HunHír.info

2018. Álom hava 19. nap, Bodony napja.

„Akik ma tüntetnek, az MSZP-re fognak szavazni”

2014. december 15. 13:22
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

haha120218-1-250.jpgVagyis a nemzetmegbuktatókra, tesszük hozzá mi. Akik most, ki- és felhasználva az Orbán-kabinet kétségtelenül súlyos gyengeségeit és mulasztásait, ugyanazt teszik, mint amit előző századunkban minduntalan tettek. Fűt-fát ígérnek, de csak addig, amíg el nem kapják a kormányrudat.

Merthogy erre hajaznak. Médiumaik, élükön az ATV-vel, mást sem tesznek, mint hergelik a tömeget. Legfőképpen az ifjúságot. Akiknek soraiból ma reggel huszonkilencen elállták a parlamenti mélygarázsba vezető utat, miközben azt skandálták, hogy „alkotmányt, demokráciát, jóléti államot!”. Akiket a rendőrség egyenként szépen felemelt és odébb tett. Gumilövedék most persze nem volt. Az csak másokkal szemben jár, de – feltétlenül.

Akiket olyanok visznek utcára, mint Kunhalmi Ágnes, aki a minap elmondta a hvg.hu-nak az MSZP pártértekezletén: „A tüntetők legnagyobb baja, hogy úgy érzik, az elmúlt 25 évben mintha minden széken ülne már valaki, de új székek nem teremtődtek. Ez a feladatunk a következő időszakban, hogy új székeket ácsoljunk”. Meg hogy „akik ma tüntetnek, akkor majd az MSZP-re fognak szavazni, mégpedig azért, mert az MSZP már háromszor kormányozta az országot”.

Arra az újságírói kérdésre, mégis miből gondolja, hogy rájuk fognak szavazni, nem tudott mit felelni. Az ember mindenesetre ilyenkor érzi azt, hogy ennél mélyebbre már nem lehet süllyednie valakiknek. Mert az, hogy úgy beszélnek, mintha az elmúlt huszonöt évhez semmi közük nem lenne, egyenesen a pofátlanság csúcspontja.

Igen, ha így megy tovább, vagyis ha tüntetést tüntetésre halmoznak nemtelen céljaik megvalósítása érdekében, újra a fortélyos félelem lesz úrrá. Demagógiájuk, ne feledjük, a múltban mi mindenhez vezetett. Mondjuk csak az előző századunkban szerte Európában.

Mert egyet jegyezzünk meg. Ők mindig csak államcsínnyel, anarchiával, s az ehhez szükséges, demagógiákkal megetetett tömegek megnyerésével tudják megragadni a kormányrudat. Kormányozni, rendet teremteni azonban nem tudnak, de nem is akarnak. Ideje, hogy erre ráébredjünk.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Százéves Trianon - Drábik JánosSzázéves Trianon
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat