Kiemelt hírek

 • Így emlékeztek 2006-ra a Kossuth téren (Közkegyelmet a hazafiaknak!)
  15 évvel ezelőtt szeptember 17-én került nyilvánosságra az akkori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc 2006 májusában zárt körben, Balatonőszödön elmondott, választási csalásokat beismerő beszéde. Az ezt követő rendőrterrorra emlékeztek a budapesti Kossuth téren.
 • Gyerekkel mentek a szülők a pécsi prájdra
  Rendőrségi feljelentést tett a Mi Hazánk Mozgalom politikua, mert a pécsi pride hétvégi felvonulásán több szülő gyermekestől vett részt.
 • Itt bújhatsz be egy fa belsejébe, anélkül, hogy bántanád
  Öko Zsibongót rendeznek a Fűvészkertben. Ökológiailag tiszta alapanyagok, növények, glutén-, laktóz- és cukormentes élelmiszerek, valamint interaktív programok várják az érdeklődőket szeptember 26-án a Füvészkertben, a második alkalommal megrendezett Öko Zsibongón.
 • Vándorkiállítás a vérbe fojtott szabadságról
  A Civil Összefogás Fórum a Nemzeti Jogvédő Szolgálattal közösen “Vérbe fojtott szabadság” címmel 2021. szeptember 18-án az indította útjára a 2006 őszi gyurcsányi terrorról szóló vándorkiállítását az őszödi beszéd kiszivárgásának 15. évfordulója alkalmából.
 • Egyenlő bánásmód
  Két hírrel is sokkolta a magyar keresztyén társadalmat a közelmúltban a világsajtó. Az egyik a transznemű püspök kinevezése Amerikában, a másik pedig az, hogy egy svéd evangélikus meleg lelkész, demonstrálva saját álláspontját, nem ad össze heteroszexuális párokat.
 • A világ legbefolyásosabb emberei között az LMBTQ-mesekönyv egyik kitalálója
  A TIME beválasztotta Rédai Dorottyát 2021-ben a világ 100 legbefolyásosabb emberének éves listájára.