Kiemelt hírek

 • A politikai korrekt leváltása józan paraszti észre
  A PC-beszédben nincs cigány, nincs néger, nincs zsidó, nincs nő vagy férfi, nincs se béna, sem egészséges, nincs homoszexuális (pláne buzi), nincs kövér, nincs utcaseprő, nincs törpe – stb.
 • Szigorítások a vendéglátásban – Nyílt levél Orbán Viktornak
  Szeretném felhívni figyelmét arra, hogy pártja elvesztette a 2022-es választásokat. Mivel 23 órakor bezáratja a szórakozóhelyeket, ezért sok százezer szavazó, akik a vendéglátásból élnek, még akkor is Önök ellen fog szavazni, ha eddig masszív Fidesz-szavazó volt.
 • Okos gabonaszondát fejlesztett egy magyar startup
  Technológiai újdonsággal segítenek megoldani a raktári kártevők problémáját. A világon egyedülálló okos gabonaszondát dobott piacra egy magyar fejlesztőkből álló startup.
 • Újra kiverte a biztosítékot liberáliséknál J. K. Rowling
  Az NBC News beszámolója szerint Rowling ismét a másvédők ingergüszöbét feszegeti. Legújabb regényében ugyanis a Harry Potter írónője azt találta ki, hogy a főszereplő egy olyan sorozatgyilkos után nyomoz, aki férfi létére női ruhákba bújva cserkészte be áldozatait.
 • Festékszórós korhatárbesorolás a deviancia ellen (videó)
  A fővárosi önkormányzat tulajdonában álló mozik homoszexualitást és más devianciákat népszerűsítő propagandafilmjeinek elmulasztott korhatárbesorolására figyelmeztetett kedden Novák Előd. A Mi Hazánk alelnöke a gyermekek egészséges fejlődése érdekében festékszóróval pótolta ezt a hiányosságot.
 • Cigányintegrációra kidobott milliárdok helyett szegregációt szorgalmaznak
  Leállítaná a cigány integrációs programok finanszírozását a Mi Hazánk. A párt szerint a fehérgalléros, cigány bűnözők által vezetett szervezetek – mint például a Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat vagy az Országos Roma Önkormányzat – támogatását meg kell szüntetni.