HunHír.info

2018. Ígéret hava 26. nap, Doboka napja.

„Akik ma tüntetnek, az MSZP-re fognak szavazni”

2014. december 15. 13:22
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

haha120218-1-250.jpgVagyis a nemzetmegbuktatókra, tesszük hozzá mi. Akik most, ki- és felhasználva az Orbán-kabinet kétségtelenül súlyos gyengeségeit és mulasztásait, ugyanazt teszik, mint amit előző századunkban minduntalan tettek. Fűt-fát ígérnek, de csak addig, amíg el nem kapják a kormányrudat.

Merthogy erre hajaznak. Médiumaik, élükön az ATV-vel, mást sem tesznek, mint hergelik a tömeget. Legfőképpen az ifjúságot. Akiknek soraiból ma reggel huszonkilencen elállták a parlamenti mélygarázsba vezető utat, miközben azt skandálták, hogy „alkotmányt, demokráciát, jóléti államot!”. Akiket a rendőrség egyenként szépen felemelt és odébb tett. Gumilövedék most persze nem volt. Az csak másokkal szemben jár, de – feltétlenül.

Akiket olyanok visznek utcára, mint Kunhalmi Ágnes, aki a minap elmondta a hvg.hu-nak az MSZP pártértekezletén: „A tüntetők legnagyobb baja, hogy úgy érzik, az elmúlt 25 évben mintha minden széken ülne már valaki, de új székek nem teremtődtek. Ez a feladatunk a következő időszakban, hogy új székeket ácsoljunk”. Meg hogy „akik ma tüntetnek, akkor majd az MSZP-re fognak szavazni, mégpedig azért, mert az MSZP már háromszor kormányozta az országot”.

Arra az újságírói kérdésre, mégis miből gondolja, hogy rájuk fognak szavazni, nem tudott mit felelni. Az ember mindenesetre ilyenkor érzi azt, hogy ennél mélyebbre már nem lehet süllyednie valakiknek. Mert az, hogy úgy beszélnek, mintha az elmúlt huszonöt évhez semmi közük nem lenne, egyenesen a pofátlanság csúcspontja.

Igen, ha így megy tovább, vagyis ha tüntetést tüntetésre halmoznak nemtelen céljaik megvalósítása érdekében, újra a fortélyos félelem lesz úrrá. Demagógiájuk, ne feledjük, a múltban mi mindenhez vezetett. Mondjuk csak az előző századunkban szerte Európában.

Mert egyet jegyezzünk meg. Ők mindig csak államcsínnyel, anarchiával, s az ehhez szükséges, demagógiákkal megetetett tömegek megnyerésével tudják megragadni a kormányrudat. Kormányozni, rendet teremteni azonban nem tudnak, de nem is akarnak. Ideje, hogy erre ráébredjünk.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az új ember - Mary RodwellAz új ember
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat