HunHír.info

2018. Enyészet hava 14. nap, Berke napja.

Élve temethette el áldozatát az exrendőr - már a kommunizmusban is zsaru volt...

2018. november 14. 09:48

Nagy várakozás előzte meg a gyilkossággal vádolt exrendőr első tárgyalását. A vád szerint a férfi aljas indokból ölt meg egy dúsgazdag nőt, és az áldozat még élt, amikor egy mezőn eltemette. Az előkészítő tárgyalás nem járt sikerrel, az ügy januárban valószínűleg zárt ajtók mögött folytatódik tovább. A vádlott 1987 őszétől 27 évig szolgált rendőrként – ezúttal viszont őt kísérték bilincsben a tárgyalóterembe. Az ügy biztonsági besorolása miatt a teremben sem vehették le róla, csupán lazíthattak a bilincsen.

Demszky Degesz végleg eltűnik a fekáliában - ott a helye...

2018. november 14. 09:36

mocsar250.jpgGondolkodom, hogy ismét beszállok a politikába" - mondta Demszky Gábor korábbi SZDSZ-es főpolgármester szeptember végén a 24.hu-nak arra a kérdésére, hogy lenne-e az ellenzék főpolgármester-jelöltje. Hozzátette, hogy a pártok nem érdeklik, de függetlenként hajlandó lenne elindulni – írja a hvg.hu. Kedd este az SZDSZ 30 éves megalakulására emlékező találkozón a portál elkapta Demszkyt, ahol azt mondta, nem indul.

Utcai kamerák telepítéséről is dönthet ma a Fővárosi Közgyűlés

2018. november 14. 09:15

A gyorshajtások, illegális gyorsulási versenyek miatt kameráznák be a Szentendrei út és a Váci út egy részét, és utcát nevezhetnek el Óbudán Makovecz Imre Ybl Miklós-díjas építészről.

A közigazgatási bíróságok létrehozásáról tárgyal a Ház

2018. november 14. 09:02

parlament.jpgAz Országgyűlés ma kezdi tárgyalni a közigazgatási bíróságok létrehozásáról szóló kormányzati előterjesztését, majd a képviselők vitát nyitnak az állami ünnepségek hagyományos helyszíneinek közterület-foglalásáról szóló indítványról. A parlament aktuális ülésének harmadik ülésnapja reggel 9 órakor kezdődik, Trócsányi László igazságügyi miniszter javaslatát elsőként tárgyalják a napirenden szereplő kilenc előterjesztés közül

Bűncselekmények gyanújával tett feljelentést a Jobbik Szabó Balázs ellen

2018. november 13. 23:20

Csalás, sikkasztás és hűtlen kezelés gyanúja miatt tett feljelentést a Jobbik Szabó Balázs, volt szekszárdi Jobbik-elnök, önkormányzati képviselő ellen. Miközben a Jobbikból kilépett önkormányzati képviselő pénzügyi visszaélésekkel vádolta meg egykori közösségét, ő köthetett jogellenesen szerződéseket.

A Mi Hazánk minden fórumon megtámadja ezt a forgatókönyvet...

2018. november 13. 23:10

filmtekercs.jpgA Mi Hazánk követeli Andy Vajna filmipari kormánybiztos távozását, miután kiderült, hogy a Magyar Nemzeti Filmalap olyan forgatókönyvet készíttetett Hunyadi Jánosról és a nándorfehérvári diadalról, amely meggyalázza a nemzeti hőseinket, és nem mellesleg olyan elképesztő idiótaságokat tartalmaz, mint a Nándorfehérvárnál állítólag harcoló "horvát huszárok" (akik ekkor még természetesen nem léteztek), vagy a "lovári" (értsd: cigány) "pattantyúsok" és "héber tüzérek" (akik nem csupán 1456-ban, de soha nem léteztek...

Amerikai elemző: Megértem, aki menekül, de egy nemzet sem létezhet határok nélkül

2018. november 13. 21:49

Bár a migráció volt az amerikai félidős választások fő témája, valójában Brett Kavanaugh főbíró kinevezésének ügye miatt tudták megtartani a republikánusok a szenátust – mondta Michael Gonzalez, a Heritage Foundation kutatója a Nézőpont Intézet által szervezett hétfői kerekasztal-beszélgetésen.

Diákjával létesített szexuális kapcsolatot egy tanárnő, négy évre ítélték

2018. november 13. 20:36

Másodfokon, jogerősen négy év börtönre ítélte a Székesfehérvári Törvényszék kedden azt a Fejér megyei tanárnőt, aki 14. életévét be nem töltött tanítványával - a gyerek beleegyezésével - rendszeresen szexuális kapcsolatot létesített.

Második Idő godozza Szörényi életművét

2018. november 13. 17:29

Második Idő néven alapítvány jött létre Szörényi Levente több mint fél évszázados életműve gondozására. A tervek között szerepel többek között az István, a király rockoperával összefüggő Kárpát-medencei iskolás vetélkedő, animációs film, erdélyi produkció és operabemutató is.

Csökkentené az áfát a Jobbik

2018. november 13. 17:24

Az általános forgalmi adó (áfa) csökkentését kezdeményezi a Jobbik; abban bíznak, hogy javaslatukat még a tél törvényhozási szünet előtt megtárgyalhatja az Országgyűlés - jelentette be keddi budapesti sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel, a párt parlamenti képviselője, alelnöke.

Húszezer évnyi fejlődésnek lesznek szemtanúi unokáink

2018. november 13. 17:16

2018-ban is közösen keresik a siker titkát a jövő üzletemberei a Fiatal Vállalkozók Hetén november 12. és 18. között Budapesten és kilenc nagyvárosban. A fővárosi Bálnában szerdán a Vállalkozz az Életre napot rendezik meg, amelyen elismert vállalkozók mesélnek arról, milyen kihívások elé állítja az emberiséget a digitalizáció, és hogy milyen izgalmakat tartogat számunkra a vállalkozói élet átrendeződése.

Lakásáfa: elmarad a drasztikus áremelkedés az ingatlanpiacon

2018. november 13. 17:12

Az építőipari szakértők kérésére megfogalmazott törvénymódosító javaslat szerint 2023 év végéig marad a kedvezményes lakásáfa. Vincze Krisztián, a GDN Ingatlanhálózat Hitelközpontjának vezetője szerint az ingatlanpiacon mindenki felszabadult: a beruházóknak nem kell kapkodniuk, az árak nem szöknek majd hirtelen az egekbe, az ügyfelek pedig milliókat spórolhatnak meg.

Feljelentette a Jobbik volt képviselőjét

2018. november 13. 17:01

Csalás, sikkasztás és hűtlen kezelés gyanúja miatt tett feljelentést a Jobbik Szabó Balázs, volt szekszárdi Jobbik-elnök, önkormányzati képviselő ellen.

Ide menekült a macedón ex-miniszterelnök

2018. november 13. 16:59

Budapesten van, és politikai menedékjogot kért a magyar hatóságoktól Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök - jelentette be maga a politikus Facebook-oldalán.

Decembertől bővül a csok

2018. november 13. 16:56

Még az idén, december 1-jével megnyílik a 10 millió forintos kedvezményes kamattámogatású kölcsön igénylésének lehetősége a kétgyermekes családok számára - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Élő betlehem, tánc, zene, gyerekprogramok a Várkert Bazárban

2018. november 13. 16:55

Élő betlehemmel, koncertekkel, táncszínházi előadásokkal, gyerekprogramokkal és kézműves vásárral is készül az adventi időszakra december 2. és 23. között a Várkert Bazár.

Uzdóczy-Zadravecz Istvánra emlékezünk halála évfordulóján

2018. november 13. 12:01

temeto-250.jpgZsámbékon, 1965. november 13-án hunyt el Zadravecz István (1935-től Uzdóczy-Zadravecz István) OFM, (született: Csáktornya, 1884. június 20.) ferences szerzetes, tábori püspök. Zadraveczet 1920. augusztus 24-én Csernoch János prímás szentelte püspökké a szegedi alsóvárosi ferences templomban. A kolostor belső udvarában ezt emléktábla örökíti meg. Püspöki jelmondatául a „Pro Regno Mariano” – „Mária országáért” szavakat választotta.

Nem értik az af­gá­nok, miért tilos ná­lunk a nemi erő­szak - gyorsan bele kell veri a fejükbe

2018. november 13. 11:36

afgan-gyaszolok.jpgHarminc napra letartóztatásba került a szexuális erőszakkal gyanúsított afgán férfi. Ahogyan azt korábban a megírta, szeptember 9-én Ahmad Bilal Safradi a Tibi atya reklámtáblájával hirdetett belvárosi gíroszos személyzeti mosdójában megerőszakolt egy 21 éves légikísérőt. A felvételek szerint több mint 27 percen keresztül erőszakoskodott a lánnyal, majd miután kiengedte, kivette a pénzt a kasszából és elmenekült. Szállása a fóti Gyermekvárosban volt, ahol teljesen ingyen lakhatott.

Kokaindílert fogtak a rendőrök a bulinegyedben, nem sokkal később az egész banda lebukott

2018. november 13. 11:24

Drogdílert fogtak a rendőrök november 10-én este a bulinegyedben – számol be a Police.hu. A 29 éves budapesti Sz. László éppen átadta a kábítószert a vevőnek, amikor tetten érték, később a lakásán összesen 9,7 gramm kokaint találtak kis nejlontasakokba porciózva.

Akkor meg majd a rendőrök „kapnak jelet", hogy beleeresszenek egy sorozatot

2018. november 13. 11:21

Vétkesnek találta egy ausztrál esküdtszék azt a férfit, aki tavaly januárban Melbourne-ben szándékosan járókelők közé hajtott, megölt hat embert, köztük egy csecsemőt és egy tízéves kislányt, illetve 27 embert megsebesített. James Dimitrious Gargasoulas hatrendbeli gyilkosság vádjával állt a Victoria állambeli legfelsőbb bíróság elé. Az AAP ausztrál hírügynökség szerint az esküdtszék alig egy óra alatt hozta meg a döntést, bűnösnek nyilvánítva őt.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat