Kiemelt hírek

 • Sneidernek elég volt az elnökségből
  Sem az elnöki posztra, sem más tisztségre nem pályázik a párt november 9-re összehívott tisztújító kongresszusán Sneider Tamás, a Jobbik elnöke.
 • Figyelmeztetésben részesítette a Brico Depot a magyarokat leszóló alkalmazottját
  Elszigetelt esetnek tartja a Brico Depot, hogy egyik alkalmazottja tiszteletlen volt a magyar ügyfelekkel, és „hivatalos figyelmeztetésben” részesítette a nőt – közölte a Krónika megkeresésére a társaság sajtóosztálya.
 • A secus Orbán magyargyűlölő fia jó lesz a románoknak
  Brassói magyar-román vegyes családból származik, és alapszinten magyarul is beszél Ludovic Orban, a Nemzeti Liberális Párt (NLP) elnöke, akit kormányalakítással bízott meg Klaus Iohannis államfő.
 • Közép-Európa legnagyobb pódiumművészeti seregszemléje Vácott – ingyen
  Szendrey Júlia eddig soha nem látott arcát, magányát, majd kiteljesedését láthatta a közönség a nyitónapon a 19. Kaleidoszkóp VersFesztiválon. Exkluzív irodalmi történetek, előadások, világhírű táncszínházi produkció és könnyűzenei estek várják a nagyérdeműt október 20-áig, vasárnapig a Váci Dunakanyar Színházban.
 • Pofátlanul ünnepeltetnék Trianont Erdélyben a bocskorosok
  A bukaresti szenátus néhány napon belül hallgatólagosan - plenáris vita nélkül - hagyja jóvá azt a szociáldemokrata (PSD) törvénykezdeményezést, amely a trianoni szerződés napjává nyilvánítaná június 4-ét Romániában, de ezt az RMDSZ és a kezdeményező is nehezményezi.
 • Wass Albertet nácizta és kollaboránsozta Karácsony
  Karácsony Gergely, Budapest új főpolgáremstere az index.hu-nak adott interjút. A kedélyes beszélgetés egyrészt olvasók felvetéseire alapult. Ezek között szerepelt a Széll Kálmán tér Moszkva térré történő […]