HunHír.info

2017. Enyészet hava 22. nap, Nyék napja.

Ittasan rohant bele BMW-jével az előtte menőbe a magyar Rezesova, eljárás indult a vétlenek ellen

2017. november 22. 17:10

Ittasan ült kormány mögé az a 30 éves magyar nő, aki 165 kilométer/órás sebességgel száguldott bele az autópályán előtte haladó autóba A Zoom.hu által megírt történet azután vett különös fordulatot, hogy a vétlen kocsiban ülők ellen eljárás indult és kártérítési igény merült fel.

Újabb önzetlen felajánlások érkeztek a Jobbiknak a kormány lakájmédiájától

2017. november 22. 13:58

Az elmúlt napok eseményeinek a fényében már nagyon nehéz nem arra gondolni, hogy a Fidesz propagandakiadványai azért hazudoznak folyamatosan a Jobbikról és politikusaikról, hogy a sorra elvesztett pereik utáni sérelemdíjak és perköltségek összegével támogathassák az egyetlen valódi ellenzéki pártot

Színpadon a transznemű Krisztus - Hasonló Mózes ábrázolás nem lesz, mert az antiszemitizmus

2017. november 22. 13:55

Azok, akiknek a némileg alulöltözötten táncolva miséző indiai pap is sok volt, jobb, ha bele sem kezdenek a hír olvasásába. Nem is beszélve a képekről: egy eredetileg férfinak született, de ma már csillogó, mélyen kivágott ruhába öltözött, hosszú hajú nő „Jézus, a mennyország királynője” szerepében.

A magyarság a demográfiai szakadék szélére sodródott

2017. november 22. 13:18

gyertyak500.jpgA magyar társadalom legnagyobb problémája, s egyszersmind a jövőjét destabilizáló legveszedelmesebb fenyegetés nem más, mint elégtelen népesedési helyzetünk. Ennek ellenére a Népjóléti bizottság mai ülésén a jelenlévő kormánypárti képviselők egyhangúlag söpörték le a családtámogatások kibővítésének szükségességéről szóló, 12 pontból álló jobbikos határozati javaslatot. A tárgysorozatba vétel elutasításával azt is lehetetlenné tették, hogy az Országgyűlés legalább tárgyalhasson a néppárti felvetésekről.

Jegy nélkül utazott, majd megütötte a kalauzt a Budapest-Esztergom közötti vonatjáraton a Balog-kedvenc

2017. november 22. 12:47

Érvényes menetjegy nélkül utazott az a budapesti férfi, aki megütötte egy menetrend szerint közlekedő vonat jegykezelőjét. Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A néger bohóc emberei irányítják a magyarországi amerikai ügyvivőt

2017. november 22. 12:03

Volt demokrata vezetők levele bizonyítja, hogy az amerikai diplomáciát és a budapesti amerikai ügyvivőt továbbra is Barack Obama volt emberei irányítják – írja az Origo. A portál egy a birtokába került dokumentumra hivatkozik, mely szerint demokratapárti, volt külügyi politikusok levelet írtak a kongresszus magyar baráti csoportjának tagjaihoz, amiben az egekig dicsérték David Kostelancik budapesti amerikai ügyvivőt.

Volt párttitkárok, III/III-asok nélkül nem megy a múltfeltárás? Már régen meg kellett volna rohadni rajtuk a műanyag bilincs!

2017. november 22. 11:13

kem.jpgEgy törvénymódosítással lehetővé tennék, hogy a kommunista múlt feltárásával foglalkozó bizottságban volt MSZMP-tagok vagy ügynökök is dolgozhassanak. Kérdés persze, hogy a kutatóknak miért kellene megbíznia munkával például egy forrásként használt volt ügynököt.

Gyermekotthonból tűnt el a „hátrányos helyzetű"

2017. november 22. 10:20

A 16 éves Demeter Ferenc 2017. november 21-én a III. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott, a felkutatására tett rendőri intézkedések még nem vezettek eredményre.

Ötvennégy éve ölték meg John Fitzgerald Kennedyt

2017. november 22. 08:34

fegyver.jpgMerénylet áldozata lett 1963. november 22-én Dallasban John Fitzgerald Kennedy, az Egyesült Államok 35. elnöke. A hivatalos verzió szerint Lee Harvey Oswald lőtte le, akit később hasba lőttek, és meghalt.

Frank Engel: Nem befogadni a menekülteket, nem európai magatartás - az csak otthon megoldható

2017. november 22. 08:23

menekulttabor-250.jpgKvótaügyben „nem az a kérdés, hogy kötelező-e a rendszer, hanem az, hogy automatikus legyen” – mondta a beszédes nevű és fizimiskájú Frank Engel európai parlamenti képviselő az M1-en. Szerinte nem befogadni a menekülteket, nem európai magatartás. Érdekes módon nem említette meg az otthoniakat, kik gyorsan sittre vágják a néger betolakodókat. Ja, amit szabad Jupiternek... És ez az Engel megint párhuzamot vont a 56-os magyar és az idegen kontinensfoglaló között..

„Nem bízta a véletlenre a független tájékoztatást Soros” - bőkezűen támogatja a kordéját tologató ultraliberális magyarországi médiát

2017. november 22. 07:33

soros_gyorgy-250.jpgNeves tévé- és rádiócsatornák, print és online újságok nagyvonalú támogatásával biztosította a függetlennek mondott újságírást Soros György – közölte a Magyar Idők szerdai számában.A lap szerint a milliárdos nem mellesleg mostanában már az általa hamisnak ítélt hírek ellen is harcol, a DC Leaks által kiszivárogtatott dokumentumok között a tőzsdespekuláns médiamanipulációs eszközeiről is talált feljegyzéseket a Magyar Idők.

Újabb egymillióval tartozik a Ripost Vonáéknak

2017. november 22. 07:24

aradi13.jpgA Fővárosi Ítélőtábla keddi döntése helybenhagyta a törvényszék nyári ítéletét, így a Ripost című kormánypárti bulvárlap jogerősen köteles kamatostul megfizetni 750 ezer forintot Vona Gábornak és 250 ezret a Jobbiknak, amiért valótlanul állították, hogy a pártelnök koccintott az aradi vértanúk kivégzésére, hogy több alkalommal gyalázta az 1848–1849-es forradalom és szabadságharc emlékét, megvetően nyilatkozott annak hőseiről, illetve hogy Haynau-kultuszt ápol

Évtizedek óta harcolunk érte: Télen is tart a balatoni programszezon

2017. november 22. 07:07

December első hétvégéjén Balatonlellén műjégpályával, karácsonyi vásárral, adventi gasztropiknikkel, vitorlásversennyel és szakmai programokkal indul a balatoni téli szezon - tájékoztatta a programok kommunikációs ügynöksége az MTI-t.

Budai Gyula: Komcsi az összes bíró

2017. november 21. 20:29

Hangosan kommentálta Polt Péter legfőbb ügyész igazságügyi bizottsági meghallgatásán Bárándy Gergely MSZP-s politikus szavait Budai Gyula, a bizottság fideszes alelnöke. Szavait a Hír TV mikrofonja rögzítette.

A Jobbik egyedül akar nyerni, de hajlandó XXI. századi pártokkal kompromisszumot kötni

2017. november 21. 18:09

vona-gab-250.jpgVona Gábor, a Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje interjút adott a Magyar Nemzet Online-nak, többek között arról beszélt: ha a történelmi helyzet azt kívánja meg, illetve a választási eredmény erre készteti, a Jobbik hajlandó lenne az LMP-vel és a Momentummal is - mint XXI. századi pártokkal – kompromisszumot kötni arra, hogy az Orbán-kormányt leváltsák.

A fideszes oligarchák mindent megtehetnek?

2017. november 21. 18:03

Jogállamban a jog, Magyarországon Orbán oligarchái számítanak. Ha kinéznek maguknak valamit, az az övék. Andy Vajna most épp egy 24 éve családi vállalkozásként működő rádió nevét, a Rádió 1-et nézte ki magának, és úgy tűnik, meg is szerzi.

Az elütött cigány rokonai szokás szerint kézbe veszik az ügyet...

2017. november 21. 16:34

ciganybunozes250.jpg"Szombaton este majdnem újra játszódott az olaszliszkai lincselés, csak éppen most Sályban…" – írja a Borsod Online sályi olvasója elektronikus levelében, amelyben – saját szavaival – részletesen be is számolt az általa tapasztaltakról.

12 éves purdéval lopott a körözött bűnöző Tiszavasváriban

2017. november 21. 16:11

A jobbikos vezetésű Tiszavasváriban felállított új mezőőrség máris komoly eredményeket ért el. A mezőőröknek alig egy hét alatt már három komolyabb intézkedésük is volt, utóbbi során körözött bűnözőt sikerült rendőrkézre juttatni - értesült az Alfahír.

Meghalt Stadler József

2017. november 21. 15:27

A 66 éves korában elhunyt Stadler József – erősítette meg a tragikus hírt a vállalkozó ügyvédje, dr. Balázs László Tibor - írja a Bors.

Előzetesben a megyéket fosztogató K. banda - szeretik az árányórát

2017. november 21. 15:12

Előzetes letartóztatásban van az az öt feltételezett elkövető, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az eddigi adatok szerint tizenkét megye harminc településén tört be kertvárosi családi házakba, ahonnan aranyórát, ékszert, készpénzt, valutát vitt el – közölte Szintai Zoltán rendőr alezredes, Jász-Nagykun-Szolnok megyei bűnügyi osztályvezető kedden Szolnokon.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
9% internetes kedvezménnyel
A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A múltból a jövőbe - Csath MagdolnaA múltból a jövőbe
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Háborúk, olaj, radikalizmus - Marc FromagerHáborúk, olaj, radikalizmus
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat