Kiemelt hírek

 • Demográfiai földprogramot szorgalmaz a Mi Hazánk
  Demográfiai földprogramot szorgalmaz a Mi Hazánk Mozgalom az ez iránt fogékony fiatal párok földhöz juttatása érdekében, miután ezt hiába hirdette meg a kormány a Nemzeti Vidékstratégia […]
 • Soros-függők készítik fel a rendőröket és a buzibárosokat a pride-ellenes tüntetésre
  A jozsefvaros.hu számol be róla, hogy július utolsó hetében az LMBTQ-témában érintett, a 8. kerületben is működő (ál)civil szervezeteknek és rendőröknek közös képzésen volt lehetőségük részt venni, ahol egyeztethettek arról, hogy a Budapest Pride-hoz kötődő rendezvényeken a szerintük szélsőséges csoportok megjelenésekor kinek mi a mozgástere, mik a törvényes lehetőségei, miben számíthatnak egymásra, illetve mit várhatnak el a másiktól.
 • Benjamin, aki lepipálja Franklint
  hál' Istennek nekünk is van nekünk egy nagyszerű Benjáminunk, aki természetesen lepipálja amerikai druszáját - legalábbis a mi gondolkodásunk szerint.
 • Kiáll az ujgurok mellett Mi Hazánk
  Magyarország Európa védőbástyája, és nem Kína nyugati kapuja kellene legyen. A magyar állam hallgatása miatt a Mi Hazánk Mozgalom kötelességének érzi kiállni ujgur testvéreink mellett – közölte Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.
 • Árpád-kori leletekre bukkantak
  Mintegy nyolcezer tárgy került elő a hódmezővásárhelyi tram-train nyomvonalán végzett feltárásokkor, a legrégebbi leletek a bronzkorból származnak - közölte Csányi Viktor, a Tornyai János Múzeum régésze.
 • Megtartható a Mi Hazánk augusztus 20-ai családi napja a fővárosi Bikás parkban
  Szigorú járványügyi korlátozásokkal megtartható a Mi Hazánk augusztus 20-ai családi napja pl. a futóversenyekhez vagy a Kurultájhoz hasonlóan, ugyanis az ilyen típusú szabadtéri rendezvények óvintézkedésekkel megrendezhetők […]