Kiemelt hírek

 • Bolsevikok! Nem, Nem, Soha – Főhajtás a kommunizmus áldozatai előtt (+videók)
  A letartóztatások, elhurcolások, kihallgatások módja (általában éjjel vagy hajnalban, az ágyból riasztották fel a soron következőket), a verések, a testi és lelki megaláztatások az emberi méltóságot sárba tiporták, s minden erkölcsi megfontolást nélkülöztek, az áldozatok többségének bűne csak annyi volt: magyar.
 • „Az Andrássy út 60-ban naponként legalább 30-40 halt borzalmas mártírhalált”
  Nemi szervét gumibottal cafatokra verték, vagy vékony üvegcsövet nyomtak bele, és vaskalapáccsal addig verték, míg az üvegcső apró szilánkonként belepréselődött.
 • A bolsevizmus áldozataira emlékezünk – Gyújts egy gyertyát, magyar!
  A bolsevik diktatúrák áldozataira kell emlékeznünk, köztük a sok százezer agyonvert, megkínzott, internált, kirabolt magyarra, akiket a zsidó helytartó, Roth Manó uralkodása alatt, vagy a nagy elődök, a zsidó patkányköztársaságosok rémuralma idején különböztettek meg, és számoltak le velük csak magyar származásuk és nemzeti elkötelezettségük miatt.
 • Nem volt aljasabb rendszer a mindent megsemmisítő kommunizmusnál
  Ma, a kommunizmus áldozatainak emléknapján, nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy mi sem jellemzőbb a kirekesztettségéről panaszkodó háttérhatalom igazi arculatára, mint kettős mércézése: a nemzetiszocializmus, a fasizmus áldozatai számának növelése, ugyanakkor a kommunizmus legyilkoltjaié csökkentése, vagy akár az előbbi ideológiák és az utóbbi egy szinten említése
 • Óriási a genderőrület
  Múlt csütörtökön indította legújabb kampányát a Szivárványcsaládokért Alapítvány, amelynek keretében mára már száz márka állt ki a családok sokszínűségéért.
 • Egykor heroinfüggő volt, ma már fiataloknak tart előadást a fitneszbajnok
  A férfi fiatal kora ellenére óriási végleteket élt meg: egykor 160 kilós, önbizalomhiányos tinédzserként rászokott a heroinra. Ma elkötelezett sportember, aki egyes szám első személyben mesél a fiataloknak arról, hogyan tudta a sorsát megváltoztatni.