Kiemelt hírek

 • Pedofilvadászaton
  Befolyásos kapcsolatokkal rendelkező pedofilok szabadlábon. Jogunkban áll tudni, hogy merre járnak.
 • Pride igen, ellentüntetés nem? A Mi Hazánk akkor is tiltakozik
  Letérdelt a kormányzat a homoszexuális lobbi előtt: deviáns, garázda felvonulásuk helyett a Mi Hazánk Mozgalom ellentüntetését tiltották be, mégis demonstrálni fogunk, nem fújunk visszavonulót, ki is merne a homoszexuálisoknak hátat fordítani? - fogalmaz közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.
 • Sztalinista, szabadkőműves provokációk, nemzeti forradalom
  Marechal, nous voila. Mivel a kedves olvasók nagyobb része bizonyára nem tud franciául, értelmezni kell az 1940-és 1944 közötti francia ifjúsági induló címét: „Íme, itt vagyunk marsall.”
 • Magyarellenességért fizethet a román tévés
  A Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálat feljelentése alapján 5000 lejre bírságolta az Országos Diszkriminációellenes Tanács Radu Banciu műsorvezetőt, amiért magyarellenes diskurzust folytatott az úzvölgyi katonatemető kapcsán – tájékoztat a jogvédelmi szolgálat.
 • Szili Katalin az őshonos magyarság mellett
  Egységes európai szabályozásra van szükség az őshonos nemzeti kisebbségek érdekében – mondta el a Kárpát-medencei autonómiatörekvések egyeztetéséért felelős miniszterelnöki megbízott pénteken budapesti sajtótájékoztatón, amelyen bemutatták a terület javasolt alapelveit tartalmazó kiadványt.
 • A román államfő taníttatná a genderelméletet
  Megtámadta Klaus Iohannis államfő az alkotmánybíróságon a tanügyi törvény azon módosítását, amely megtiltja a genderelmélet oktatását az iskolákban.