HunHír.info

2018. Álom hava 10. nap, Rugacs napja.

„Az európai országok kormányai semmit nem tesznek azért, hogy megvédjék a zsidókat Európában” - és a valóság?

2015. február 26. 11:16
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

charlie14-250.jpgAhogyan a disznó mindent megeszik, ami elébe kerül, a historikus is mindent elolvas, amin megakad a szeme. Így történt, hogy tegnap, a kommunizmus áldozatainak emléknapján a Mazsihisz honlapjára is rákattintottam. Bár ne tettem volna – mondhatnók. No de mi is történt?

Menedek - Engdahl

Válaszul idemásolom az e napon honlapjára feltett három cikk közül az egyiket:

„Önvédelmi és elsősegély-tanfolyamra gyűlt össze kedden Prágában az európai rabbik egy csoportja a kontinensen az utóbbi időben tapasztalt antiszemita támadásokra válaszul.
A képzés során többtucatnyi zsidó vallási vezető sajátíthatta el, hogyan védheti meg életét késelés esetén, és hogyan láthat el sebesülteket.

Menachem Margolin rabbi, az Európai Rabbik Központjának titkára azt mondta, az alapvető elképzelés a legszükségesebb fogások bemutatása volt. A képzést az Európai Rabbik Központja és az Európai Zsidó Társaság által szervezett éves gyűlés keretében tartották.

Margolin azt mondta, részben amiatt döntöttek a képzés megrendezése mellett, mert az európai országok kormányai szerintük semmit nem tesznek azért, hogy megvédjék a zsidókat Európában.

Hozzátette, a prágai eseményt követően több más európai államban is szerveznek hasonló tanfolyamokat. Február közepén kettős terrortámadást követtek el Koppenhágában, s az egyik lövöldözés alkalmával életét vesztette a dániai főváros egyik zsinagógájának zsidó biztonsági őre. A támadás két halálos áldozatot szedett, öten megsebesültek.

Párizsban négy zsidó halt meg január 9-én, amikor Amédy Coulibaly dzsihadista túszokat ejtett egy kóser szupermarketben, két nappal a Charlie Hebdo szatirikus francia hetilap szerkesztősége ellen elkövetett, 12 ember életét kioltó vérengzés után.”


Ennyi. Nem nehéz kibarchobázni tehát a hírcikk olvasatát: késelik szerte a zsidókat Európában, és a szegény rabbik pedig tehetetlenek. A kormányok pedig fülük botját sem mozgatják eközben.

Most nem részletezem persze, mégis mi minden történik a Szentföldön, Urunk Jézus Krisztus szülőföldjén a palesztinokkal. Nem, miként azt sem, hogy ha ők gyakorolják az önvédelmet, milyen sors vár reájuk.

Csak egyet kérdezek. Miként lehetséges az, hogy a kommunizmus áldozatainak emléknapján egy fikarcnyi cikk sem található a nevezett honlapon arról, ami ezen ideológia jegyében zajlott a nagyvilágon? Amihez, tegyük hozzá, a zsidóságnak is volt azért némi köze, ugyebár.

De nem, erről ezúttal is hallgatott a „kifinomult emlékezetkultúrájú”-ak honlapja. Amivel ismét leleplezték önmagukat. Mindenesetre ha valamire, egyre azért jó volt az aznapi hírcikkeikre való rákattintásom: ismét meggyőződhettem arról, kik az igazi – árokásók, kettős mércézők.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat