HunHír.info

2019. Szelek hava 21. nap, Ekese napja.

Elgázoltak két gyalogost Cegléden, az egyikük meghalt

2019. április 21. 08:20

Két gyalogost gázolt el egy autó Cegléden; az egyikük a helyszínen életét vesztette, a másik súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a rendőrség a honlapján.

Az az álhír terjed a neten, hogy a magyarok disznóval védik a határt a muszlim betolakodóktól!

2019. április 21. 07:24

menekultek-tamadnak-250.jpgAz AFP nemzetközi hírügynökség a saját tényellenőrző oldalán hívja fel arra az olvasók figyelmét, hogy egy négy évvel ezelőtti fotójukat arra használják fel egyesek, hogy hamis hírt terjesszenek Magyarországról. Az interneten évek óta kering egy fotó, amely azt állítja, hogy a magyar rendőrök egy kicsinyeit szoptató disznóval tartják távol a muszlimokat a határnál

Áldott húsvétot, magyar feltámadást!

2019. április 21. 06:50

husvetitojas.jpgA HunHír.info olvasóinak áldott húsvétot, magyar feltámadást kívánnak a szerkesztők.

Megöltek egy férfit Pesterzsébeten

2019. április 21. 06:39

Megöltek egy férfit Pesterzsébeten szombaton este; a rendőrök a helyszínen elfogták az elkövetőt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A közlemény szerint késő este érkezett a rendőrségre a bejelentés arról, hogy verekedés van Budapesten, a XX. kerületi Pázsitos sétányon.

A békés és nyugodt Sopronért vonultak a civilek és a betyárok a belvárosban!

2019. április 20. 19:40

Korábban már beszámoltunk arról ,hogy figyelemfelhívó felvonulást szerveznek civilek Sopronban azzal a céllal, hogy jelezzék az “érintetteknek” azt, hogy a város polgársága nyugalomra, a törvények betartására, és békére vágyik és ezért összefogásra is képes.

130 éve született Adolf Hitler

2019. április 20. 18:21

Százharminc éve, 1889. április 20-án született az ausztriai Braunauban Adolf Hitler, a Harmadik Birodalom Führere.

Megkezdődött a balatoni hajózási szezon, a fejlesztéshez állami forrásokat várnak

2019. április 20. 16:39

A Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) tulajdonos önkormányzatai és a cég vezetése is nagy reményeket fűz az állami tulajdonszerzéshez a társaságban - mondták el a 173. balatoni személyhajózási szezon alkalmából megrendezett ünnepségen Balatonfüreden, miután szombaton befutott a Siófokról indult idei első személyhajó.

Na végre: Navracsics Tibor nem lesz EP-képviselő

2019. április 20. 13:59

Szeretett volna Európai Parlamenti képviselő lenni Navracsics Tibor, de nem lesz. Az Európai Bizottság oktatási biztosa a Politico című lapnak adott interjúban panaszolta el, hogy bár úgy érzi, rászolgált arra, hogy képviselje a Fideszt Brüsszelben, erre nem lesz módja.

A keresztény hitben élő embernél ez a nap a csend napja

2019. április 20. 11:53

Az ősegyházban a nagyhét három utolsó napján Krisztus halálának emlékezetére eloltották a gyertyákat és csak a föltámadás ünnepére gyújtották meg újra. Az újtűz nagyszombati kultuszát előmozdította a pogány szakralizmus hagyatéka is. A germánok isteneik tiszteletére tavaszi tüzet gyújtottak, hogy elégessék a tél, sötétség, pusztulás démonait, és így földjeiknek termékenységét biztosítsák

Járhatatlan az M7-es

2019. április 20. 11:03

Délelőtt 10 óra körül már az M1 és M7 közös kivezető szakaszán is nagy volt a torlódás, de még folyamatosan lehetett haladni. A Balatonhoz közeledve azonban tarthatatlanná válik a helyzet: a 71-es elágazásától Balatonvilágosig 40 perc alatt lehet megtenni pár kilométert.

Hárommilliót csalt ki egy idős MAGYAR férfitől a kis Jennifer

2019. április 20. 11:00

A XV. kerületi rendőrök elfogtak egy 24 éves "nőt", aki több mint hárommillió forintot csalt ki egy idős férfitől – írja a police.hu.

Szórakozás, dulakodás, halál Veszprémben

2019. április 20. 10:03

Pénteken nem sokkal éjfél előtt egy veszprémi szórakozóhelyen két férfi szóváltásba keveredett. A vita tettlegességig fajult. Dulakodni kezdtek, egy 47 éves veszprémi férfi a helyszínen életét vesztette.

Pont száz éve röfögte a mocskos judeobolsevik Szamuely, hogy a hatalom a kezükben van...

2019. április 20. 09:50

lenin-fiuk-aldozatukkal-pozolva250.jpg1919 Április 20-án, kereken 100 évvel ezelőtt elhangzott Szamuely Tibor híres beszéde Győrött."A hatalom a kezünkben van. Aki azt akarja, hogy visszatérjen a régi uralom, azt kíméletlenül fel kell akasztani. Az ilyennek bele kell harapni a torkába. A magyarországi proletariátus eddigi győzelme nem került különösebb áldozatokba. Most azonban szükség lesz arra, hogy vér ömöljön...

A pápának nevezett szabadkőműves Bergoglio Húsvétkor is a betolakodók érdekeit képviselte

2019. április 20. 08:01

ferenc-papa.jpgEgyebek között a "menekültek" elől való elzárkózás miatt sajnálkozott Ferenc pápa Rómában, a Colosseum előtt elhangzott meditációjában, péntek este. A katolikus egyházfő? szomorúnak nevezte, hogy a hazájukban dúló konfliktusok elől "menekülőket" zárt ajtók és politikai számítások miatt páncélba burkolt szívek várják. Ez a nyomorult megint arra akar kilyukadni, hogy fogadjuk be az eltérő kultúrájú kontinensfoglalókat.

A liberális püspöknek Húsvétkor is a cigányok jutnak az eszébe

2019. április 20. 07:51

cigany_250.jpgBeer Miklós váci megyéspüspök az ATV Egyenes beszéd című műsorában megdöbbentőnek, megrázónak és gondolatébresztőnek nevezte, hogy éppen Húsvét előtt égett le a Notre-Dame. Ugyanakkor úgy vélte, ebből nem kell apokaliptikus értelmet leszűrni. A püspök fontosnak tartja a hátrányos helyzetű gyerekek, fiatalok segítését. Mint elmondta: reméli, hogy egyre több „őrülten megszállott” pap lesz, aki „mer nyitni cigány testvéreink felé”.

Nagykátán egy családi házban, Miskolcon egy társasházban volt tűz

2019. április 20. 05:50

Nagykátán egy családi ház tetőszerkezete és egyik helyisége, Miskolcon egy társasház erkélye gyulladt ki szombat hajnalban.

Orbán-Salvini találkozó lesz Budapesten

2019. április 20. 05:46

orban-viktor250.jpgMagyarországra látogat Matteo Salvini, hogy a május végén sorra kerülő európai parlamenti választások előtt egyeztessen Orbán Viktorral a lehetséges együttműködésről az újonnan megalakuló Európai Parlamentben. A magyar miniszterelnök és az olasz belügyminiszter találkozójára május 2-án kerül sor – tudta meg a Magyar Nemzet.

Este Jézus feltámadását ünneplik a katolikus templomokban

2019. április 20. 05:41

kereszt-gellert-hegy-500.JPGNagyszombaton Krisztus kereszthaláláról elmélkednek a keresztények, az esti vigília-szertartással a katolikus templomokban pedig már kezdetét veszi húsvét, a kereszténység legnagyobb, Jézus feltámadását hirdető ünnepe.

Megint bejutottak magyar területre az idegen arab kontinensfoglalók

2019. április 20. 05:06

migrans-szegedi-arter-1-250.jpgTizenegy illegális "bevándorlót" tartóztattak fel pénteken kora délután Hercegszántó közigazgatási területén a rendőrök – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. A rendőrség tájékoztatása szerint a külföldi férfiak szír és iraki állampolgárnak vallották magukat, de sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.

Jogsértő volt a DK aktivistáinak megzavarása

2019. április 19. 19:19

Jogsértő volt, hogy a Vadhajtások portál munkatársa megzavarta a Demokratikus Koalíció aláírásgyűjtését a Nyugati téren április 10-én - állapította meg a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) pénteki ülésén.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat