsolatban - tudta meg a Magyar Idők. A politikus februárban orvosi igazolással kimentette magát az EP jogi bizottsága előtt, és a márciusban esedékes meghallgatására sem ment el.

Nyomoznak Magomed ellen

2017. április 28. 07:10

Kényszerítés gyanújával rendeltek el nyomozást Magomed Daszajev ellen. A csecsen férfi nyilvános bocsánatkérésre kényszerítette a Szabadság téri szovjet emlékművet festékkel megdobó Komáromy Gergely aktivistát. A nyomozás lefolytatására az V. kerületi Rendőr-kapitányságot jelölte ki a kerületi ügyészség, utasítva a nyomozó hatóságot, hogy hallgassa ki tanúként Komáromy Gergelyt - írta a Magyar Nemzet.

Reagálás a Fidelitas bejelentésére: vannak bajok a kormányfő fejében…

2017. április 27. 20:18

paprika-250.jpgLátható, hogy a Soros-ösztöndíjas, majd Simicska Lajos révén hatalomba került Orbán Viktoron végérvényesen úrrá lett a paranoia. A miniszterelnök már abban a stádiumban van, mint a viccbeli Móricka: mindenről ugyanaz jut az eszébe, jelen esetben egykori két pártfogója, Simicska Lajos és Soros György. Ez is alátámasztja, hogy égető szükség lenne a kormánytagok D típusú átvilágítására.

Villamoson támadott egy magyar nőre a visszaeső erőtartalék

2017. április 27. 18:13

A férfi március 29-én tépte ki áldozata nyakából az aranyláncot. A nyakláncon lévő arany medál a vádlott kezében maradt, ezzel ugrott le a villamosról, majd futásnak eredt. A megállóban két férfi vette üldözőbe, ők tartóztatták fel, míg megérkeztek a rendőrök.

Kiállítás nyílt Szent Lászlóról a Magyarság Házában

2017. április 27. 18:02

SzentLaszloGloriavalIMG_7525.jpgA hadvezér, a törvényhozó, az egyházépítő uralkodót és utókorra gyakorolt hatását mutatja be a Szent László élete, kultusza és szellemi öröksége című kiállítás, amely a Magyarság Házában nyílt meg csütörtökön a Szent László-év keretében.

Jogerős Toroczkai IMF-es büntetése

2017. április 27. 17:57

A bíróság csütörtökön helybenhagyta azt az elsőfokú ítéletet, melyben bűnösnek mondták ki Toroczkai Lászlót, a Jobbik alelnökét, Ásotthalom jelenlegi polgármesterét kétrendbeli kényszerítés bűntettének kísérletében, és 400 ezer forint pénzbüntetésre ítélték a Nemzetközi Valutaalap (IMF) magyarországi irodájánál történtek miatt - közölte a Fővárosi Törvényszék.

A Jobbik visszavenné a trükkökkel megszerzett közpénzeket

2017. április 27. 17:54

A Jobbik kormányra kerülése esetén visszavenne minden olyan közpénzt, amelyeket törvénytelenül, trükkökkel szereztek meg.

A szovjet megszállási emlékmű megrongálásáért nem jár bocsánatkérés!

2017. április 27. 14:43

A budapesti Szabadság téri, szovjet megszállási emlékmű eltávolításért küzdő magyar hazafiak szükségét érzik e közleményben reagálni a Magomed Daszajev nevű csecsen videójára, aki bocsánatkérésre tart igényt a kommunista önkényuralmi jelkép megrongálásáért. Először is leszögeznénk, hogy a Szabadság tér egy szakrális tér számunkra, amely a magyar szabadságküzdelmek emlékére kapta ezt a nevet az 1848-49-es szabadságharc után. Később, az országunkat szétdaraboló, igazságtalan trianoni békediktátumot követően ide épült e legnagyobb történelmi tragédiánk központi emlékműcsoportja. A hazánkba 1945-ben benyomuló szovjet csapatok ezt a nemzeti emlékhelyünket rombolták le, s ennek helyére építették fel a megszállásukat ma is ott dicsőítő obeliszket.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ön-Tér-Kép I-II - Jelenczki IstvánÖn-Tér-Kép I-II
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Illuminátusok és az új világrend - Összeesküvés elméletek sorozatAz Illuminátusok és az új világrend
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2017 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2017
Naptár - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nemzeti Jogvédő Szolgálat: Jelentés a 10. évfordulón - Nemzeti Jogvédő SzolgálatNemzeti Jogvédő Szolgálat: Jelentés a 10. évfordulón
Könyv - Bolti ár: 2 006 Ft
Internetes ár: 1 705 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata - Dr. Sam Osmanagich Ph.DA Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat